Forum » Strojna oprema » Ni slike - win
Ni slike - win
mgermo ::
Danes me je zjutraj na monitorju pričakala zmaličena slika (comp pustim delat čez noč). To se je dogajalo vsake par mescov enkrat, po resetu je slika normalna. V igrah nikoli problema. Vedno le zjutraj slika kot da je kaka debela folija čez, nejasno. Tokrat po resetu pridem v winse, nalaga še kakih 5 sekund nakar no signal in na mamaplati utripa oranžna led. V safe mode pridem normalno (od tam tole pišem) - sedaj mi flashne črno za sekundo vsake 30s (varira) in deluje naprej. Poskusil sem vsako kombinacijo rama (a1,a2,b1,b2) z vsako palčko in ni nobene razlike. Vse startup programe sem dal na disabled,ni razlike. Odstranil grafične driverje, ni razlike.
Ryzen2600,Saphire rog mamaplata, corsair 16gb, win10, Saphire570 grafa.
Kaj je narobe?
Ryzen2600,Saphire rog mamaplata, corsair 16gb, win10, Saphire570 grafa.
Kaj je narobe?
- spremenilo: mgermo ()
Napajalnik povzroca flashanje in izgubo slike? Je pa superflower pasivni gold 500w,ni krs.
Han ::
Lahko bi, če bi bil cenen ali defekten. Ker ga nisi navedel, sem vprašal... Testiraj z drugo grafično.
Update. Kriv je bil fucking win update. System restore ni pomagal, uninstall updejta tudi ne. Ce ne bi imel third party backupa bi bil pečen.
Riff ::
ker hud updejt :D, važno d ani šla grafična ali pa napajalnik pa dobro da si meu narjen bakap, v tvojem primeru bi men sm format pomagal :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
klinker ::
Win 10 govno in njegovi update-i, pac.
Meni sicer pase to govno, na racunalnikih od strank, saj mi redno polnijo denarnico
Meni sicer pase to govno, na racunalnikih od strank, saj mi redno polnijo denarnico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Random restart računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12753 (10798) | Pero_SLO |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8187 (5197) | Anney |
» | Črn ekran po nadgradnjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1686 (1499) | Alexius Heristalski |
» | Ob menjavi grafične naletel na problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1414) | TehDucky |
» | Windows 10 bo imel 'novo' jedroOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15993 (11070) | Lonsarg |