Forum » Omrežja in internet » Video klicni sistem
Video klicni sistem
cahahopie ::
Zdravo,
Ob poplavi raznih aplikacij Viber, Facebook Messenger, Zoom, Skype, Teams, WebEx, WhatSupp (web ne podpira video klicev) me zanima :
Ali obstaja kakšna enostavna rešitev, ki nebi potrebovala oblaka torej, da se strežnik namesti na končni PC, ki ga jaz pokličem ? Torej klasična klient - server kjer je server končni PC.
Še bolje ali obstaja rešitev kjer se klicoča stran avtomatsko javi ? Namreč sedaj to rešujemo s kombinacijo Teamviwer ali AnyDesk .
Hvala.
Ob poplavi raznih aplikacij Viber, Facebook Messenger, Zoom, Skype, Teams, WebEx, WhatSupp (web ne podpira video klicev) me zanima :
Ali obstaja kakšna enostavna rešitev, ki nebi potrebovala oblaka torej, da se strežnik namesti na končni PC, ki ga jaz pokličem ? Torej klasična klient - server kjer je server končni PC.
Še bolje ali obstaja rešitev kjer se klicoča stran avtomatsko javi ? Namreč sedaj to rešujemo s kombinacijo Teamviwer ali AnyDesk .
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13862 (12278) | Goran's Blog |
» | pomoč pri vezavi omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1252 (1092) | Pinzl |
» | Predvajanja zvoka na drugem računalniku v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1032 (936) | Gregorh12 |
» | oscommerce v slo (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8320 (7135) | gregy |
» | vprašanje v zvezi z IIS (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 3654 (3385) | andrej |