Forum » Pomoč in nasveti » Printer canon ts5150
Printer canon ts5150
Kodrnusa ::
Rabil bi pomoč pri nastavitvi printerja Canon Ts5150. Printer bo ležal v kletnem prostoru in bo povezan na omrežje A. To sem uredil in vse deluje )printanje, scan), če sem na istem omrežju A. Problem je, da imam še en ruter v hiši na katerega sem primarno povezan (omrežje B). Rad bi printal iz omrežja B (android telefoni, računalniki) na printer ki je povezan na omrežje A. Ali je možno in ali je tudi možno printati preko telefona, ko nisi na omrežju A ali B temveč si na podatke priklopljen. Hvala za pomoč..
ngc2392 ::
če si priklopljen na podatke, zadeva ne bo laufala. razen, če imaš spletni naslov tiskalnika (nekateri boljši to omogočajo) ali pa izkoristiš še za kratek čas aktivni google cloud print-če seveda tiskalnik podpira to funkcijo.
če sta oba routerja v istem ip bazenu (a je 192.168.x.1, drugi pa 192.168.x.2), mora to načeloma laufati. če pa nista, pa glej prvi odstavek.
če sta oba routerja v istem ip bazenu (a je 192.168.x.1, drugi pa 192.168.x.2), mora to načeloma laufati. če pa nista, pa glej prvi odstavek.
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do oddaljenega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 3501 (3147) | mladec |
» | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 4381 (4076) | miraldi |
» | LAN XP+Ubuntu (PROBLEM!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1619 (1475) | bibip |
» | Print serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1612) | nonenone |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4930 (4449) | SasoS |