» »

Crimson Desert

Crimson Desert

««
12 / 12
»
»»

oo7 ::

Sem končal obvezen del s Damiane. Sedaj pa spet nazaj s Kliffom.

V Demenis mestu bounty deluje drugače ?
V Hernandu ali Pailune, ko si tackle kriminalca si ga parkrat udaril zvezal in peljal stražarjem.
V Demenis mestu pa samo pritisneš R tackle in imam takoj že jaz bounty na mojo glavo ?

jijetelu ::

oo7 je izjavil:

V Hernandu ali Pailune, ko si tackle kriminalca si ga parkrat udaril zvezal in peljal stražarjem.
V Demenis mestu pa samo pritisneš R tackle in imam takoj že jaz bounty na mojo glavo ?

Ko sem jst še igral so bili vsi bountyi na enak način, ni bilo tega, mogoče so kej zdrkal s patchi.

Izi ::

oo7 je izjavil:

Zelo verjetno si zgrabil (tackle) nedolžnega človeka in to vedno prinese Bounty. Če imaš gor masko lahko zagrabiš kogarkoli. Daj dol masko.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Zelo verjetno si zgrabil (tackle) nedolžnega človeka in to vedno prinese Bounty. Če imaš gor masko lahko zagrabiš kogarkoli. Daj dol masko.

Ja masko imam skos gor. Ta je bil sigurno kriv, ker me je prvo okradel potem pa bežal :)

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ko sem jst še igral so bili vsi bountyi na enak način, ni bilo tega, mogoče so kej zdrkal s patchi.

Mogoče tudi z pathom kaj naredili ja.
Sem pogruntal, da je najbolje, da me bounty vidi in začne bežati, potem pa ga poderem na tla tam kjer ni ljudi. Zaenkrat deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()
««
12 / 12
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Project 007 (IO Interactive) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
515141 (266) Gregor459
»

Dawnwalker: Origins (strani: 1 2 )

949944 (246) Gregor459
»

Pragmata

161934 (189) Bl4ckSw4n
»

Starfield (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

1998311251 (4463) oo7
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

251826 (841) Mato989

Več podobnih tem