Forum » Navijanje » AMD xp +1900 real: 1600mhz
AMD xp +1900 real: 1600mhz
[|yuka|] ::
Mam ta proc , na 133 dela,256 DDR samsung PC2700 333mhz, epox 8k3a - volcano 7 (cu) + arctic silver 3 , ce ni navit ne preseže 53 stopinj po 3x pognanem 3dmarku03...
Na kok mi priporocate navit procesor? Do kok bi slo?
Na kok mi priporocate navit procesor? Do kok bi slo?
- zaklenil: TribesMan ()
GUFY ::
Sigurno do 4000 MHz ali pa vsaj do 3900MHz.
Pa kaj vam je fantje, da postavljate taka vprašanja na katera je bilo že milijonkrat odgovorjeno.
ZA TVOJ PROC TI NE MORE NIHČE GARANTIRAT DO KOLIKO SE BO NAVIL !!!!!!
Je pa na Slo-techu več tem katere ti bi bile lahko v pomoč, samo malo uporabi iskanje, pa bo.
Pa kaj vam je fantje, da postavljate taka vprašanja na katera je bilo že milijonkrat odgovorjeno.
ZA TVOJ PROC TI NE MORE NIHČE GARANTIRAT DO KOLIKO SE BO NAVIL !!!!!!
Je pa na Slo-techu več tem katere ti bi bile lahko v pomoč, samo malo uporabi iskanje, pa bo.
TribesMan ::
Takih tem imaš ogromno na Slo-Techu vendar kot ti je že GUFY povedal ti nihče ne more garantirat do koliko bo šel tvoj proc. Za to ti svetujem da pogledaš v bazo navitij vseh Tbread procesorjev na S-T, ali pa v bazo navitij na overclockers.com.
Tema zaklenjena. Pa drugič malo iskanje uporabi, če te prime še kaj takega spraševat.
LP
TribesMan
Tema zaklenjena. Pa drugič malo iskanje uporabi, če te prime še kaj takega spraševat.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31406 (16870) | gfighter |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6728 (4919) | Pyr0Beast |
» | S Pentiumom 4 670 @7,3GHz do novega rekorda v programu SuperPiOddelek: Novice / Procesorji | 3990 (3068) | Dr_M |
» | AquaMark 3 results (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 17042 (11969) | DjTonic |
» | Athlon XP 2600+ 266FSB vs. 333FSBOddelek: Kaj kupiti | 838 (797) | GUFY |