» »

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

1
2
»

Master_Yoda ::

Jaz sem najprej imel Mobi B, nato pa opazil Mobi net. Oba data 100 GB, samo da pri Mobi B velja to mesecno, Mobi net pa celo leto. Je pa Mobi net 30 eur.

Ker ne klicem skoraj nic in porabim cca 5 GB na mesec se mi mobi net bolj splaca (ker mi bo 100 GB verjetno celo leto drzalo za 30 eur (oz 15 ker sem pac te 10 + 10 nabavil)).
Je pa bilo tudi prijetno presenecenje ko se mi je veljavnost racuna podaljsala za eno leto - kolikor pac paket velja.
Dovie'andi se tovya sagain.

Vedran ::

Ali se lahko paketu 'Mobi Net' (29,99 EUR za eno leto) podarijo še GB iz katerega drugega naročniškega paketa?

Furbo ::

Na vseh paketih se lahko, to nima veze. Drugače pa povprašaj Telekom.

Prejem GB
Naročniki mobilnih paketov Naj in drugih izbranih paketov vam lahko razdelijo GB, ki jih imajo na voljo v svojem paketu.

Večkrat mesečno vam lahko delijo po 1, 5, 10 ali 20 GB, in sicer v Mojem Telekomu ali z SMS-om (na številko 1918 pošljejo sporočilo DELIM xGB ŠTEVILKA PREJEMNIKA).
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

V-i-p ::

Škoda, da na sistemu Mobi to ne gre :].
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Oktan ::

Zdravo,
se priporočam če kdo opazi ponovno ko bo akcija v šparu za 10+10 da napiše.
Pa še eno vprašanje. Se pravi če vnovčim kartice na svoj račun in imam potem stanje recimo 100EUR potem lahko naslednja 3 leta koristim to dobroimetje za Mobi Net 1 leto 100GB- vsako leto 29,99EUR? Dobroimetje nima poteka roka previdevam?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oktan ()

Dobroimetje nima roka, samo v vednost, kolikor gledam sedaj pri sebi v aplikaciji ima rok bonus, ki je pet let - vseeno dovolj zate. 10 + 10 ti namreč gre 10€ na račun, 10€ pa v bonus in najprej se trga iz bonusa, ko pokuri bonus pa iz računa.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Oktan je izjavil:

Zdravo,

Ni glih Spar, rezultat je pa isti :).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

GrimReaper3 ::

Master_Yoda je izjavil:

Jaz sem najprej imel Mobi B, nato pa opazil Mobi net. Oba data 100 GB, samo da pri Mobi B velja to mesecno, Mobi net pa celo leto. Je pa Mobi net 30 eur.

Ker ne klicem skoraj nic in porabim cca 5 GB na mesec se mi mobi net bolj splaca (ker mi bo 100 GB verjetno celo leto drzalo za 30 eur (oz 15 ker sem pac te 10 + 10 nabavil)).
Je pa bilo tudi prijetno presenecenje ko se mi je veljavnost racuna podaljsala za eno leto - kolikor pac paket velja.

To si pa dobro našel, samo 2,5EUR na mesec. Sem mislil vzeti Naj B, pa vidim da je Mobi Net 4x cenejši.

Kar mi pa še vedno ni jasno, so Naj naročniški paketi. Zakaj bi dal 21EUR, če pa dobiš povsem enako kot pri Mobi B paketu? 11EUR samo za lenobo, da ti ni treba vsak mesec polniti?
Pa še to se verjetno preprosto uredi preko portala Moj Telekom. Mogoče celo nastavi avtomatsko polnjenje, bom še videl.

Zgodovina sprememb…

tantalum ::

V-i-p je izjavil:

Oktan je izjavil:

Zdravo,

Ni glih Spar, rezultat je pa isti :).

Hvala za info!
Lahko prosim še za vir?

duh1 ::

GrimReaper3 je izjavil:

Kar mi pa še vedno ni jasno, so Naj naročniški paketi. Zakaj bi dal 21EUR, če pa dobiš povsem enako kot pri Mobi B paketu? 11EUR samo za lenobo, da ti ni treba vsak mesec polniti?
Ni povsem enako. Mobi nima VoLTE in VoWifi. Sploh manjko VoLTE se pozna, ker gredo klici preko 2G.

KTr1sk ::

Večina ne ve kaj je VoLTE in jim je vseeno.
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

GrimReaper3 ::

Saj tukaj je odlična priložnost da kdo opiše. Jaz sem tudi šele ta teden na Slo-Tech sploh zasledil to besedo in vsaj približno vem za kaj se gre, klicanje preko LTE 4G omrežja, ampak nisem pa še uspel pogledati prednosti pred 2G.

bm1973 ::

Jaz sem na Hot. Nima VolLTE...

Ko dobim klic, mi zjebe povezavo do interneta...

Zaradi službe si to težko privoščim...
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR

Oddelek: Mobilne tehnologije
96082 (185) Alexius Heristalski
»

Kje dobiti predplačniško SIM kartico, ki ne poteče?

489205 (455) Oktan
»

Spar mobil (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

490158590 (23311) Steinkauz
»

Predplačniški paket

132839 (2262) V-i-p
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

15443818 (20164) VrtniPalcek

Več podobnih tem