Forum » Pomoč in nasveti » Ali obstaja kakšen programček da odklene zaklenjen file na uporabnika win
Ali obstaja kakšen programček da odklene zaklenjen file na uporabnika win
mrTwelveTrees ::
Drug disk v računalniku, pa so fajli zaklenjeni na drugega userja,
neki sem uspel z pravicami neki pa ne.
Ali obstaja kakšen programček ki bi z desnim klikom na mapo / file to enostavno rešil
Tako kot je bil včasih programček Unlocker (s katerim si lahko zbrisal vse)
neki sem uspel z pravicami neki pa ne.
Ali obstaja kakšen programček ki bi z desnim klikom na mapo / file to enostavno rešil
Tako kot je bil včasih programček Unlocker (s katerim si lahko zbrisal vse)
Ales ::
Bodi malo bolj konkreten, ker "neki sem uspel" ne pove kaj dosti ne o tem, kako je bilo začetno stanje, ne kaj si naredil, ne kako je stanje zdaj.
Navedi morda primer datoteke, z izpisom pravic in lastništva, pa da vidimo, na kak način je "zaklenjena". Morda par posnetkov ekrana, ne vem.
Imaš administratorske pravice na računalniku?
Navedi morda primer datoteke, z izpisom pravic in lastništva, pa da vidimo, na kak način je "zaklenjena". Morda par posnetkov ekrana, ne vem.
Imaš administratorske pravice na računalniku?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga,.-Zveza potrošnikov slovenijeOddelek: Loža | 3670 (2949) | gregork |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44139 (26179) | BorutK-73 |
» | kako odklenem USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7311 (6392) | WamPIRe- |
» | decompajl pri delphi 7 aplikacijiOddelek: Programiranje | 925 (800) | BigWhale |
⊘ | MegaHIT ????Oddelek: Loža | 1609 (1119) | Primoz |