Forum » Pomoč in nasveti » Kje do biosev za grafične kartice?
Kje do biosev za grafične kartice?
urosh ::
Kot je mogoče kdo videl imam s tem velike probleme... Našel sem tudi bios, ki bi naj bil od (moje) hercules 3d prophet 9500 pro, samo je finta v tem, da če ga dam gor, mi ga winsi zaznajo kot 9700 pro. To me nadalje ni motilo, do pred nekaj dnevi (delalo je 3-4 mesece), kos o se začele dogajati čudne reči. In sicer igrice delajo čisto normalno (tudi recimo collin 3, nsf hp2, ...), medtem, ko se v winsih pojavljajo neki artefakti, ki izgledajo takole:
Sedaj me pa zanima, če ima kdo kako idejo, kje se dokopat do originalnih biosev (ker si ga seveda nisem shranil ;( )? Ali pa ima kdo to kartico, pa bi mi bil pripravljen narediti kopijo biosa...
Hvala za pomoč
Sedaj me pa zanima, če ima kdo kako idejo, kje se dokopat do originalnih biosev (ker si ga seveda nisem shranil ;( )? Ali pa ima kdo to kartico, pa bi mi bil pripravljen narediti kopijo biosa...
Hvala za pomoč
- zavarovalo slike: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ultrabook? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21146 (15817) | noob96 |
» | Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1314) | Mordecai |
» | Pentium 4 2600 BOX ali AMD Barton 2800+BOXOddelek: Kaj kupiti | 1691 (987) | Dr_M |
» | Zamenjava procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1345 (944) | kuglvinkl |
» | Kako pospešit Pentium 100 PC? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3852 (3246) | AtaStrumf |