Forum » Kaj kupiti » Katero brezžično tipkovnico in miš?
Katero brezžično tipkovnico in miš?
Veron ::
Trenutno imam Apple tipkovnico in Razer Taipan, super kombo, ampak bi potreboval brezžičbi tipkovnico in miš.
Ima kdo kak pameten predlog, s čim nadomestiti omenjene?
Nekako gledam v smeri, da ima tipkovnica original slovenske znake (torej tipka ž je samo ž in ne še UK/US znaki zravn, kot je ponavadi pri tipkovnicah, ki so naknadno gravirane)
Miška pa nekaj v rangu te Razer, samo da je brezžična.
Nisem gamer, dejansko uporabljam za programiranje. Tud kakega predloga, ki ni podoben apple tipkovnico bo čist ok. Namreč pri Apple tipkovnici mi gre malo na živce, ker nima printscn tipke (ni hud problem, premapiraš), ampak tipke alt in cmd (oz. win) so ravno kontra. In ker pogosto uporabljam ubuntu, mi gre to že malo na živce, zato bi celo raje navadno windows tipkovnico.
Ima kdo kak pameten predlog, s čim nadomestiti omenjene?
Nekako gledam v smeri, da ima tipkovnica original slovenske znake (torej tipka ž je samo ž in ne še UK/US znaki zravn, kot je ponavadi pri tipkovnicah, ki so naknadno gravirane)
Miška pa nekaj v rangu te Razer, samo da je brezžična.
Nisem gamer, dejansko uporabljam za programiranje. Tud kakega predloga, ki ni podoben apple tipkovnico bo čist ok. Namreč pri Apple tipkovnici mi gre malo na živce, ker nima printscn tipke (ni hud problem, premapiraš), ampak tipke alt in cmd (oz. win) so ravno kontra. In ker pogosto uporabljam ubuntu, mi gre to že malo na živce, zato bi celo raje navadno windows tipkovnico.
Kamion ::
Miško priporočam Logitech MX Master.
Kvalitetna brezžična miška z vgrajeno baterijo, ki dela na vseh podlagah, ima horizontal scroll in infinity scroll za vertical scroll.
Kvalitetna brezžična miška z vgrajeno baterijo, ki dela na vseh podlagah, ima horizontal scroll in infinity scroll za vertical scroll.
chort ::
Kombinacija MX Keys tipkovnice in MX Master 2S (ali 3S) je za moje potrebe (podobne tvojim) super. Dvomim pa, da se tipkovnica dobi z native slovenskimi znaki (moja ima finski layout, ki pa ga itak ne gledam ;) ). Aja, pa namesto napisa PrtScrn je na tipki narisan fotoaparat... meh.
Veron ::
i33a ::
Bom uporabil kar tole temo...
Potrebujem wireless tipkovnico za dnevno rabo (cca 4h na dan). Preferiram bolj flat tipkovnice. (Recimo tale na ThinkPadu mi je zelo všeč).
Ne bi pa dajal 100+€, ker se mi ne zdi da je tako velika razlika oz. jo jaz ne opazim
Potrebujem wireless tipkovnico za dnevno rabo (cca 4h na dan). Preferiram bolj flat tipkovnice. (Recimo tale na ThinkPadu mi je zelo všeč).
Ne bi pa dajal 100+€, ker se mi ne zdi da je tako velika razlika oz. jo jaz ne opazim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 684332 (5160) | Ganon |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69107 (7807) | yayo |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29123 (10730) | Kayzon |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39356 (31428) | ShowDown |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12261 (8677) | Half-Saint |