Forum » Mobilne tehnologije » Viber- pomoč- nekdo ki se res spozna
Viber- pomoč- nekdo ki se res spozna
cirena ::
Pozdravljeni
Imam eno uganko glede Viber aplikacije;
Primer
Pišem si z eno osebo, oseba ima napisano kot da trenutno ni online, kljub temu pa ko pošljem sporočilo mi označi kot da je online- kljukici se narišeta takoj....
Kot da si piše z nekom vendar je njegovo stanje kot da je bil dosegljiv pred eno uro recimo
Nekdo mi je omenil da ko mu jaz pošljem sporočilo ga zapre, piše pa si z nekom direktno z displaya, ne grr v aplikacijo viber
Je to možno...prosim pomoč glede tega,
Hvala
Primer
Pišem si z eno osebo, oseba ima napisano kot da trenutno ni online, kljub temu pa ko pošljem sporočilo mi označi kot da je online- kljukici se narišeta takoj....
Kot da si piše z nekom vendar je njegovo stanje kot da je bil dosegljiv pred eno uro recimo
Nekdo mi je omenil da ko mu jaz pošljem sporočilo ga zapre, piše pa si z nekom direktno z displaya, ne grr v aplikacijo viber
Hvala
Invictus ::
Vsak si lahko nastavi svoj online status.
Očitno pa dotična oseba ne zna izklopiti dostavo in prebranost sporočila
Očitno pa dotična oseba ne zna izklopiti dostavo in prebranost sporočila
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Djole ::
Pozdravljeni
Primer
Hvala
Se pojavita samo kljukici ali se obarvata vijolicno? Ce ima vkljuceno opcijo "seen" se kljukici obarvata vijolicno ko vidi. Ce sta sivi, ti samo pove, da je sporocilo dostavljeno, ce je ena kljukica pa ni dostavljeno.
cirena ::
Im vklopljeno funkcijo online...vidim da je bil gor pred par urami. Če pu pišem pa dobi sporočilo se kljukici narišeta takoj v sekundi, ne obarvata se pa dokler ne prebere. Tako da domnevam da je na vibru v pogovoru z nekom, pred mano pa je to skrito. če ni gor pa pošljem sporočilo pa se nariše najprej ena kljukica, čez nekaj sekund še druga. Razlika je v hitrosti narisanih kljukic- ne obarvanih vijolično
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 6119 (5020) | GupeM |
» | Četrt stoletja SMS-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17571 (15317) | GupeM |
» | Viber ali SkypeOddelek: Omrežja in internet | 4876 (3131) | Lonsarg |
» | Ta... Skype in (dobesedno) nesposoben MicrosoftOddelek: Pomoč in nasveti | 12285 (10930) | poweroff |
» | Viber "scam"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 14544 (4011) | mat xxl |