Forum » Operacijski sistemi » "Cont.panel" & "Add/Remove software" & Instalacije
"Cont.panel" & "Add/Remove software" & Instalacije
prehlajeni ::
ojla...
...zanima me ce se da naredit v Win2k...
...jaz bi rad instaliru en prog, tako da se ob instalaciji ne doda v "ControlPanel" v "Add / Remove software" kar sam avtomatsko naredi...
...oz. mal drugače rečen...a se da izbrisat šortkat do uninstala programa iz "ControlPanel" v "Add / Remove software" ne da bi ga uninstalov...
lp
...zanima me ce se da naredit v Win2k...
...jaz bi rad instaliru en prog, tako da se ob instalaciji ne doda v "ControlPanel" v "Add / Remove software" kar sam avtomatsko naredi...
...oz. mal drugače rečen...a se da izbrisat šortkat do uninstala programa iz "ControlPanel" v "Add / Remove software" ne da bi ga uninstalov...
lp
Hypno ::
Zaženi regedit.exe ...
Poišči v HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
tisto kar iščeš, pobriši ključe in ne bo več prikaza na Control Panel ---> Add/Remove ...
Poišči v HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
tisto kar iščeš, pobriši ključe in ne bo več prikaza na Control Panel ---> Add/Remove ...
Great are mysteries of the mind ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIFA 05Oddelek: Igre | 690 (614) | nuclear |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3514 (3162) | glinik |
» | hitro odpiranje oken...Oddelek: Zvok in slika | 920 (845) | Lith |
» | Kako popolnoma zbrisat stare driverjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (890) | kita103 |
» | UMAX ASTRA @ winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (970) | rc-car |