Forum » Pomoč in nasveti » Težave z diskom
Težave z diskom
Akmul55 ::
Zdravo!
Imam težave s trdim diskom HDD. In sicer imam od Toshibe 3tb. Vse igre, ki sem jih imel na disku, so začele štekati. Filmi, ki so naloženi na disku, štekajo...in če kaj prenašam iz tega diska na SSD, mi prenaša zelo dolgo (sem prenašal datoteko, ki je velika okoli 40gb in mi je v 4 urah preneslo 24%). Sem tudi formatiral celotni računalnik in tudi disk, in je težava še vedno prisotna. Je morda kaj v nastavitvah naštimano, da bolj počasi bere ali pa kaj podobnega (če se to da sploh naštimati). Disk je na srečo še v garanciji, tako da če je vaše mnenje, da je nekaj fuč, bom pa uveljavil garancijo. Preveril bi pa še pri vas, če je kdo slučajno imel podobne težave, pa jih je uspel sam rešiti :)
Hvala in Lp
Imam težave s trdim diskom HDD. In sicer imam od Toshibe 3tb. Vse igre, ki sem jih imel na disku, so začele štekati. Filmi, ki so naloženi na disku, štekajo...in če kaj prenašam iz tega diska na SSD, mi prenaša zelo dolgo (sem prenašal datoteko, ki je velika okoli 40gb in mi je v 4 urah preneslo 24%). Sem tudi formatiral celotni računalnik in tudi disk, in je težava še vedno prisotna. Je morda kaj v nastavitvah naštimano, da bolj počasi bere ali pa kaj podobnega (če se to da sploh naštimati). Disk je na srečo še v garanciji, tako da če je vaše mnenje, da je nekaj fuč, bom pa uveljavil garancijo. Preveril bi pa še pri vas, če je kdo slučajno imel podobne težave, pa jih je uspel sam rešiti :)
Hvala in Lp
Duhec ::
Z nekim programom ala crystal disk info, speccy itd. poglej s.m.a.r.t podatke diska.
Prepiši jih sem ali daj sliko, da se vidijo vsi IDji ter (raw) vrednosti.
Iz njih se vidi ali se z diskom kaj dogala ali je kje drugje problem.
Prepiši jih sem ali daj sliko, da se vidijo vsi IDji ter (raw) vrednosti.
Iz njih se vidi ali se z diskom kaj dogala ali je kje drugje problem.
http://blackbird.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windowsi zmrzujejo!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4127 (3499) | bmatko |
» | ohranitev disk (pokvarjena glava in vezje)Oddelek: Strojna oprema | 3674 (2959) | Šimpanz |
» | Lahko trdi disk vpliva na performance?Oddelek: Strojna oprema | 1369 (894) | Enron x86 |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12160 (9278) | BlackAdder |
» | disk ribaOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1109) | matevzm |