Forum » Programiranje » Excel Razlaga celice
Excel Razlaga celice
waters ::
Pozdravljeni!
Mi zna kdo pomagati? Dobil sem excelovo tabelo na dveh straneh (sheet). V prvo celico (A7) vpišem številčno kodo in ta mi v naslednji celici (B7) povleče iz druge strani (stolpec A) kje je baza, potegne vse podatke. V tej celici imam sledečo komando: =IF(A7="";"";INDEX(NazivSLO;MATCH(A7;sifra;0)))
Mi zna kdo povedati, katera je ta komanda v formuli, ki jo povezuje z bazo, ki je na drugem listu.
Upam, da nisem preveč zakompliciral.
LP
Mi zna kdo pomagati? Dobil sem excelovo tabelo na dveh straneh (sheet). V prvo celico (A7) vpišem številčno kodo in ta mi v naslednji celici (B7) povleče iz druge strani (stolpec A) kje je baza, potegne vse podatke. V tej celici imam sledečo komando: =IF(A7="";"";INDEX(NazivSLO;MATCH(A7;sifra;0)))
Mi zna kdo povedati, katera je ta komanda v formuli, ki jo povezuje z bazo, ki je na drugem listu.
Upam, da nisem preveč zakompliciral.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Excel] SumIf - Uporabi prejšnjo vrednostOddelek: Programska oprema | 652 (457) | mirator |
» | EXCEL vgnezdenje dveh vlookup funkcij?Oddelek: Programska oprema | 1892 (1591) | prtenjam |
» | Excel Težava - fukncijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2500 (2193) | smetko |
» | Excel - vrednost celice glede na drugo celicoOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1682) | smetko |
» | Excel..Oddelek: Programska oprema | 1334 (1206) | smetko |