Forum » Mobilne tehnologije » iPhone 11 pro Clone (android)
iPhone 11 pro Clone (android)
drJaser ::
Od neznanca sem na ulici kupil "iPhone 11 Pro" fake telefon. Ker sem vedel, da na njem sicer laufa Android z Apple skinom na Androidu, sem nekako upal/predvideval da bi lahko dal gor vsaj en normalen Android FW.. Trenutno seveda 90% ikon in programov ne dela..
Ali ima kdo kake izkušnje z nalaganjem novega Android firmwarea na mt6580 ?
thx in LP
Ali ima kdo kake izkušnje z nalaganjem novega Android firmwarea na mt6580 ?
thx in LP
hojnikb ::
pozabi. Za te kitajske telefone obstaja tolk razlicnih konfiguracij rama, emmcja, touch kontrolerja in se kaj, tako da bos tezko nasel rom za tocno tvoj telefon.
malo vec srece lahko sicer mas ce je stvar prsla z android 8 ali novejse, ker potem more podpirat android treble. To so pa genericni romi, ki delajo na vseh telefonih (v teoriji vsaj).
tl;dr vrzi v smeti.
malo vec srece lahko sicer mas ce je stvar prsla z android 8 ali novejse, ker potem more podpirat android treble. To so pa genericni romi, ki delajo na vseh telefonih (v teoriji vsaj).
tl;dr vrzi v smeti.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CyanogenMod je mrtev, naj živi Lineage (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17980 (12497) | Jst |
» | Zamude pri proizvodnji iPhona 6 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 31551 (25487) | Unknown_001 |
» | RIM: Android je kaotična greznica (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RIM BlackBerry | 20467 (14799) | Jackass |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7476 (5483) | DarkJedi8x |
» | Samsung potrdil: ICS-a za Galaxy S / Galaxy Tab ne bo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 21325 (16225) | RejZoR |