» »

Revija Jazbina

Revija Jazbina

««
10 / 28
»»

Cr00k ::

Meni je super. Glede na to, da bo revija tudi bolj na zbirateljskem koncu, bi bilo fino, da se skozi sezono ne spreminja formata, kvalitete, kaksne klamfe neki :)... Slike meni tudi niso pretemne. Ostanite zvesti sebi.

opeter ::

Vem, da je prva številka, ampak bi vseeno vprašal nekaj zadev.

1. Kaj se je zgodilo s sliko na strani 7? Je to zaslonski posnetek iz videa? Ker je zelo motna, oz. zabrisana. Škoda, kajti na to velikost bi lahko dali kakšen detajl iz same igre C&C Remastered. Zaslonski posnetki na prejšnji strani spodaj pa so zelo majhni in se komaj-komaj vidijo.

2. Na nekaterih straneh je vidno številčenje/številka strani, na drugih pa ne. Zakaj? Razumem, da so nekatere slike na teh mestih ali pa, da je kakšna celostranska slika z veliko detajli in bi motilo številko, ampak recimo pri prvih dveh člankih sploh ni številke. Čeprav bi lahko pri C&C-ju bile številke, spodaj, recimo z belim. Prva je vidna šele pri The Last of Us Part II. Pa čudna oblikovna rešitev, da je na desni strani številčenje pomaknjeno čisto na levo ...
Če bi revija fila s klamfami, okej, ampak pri broširano pa ne rabi ravno želel razpreti, saj se bojim, da bo lepilo popustilo.

Mogoče pa je kakšna fora, ki jo jaz ne razumem, zakaj na straneh, kjer je črna podlaga ni številke? Recimo pri članku Super Mario 3D All-Stars?
Ker je potem škoda, da se mučite s kazalom, številčenja na straneh pa bolj malo.

3. kako bo v prihodnosti s podlagami? Ker je nekdo že zgoraj pred mano omenil, sta članek in kolumna na predzadnjih straneh težko berljiva zaradi močnega ozadja/podlage. Spodaj so tiste gore/hribi in oblaki. Razumem, da je to neka slika iz kakšen Zelde, samo je malo ponesrečena.

4. slike so res temne, se pridružujem zgornjim mnenjem.

Samo nekaj dobronamernih opazk.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Tsunamii ::

PALOMINO je izjavil:

Hvala za komentarje.
Če vas ne bo motilo gremo lahko z naslednjo seveda tudi na spenjanje s klamfami in nižjo gramaturo papirja. Povedali boste kupci.
Kar se slik tiče je vzeto na znanje in bomo to z naslednjo številko odpravili. Prav tako to ni končna oblika revije, pri oblikovanju bodo spremembe. Prav tako bomo definirali rubrike.


Sicer revije 'še' nisem dobil... vendar nižjo gramaturo papirja si ne želim 8-)
Revija se razvija.. in logično, da so porodne težave, kakor berem za kvaliteto slik oz barvne nianse.
Rubrike se bodo logično razvile sčasoma .. ne more se pa razvit za vsak okus.
JAz bom revijo podprl z letno naročnino .. v vsakem primeru ! Mogoče le držim pesti.. da se nekoč razvije preko 100 strani. Aja pa mesečnika se tud ne bi branil - nekoč !

Fantje vsaka vam čast ! Res .. in HVALA !

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tsunamii ()

49106 ::

Tsunamii je izjavil:



Sicer revije 'še' nisem dobil... vendar nižjo gramaturo papirja si ne želim 8-)


Ne veš, kakšna je gramatura in zato ne veš ali si želiš nižjo od te, ki je zdaj, ker revije nisi držal v rokah.

Matek ::

Tsunamii je izjavil:

JAz bom revijo podprl z letno naročnino .. v vsakem primeru !
Glede na to, da vas je že par omenilo naročnino - a ta opcija že obstaja al samo izkazujete interes? Sam bi se takisto naročil, ampak na njihovem sajtu zaenkrat najdem samo možnost nakupa prve številke, ki jo že imam :)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Machete ::

Na prvi strani nekje imaš podatke o naročnini.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Cveto ::

Evo, zdaj sem celo prebral in je točno to, kar sem pričakoval (in pogrešal). Pri igrah sem kot 46 letni oče treh malo zadaj, a ko sem bral tole, me je kar prijelo, da grem igrat. Vse pohvale! Aja, pa papir in ostalo naj ostane kot je, meni je tako top.

gregor ::

Revija je super. Lepo diši. Preden preberem, najprej povoham. :))
Verjetno nisem edini.

Je samo eden manjši problem. Iger ne igram, zato bi bilo super, če bi bil del revije (čim več tem bolje :D) namenjen železnini in drugi IT... tematiki.

LP

oemdzi ::

Jaz bi morda dodal sekcijo v kateri bi se vsako številko malce predstavil kakšen pisec te revije, začenši s tistimi manj znanimi.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

bambam20 ::

Potem sem dobro naredil, da nisem naročil revije, ker me opisi igre ne zanimajo. Igre lahko gledam na youtubu.

Tsunamii ::

bambam20 je izjavil:

Potem sem dobro naredil, da nisem naročil revije, ker me opisi igre ne zanimajo. Igre lahko gledam na youtubu.


Boljše, da NE naročiš NIČ. Ker je VSE na internetu ! SamPowem 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tsunamii ()

tony1 ::

Tudi sam se pridružujem pohvalam, navdušen sem nad tem, da sem vsebino omiljenih avtorjev spet lahko bral, in držim pesti, da se bo projekt nadaljeval. Vesel sem tudi, da se je našel oglaševalec, ki je (vsaj posredno) podprl projekt.

Še nekaj zelo dobronamernih predlogov, vesel bom, če boste razmislili, če se vam kateri od njih zdi smiselen. (Lahko tudi povsem interno, ni treba še tu pisati odgovorov.) V nadaljevanju je J. zaenkrat Joker (prepozno sem pogruntal, da bi bila to lahko tudi Jazbina :))).

a) Kot smo že govorili zgoraj se zdijo slike nekoliko pretemne, ves tisk je tak; že naslovnica se zdi kar nekoliko pretemna (vidna je razlika med sliko naslovnice z monitorja na strani jazbina.si in natiskani naslovnici). Glede gramature papirja poglejte tudi Jokerja (recimo zadnjih 5 let), kjer se papir zdi tanjši, kakovost tiska pa kljub temu ni nič slabša.

b) Trenutna oblika vezave ima sicer to prednost, da je mogoče na hrbet napisati zap. št. revije, ampak zagovarjam, da razmislite o vezavi s klamfami, preprosto zato, ker je revijo speto s klamfami lažje, bolj udobno brati. Lažje strani odpreti do konca.

c) Še drobna opomba glede polivinil pakiranja: zagotovo neko pakiranje mora biti, v vsej paniki okrog plastike za enkratno uporabo bi bilo super razmisliti o papirju. (Če je sploh izvedljivo in če ne bi bilo predrago.)

d) Izjemno dobrodošla je ponovna uvedba podatka o zvrsti igre. Razlog je preprosto to, da danes nimam več toliko časa spremljati celotno področje iger, da bi npr. iz novic že poznal večino večjih naslovov in katere zvrsti so. Aktivno danes igram le nekaj zvrsti in fajn se mi zdi, da lahko tako enostavno spremljam opise iger iz "mojih" zvrsti.

e) Dovolite mi, da vas očetovsko spodbudim, da na vseh mestih navedite avtorja članka (manjka npr. v železninskem opisu PS5/Xboxa). Zakaj? Ker smo z branjem pisanj v Jokerju odrasli, je del vsakega članka tudi nekakšna vez s piscem in z vsem, kar je skozi leta v reviji napisal. Bom pojasnil na kino analogiji. Branje opisa Zelde je nekako tako kot ko greš v kino gledat hud film s Scarlett Johansson. In običajna stvar pri branju opisa je zdaj, da grem najprej pogledat na konec opisa, kdo je avtor. To je nekako tako, kot ko gledaš napovednik za hud film, in je tam obvezno še napis z imenom: Scarlett J. Nekako podobno je ime pisca ob opisu. Več kot dobrodošel podatek, torej :-).

f) Ker je obračanje vsakega opisa najprej na konec naporno, predlagam, da bi dali ime pisca že pod naslov članka. Poleg zgornjega argumenta podajam še enega: tega smo bili bralci J. dolga leta - vajeni. (Kot smo PCjaši vajeni stalnega shranjevanja.)

Na tem mestu grem nostalgično obujat spomine na čase, ko je pod naslovi pisalo: "Dawe spleza na hruško in se z bolnim nasmehom vrže dol.", "Uroš spet pozabi napisati tole vrstico."

g) Nekoliko več pozornosti dajte nameniti še prelomu strani (predlagam pisanje teksta v treh stolpcih na stran, ker je tako precej lažje brati; jasno navedbo imena rubrik npr. v zgornjem vogalu, ker je trenutno nekoliko konfuzno, kam kak tekst spada; podobno bi bilo dobro oblikovati kazalo s podpodlavji s tipi rubrik). Upam, da ni nekoliko kontroverzno: revija J. je bila s tega vidika korektno oblikovana in je lahko dober zgled.

h) V skladu s tradicijo me povsem OK, da je ocena igre na koncu članka (spet: bralci smo tega vajeni), bi pa apeliral, naj bo vedno na koncu članka tudi okvirček Zvrst/Avtor/... Trenutno je vstavljen naključno (glede na potrebo preloma) in včasih ga je kar težko najti.

i) Ocene... Hja, če prav štekam gre za homage časom iz MM, kjer je bila ocena sestavljena iz izvedba/ideja. To štekam (morda gre tudi za prenasičenost z določanjem tako natančne ocene), opozarjam pa tudi na minuse takšnega sistema:
-prvi je za faktor 10 zmanjšana granularnost (kot je nekdo že omenil: večina opisov bo verjetno imela oceno 7-8-9). Gotovo je nekaj razlike med igro z oceno 70 in 79 (sedaj oboje 7), in precej veliko razlike med igro z oceno 70 in 89 (po novem oboje pokrivata oceni 7 ali 8).
-drugi pa je, da ima sedaj tričetrt opisov oceno 10 za idejo. S tem ta izgubi precej smisla.

Kakorkoli že, dajte nekje napisati kak mali člančič o tem, kaj pomenita ena in druga številka (morda bi dodali besedi: izvedba/ideja pod vsako številčno oceno).

j) Če zaradi kul naslova to že v naslovu članka ne gre naj bo v podpoglavjih članka naveden citiran naslov igre, ki jo članek opisuje (tak primer je Command & Conquer Remastered, kjer brez guglanja še vedno ne vem točno, kakšen je naslov produkta). To bo koristilo tudi založniku revije, ker od prodaje iger živi.

k) Vendarle gre za igričarsko revijo, količina opisov se zdi ravno pravšnja.

l) Je pravilno Snetega ali Snetija? Si predstavljam prav, če pride ime iz Snete sekire, da Snetega?

P.S.: Poante zadnjega članka (kolumna) nisem štekal, bo zdaj avtor pisal za Jazbino ali ne? (Se še sploh ni odločil?) Dopuščam možnost, da živim v jami, ker se mi sanja ne, kdo so Vrhovnik, Schmidt, Novakova, Smrekarjeva in Kleč. In verjetno ta imena vsaj 80% bralcem J. ne pomenijo nič. (Dobil sem občutek, da je cel tekst ena sama zajebancija, guglal pa iz inata nisem :))). Zdi se, da je pisec hotel biti mladosten in svež, ampak (grdo rečeno) tako slogovno slabega pisanja v J. nisem bral že več desetletij. (Nikakor ni moj namen piscu jemati elana.) Skratka, v novem časopisu je izjemno dobrodošel vsak pisec (brez novega nabora avtorjev bi projekt težko uspel), le piše naj nekoliko manj... mnenjalniško :D. Srečno!

endelin ::

tony1: tvoj komentar bom pa z veseljem prebral.:D

oemdzi ::

bambam20 je izjavil:

Potem sem dobro naredil, da nisem naročil revije, ker me opisi igre ne zanimajo. Igre lahko gledam na youtubu.


Kam si potem vložil 6,90? Bitkojn?
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

FireSnake ::

bambam20 je izjavil:

Potem sem dobro naredil, da nisem naročil revije, ker me opisi igre ne zanimajo. Igre lahko gledam na youtubu.


Nikogar ne zanima kdo vse _ni_ naročil.
Ta tema ni zate. Izkoristi svojo pravico in se umakni iz teme.

kayz1 ::

Dobil predčasno, berem po vrsti kar me zanima - ostalo preskočim.
Pogrešam več druge vsebine - knjige, namizne igre, filmi, železnina, spletne storitve, pretočno igranje (Stadia, GFN), vedeži...

Pripombe
Ocene naj bodo do 100
Slike naj bodo večje
Pisun bodi podpisan začenši
Zakaj je spet Sneti napisal 3/4 vsega - vem da je robot ampak ...
Streets of Rage 4 samo en odstavek? Ma se hecamo?
Cyberpunk

Predlogi
- retro kotiček - HW, SW, emulatorji, remaki - materiala kot še nikoli
- opisi samo omembe vrednih zadev - tehnološko, idejno... nimamo časa za ves pofl tega sveta
- game development - tukaj lahko Sneti piše o svoji službi
- dvomesečnik

Razumem pa, da ste s prvo številko preverjali teren in sodelavce, ki bi sodelovali.
Še bom kupil.

RejZoR ::

Dokaj všečno. Sicer je minilo že kar nekaj let odkar sem nazadnje bral papirnato računalniško revijo, ki je bila ravno Joker. Ko sem slišal, da je vse skupaj propadlo sem kar mal potočil solzico na spomine iz mladostnih let, ko sem na morju kot mulo prebiral Jokerje in fotra spravljal ob živce z vonjem po sveži (in bolj blagi od tastarih številk) tiskovini. To so bili lepi časi :)

Nisem pričakoval popolnosti od prve številke in verjamem, da se bo zadeva razvila s časom. Prvo sem prebral vse stvari, ki so me najbolj zanimale, sedaj pa bom zašel še v druge članke in si širil obzorja. Od vsega me je najbolj presenetil opis Cyberpunk 2077 čeprav po eni strani tud razumem zakaj. Sicer so bile ostale igre precej visoko ocenjene, skor preveč hehe. Mogoče sem mal čuden ampak so me vedno najbolj zabavali žmohtni opisi slabih špilov ali pa preveč pričakovanih špilov. Sploh tistih kjer so bila pričakovanja višja od končne kvalitete. Tko da komaj čakam na kakšnega takega, bolj sočnega, polnega črvov, plesni in črnega žolča.

Tole bom še spremljal in skor sigurno naročil še preostale 3 številke tega leta. Niti ne toliko za spremljanje novitet, ker je za kaj takega prepočasen medij v kvartalnih izdajah, je pa zanimiva revija za širjenje obzorij o stvareh, ki me sicer mogoče ne zanimajo in jih online enostavno preskočim. V reviji, ko je že ravno tam in sem plačal, pa bom vseeno prebral. In tko včasih ugledam kakšno stvar, ki je sicer ne bi.

Na nove uspehe modri Jazbinec!
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tsunamii ::

Danes čakal poštarja - dočakal. Ampak Jazbine pa (spet) NE ! Sad :(

endelin ::

Mato: ti si dobil jazbinca?

oo7 ::

Tsunamii je izjavil:

Danes čakal poštarja - dočakal. Ampak Jazbine pa (spet) NE ! Sad :(


Tudi pri nas je že bil danes poštar in revije ni prinesel :(

Tsunamii ::

Pravijo kdor čaka, dočaka ... :| Sam tole čakanje me ubija ... kot da zivim v neki vukojebeni jazbini. Se pardoniram za besedni zaklad ..

rawlit ::

tudi pri nas spet samo kup reklam :)

Mato989 ::

endelin je izjavil:

Mato: ti si dobil jazbinca?


Danes nisem od doma sem sel na firmo ob 6.00 pa nisem se gledal... Javim ob 16.00
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PALOMINO ::

Pozdravljeni.

Vsi ki danes/jutri (4-5.1.2021) ne boste prejeli izvoda prosim mail na: trgovina@jazbina.si

chucki ::

Tudi jaz nisem prejel. Sem ze poslal mail :(
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Kurzweil ::

Jazbine še vedno ni... dobro, da tole ni mesečnik, ker drugače bi lahko poslali čez kakšen teden ali dva poslali decembersko in januarsko številko skupaj :)) ...bomo preživeli, se tudi zavedam, da je problem pri distributerjih, tako da to ne leti na avtorje revije, ma pa če priznam, že kar malce zanima kako zgleda :D

Mato989 ::

Potrjujem da ni blo tudi danes nič v poštnem nabiraniku
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

endelin ::

Mato989 je izjavil:

Potrjujem da ni blo tudi danes nič v poštnem nabiraniku

Lol ravno najbolj goreči bralci niso dobili:P
Mate kake scalperje na Ptuji? :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: endelin ()

bauci ::

Novo mesto - nič.

Anney ::

Koroška, še nič.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

D3m ::

Jaz sem šel kar osebno sva pol eno na hitro rekla. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: D3m ()

chucki ::

To je sumljivo, da nas toliko ni dobil...
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

Mato989 ::

chucki je izjavil:

To je sumljivo, da nas toliko ni dobil...


No ja, govorimo o cca. 10 ljudeh :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

chucki ::

Na forumu ja, kje so se ostali...
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

PALOMINO ::

Zaenkrat smo prejeli cca. 20 reklamacij na e-naslov o nedostavi.
Vsem se iskreno opravičujem, zadeve se rešujejo. Vsekakor bom tudi naročil poročilo s kom so bile težave ali z raznašalci ali s Pošto.

Anney ::

Jaz se osebno ne jezim, ko prispe prispe, bo pa takrat luštno. Samo, da prispe. :)
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

drvo ::

Jaz sem dobil. Kidričevo, imamo odličnega poštarja.

neocodexx ::

Jaz bi tudi samo še na kratko podal vtise, da je vse super in lepo, razen to kar je že bilo omenjeno glede vezave/preloma bi tudi jaz raje videl da bi bilo nekaj, kar bi se lažje dalo zvijati brez da uničiš revijo in da tekst ne bi bil tako globoko noter, saj veste kaj mislim.

V glavnem me moti samo to, da je preveč opisov iger. Čeprav so bili opisi zelo dobri, to je bil recimo prvi dober (in zanimiv za prebrat) opis Death Strandinga ki mi je dejansko dal dober občutek, kaj ta igra sploh je in moram reči da me je kar prijelo da bi jo preizkusil.

Premalo slik, ali pa premajhne. V opisu death stranding ni niti ene slike kjer bi se vidlo iz perspektive igralca, kje se vidi uporabniški vmesnik itd.? Še zdaj nimam prave predstave o temu špilu.

Indie igre si bi tudi zaslužile več pozornosti, sicer je to subjektivno ampak sam bi rad videl več indie opisov kot mainstream, in mislim da si igre kot so Hades in Street of Rage 4 vsekakor zaslužijo vsaj 1 celo stran. In nikjer omembe Bloodstained, ali je že prestar? (uh, pa je res, ampak jaz ga še kar nažigam:)) najboljši špil 2019 imho, in še kr dobiva zastonj update vsekakor aktualno ali omembe vredno vsaj v nekem članku) Pa dajte naredite en članek o indie igrah ali trenutno modernih metroidvaniah recimo, kljub temu da jih poznam bi z zanimanjem prebral. Pa ločen oddelek za konzole. Jaz recimo nimam switcha, imam pa PS4/5, in potem obračam liste in iščem za kater sistem je sploh ta igra.

Pa tak kot je že en drug pred mano omenil, na rob strani napisat naslov igre ali članka kaj trenutno prebiraš (jaz bi dal npr vertikalno, al pa tut spodaj v nogo strani) v glavnem polno enih takih pribomb glede oblike bi se najdlo, ampak to ste rekli da bote že porihtali, imam zaupanje, prva številka je bila verjetno res bolj "na hitro", je čisto razumljivo.

Zdaj je na steamu npr. se pojavila tale zadevščina v early access https://store.steampowered.com/app/1203... z vtisi igralcev kot "skoraj bolje od Bloodstained" bi blo zanimivo tk, prebrat en članek o takih igrah ne samo opis, kaj imajo podobnega med sabo ipd. Glede na to da je še nekaj časa do izida, me izredno zanima če bi se najdlo mesto za njo v naslednji številki, ker me že zdaj srbijo prsti da bi kupil.

Če bojo še v naprej samo opisi iger tako v tej prvi številki, potem malce dvomim, da bom ostal naročen, čeprav se bi bilo težko odpovedati kako lepo diši ta papir (ja, tudi jaz vedno povoham preden se lotim čitat:))

Kolumna na koncu je bila pa trollanje? Ne vem, kako bi si drugače objasnil.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

drvo je izjavil:

Jaz sem dobil. Kidričevo, imamo odličnega poštarja.


A je bilo nekaj v tem stilu?

"Neither snow nor rain nor heat nor gloom of night stays these couriers from the swift completion of their appointed rounds"


Kidričeva poštna elita:



;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

neocodexx ::

no, pa izgleda da je tisti špil ki sem ga linkal (Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth) na steamu že od marca, ampak jaz šele zdaj izvedel za njo, kljub temu da sem vedno na lovu za takšnimi in podobnimi metroidvania in roguelite zadevščinami. Evo, tu mate super priložnost za vsebino in opise skritih gemov (ali črvov) ki bojo dosti bolj zanimivi za branje od novega need for speeda, vsaj zame no.. Ker najti in opisati dobro, manj znano indie igro, skoraj nikoli ni prepozno.

Pa en članek za diamante zadnjih let, kot je bil npr. Darkest Dungeon, prosim, za vse tiste ki so ga izpustili, ker si ga res zasluži. Še posebej, ko se nam bliža DD2. In z leti je s kopico modov postala zadevščina samo še boljša, že samo če naredite en seznam priporočenih modov imate s tem odličen content (to že nekaj časa PCGamer dela, in bi rad videl da bi bilo tega več).

Še ena ideja, MechWarrior 5 je išel tak čas lani in letos končno prihaja na Steam z ogromnim updejtom, ki bo korenito spremenil in izboljšal špil, in tudi ta ima že sedaj kopico (skoraj obveznih) modov vrednih omembe. Mislim da za take primere tudi ni prepozno da se ujamejo takšni naknadni opisi.

Ali pa če bi naredili opis TC modov kot je npr. tisti mod za Skyrim (vsaj mislim da), ki te popelje v čisto novi svet oz. je čisto druga igra, zadeva je zastonj in na njej je delala velika ekipa dolga leta, zakaj ne bi kaj takega opisali? Nihče se ne spomni..

Zgodovina sprememb…

ajdov ::

kayz1 je izjavil:


Zakaj je spet Sneti napisal 3/4 vsega - vem da je robot ampak ...

Sej je že pri Jokerju bilo isto :D

Mato989 ::

Saj če bodo 4 revije letno, mu ne bo pretežko spisat 50% revije realno gledano =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Oberyn ::

Samo zanimivost glede pritožb o nedobavi revije. Jaz sem jo naročil 30.12 popoldne in dobil v nabiralnik 31.12 zjutraj - cirka 18 ur po naročilu. To v Kranju. Se mi je zdelo, da bi mi jo lahko edino Scotty hitreje dostavil. Saj veste, beam it up, Scotty...

GupeM ::

Lj Polje, nič.

endelin ::

Mato989 je izjavil:

Saj če bodo 4 revije letno, mu ne bo pretežko spisat 50% revije realno gledano =)

vseeno je boljše imeti več različnih piscev in slogov kot 3/4 istega.

NejcSSD ::

Jaz sem pa 31.12. oddal naročilo, za Jazbino piše da bo kmalu na voljo, kdaj?

EDIT: Vidim da je šlo zdaj čez...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: NejcSSD ()

suhi ::

Tudi jaz še vedno nisem dobil (Slov. Bistrica), sem že mal pozabil, da sem sploh naročil :D

oo7 ::

Poštar tudi danes ni prinesel revije ;(

29 december na email
Tvoje naročilo je bilo odposlano.
Tvoje naročilo je bilo predano Pošti Slovenije.

Čudno vse skupaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

MisterM ::

Pa saj je bilo za pričakovati, da bo dostava v času korone in praznikov trajala dlje. Ko pride do nas v tujino, bodo opisane igre verjetno že retro :D

HappyPills ::

Pošta ene stvari meni dostavlja že od 20.12... Revijo pa je dostavil en z mopedom, tak da sem jo verjetno zato takoj dobil.
««
10 / 28
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S sejmom E3 je konec

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
82372 (1255) Ghost7
»

Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26036674 (7946) Ganon
»

Alexa je otroku predlagala smrtno nevaren izziv (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
599339 (5317) c3p0
»

Spletna stran z opisi iger

Oddelek: Igre
406047 (2878) Kumbaja

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153196474 (107580) opeter

Več podobnih tem