» »

Crimson Desert

Crimson Desert

««
10 / 11
»»

jijetelu ::

oo7 je izjavil:

Sem še v prvi regiji kjer imam še polno questov.
Sem pa šel samo za kratek čas v drugo regijo, da sem nabral The Frostcursed Armor set :D

Dober za ice resist. chest se da upgradat v kuku, drugač pa brez socketov

TucoX ::

Če igrate na PCju zelo priporočam mod za vertical flight z gliderjem:
https://www.nexusmods.com/crimsondesert...

pa tudi mod za neskončno stamino paše odlično k gliderju:
https://www.nexusmods.com/crimsondesert...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TucoX ()

oo7 ::

Priti na glavo tistega velikana pa res ni težko, da otrokom daš tisti relic :)

oo7 je izjavil:

Priti na glavo tistega velikana pa res ni težko, da otrokom daš tisti relic :)

Pa še lep razgled je, ko potuje skozi gozd.

Jaz sem pa pomagal Aeserionu, dober in zahteven quest. Iskren wow! moment, ko sem prvič videl njegovo situacijo.

Predsednik11 ::

Koliko enega dela, da dobiš lightning inbue.

Predsednik11 je izjavil:

imaš lightning orbs abyss dodatek za opremo in imbue skill za turning flash? kombinacija je močna!
jaz sem odklenil še imbue meteor kick v skill tree-ju ga dosti uporabljam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TucoX ()

TucoX je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

imaš lightning orbs abyss dodatek za opremo in imbue skill za turning flash? kombinacija je močna!
jaz sem odklenil še imbue meteor kick v skill tree-ju ga dosti uporabljam.

Nimam še zaenkrat imam samo inbue. Še to sem si pomagal s you tube.
Meteor kick rabiš odklenit še kakšen drug inbue , da ga lahko odkleneš v skill tree.

Izi ::

A Legendarnega Feniksa ste uspeli sklatiti z neba?
Po moje najtežja legendarna živalca. Življenja ima toliko kot kakšen Boss in še treba ga je ubiti dvakrat ker kot se spodobi za Feniksa se vrne v življenje. Vedno se je pobral in kot raketa odletel daleč stran. Probal sem vse mogoče in na koncu se je izkazalo da so eksplozivne puščice praktično edina stvar ki učinkovito deluje.

Izi je izjavil:

A Legendarnega Feniksa ste uspeli sklatiti z neba?
Po moje najtežja legendarna živalca. Življenja ima toliko kot kakšen Boss in še treba ga je ubiti dvakrat ker kot se spodobi za Feniksa se vrne v življenje. Vedno se je pobral in kot raketa odletel daleč stran. Probal sem vse mogoče in na koncu se je izkazalo da so eksplozivne puščice praktično edina stvar ki učinkovito deluje.

Jst nisem mel nobenih problemov, pa tud ne vem, da bi kadarkoli oživel

največ življenja ma pomojem glih krokodil

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jijetelu ()

yayo ::

Ima igra quicksave ali to gre drugače?

yayo je izjavil:

na konzoli ni quick sava, ima pa igra auto save in uporablja 3 položaje, kar je zelo vredu

yayo ::

Zmajc je izjavil:

omg lol. Jaz sem pri 11. poglavju in 140 urah quital, ker se mi več ni dalo. Ne maram ko je vse kar mi ostane 50 strani dolg shopping listek :P

OT, koliko časa si igral Refantazio? Jaz imam na hard 130 ur poa komot bo še kakih dvajset.

Verjetno najbolj OP starting cheese je da gres iskat Fated Shadow takoj kot je mogoče.

Ref 6 one handed sword z enim od najboljših abyss ability

yayo je izjavil:

Imaš navaden save in avto save.
Če pa umreš med igro pa imaš tri možnosti ali greš od checkpointa naprej ali pa imaš neke kroglice kjer oživiš na mestu s 30% zdravja ali pa 100% zdravja. Te kroglice najdeš po mapi ali pa jih scraftaš.

Gregor459 ::

Greymane katere pošlješ delat delajo celo večnost. Ni mi jasno kako teče čas. Piše 18 ur pa se zamenja dan in noč pa še kar niso končali.

Gregor459 je izjavil:

Greymane katere pošlješ delat delajo celo večnost. Ni mi jasno kako teče čas. Piše 18 ur pa se zamenja dan in noč pa še kar niso končali.
18 ur v igri = 54 realnih minut

Imaš uro spodaj leve nad minimapo.
Čas v igri deluje povsem točno po uri samo 20-krat hitreje.
1 minuta = 3 sekunde
1 ura = 3 minute
1 dan = 1 ura in 12 minut

Ura se ustavi ko si v meniju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

S tem da questi preskakujejo cas, se posebej main questi, kjer gre lahko cas naprej za kak dan kr tko

Začetni bossi so bili zanimivi, kasnejši bossi pa postanejo drek od dreka s HP in skill damage bloat. Pa agresija je tudi pretirana.

Se Bloodstone obnovijo čez čas, ko jih izkoplješ ?

oo7 je izjavil:

ja, 7 dni se vse rudnine obnovijo

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

ja, 7 dni se vse rudnine obnovijo

To je pa kar dolga.
Drugače pa sem zaključil 5 poglavje in prebutal Crowcallerja :)

Crows Pursuit je eden najboljših Abyys za orožje

Načeloma mas rudnin tok velik, da niti ni neke potrebe po obnavljanju, pa 7 ingame dni mine kr hitro

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jijetelu ()

jijetelu je izjavil:

Načeloma mas rudnin tok velik, da niti ni neke potrebe po obnavljanju, pa 7 ingame dni mine kr hitro

Saj Crows Pursuit abyss lahko daš tudi na druga orožja ?
Imam dva meča že kar lepo nadgrajena Chillfallen Sword in Sword of the Lord.

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Saj Crows Pursuit abyss lahko daš tudi na druga orožja ?
Imam dva meča že kar lepo nadgrajena Chillfallen Sword in Sword of the Lord.

ja, na katerokoli mele orožje

GoodGuy ::

New day, new patch
https://crimsondesert.pearlabyss.com/en...

Če sm prov vidu je blo 37.2GB velik download paket na steamu...

Očitno devi ne spijo

Igram od izida pa nisem imel še enega crasha ali kakšnega omembe vrednega hrošča.
Tudi optimizirana se mi zdi dobro ta igra.

Full stvari so popravili, ki bi lahko bili že od začetka, men trenutno nic kej dosti ne pomenijo. Ribarjenje je največja zabloda v igri. Rabim sam se eno debild o ribo.

Zmajc ::

še kaš štancaš nepomembne virtualne shopping listke? :))

Evo, platinum trofeja, kljub cel kup neumnostim v igri

Bi rekel da so Challenges kar nekakšno bistvo te igre. Vse je narejeno okoli njih in zaradi njih. Tudi večina dosežkov za igro je vezanih na Challenges.
Meni kar lepo tečejo in jih imam narejenih že vsaj tričetrt. Vsak ti prinese po en Abyss Artifact, kar pomeni več kot 300 Abyss Artifactov. Pa tudi precej Abyss Gearov dobiš zraven.

Gledan Patch 1.04 in kot kaže so glavne novosti vezane na našo hišo in ne na kamp.
Če prav vidim so vse nove skrinje v hiši. Se bo treba bolj posvetiti opremljanju hiše. Kuhinjo sem že tako imel v hiši, ker v kampu, razen osnovnega kotlička, ni "šporgeta" za bolj zahtevne recepte. Sedaj bom moral pa še ves Loot sortirati po raznih skrinjah in omaricah.

Pomembno: Če kdo ni opazil je zraven naše hiše tudi Teleport, ki pa je ves zaraščen in neaktiven. Ta Teleport bo sedaj postal bolj pomemben kot pa tisti v kampu.
Teleport je neaktiven in je treba najprej požgati grmovje, potem pa iz našega Kuku lonca prenesti potrebne manjkajoče dele zanj. Kot je običajno v tej igri ni nikjer nobene pomoči ali namigov kje najti dele.
Spoiler: Kako odkleniti Teleport zraven naše hiše.

jijetelu je izjavil:

To je pa kar velik dosežek. Čestitam 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Nekaj so ga posrali v novem popravku. Vsi naši "Mounti" so izginili, razen konja. Čakamo na Hotfix 8-O

Smo pa dobili novi Pet in sicer Phoenix, ko ga ubiješ lahko postane naš novi Pet. Po moje ni ravno uporaben, ker je prevelik.
Pa dobili smo ptičjo krmilnico in sedaj lahko poleg psov in mačkov posvojimo tudi ptiče.

Da nagradiš lok iz npr 2 v 3 level moraš podret 10 dreves :)

oo7 je izjavil:

Jop, tole s temi drevesi so falil, pa tudi kasneje ne dobis nekega pretirano boljšega sistema za pridobivanje lesa

oo7 je izjavil:

A še nisi nič nadgradil kampa? Kmalu se boš utapljal v osnovnem materialu kot so les in kamen. Kamp ti ga stalno prideluje samodejno in v neskončnih količinah. Samo pobirati ga moraš pa sam :P
Kupi se obnovijo vsakič ko samo za hip zapustiš kamp. Samo teleportiraš se do hiše in nazaj v kamp in so zaloge spet polne. Neskončno. Vsakič je na kupu po 30 Timber, 30 Fine Timber in 30 Flawless Timber.

Enako je s kamni, vsakič je sredi kampa velik kup kamna vseh kvalitet in pa orožja tudi nikoli ne zmanjka. Orožje lahko ves čas pobiraš pri kovaču po 4 kose, pri dispečerju za misije po 4 kose in pri trening areni po 6 kosov. Se pravi vsakič okoli 14 kosov orožja samo leži da ga pobereš.
Pri kovaču za nadgradnje je vedno za pobrati po 450 puščic. Če ne drugega jih lahko prodaš za 4,5 Srebrnikov.
Pa denarja je v bistvu tudi neskončno. Provisioner ima vsakič na tleh za pobrati okoli 20 Srebrnikov denarja.
Mesar v kampu pa ima tudi ves čas neskončno hrane če se ti ljubi pobirati.

Men pa zmankuje sredstev v kampu. Samo službe s ščitom sta pa samo dve zaenkrat.

Gregor459 je izjavil:

Men pa zmankuje sredstev v kampu. Samo službe s ščitom sta pa samo dve zaenkrat.

Jst sem denar vedno financiral sam, ker je preveč enostavno v tej igri pridet do njega. V fazi igre, ko še nimaš neomejeno greyev za misije, jih raje daš v misije za nabiranje drugih stvari, hrano, les, kamen, orožje. Pa obvezno donirati v cerkvi za boljši izkoristek. 200% je maksimum, kar je prej ko slej treba, začneš z Hernand regijo in potem naprej. Cilj je pa tako vzporedno furat 5 raziskovalnih misij.

Izi je izjavil:

Nekaj so ga posrali v novem popravku. Vsi naši "Mounti" so izginili, razen konja. Čakamo na Hotfix 8-O

Smo pa dobili novi Pet in sicer Phoenix, ko ga ubiješ lahko postane naš novi Pet. Po moje ni ravno uporaben, ker je prevelik.
Pa dobili smo ptičjo krmilnico in sedaj lahko poleg psov in mačkov posvojimo tudi ptiče.

a so tole že poravil danes? :O

niti nism meu možno zadnjega velike patcha odigrat so že popravil kar ni šlo ok.. vsaka čast

GoodGuy je izjavil:

Izi je izjavil:

a so tole že poravil danes? :O

niti nism meu možno zadnjega velike patcha odigrat so že popravil kar ni šlo ok.. vsaka čast

Ja, že 2 Hotfixa sta bila, sedaj smo že na verziji 1.04.02 :D

jijetelu je izjavil:

Platinum ? Si že končal ?

Zaključil 6 stopnjo. Dobra dolga bitka.
Se mi pa zdi, da se sedaj spirit bar veliko hitreje napolni kot 2 dni nazaj ?

Predsednik11 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

Platinum ? Si že končal ?

Ja, načeloma pri taki igri Platinum pomeni skoraj vse kar igra ima. Sicer ze davno naredil vse kar ima igra, cakam na ponovno bojevanje z bossi, pa ce bodo se kej pametnega dodali. Drugače pa sej so drugi spili.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

A še nisi nič nadgradil kampa? Kmalu se boš utapljal v osnovnem materialu kot so les in kamen. Kamp ti ga stalno prideluje samodejno in v neskončnih količinah. Samo pobirati ga moraš pa sam :P
Kupi se obnovijo vsakič ko samo za hip zapustiš kamp. Samo teleportiraš se do hiše in nazaj v kamp in so zaloge spet polne. Neskončno. Vsakič je na kupu po 30 Timber, 30 Fine Timber in 30 Flawless Timber.

Enako je s kamni, vsakič je sredi kampa velik kup kamna vseh kvalitet in pa orožja tudi nikoli ne zmanjka. Orožje lahko ves čas pobiraš pri kovaču po 4 kose, pri dispečerju za misije po 4 kose in pri trening areni po 6 kosov. Se pravi vsakič okoli 14 kosov orožja samo leži da ga pobereš.
Pri kovaču za nadgradnje je vedno za pobrati po 450 puščic. Če ne drugega jih lahko prodaš za 4,5 Srebrnikov.
Pa denarja je v bistvu tudi neskončno. Provisioner ima vsakič na tleh za pobrati okoli 20 Srebrnikov denarja.
Mesar v kampu pa ima tudi ves čas neskončno hrane če se ti ljubi pobirati.

dobri nasveti

Okoli piratske ladje je pa kot bi se dogajo med drugo svetovno vojno polno min.

ok zdej je pa špil čist drug :)) in to sam zarad 1 stvari... namesto da je treba držat tipko za vsako akcijo je zdej dovolj le pritisk na tipko

pa tkoj sm dobu ene par ptičev :D, ful hitrej pobirajo stvari.

Jst sem se mučil s lovom ribe probal vsaj 10x pa ni šlo. Potem sem šel pa kar v ribnik in brez problema ujel ribo na roke.

Kje je najboljš kupovati živali za farmo ? Ali se jih bolj splača loviti ?

Živalska farma v kampu je po moje precej nekoristna. Tisto mleko in jajca, ki mi ga farma prinaša, je pljunek v morju koliko hrane potrebuje kamp. Nič ne boš pogrešal tudi če se s farmo sploh ne ukvarjaš.

Bolj koristen je vrt, kjer lahko posadiš nekaj bolj redkih rastlin. Ni pa mi jasno zakaj je treba vsako drevo, potem ko ga obereš, posekati in posaditi novega. A so ti izdelovalci že videli kakšen vrt v živo? Nekdo jim mora povedati da dreves po obiranju ni potrebno posekati ;)

Sem že mislil, da bom šel v regijo Pailun pa kar noče zmankat questov v Hernandu :) Se ne pritožujem.

A so tudi ostale regije tako bogate s questi kot je Hernand ?

Kateri gear vam je najboljši ?

Predsednik11 je izjavil:

Kateri gear vam je najboljši ?

Jaz trenutno uporabljam dual + Crow's Pursuit. Dela hudo škodo ampak tudi stamina gre kar hitro.
««
10 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dawnwalker: Origins (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
928172 (32) oo7
»

Project 007 (IO Interactive)

474539 (105) Gregor459
»

Starfield (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

1998308511 (1723) oo7
»

Katerih iger se najbolj veselite v letu 2026 ?

251768 (783) Mato989
»

Aion (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

81469181 (31476) Meizu

Več podobnih tem