Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev Wi-Fi
Nastavitev Wi-Fi
amadej85 ::
Pozdravljeni,
Ali mi prosim lahko nekdo raztolmači naslednje kratice, kaj predstavlajo, namreč to lahko vklopim ali izklopim pri wi-fi omrežju pa ne vem zakaj je...
Hide Access Point
Isolate Clients
Disable WMM Advertise
Enable WMF
Hvala
Ali mi prosim lahko nekdo raztolmači naslednje kratice, kaj predstavlajo, namreč to lahko vklopim ali izklopim pri wi-fi omrežju pa ne vem zakaj je...
Hide Access Point
Isolate Clients
Disable WMM Advertise
Enable WMF
Hvala
111111111111 ::
Pozdravljeni,
Hide Access Point - skriješ SSID, ne bo se oglaševalo omrežje naokoli.
Isolate Clients - klienti priključeni na acess point se ne bodo videli med sabo
Disable WMM Advertise - to ti omogoča prioriteto voice in video.
Enable WMF - to je za multicasting, odvisno če to rabiš ali ne.
Hvala
Moji odogvori zgoraj. To se igraš s kakim Ciscom? Isolate Clients sem srečal samo na Cisco napravah.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
SeMiNeSanja ::
111111111111 je izjavil:
Moji odogvori zgoraj. To se igraš s kakim Ciscom? Isolate Clients sem srečal samo na Cisco napravah.
To pa ne bo držalo. Je dokaj standarden feature za Guest WiFi omrežja na vsakem kolikor tolikor spodobnem accesspointu / WiFi routerju.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
111111111111 ::
My bad, delal samo s Ciscom kar se tiče high enda. :) Na home napravah nikoli srečal. Sem pa res že nekaj časa izven networkinga. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni managed switch in router za učenjeOddelek: Omrežja in internet | 2985 (2243) | He-Man |
» | Kaj kupiti za domače učenje in ustvarjanje (mrežna oprema)Oddelek: Omrežja in internet | 1969 (1300) | maxipin |
» | Brezplačno Cisco CCNA izobraževanjeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5060 (2276) | WilhelmTell |
» | Cisco VPN in alternativni klientiOddelek: Omrežja in internet | 4077 (3776) | zee |