Forum » Strojna oprema » Toshiba SD-M1502 RPC1 firmware is out!
Toshiba SD-M1502 RPC1 firmware is out!
TheHijacker ::
Grebnite ga tukaj... Sprobal ga bom takoj ko pridem domov. Sedaj je baje popravljeno odpiranje treja na spindownu... Povejte rezultate...
VASkO ::
heh, sem glih danes nekje trikrat pregledoval farzenotove strani, sem mel dober filing, da bo danes prisel popravljen firmware. In zgodilo se je. Jupi!
jp... jaz sem tudi imel danes dober filing... tako kot sem pregledoval vsako uro(v službi, kjer imam stalen internet) in okrog dveh se je pojavil... dela bp.. edino kar me moti je dvdinfo rezultat da dela samo 2x... kaj pa pri tebi... ti tudi dela sam 2x dvd? sem probal s joker DVD pa mi je javil celo 14x... hmm... strange.. samo regijsko zaščitene dvd-je bere s 2x... je to mogoče?
VASkO ::
ja je enako pri meni. Toshiba je izjavila, da so morali dati taksno zascito noter, da te vsaj malo ovirajo pri ripanju regijsko zascitenih DVDjev.
YiMMi ::
ste ze sprobali ta firmware? deluje to ziher?
Namrec jaz to delam prvic...in me je malo strah da bo kaj zjebo....zdaj sem si ga potegno dol in nevem ce bi ga flasho...
ce sem prav razumel...je to tako...
Zdaj je ta toshiba zascitena z RPC II
zascito..pol ko flashas pa bi naj bila RPC I
zascita...no kak pol sprminjas regije kar z tem DVD region killerom al tem DVD Genie-m....dajte to mal razlozit ....
Namrec jaz to delam prvic...in me je malo strah da bo kaj zjebo....zdaj sem si ga potegno dol in nevem ce bi ga flasho...
ce sem prav razumel...je to tako...
Zdaj je ta toshiba zascitena z RPC II
zascito..pol ko flashas pa bi naj bila RPC I
zascita...no kak pol sprminjas regije kar z tem DVD region killerom al tem DVD Genie-m....dajte to mal razlozit ....
deluje ziher... odstani ti hardwarsko zaščito v toshibi. še vedno boš pa imel softwarsko zaščito v programih kot sta powerdvd ali windvd. če se še te hočeš znebit uporabi program dvdgenie. z njim si boš nastavi katero regijo želiš imeti v programu, ne v dvd romu...
če še kaj ne veš vpraši
če še kaj ne veš vpraši
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista ne bo podpirala starih DVD pogonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7411 (5295) | 64202 |
» | regijske zaščite na dvd-jihOddelek: Zvok in slika | 1258 (1124) | Iron |
» | NEC 2500 in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 1762 (1288) | e-marko |
» | Kateri DVD-ROM?Oddelek: Kaj kupiti | 1769 (1625) | TheHijacker |
» | DVDOddelek: Kaj kupiti | 1479 (1105) | matter |