Forum » Kaj kupiti » Kateri RGB ventilatorji in kontroler
Kateri RGB ventilatorji in kontroler
Stari89 ::
Ker je zame računalnik naprava za delo in občasne igre, se nikoli nisem preveč ubadal z estetiko, ampak sem z omejenim budgetom poskusil stisnit ven čim več zmogljivosti. S trenutnim projektom (kišta iz LEGO kock, namenska tema TUKAJ, vabljeni k sodelovanju v debati), ki zahteva malce več "wow faktorja" imam posledično malce problemov, saj več od priklopa navadnih ventilatorjev na 3-pinski razdelilec do CRJ SATA ne znam.
Rabim par predlogov za:
Če se da, prosim brez primerov, ki zahtevajo dodatni software, ki teče v ozadju. Še posebej na živce mi gre NZXT CAM, in je zame deal-breaker.
Plošča je Asus ROG STRIX Z270-I GAMING.
Rabim par predlogov za:
- 4-krat 140mm RGB ventilator (navaden ali low-profile, vseeno),
- fan controller, ki bo znal ventilatorjem nastavljat barvo.
Če se da, prosim brez primerov, ki zahtevajo dodatni software, ki teče v ozadju. Še posebej na živce mi gre NZXT CAM, in je zame deal-breaker.
Plošča je Asus ROG STRIX Z270-I GAMING.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [WIP] LEGO kišta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10940 (3326) | Stari89 |
» | Kateri hladilnik za i5 950 (socket 1366)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3545 (3229) | solatko |
» | Ogrevanje "slabo zaprtega" prostora - gradbiščaOddelek: Loža | 2654 (2500) | floyd1 |
» | Osvetlitev dnevnih prostorovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5872 (3924) | CaqKa |
» | Končno smo dobili AM2 DFI Lanparty ploščoOddelek: Novice / Matične plošče | 4531 (3144) | Fatal1ty |