Forum » Kaj kupiti » Katera miška za zamenjavo Logitech RX1000
Katera miška za zamenjavo Logitech RX1000
-žiga- ::
Mojo računalniško miško Logitech RX1000 dajejo leta, tako da bo potrebna menjava.
Pri trenutni mi je všeč oblika in dimenzije. In to, da je laserska in ne sveti rdeče. Ali obstaja njen naslednik, ali kaka druga miška, ki ji je podobna?
Drugače nisem zahteven. Niti mi ni pomembno, ali je žična, ali brezžična. Če je brezžična, potem je edino nujno, da je brez polnilne postaje, ampak ima neke klasične vložke, kot so AAA.
Budget sicer pač kolikor bo, ampak glede na to, da je bila trenutna precej poceni, bom razočaran, če se ne dobi nekaj pametnega za malo denarja.
Pri trenutni mi je všeč oblika in dimenzije. In to, da je laserska in ne sveti rdeče. Ali obstaja njen naslednik, ali kaka druga miška, ki ji je podobna?
Drugače nisem zahteven. Niti mi ni pomembno, ali je žična, ali brezžična. Če je brezžična, potem je edino nujno, da je brez polnilne postaje, ampak ima neke klasične vložke, kot so AAA.
Budget sicer pač kolikor bo, ampak glede na to, da je bila trenutna precej poceni, bom razočaran, če se ne dobi nekaj pametnega za malo denarja.
Invictus ::
Jaz sem zadovoljen z logitech mx master 2s
Tudi jaz, sam bi raje vertikalno...
Sem poskusil eno cenejšo, sam je bila na kablu.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
-žiga- ::
Hvala za odgovore.
M500 mi zgleda ok.
Nekako nisem navdušen nad vertikalnimi. Mogoče, ker nisem nikoli dovolj dolgo uporabljal, da bi se navadil.
M500 mi zgleda ok.
Nekako nisem navdušen nad vertikalnimi. Mogoče, ker nisem nikoli dovolj dolgo uporabljal, da bi se navadil.
FTad ::
twom ::
logitech mx anywhere 3, jaz imam še tastaro, dvojko, deluje na vsaki podlagi, polniš jo pa preko usb kabla na sprednji strani enkrat na pol leta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69148 (7848) | yayo |
» | Katero miško kupiti za pisarniško/IT deloOddelek: Kaj kupiti | 3721 (1815) | DePalmo |
» | Iscem nadomestek za MX620Oddelek: Kaj kupiti | 633 (455) | prowb |
» | Miški Logitech MX Master 2S in Logitech Master MX 3Oddelek: Kaj kupiti | 1559 (1229) | Kurzweil |
» | Logitech infinity scroll miškeOddelek: Strojna oprema | 2534 (2254) | SaXsIm |