» »

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

1 2
3
»

ZveeZ ::

TelemachSLO je izjavil:

katimm je izjavil:

Petrol ima promocijo 10+10 bonusa cel avgust tako da se strosek se prepolovi...

Zdravo

Za vrednostnice sem izvedel, da velja bunus samo za uporabnike Izi kateri grejo na mobi in ne za mobi uporabnike!!!

LP

Kako pa to preverjajo?

tinx ::

Mislim, da je akcija za vse. Včeraj sem bil na Petrolu in imajo plakat na katerem na veliko piše 10+10 Mobi... Na hitro sem tudi drobni tisk prebral in nisem nikjer zasledil, da bi bilo za IZI-Mobi uporabnike.

katimm ::

Velja za vse tako so mi zagotovili na telekomu in petrolu tako da je ta informacija prava se mi zdi

skylon ::

Sem bil na našem Petrolu, pa nimajo pojma o tej akciji.

Lahko kdo prilepi fotko plakata?

skylon je izjavil:

Sem bil na našem Petrolu, pa nimajo pojma o tej akciji.

Lahko kdo prilepi fotko plakata?

Evo dobis jz sm jo opazil v 5ih poslovalnicah... je pa res da ni velika ne vem v katerih rovtah zivis ce imate samo en petrol :D

https://postimg.cc/621J2KDz

Kolikor sem poizvedel je veljavnost kartice 5 let... in tudi ce polnis cez pol leta dobis se vedno ta bonus... je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj

Upam da sem s sliko odresil odvecne muke in pomisleke :)

Pravkar probano na telekom kartici in deluje ni samo za Izi

duh1 ::

Lahko kdo, ki je že kupil vrednostnico 10+10 na Petrolu, napiše, do kdaj velja koda?
Saj tudi tu na Petrolu isto velja kot v Sparu, da bonus dobiš tudi, če polniš po 30.8.?

Velja isto baje kot so rekli. 31.12.2030 je veljavnost kartice. Kot kaze bomo diplomilari iz teh kartic:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: katimm ()

katimm je izjavil:

je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj

Najbolje oz. najhitreje je, da imaš 50 EUR gotovine, če imaš namen kupiti 5 vrednostnic.
Poznam to "metodo" iz akcije Free2Go od Telemacha.
Če plačuješ s kartico, moraš vsako od 5-ih vrednostnic plačati posebaj (5 transakcij).

V Sparu pa te "omejitve" ni. Nazadnje sem kupil 12 Mobi vrednostnic v enem kosu in plačal 120 EUR s kartico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: duh1 ()

delavec44 ::

duh1 je izjavil:

katimm je izjavil:

je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj

Najbolje oz. najhitreje je, da imaš 50 EUR gotovine, če imaš namen kupiti 5 vrednostnic.
Poznam to "metodo" iz akcije Free2Go od Telemacha.
Če plačuješ s kartico, moraš vsako od 5-ih vrednostnic plačati posebaj (5 transakcij).

V Sparu pa te "omejitve" ni. Nazadnje sem kupil 12 Mobi vrednostnic v enem kosu in plačal 120 EUR s kartico.

Ravnokar iz Petrola na obali in brez problema 5 vrednotnic na istem računu. Plačal s kartico 1x. Zakaj imajo eni probleme ne vem in stric na Petrolu isto ni vedel.

Ne bi vedel. Nisem še kupoval Mobi vrednostnic na Petrolu. Sem samo repliciral na post od @katimm.
Je pa imel njegov post smisel, ker Telemachove vrednostnice si res moral kupovati (in plačevati) eno po eno (mogoče zaradi koriščenja zlatih točk).

Furbo ::

Meni so tudi enkrat na Telekomu hoteli razbiti nakup mobi kartic na več transakcij (gotovina), pa še sami niso vedeli zakaj, momljali o nekih omejitvah.

Kot da si ne želijo čim več prometa in prodanih kartic. Kdo si izmišljuje te omejitve, za katere istočasno izumijo in ponujajo obvoz?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

tikitoki ::

Torej za 3,5 EUR na mesec dobis neomejen internet? Oz. kaksne so omejitve?

misek ::

duh1 je izjavil:

Je pa imel njegov post smisel, ker Telemachove vrednostnice si res moral kupovati (in plačevati) eno po eno (mogoče zaradi koriščenja zlatih točk).
V Špaaru sem vedno kupil več kartic naenkrat.

Meni pa nekaj ni jasno. Kupiš lahko 5 vrednostnic naenkrat. To pomeni, da lahko danes kupim 5 kartic, jutri 5 kartic... Ko nalagam na MOBI pa ni nobene omejitve? Naložim 10 kartic in bom imel 200 eur gor? Ali je omejitev, da jih lahko naložiš samo 5?

tinx je izjavil:

Meni pa nekaj ni jasno. Kupiš lahko 5 vrednostnic naenkrat. To pomeni, da lahko danes kupim 5 kartic, jutri 5 kartic... Ko nalagam na MOBI pa ni nobene omejitve? Naložim 10 kartic in bom imel 200 eur gor? Ali je omejitev, da jih lahko naložiš samo 5?

Mislim da je samo za kao nakup omejitev kr neki... nalozis pa pomoje neomejeno.. ja za 3,5€ dobis neomejeno in pa 200gb interneta kateri se upocasni potem ko prekoracis...

Na koliko se upočasni?

tikitoki je izjavil:

Na koliko se upočasni?

Drobni tisk pogodbe imas na spletni strani ali pac poklices na center.. nisem prodajalec zal nimam tud 1€ od nobenega :|

Furbo ::

tikitoki je izjavil:

V zakupu MOBI C se po doseženem limitu 200 GB prenosa podatkov hitrost prenosa podatkov z običajne hitrosti zniža na 64/64 kbit/s v mobilnem omrežju
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

broken/link ::

to bo očitno moral tudi nekdo zregulirat, ker 64kbit/s v današnjih časih praktično pomeni, da ti net ne dela več.

To je že vse res, ampak kdo za hudiča porabi 200 GB na mesec? Meni je cca 20 GB dovolj :)

Master_Yoda ::

Tisti ki bi telefon priklopil na domac router in uporabljal za internet preko vseh naprav za vse clane gospodinjstva za 3.5 eur, namesto da bi placeval po 50 eur na mesec za fiksne storitve z nategunskimi cenami.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

Grapher ::

tinx je izjavil:

To je že vse res, ampak kdo za hudiča porabi 200 GB na mesec? Meni je cca 20 GB dovolj :)

Tudi sam niti približno ne porabim toliko, ampak tako čez palec se porabi za gledanje TV 4-5GB na uro (testiral sem A1 xploretv). Tako da porabiti 200GB ni umetnost, če veliko gledaš na telefonu ali si postaviš hotspot/USB tethering.

Lahko pa potrdim, da na Petrolu imajo 10+10 mobi bonus, nimajo pa očitno vse poslovalnice ali pa se jim s tem ne da ukvarjati (največji Petrol v mestu menda nima tega, en manjši je pa imel).
Tudi ni bilo problema kupiti in plačati 5 kartic z enim nakupom (no kodo dobiš vsako posebej na listu za račun). Ko sem vprašal ali je kak limit, sem dobil odgovor "kupi kolikor želiš".

Furbo je izjavil:

tikitoki je izjavil:

V zakupu MOBI C se po doseženem limitu 200 GB prenosa podatkov hitrost prenosa podatkov z običajne hitrosti zniža na 64/64 kbit/s v mobilnem omrežju

Fuck. To pa je počasi. Zadnjič smo 250 GB podkuril vi dnevu, sam na hotmovil to po 1000 GB upočasni na 5 mbs

delavec44 ::

broken/link je izjavil:

to bo očitno moral tudi nekdo zregulirat, ker 64kbit/s v današnjih časih praktično pomeni, da ti net ne dela več.

Ampak ti pa vsaj ne žre dobroimetja po oderuških cenah, ko presežeš.

Grapher je izjavil:

nimajo pa očitno vse poslovalnice ali pa se jim s tem ne da ukvarjati (največji Petrol v mestu menda nima tega, en manjši je pa imel)

Računalniški sistem blagajen imajo enak, kode ti pa itak sprinta. Dobil si enega loleka za pultom, ki se mu ni dalo. Tako kot eni ne znajo več vrednotnic dati na isti račun.

Zgodovina sprememb…

To je res ja, če uporabljaš podatke za redno gledanje televizije... Meni bi tolikšna poraba podatkov pomenila veliko breme. Televizjo gledamo doma preko fiksnega ponudnika. Ko sem od doma mi pa na kraj pameti ne pade, da bi skos v telefon bulil. Sem imel IZI do nedavnega in nisem nikoli porabil 40 GB mesečno. Ponavadi sem imel porabo okoli 20 GB na mesec. Smo pa različni in se tega zavedam.

Kar se tiče Petrolove akcije pa mislim, da smo že kar vse testirali :). Preverjeno dobijo bonus vsi uporabniki (migranti IZI in tudi stalni MOBI). Sem včeraj tamalmu naložil na eno staro MOBI kartico 10 eur in je dobil 10 bonusa.

Tole sem pa pred dnevi dobil odgovor od telekoma:

Pozdravljeni,

sporočam vam, da trenutno akcija MOBI 10+10 poteka na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji. Kupite lahko neomejeno vrednotnic. Paziti pa je treba, da vam ne poteče datum veljave vrednotnice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tinx ()

Ce rabis vec k 200 Gb je mogoce neomejen paket pri Hotmobile boljsa resitev. Za 9,99 EUR dobis 1000 Gb, in tudi nato imas pocasnejso, a se vedno uporabno hitrost prenosa podatkov.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prehod iz Telekoma na A1

Oddelek: Omrežja in internet
171675 (953) trololololo
»

Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR

Oddelek: Mobilne tehnologije
157884 (1174) socialec
»

Kje dobiti predplačniško SIM kartico, ki ne poteče?

4810655 (1905) Oktan
»

Spar mobil (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

490169291 (34012) Steinkauz
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

15448064 (24410) VrtniPalcek

Več podobnih tem