Forum » Omrežja in internet » Povečati wi-fi signal v sobi
Povečati wi-fi signal v sobi
on18 ::
Pozdravljeni
V sobo imam speljan Utp kabel. Rad bi imel bolši wi-fi signal sedaj pa nevem kaj morem dokupit?
V sobo imam speljan Utp kabel. Rad bi imel bolši wi-fi signal sedaj pa nevem kaj morem dokupit?
__Devil__ ::
Mi imamo Dlink DAP1620 ojačevalec wifija. Samo vštekaš in se povežeš preko telefona z Dlink aplikacijo.
scenic16 ::
https://photos.app.goo.gl/2CNB4rz5GUVGc...
TP-LINK TL-WA850RE
Enega imam viška, po dogovoru, ZS, LJ...
TP-LINK TL-WA850RE
Enega imam viška, po dogovoru, ZS, LJ...
srus ::
Pozdravljeni
Če raztolmačim tvoje vprašanje v Slovencem bolj razumljeno področje, bi šlo nekako takole:
Do hiše imam speljano cesto. Kateri avtomobil naj kupim, da bo boljši kot trenutni?
Napiši še malo več besed o svojem trenutnem omrežju in ISP. Kaj je na WAN strani, kakšno opremo imaš, kako je konfigurirana, kaj je priklopljeno na LAN strani.
krop ::
Kupi takšnega, ki ima Lan in. Jz mam d-link dap-1620 ac1300 in sem zadovoljen. Najprej pa sem kupil poceni xiaomi, kateri mora imeti dober sprejem wifi-ja da deluje dobro. Pomeni, da ga moraš imeti zdraven obstoječeka routerja :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vleči še en UTP kabel ali kupiti Switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11345 (4878) | SN1P3R |
» | Kateri alarmni sistem in video nadzorOddelek: Pomoč in nasveti | 4831 (4428) | LeQuack |
» | Ojačevalnik WIFI signalaOddelek: Kaj kupiti | 6406 (5153) | MTB |
» | WiFi signal do 300m??Oddelek: Omrežja in internet | 4122 (3648) | NeMeTko |
» | Nasvet:Utp kabl,internet,ip tvOddelek: Pomoč in nasveti | 13942 (11246) | Rocky77 |