Forum » Loža » Revija Jazbina
Revija Jazbina

elrado ::
Jaz včeraj. Drugače pa piši kar njim, so precej odzivni. Je pa res da je bila ta številka kar pozna.

Baja ::
te naše poštarje bi trebalo zbrcati konkretno. vse kar uspejo brez problema dostaviti so položnice. za zadnja dva paketa mi niso niti obvestila pustli v nabiralniku (bog ne daj da bi pozvonli), tako da sem moral osebno na pošto spraševat če majo kak paket za mene. Jazbin pa so mi zgubli eno tretjino. Ko greš težit pa nihče nič ne ve o tem. Največji štos pa je, da sem vmes menjal tudi naslov, pa se še vedno tretjina nekje zgubi.

mAXTER ::
Sej bi sam tudi skoraj ostal brez revije. Namreč naslov za dostavo sem dal kar na službeni naslov in seveda na reviji piše samo prejemnik in naslov, ne pa tudi firme (sem pisal na Jazbino da to nujno popravijo). In mi je poštar frajer revijo zataknil kar med nabiralnike na ulici tako da bi vsak ki je imel 3 sekunde časa in pozornosti zadevo lahko izmaknil. Sem imel to srečo da je sodelavec prepoznal revijo in jo vzel ter posredoval..fijuuLahko bi se pa zgodilo da bi se tudi sam spraševal danes tle gor kje je moja revija
![]()
In evo včeraj spet ista zgodba. Poštar mi je revijo SPET zataknil kar za nabiralnike vsem na doseg, zakaj? Ker niso spremenili mojega naslova oz. dodali tisto eno vrstico za katero sem jim pisal ter jih prosil. Pa dobro sej niso založba s 5000 revijami naklade no, da bi to bilo tako nemogoče. Jim bom ponovno pisal pa upam da tokrat uredijo, ker se lahko zgodi da bom naslednjič res brez revije ostal

tony1 ::
Si plačal s Paypalom? Tam je možnost, da se v sistem vpiše tvoj naslov s PPja, ki je lahko napačno oblikovan ali pa ne tak, kot bi želel...
Raje plačaj s kreditno kjer lahko točneje na spletni strani napišeš željeni naslov, na moji nalepki tako lepo piše v eni vrstici:
Titova 35 (zvonec 111)
kar poštarju pove tudi, da naj revijo vrže v kaslc št. 111...
Raje plačaj s kreditno kjer lahko točneje na spletni strani napišeš željeni naslov, na moji nalepki tako lepo piše v eni vrstici:
Titova 35 (zvonec 111)
kar poštarju pove tudi, da naj revijo vrže v kaslc št. 111...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()

Težava je v tem da sem takrat plačal kar celoletno naročnino s kartico in po mojem spominu nastavil naslov prav z opomnikom da se lahko pusti v naši trgovini. Hec je v tem, da če bi gor na nalepki z naslovom bila dodana še firma, bi poštar takoj vedel kam sodi, v kateri kaslc. Tako pa verjamem da tudi on ne more vohat komu sedaj na tem naslovu revijo predat, ker je kot prejemnik samo fizična oseba gor vpisana.

Sem šel sedaj na svoj profil in ponovno vnesel svoj naslov ter vse informacije. Samo sumim da težava ni v založbi sami temveč v njihovi tiskarni, ki direktno distribuira oz. pošilja revijo iz tiska. Ti so dobili naslove kakršne so in dvomim da bo sprememba naslova na profilu vplivala na to naslednjič. Bomo videli, hkrati pa bom na Jazbino vseeno še enkrat pisal za vsak slučaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mAXTER ()

mihor ::
te naše poštarje bi trebalo zbrcati konkretno. vse kar uspejo brez problema dostaviti so položnice. za zadnja dva paketa mi niso niti obvestila pustli v nabiralniku (bog ne daj da bi pozvonli), tako da sem moral osebno na pošto spraševat če majo kak paket za mene. Jazbin pa so mi zgubli eno tretjino. Ko greš težit pa nihče nič ne ve o tem. Največji štos pa je, da sem vmes menjal tudi naslov, pa se še vedno tretjina nekje zgubi.
Poštarji so povečini dost ok, vsaj jaz sem imel z več poštarji opravka in vsi so res zlati. Problem je v času dopustov, ko pride nek nadomestni 'poštar', ki itak sploh ne pozna ljudi na naslovu (poštarji si ponavadi kar zapomnijo, če jim razložiš) in mu ponavadi dol visi (kak študent ali pa nek pomožni delavec). Dostavljalci s kombiji so pa še bolj goveda, znajo zaparkirat celoten pločnik, ker jim je tako enostavnejše. Isto kot klasični dostavniki, ki z veseljem zaparkirajo dovoze, pločnike in jim za vse ostale povsem dol visi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S sejmom E3 je konecOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3248 (2131) | Ghost7 |
» | Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 44409 (15681) | Ganon |
» | Alexa je otroku predlagala smrtno nevaren izziv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12061 (8039) | c3p0 |
» | Spletna stran z opisi igerOddelek: Igre | 7197 (4028) | Kumbaja |
⊘ | Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Igre | 221381 (132487) | opeter |