» »

kako bi to v Sloveniji zgledalo? Surveillance camera man

kako bi to v Sloveniji zgledalo? Surveillance camera man

1
2
»

link_up ::

hohohi,kaksna pamet od A-neki. Jaz, moje pravice,jaz...spet jaz....se malo jaz...

Ampak ves, bodi brez skrbi, da imajo trgovine to dosti bolj nastudirano, kot ti. Assumption my dear Watson.

+nivo tvojega zagovarjanja nakazuje izjemno trceno razmisljanje. Mislim, da je jaz sindrom.
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

A-242 ::

link_up je izjavil:

hohohi,kaksna pamet od A-neki. Jaz, moje pravice,jaz...spet jaz....se malo jaz...

Ampak ves, bodi brez skrbi, da imajo trgovine to dosti bolj nastudirano, kot ti. Assumption my dear Watson.

+nivo tvojega zagovarjanja nakazuje izjemno trceno razmisljanje. Mislim, da je jaz sindrom.

Ho ho ho salabajzer, jaz stojim na ramenih velikana, "The GDPR (General Data Protection Regulation) sets a maximum fine of EUR20 million or 4% of annual global turnover – whichever is greater – for infringements.", ti pa si pac samo en omejenec, ki misli da je pomemben. Zakonodaja je vedno nad mnenjem salabajzerjev in ko te bo nekdo zasebno tozil, bos placal, najprej tozitelju, potem pa se drzavi/EU. Pa je cisto vseeno ali imamo inspektorje, ki bi dejanja preganjali ali ne. Ko bo enkrat tozba prispela do EU sodisc, bo cisto vseeno koliko ti lastna drzava daje potuho in zelel si bos, da bi vse skupaj opravila lokalna sodisca (ki ravno tako ne razumejo nicesar). Enako velja za "Kolega(tm)".

49106 je izjavil:

(in ali niso lopovi tudi vsi tisti, ki visijo na socialnih omrežjih namesto da opravljajo delo za katero so plačani?)

Izvoli preganjati. Ampak to je druga debata. Tukaj je debata o nemarnem krsenju EU regulacije, ki ima lahko resne posledice. In to, da s prstom, kot otrok, kazes na "drugi so tudi taki" nima nobene povezave s cimerkoli. Ti si tak, tudi, ce je cel preostali svet tak, te to pred lastnimi dejanji ne opravicuje.
The world has enough for everyone's needs, but not everyone's greed.
- Mahatma Gandhi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A-242 ()

49106 ::

Tisto v oklepaju sem vprašal zato, ker se večina s takšnim nadzorom ne strinja. Jaz sem sicer mnenja, da bi delojadalec prej moral imeti pravico snemat zaposlene, kot pa podjetje stanke (oboje pa vodi v toatlitarno družbo).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

A-242 ::

49106 je izjavil:

Tisto v oklepaju sem vprašal zato, ker se večina s takšnim nadzorom ne strinja. Jaz sem sicer mnenja, da bi delojadalec prej moral imeti pravico snemat zaposlene, kot pa podjetje stanke (oboje pa vodi v toatlitarno družbo).

Alternativa je veliko bolj preprosta, kadrovska sluzba naj opravi svoje delo. Vse zelje po vecjem nadzoru izvirajo iz dveh razlogov - da je kadrovska sluzba zajebala, ali pa, da delodajalec prevec izkorisca zaposlene (in seveda, v zameno ne nudi nicesar ali pa drobiz).

Vse skupaj pa je preprosto resljivo. Obvezna udelezitev zaposlenega pri dobicku, problem resen. Vec kot bo firma zasluzila, vec bo zasluzil zaposleni in ga ni idiota, ki ne bo tega izkoristil (sploh v kolikor kadrovska sluzba naredi svoje delo). Seveda pa je veliko idiotov s strani delodajalcev (dusevno motenih ljudi, ki vidijo samo svoje koristi in so brez kakrsnekoli empatije), ki se temu na veliko upirajo - radi bi izkoriscali in nicesar dali nazaj in kot rezultat zaposleni ne vidijo nobenega razloga, da bi se za delodajalca pretegnili - in prav je tako.
The world has enough for everyone's needs, but not everyone's greed.
- Mahatma Gandhi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A-242 ()

w0mbat ::

vidim da imate blazno resna življenja , da ne najdete nič humorja v temu... Niti enega ni blo k bi napisal da se je nasmejal.. Vsi samo kritike.

Saj ni nobenega ne udaril ne nič, samo snemal jih je.

Kot sem že omenil, sem nekje zasledil da ima snemalec avtizem, nevem kakšne oblike.
Je še en k isto dela po Evropi, k ga je dobesedno kopiral in to tudi napiše na kanalu, samo v Evropi pač se ne zgodi nič , je res brezvezno po Evropi to delat, niti pod razno niso reakcije kot v ZDA.
Zato tudi pravim da je noro smešno, kako so te ZDA odštekani, ASSAULT IN BATTERY V ENI SEKUNDI. WHAT THE FUCK ARE YOU DOING?

Cruz ::

Ta YT kanal bi naj bil od istega možakarja, precej zanimivo:

One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Cruz ::

'Murica

če nimate yt profila: https://invidious.site/watch?v=CUO8secm...
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Miki N ::

Cruz je izjavil:

Tip je car - in ima jajca za razliko od slotech "nadljudi".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

w0mbat ::

Miki N je izjavil:

Cruz je izjavil:

Tip je car - in ima jajca za razliko od slotech "nadljudi".

vsaj en k to reče! Valda je car.

Čeprav nad Slovenijo pa ni bil preveč navdušen, poleg tega da je dolgčas se mu je zdela preveč "antifa" za njegov okus. In spet, mogoče ima nek point - glede da je ljubljanski segment takoj za Nîmesom - ki je včasih veljal za precej "rdeč" Ljubljana dejansko izgleda ko jebeni Portland v primerjavi. In tam je saj vreme boljše. In grafiti so eni izmed najbol retardiranih v Evropi (saj v njegovi seriji). Propadamo.

Od 46:29 naprej.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Poldi112 je izjavil:

Nope, ti si prezabit, da bi razumel, da nihče ne bo pustil, da se ga snema v njegovih privat prostorih, kjer upravičeno pričakuje zasebnost, medtem ko vsi razumemo, da se nas snema v tujih, ki ščitijo svoj posel pred lopovi.

Ampak če bi se zazrli sami vase, bi videli da so oni tisti lopovi.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Miki N je izjavil:

Čeprav nad Slovenijo pa ni bil preveč navdušen, poleg tega da je dolgčas se mu je zdela preveč "antifa" za njegov okus. In spet, mogoče ima nek point - glede da je ljubljanski segment takoj za Nîmesom - ki je včasih veljal za precej "rdeč" Ljubljana dejansko izgleda ko jebeni Portland v primerjavi. In tam je saj vreme boljše. In grafiti so eni izmed najbol retardiranih v Evropi (saj v njegovi seriji). Propadamo.

Od 46:29 naprej.

Z vremenom sem mislil seved Nimes, ki je dejansko čisto kul mesto - je pa imel malo tudi smolo da je v Ljubljani nabasal na jebeni lockdown in (pomladno?) turobo - ta vse še dodatno pokvari.

Kakorkoli niso slabi "klošarski dokumentarci" recimo kul mi je tisti ko gre retro "hobo" švercati s tovornimi vlaki (5. del) - se da kar gledati čeprav v bistvu.... se nič takega ne zgodi niti ni neke specialne strukture, nekako te potegne notri. Se mi pa zdi kot da so ga na YT že nekaj cenzurirali.. manjkajo deli?

Zgodovina sprememb…

Raptor F16 ::

A-242 je izjavil:

Ergo - pozdrave akciji tega, ki je to posnel. Opozarja na zelo realen druzbeni problem in krsitev EU zakonodaje v EU s strani vseh, ki imajo montirano kamero. V ZDA je to tako ali tako samo se en izkaz kaksen gnoj od druzbe so ampak to ze "vrabcki civkajo".

Mimogrede, razlaga:

Spet bi se nekdo igral wannabe aktivista in borca za svobodo... to racionaliziranje tega početja nima nobene smiselne podlage razen za sebično utemeljevanje svojega pointa.

Načrtno snemanje oseb z namenom vznemiranja da dobi vsebino za lasten youtube kanal.

To je za pohvalit ? Tip ne opozarja na čisto nič. Le samooklicani spletni intelektualci ste očitno spet glavo porinili tako globoko v lastno rit, da sploh ne vidite kako idiotsko to izpade, ko do tebe pristopi čudak, ki ga prvič vidiš, verjetno izgleda kot en debilček s podbradkom in se dela pametnega/pomembnega s pristopom "nič mi ne moreš". To je kod da bi izzival probleme.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7716730 (3725) predi
»

Na Stanfordu analizirali navade 98 milijonov ljudi med pandemijo - s pametnih telefon (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5912669 (9309) hendriks
»

Deli za vozila

Oddelek: Kaj kupiti
91607 (1301) Polanc
»

Osebni podatki ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
204780 (4374) BlackMaX
»

Izguba osebnih podatkov s PlayStation Network je realnost