Forum » Zvok in slika » Olympus SP-620UZ Gridlines & Histogram
Olympus SP-620UZ Gridlines & Histogram
Kamran ::
Pozdravljeni,
Imam omenjeni digitalni fotoaparat (Olympus SP-620UZ) in pojavil se mi je problem, da se mi na LCD zaslonu prikazujejo te "Gridlines" (3 x 3 kvadratki) in Histogram, pa ne vem kako to deaktivirati. Eden od družinskih članov je verjetno kak gumb pritisnil in sedaj je situacija takšna.
Priloženi krajši papirnati uporabniški priročnik mi ni nič pomagal, ravno tako tisti 76-stranski tudi ne. Vgrajen meni za pomoč na sami kameri je pa tudi brezpredmeten za to vprašanje. Sam glavni meni pa nima nikjer v podmenijih Gridlines ali Histogram, da bi tako odklopil funkciji. Poizkusil sem tudi z resetiranjem (nastavitev)kamere.
Pojavljata se mi tako na iAUTO kot P načinu.
Hvala za pomoč.
Imam omenjeni digitalni fotoaparat (Olympus SP-620UZ) in pojavil se mi je problem, da se mi na LCD zaslonu prikazujejo te "Gridlines" (3 x 3 kvadratki) in Histogram, pa ne vem kako to deaktivirati. Eden od družinskih članov je verjetno kak gumb pritisnil in sedaj je situacija takšna.
Priloženi krajši papirnati uporabniški priročnik mi ni nič pomagal, ravno tako tisti 76-stranski tudi ne. Vgrajen meni za pomoč na sami kameri je pa tudi brezpredmeten za to vprašanje. Sam glavni meni pa nima nikjer v podmenijih Gridlines ali Histogram, da bi tako odklopil funkciji. Poizkusil sem tudi z resetiranjem (nastavitev)kamere.
Pojavljata se mi tako na iAUTO kot P načinu.
Hvala za pomoč.
Kamran ::
Edit: Našel rešitev oz. odpravil problem (samo in zgolj po zgolj naključju). Skratka... pritisneš gumb za gor, ki je skrit pod tistim srebrnim krožnim gumbom. Gumb za gor je med OK in Info gumbom. To dejansko ni bilo na takšen način kot sem opisal zdajle navedeno v tistem uporabniškem priročnikom.
Tema se lahko zaklene.
Tema se lahko zaklene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črna 255 255 255 = 1Oddelek: Programiranje | 2419 (2010) | Spura |
» | [C++ Visual Studio] kako narisati krog?Oddelek: Programiranje | 1467 (1234) | c0dehunter |
» | Prepoznavanje predmetov s pomočjo kamereOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2761 (1998) | javr |
» | Excel 2003 - OzadjeOddelek: Programska oprema | 1947 (1841) | samomas |
» | Osvetlitev slike (video)Oddelek: Zvok in slika | 2079 (1913) | Damjan Jagar |