» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
57 / 81
»»

Ben Dover ::

Luka je kar svetil, če bi še proste zadel bi bil laser. :))

GupeM ::

Oh, ta KP. Na komolcu dobi žogo, pred njim meter pa Gillette visok nasprotnik in on meče nek fade away, ko bi ga moral preskočit, zakucat pa še nazaj grede čez njega stopit.

Samael ::

Sprašujem se, zakaj ne igra D.Powell. Saj ne, da je za pričakovati kakšen velik čudež od njega, ampak vseeno.
Proti koncu rednega se je zdelo, kot da prihaja v staro formo, zdaj vidi pa parket po 3 - 4 minute na tekmo.
Samael != Samuel

GupeM ::

Ja, tudi jaz bi rac videl več Powella. Luka pri njem vedno lahko računa na roll. Obramba bi se pa tudi morala malo bolj osredotočiti na zapiranje rakete.

Če igra pa KP, pa vsi vejo da je lahko raketa prazna, saj zna samo metat. Pa še to nenatančno.

V obrambi je pa na nivoju telegraf štange. Čeprav telegraf štange vsaj nategniti ne morejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GupeM ()

judoka ::

Pomojem takticna odlocitev, ker Powell nima meta od zunaj. Mavsi igrajo 5 out varianto, kar omogoca
Doncicu da hara. Po drugi strani pa tudi Powell lahko zgresi ene par metov (kot KP), ampak bo vsaj rollas proti kosu
kot mf.
Skrtka KP mi dviguje pritisk ze odkar je zacel jamrat v medijih.

Ben Dover ::

GupeM je izjavil:

Oh, ta KP. Na komolcu dobi žogo, pred njim meter pa Gillette visok nasprotnik in on meče nek fade away, ko bi ga moral preskočit, zakucat pa še nazaj grede čez njega stopit.


Ujet v telesu 2+ metraša, grozno.. :)) Ta štanga je najdražja na svetu. Kristalis xD

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Kurzweil ::

Ja škoda... zatajilo je kar nekaj igralcev, najbolj pa je bolelo gledat Porzingisa... vprašanje, če ne bi bilo bolje, da bi namesto njega igral Powell, pa čeprav je povse drug tip igralca.

Dončič je oddelal svoje... Carlisle celo leto nabija isti gameplan in deli isto minutažo... tokrat, ko je bil Luka najbolj vroč, ga da iz igre, potem pa tisto, o čemer smo tako že miljonkrat... ni glave, ki bi zmogel igrati in držati igro/ekipo, ki bi olajšal življenje Luki... naslednjič je verjetno bolje, da ko Luke ni v igri, da igrajo na 24s napade in sploh ne mečejo na koš :)) Tokrat je kot rečeno v veliki meri zahinavil tudi support Luki... se mi pa ne da preverjat, ampak Luka takole sam seveda ne more celotno tekmo, se žal zelo nazorno kaže, da ne more do konca tekme, če se na njem v obrambi izmenjava pol ekipe LAC, potem pa seveda sledijo izgubljene žoge, živčnost in slab met... na prvi tekmi playoffa je dal v zadnji četrtini 1 točko... na drugi 3 ali 4 točke... včeraj pa tudi ni bilo nekega presežka... takrat bi morali soigralci narediti kaj... Brunson žal spet, kljub temu, da je dober šuter, ni "p" od playmakerja, dejansko je bil dober v napadu, je pa samo sebi iskal odprte mete... tokrat je bil podobno kot Porzingis, tudi DFG slab, oba met iz igre 3/10.

Luki so jih spet zagodli prosti meti... ključno je bilo, ko KL in PG nista mogla oz. sta bila dobro pokrita, je sta svoje pofrcala Morris in Reggie Jackson, Luka tega supporta ni imel, no vsaj ne v takšni meri.

Zubac pa niti ni tako strašne probleme delal v skoku... na koncu je imel skupno 3 skoke... 3 ofenzivne skoke, od tega je pobral 2 žogi v enem napadu.

Daleč največji problem je Porzingis, če bi slednji vsaj v času, ko Luki ni v igri oddelal svoje, bi še razumel, tako pa od njega ni nič, na obeh koncih igrišča... pa sem upal, da bo po tisti 2. tekmi vendarle šlo na bolje.

Na tem nivoju pač ne smeš zapravit prednost 30:11 v dobrih 3 minutah... kot rečeno, če bi takrat samo na 24s igrali in četudi ne bi metali, bi bilo verjetno bolje :)) Ne more si DAL privoščit takšnih padcev ob tem limitiranem rosterju, v primerjavi z LAC... upam, da bo vsaj z ramo Luke vse v redu.

Pa nekaj, kar nihče ne omeni... glede na to, kako vse se je sodilo DAL in Luki v določenih tekmah v preteklosti, je bilo sojenje še kar solidno. Škoda, bi rekel, da je DAL kar sam zapravil zmago... sedaj bo seveda precej težje, čeprav sem se te tekme bal veliko bolj, kot prvih dveh...

Smurf ::

Jaz Brunsona ne bi danes kaj dosti kritiziral. Zame je bil drugi igralec Maverickov in tudi edini, ki je naredil kar se od njega pricakuje poleg Lukata. Najvecje razocaranje pa se strinjam, da je bil Porzingis.

Po drugi strani pa so tudi Clippersi igrali fenomenalni, mislim, da sta Kawhi in PG postavila rekord, kar se tice njune efektivnosti.

Kurzweil ::

... tale pa je... "I had a HEKSNŠUS, I don't know how you call it"... :)):D;((



-----

Gledam pa, kako je zatajil Most improved player te sezone v playoffu... govora je seveda o Juliusu Randlu... včeraj spet slab, met iz igre na primer 2/15.

-----

Danes pa ob humani uri:

19:30 - MIA-MIL
22:00 - POR-DEN

Oboje tudi na Arena Sport! Kasneje pa še PHI-WAS in UTA-MEM... ampak danes bodo 2 tekmi kar dovolj... danes je že zunaj bilo sonce, ko je še vedno potekala tekma DAL-LAC... na trenutke mi je bilo žal, da me je ob 3:30 vrgla pokonci ura, sploh ko je žogo v roke dobil Kristaps Porštangis... potem pa še 20 min kasnejši začetek in 2 hitra time outa, kar seveda prabavim, če DAL takole eksplodira... je pa potem sledilo seveda posledično tudi še enkrat toliko time out-ov, ko je DAL to zapravil :D

Samael ::

Ampak objektivno, saj slej ko prej ga Carlisle mora dati ven iz igre, če želi, da bo Luka preživel zadnjo četrtino in kdaj, če ne takrat, ko se ekipa takole konkretno odlepi od nasprotnika.
Meni se je zdel tisti moment čisto korekten, razlika je bila vsaj na oko sorazmeroma varna in v vsakem primeru Luka odigra polno minutažo, tako da nekega idealnega momenta ni, a zdaj ali pa dve minuti pozneje s stališča rezultata ne bi smelo narediti razlike, tvegaš pa poškodbo, kar tudi ni vredno.

Problem je bolj, kot praviš, v tako strašanskem padcu ekipe v tistem kratkem času, ko Luke ni bilo na igrišču. Razlika bi morala zadoščati za tistih par minut Luke na klopi, pa ni - tisto se je res zgodilo na en, dva, tri ... in potem se niso več pobrali oz. ves čas nekoliko capljali za njimi.

Škoda ja, po drugi strani pa tudi PG in Kawhi najbrž ne bosta imela vsak večer takšne igre, kjer je bil dan maksimum, tako da sem ob rezervi, ki jo ima Dallas, še vedno optimističen. Mislim, pa menda ja ne bodo vse naslednje tekme igrali tko crappy, kot so z izjemo Luke to danes.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

bambam20 ::

Samael je izjavil:



Škoda ja, po drugi strani pa tudi PG in Kawhi najbrž ne bosta imela vsak večer takšne igre,



Saj ne igrajo vsak večer.

Če bi moral izbirati igralca, ki je ob Luki najbolj konstanten je to zagotovo Brunson.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Kurzweil ::

@Samael, to je res, ampak takole na prvo mi je bilo zabavno... celo sezono isto... zdej, ko pa je dejansko sledil največji padec, ki si ga ne bi smeli prioščiti, pa drug gameplan... se pa strinjam ja, dokler Luka ne bo imel neke menjave oz. alternative, tudi če ne ravno na položaju PG, bo vedno takole... potem edino kar mi je padlo na pamet... da bi pač igrali po evropski, torej dolge napade in povsem ustaviti tempo... delati osebne, če jih še seveda lahko... na koncu pa ne tič ne miš... torej indijanska igra... popoln blackout... Luka pa je moral predčasno v igro... že en Rondo bi bil zlata kepa za DAL... Redick bi, ko bo lahko načeloma tudi malce spustil tempo in malce bolj igral z glavo... manjkajo pa seveda tudi proper defenderji... kje je Burke?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

že en Rondo bi bil zlata kepa za DAL...


Rondo je nekoč že igral za Dalals pa je odšel zaradi nesoglasij s trenerjem.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Kurzweil ()

Smurf ::

Ja in to tako, da je zadnje igre oddigral uzaljeno nekje na nivoju 10 letnika in to v playoffu.

Glede Lukata in pocivanja imam jaz obcutek, da imajo precej dobro izracunane te minute kdaj poslati Lukata ven, da bo hkrati najvec na igriscu v celi tekmi. Ce ga povleces na klop ene 3 minute kasneje se ti hitro lahko porusi ta cikel.

Kurzweil ::

@bambam20, najprej sorry, sem namesto one ikone za citirat... po nesreči protisnil tisto ikono s kanto.

Se spomnim Ronda pri DAL in to zelo, sem nekoč, poleg tega, da sem redno spremljal NBA, ogromno preigraval tudi igre NBA in ravno iz tistega obdobja so še zadnje dobre NBA igre, po mojem skromnem okusu. V glavnem, to če se spomnim je bil sezona 2014/15... takrat je Rondo prišel iz Bostona, kjer je seveda mislil, da bo prvi PG, kar pa seveda ni šlo, saj je takrat DAL za razliko od danes, imal na položaju organizatorja igre: Raymonda Feltona, Devina Harrisa, JJ Bareo, pa tudi Monta Ellis je znal gladko odigrati kakšen napad... seveda to je bilo jedro te ekipe že od prej, Rondo pa je seveda prišel v to ekipo zadnji, če se seveda prav spomnim - lahko pa naredimo eno zanimivo vzporednico z danes... ko ima DAL dejansko 1 proper organizatorja igre, takrat pa jih je bilo preveč.

Takrat je imel DAL neprimerljivo bolje pokrito ekipo... evo, zdaj, ko si me spomnil na te čase:

PG: Felton, Barea, Harris, Rondo
SG: Ellis - tu so potem flikali Barea in igralci na položaju SF
SF: Jefferson, Parsons, Aminu
PF: Nowitzki (PF/C), Stoudemire (PF/C), Villanueva, Smith
C: Chandler, Powell(!), Bernard

... tu se potem samo še enkrat več vidi veličina Luke, ki vidimo s kakšnim rosterjem operira.

Drugače pa Ronda sem vzel povsem pavšalno, hotel sem napisat, da bi bil en igralec tipa Rondo dober... ker je klasičen organizator igre, torej pass first... če hoče lahko igra dobro obrambo, tudi met je bistvno izboljšal, pač tiste izkušnje in kvaliteta, ki je DAL po Luki nima... pač DAL rabi enega igralca takšnega tipa, ki se bo vklopil v sistem, do takrat bomo ob vsem dobro znanih situacijah pač trpeli, tako mi, kot Luka... in navsezadnje rezultat.

bambam20 ::

Smurf je izjavil:

Ja in to tako, da je zadnje igre oddigral uzaljeno nekje na nivoju 10 letnika in to v playoffu.


Rondo je lani bil eden od glavnih razlogov, da so lakersi osvojili naslov.

Smurf ::

bambam20 je izjavil:

Smurf je izjavil:

Ja in to tako, da je zadnje igre oddigral uzaljeno nekje na nivoju 10 letnika in to v playoffu.


Rondo je lani bil eden od glavnih razlogov, da so lakersi osvojili naslov.

Nima veze. Gre za verjetno najbolj osovrazenega igralca v Dallasu. Ni opcije, da bi kadarkoli igral spet za njih.

Kurzweil ::

Sej pravim... nisem mislil točno Ronda... pač igralca, kot je on... tisto kar manjka DAL... kar rabi Luka... in naši živci, ko gledamo tekme DAL, ko Luke ni v igri...

sheeshkar ::

Kurzweil je izjavil:

Sej pravim... nisem mislil točno Ronda... pač igralca, kot je on... tisto kar manjka DAL... kar rabi Luka... in naši živci, ko gledamo tekme DAL, ko Luke ni v igri...

Kyle Lowry? Mislim, da bo poleti free agent, čeprav se bo zanj zanimala polovica lige, torej ima Dallas precej malo šans, da ga pripelje. Bi pa bil zelo dobra okrepitev za cca. dve sezoni.

Res škoda, da se takrat ni izšel tisti trade za Gogija...

Zgodovina sprememb…

Samael ::

bambam20 je izjavil:

Samael je izjavil:



Škoda ja, po drugi strani pa tudi PG in Kawhi najbrž ne bosta imela vsak večer takšne igre,



Saj ne igrajo vsak večer.


No shit! :))
Saj razumes kontekst, a? No bom zate, da ne bo nesporazuma, povedal drugace. Vsako tekmo.
Samael != Samuel

Smurf ::

Glede playmakerja bi jaz poskusal obdrzati Brunsona in upal, da naredi se korak naprej. V tem trenutku bi si bolj zelil upgrade no. 2 igralca Dallasa, ampak bo tezka...

Kurzweil ::

sheeshkar je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Sej pravim... nisem mislil točno Ronda... pač igralca, kot je on... tisto kar manjka DAL... kar rabi Luka... in naši živci, ko gledamo tekme DAL, ko Luke ni v igri...

Kyle Lowry? Mislim, da bo poleti free agent, čeprav se bo zanj zanimala polovica lige, torej ima Dallas precej malo šans, da ga pripelje. Bi pa bil zelo dobra okrepitev za cca. dve sezoni.

Res škoda, da se takrat ni izšel tisti trade za Gogija...


Lowry ima blazno željo iti v PHI... ima pa zadnja leta tudi kar nekaj težav s poškodbami... bi pa sigurno bil zanimiva opcija... tudi Dragič bi seveda bil super alternativa, sploh ker poznamo kako hvaležen je, proper karakter, navajen biti bench player in s tem nima težav... izkušen... pa tudi overall, bi bilo res zanimivo spet videt na delu naša najboljša igralca v zgodovini v isti ekipi.

Samael ::

Glede Dragiča so ga pri Dallasu krepko polomili.
Miami ga je za sprostitev caps spaca Dallasu ponujal prakticno zastonj, celo poročali so že, če se spomnite tisto jutro, da gre v Dallas, pa je Dallas ob višje letečih ciljih nevedoč, da bo Goran zmožen še toliko dati iz sebe, ponudbo zavrnil. Goran je tako ostal in igral z Miamijem sezono življenja.
K sreči se Dallasu takrat ni izšlo tudi pridobiti Kembo. :)

Dallas Mavericks acquiring Goran Dragic as part of Jimmy Butler trade

Vir.

At the beginning of the night it was reported that the Mavericks were acquiring Goran Dragic as part of a three-team trade with the Philadelphia 76ers and the Miami Heat. A league source then told SportsDay's Brad Townsend that Dallas changed its mind about acquiring Dragic, a mentor of fellow Slovenian Luka Doncic, because it wanted to keep its options open for further moves this summer.

Dragic had reportedly picked up his 2019-20 player option worth $19.2 million to remain with the Heat earlier this month.

Reports then came out that Dallas would instead acquire the Heat's Kelly Olynyk and Derrick Jones Jr. in the trade as compensation for facilitating Miami's acquisition of Jimmy Butler from the Sixers.

However, according to Townsend, that deal didn't work mathematically, with the Heat falling $1.7 million short of a trade match. By late Sunday night, a source told Townsend, that the Mavericks had pulled out of the deal.

Vir.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

Zimonem ::

Ubistvu je Goran povedal , danima v Miamiju familijo. Podobno kot JJ redick. Stare igralce silit nekam če ne daš pretiranega kupa denarja se ne da niti ne splača. Sama klop pa tudi ni bila ravno za prstan. Ne kar veterani še trznejo, če ne gre za vrtoglave zneske. Pa v 19-20 je imel Dallas še deal z NY in podpisat Porzingisa.

Ben Dover ::

Kurzweil je izjavil:

... tale pa je... "I had a HEKSNŠUS, I don't know how you call it"... :)):D;((





Lol :)):)):)) Ajde Shaq, probaj to izgovorit.. xD

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Samael ::

Zimonem je izjavil:

Ubistvu je Goran povedal , danima v Miamiju familijo. Podobno kot JJ redick. Stare igralce silit nekam če ne daš pretiranega kupa denarja se ne da niti ne splača.

Kot da ga je kdo kaj vprašal :) Kolikor se spomnim, ga ni "kupoval" Dallas ampak jim ga je Miami ponujal zastonj, ker so želeli pred trejdom za Butlerja razbremeniti proračun. Jasno, da mu je bilo ostati v Miamiju, kjer je pognal korenine, ljubše, ampak če bi moral iti bi pač šel.

Pa stvari je treba vzeti tudi v kontekst. To se je dogajalo pred sanjsko sezono, ko se mu je vrednost v ligi nekoliko nepričakovano drastično dvignila. Pred tem je prevladovalo mnenje, da je to to in da bo njegova naslednja pogodba veteranski minimum. Ni imel neke posebne vrednosti, pa tudi percepcija NBA publike je bila pred sezono drugačna kot pa po njej, ko je nekoliko nepričakovano kot veteran zaigral eno boljših iger svojega življenja.
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Imam slab občutek za MIA sredi 3. četrtine... podobno kot DAL so zapravili prednost
v njihovem primeru +10... no sedaj so na -13... scoring run pa podoben 21:2... slab je letos MIA...

Nedasemiveč ::

Tako gladke metle Bucksov pa res nisem pričakoval.

bambam20 ::

Nedasemiveč je izjavil:

Tako gladke metle Bucksov pa res nisem pričakoval.


Glede na prvo tekmo si tudi sam nisem mislil, da bo šlo takole gladko.

Vajenc ::

Z Butlerjem je moralo biti nekaj narobe. Lahko poskodba ali pa kaksno nesoglaje v garderobi, on je obcutljiv na te zadeve.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Ben Dover ::

Dončiča še vedno heksenšus zajebava.. za naslednjo tekmo je questionable, ahhhhh na koncu bodo še izpadli po 2-0. ;(

Thx Kristalis.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Smurf ::

Luka bo naslednjo tekmo igral v vsakem primeru, upajmo pa da ga bolecine v vratu ne bodo omejevale.

Mato989 ::

Tale tekma bo zanimiva, če Clippersi zmagajo bodo na 5ti poleteli in Dallas bo moral pokazat ogromno da preobrne nazaj.

Če pa danes Dallas zmaga pa je 98% naprej.

Če bo Luka igral z bolečinami je to zelo slabo za Dallas, zaustavljanje Leonarda je itak nemogoče za to ekipo Dallasa, Porzingis pa je itak katastrofa.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mato989 ()

Ben Dover ::

Ma tega unicorna naj da Rick v štalo, več škode kot koristi, na trici lahko kdo drug stoji, itak nič ne zadane.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Samael ()

Samael ::

Je kakor pač je. Še vedno obstaja možnost, da bo imel v seriji petih ... sedmih iger, eno ali dve fantastični - kar je vse, kar Dallas zdaj potrebuje. Pa tudi Luka ima lahko slabši dan, pa potegnejo drugi.
Zadnja tekma ne odraža nujno rezultata prihodnje. Dokler so v igri, je vsaka tekma odprta - zato jih pa gledamo, ane.

Čisto preveč frustracij in predajanja negativizmu - običajno ljudi, ki so sicer ekipo odpisali iz končnice že mesece nazaj :)
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Status Dončiča je še vedno questionable...

INJURY REPORT: Luka Doncic is questionable for Sunday's Game 4 against the Clippers with a cervical strain after he complained post-Game 3 about pain in his neck and down his left arm.


-----

Sicer pa kako grdo je POR zdemoliral DEN... ki je za razliko od svojega dobrega napada, tokrat odlično odigral tudi v obrambi... in to ob dejstvu, da Lillard ni imel svojega šuterskega dne, njegov met je bil 1/10. Sicer bo DEN verjetno že na naslednji tekmi prvai, ampak res kako se pozna odsotnost Murraya... verjetno ni hujšega udarca, kot da ti odleti prvi play, dobiš pa potem naknadno Campazza, ki se sicer trudi, ampak se vidi, da ni bil dolgo del sistema... čeprav se trudi možakar, se vidi, da ni ravno material za prvega playa, v Realu je s svojo hitrostjo delal razliko, tukaj pa ga velikokrat dohitijo in povsem ustavijo v prodorih, potem seveda izpade smešno, ko dobi kakšno blokado. Ostalo pa bolj kot ne po pričakovanjih...

Ben Dover ::

Samael je izjavil:

Je kakor pač je. Še vedno obstaja možnost, da bo imel v seriji petih ... sedmih iger, eno ali dve fantastični - kar je vse, kar Dallas zdaj potrebuje. Pa tudi Luka ima lahko slabši dan, pa potegnejo drugi.
Zadnja tekma ne odraža nujno rezultata prihodnje. Dokler so v igri, je vsaka tekma odprta - zato jih pa gledamo, ane.

Čisto preveč frustracij in predajanja negativizmu - običajno ljudi, ki so sicer ekipo odpisali iz končnice že mesece nazaj :)


Jaz sem napovedal zmago LAC na zadnji tekmi, stavil sem pa na Dallas, toliko o negativizmu. Pljuvam samo po KP in to upravičeno.

Samael ::

Ja, saj si že povedal. Parkrat. Smo razumeli.
Ampak ker radi tu kdaj tudi malce podebatiramo, ne zgolj uporabljamo temo za pljuvalnik, predlagam, da če nimaš nič relevantnega za dodati, da počakaš naslednjo tekmo, pa bo potem novi krog ...
Samael != Samuel

Ben Dover ::

Samael je izjavil:

Ja, saj si že povedal. Parkrat. Smo razumeli.
Ampak ker radi tu kdaj tudi malce podebatiramo, ne zgolj uporabljamo temo za pljuvalnik, predlagam, da če nimaš nič relevantnega za dodati, da počakaš naslednjo tekmo, pa bo potem novi krog ...


Sem povedal, da je Luka questionable in če njega ni vse pade na KP, kaj je tu nerelevantnega? Lahko pa bluzim in špekuliram tako kot ti, a še vedno to ne spremeni dejstva, da je KP trash in je breme celotni ekipi. Ampak hej, 1/7 bo mogoče dobro igral, viva la pozitiva, Luka bo pa crknil in staknil še kakšno poškodbo, adijo Tokio..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Samael ::

A si končal?
Samael != Samuel

Ben Dover ::

KP je trash overrated sandbag. Evo, sem končal.

P.S. sem malo bolj razpizden, ker me je KP koštal nekaj evričev. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

bambam20 ::

v 64 letu je pri kolesarjenju umrel 224 cm visoki Mark Eaton, ki je celotno svojo kariero ( 11 sezon ) igral za Utah Jazz.

Mark je bil dvakrat izbran za obrambnega igralca sezone ( 1985 in 1989 ) in še vedno drži rekord pod doseženih blokadah v eni sezoni. V sezoni 1985/1985 je odigral vseh 82 tekem , pri tem dosegel 456 blokad oz. 5.6 povprečno po tekmi.

Karierno je na koncu imel povprečje 3.5 blokad.

Tip je bil dejansko definicija zdravja, saj je v prvih 10-ih sezonah od možnih 820 tekem odigral 811 tekem!

Verjetno je nekaj v državi Utah. Morda svež zrak :). Ker tudi Karl malone in John Stockton nista imela omembe vrednih izostankov iz tekem.

Eaton je deloval s svojo pojavo izjemno zastrašujoče na parketu.

Me je pa impresioniral tale posnetek, kjer 198 cm visok Michael Jordan dejansko zabije preko Eatona.


Badwolff ::

Vem, da ste tu predvsem Trae haterji, ampak men je en bolj zabavnih igralcev lige.
Atlanta danes trpa Knickse.

Samael ::

Nismo no :)
Jaz sem bil prav vesel njegove uspešne igre po tistem, ko so ga zamenjali za Luko, pa tudi njegove optimistične izjave, kako bo boljši, nisem jemal kot slabo, ker saj, kaj pa naj medijem, ki vrtajo vanj, reče?
Edino, poleg obrambe seveda, bi mu predlagal, da naj naredi nekaj s to frizuro. Ampak ja, Trae je povsem ok in mu privoščim uspeh. :D
Samael != Samuel

judoka ::

Trae je vrhunski. Po tem ko se je smejal na zaljivke msg in polozil v clutchu za zmago se je v mojih oceh se dvignil za en nivo.
Upam da ponovi vajo na naslednji tekmi v NY.

Kurzweil ::

ATL je pometla za NYK... tako seveda ne gre, ko nista razpoložena Randle in Barrett oz. sta tudi dobro pokrita... tudi signature obrambe NYK iz te sezone ni bilo... Rose pa seveda sam ne more... je pa prav neverjetno, kakšno širino ima ATL, kar se rosterja tiče in kakšen šuterski potencial, ko pa vidiš to ekipo igrat še obrambo... kot sem napisal že pred sezono, tale ekipa zna delat težave še kakšni bolj resni ekipi.

Zdejle še pogledamo tekmo LAL-PHO... potem pa res zelo zelo težko, da bom lahko pogledal še DAL-LAC, ker je pač jutri busy day, iskreno pa upam, da bo igral Dončić že zaradi dejstva, da DAL brez njega pač ne more... drugo dejstvo pa je, ki ga je izpostavil Luka Štucin zdejle na Arena Sport... namreč to tekmo bosta komentirala Dani Bavec in Saša Dončić, ne spomnim se, da bo kdaj ata Dončič komentiral tekmo Luke... zdej pa si še predstavljajte, da bi kak Morris, Beverly,.. naredil kakšno grobost nad Luko, tole zna biti zabavno komentiranje, čeprav je Dončić komentator na nivoju strokovnjaka v špricer gostilni... :D

Smurf ::

Badwolff je izjavil:

Vem, da ste tu predvsem Trae haterji, ampak men je en bolj zabavnih igralcev lige.
Atlanta danes trpa Knickse.

Kdo pa je Trae hater? Jaz mu privoscim.

Nic pocasi bo treba it spati... :D.

Ben Dover ::

Trae je car, sam v glavo pa zgleda oskubljen kot da bi mu račke čupo vsak dan pokljuvale. :))
Se vidimo ob 3:30, jaz grem tudi na power nap.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ben Dover ()

Kurzweil ::

Tekma LAL-PHO pa zaenkrat tudi dobra in izenačena. Nikdar nisem bil nek pretiran fan Lebrona, ampak res velik respect kaj tip dela pri svojih letih... tisti rolling in zabojanje... pa on alley-up od table, ko je bil praktično z glavo v višini obroča... tale tekma bo še tight, upam pa, da seveda zmaga PHO... je pa tole res stunning fact, da je Lebron že 17 let zapored po rednem delu dosegal po 25+ točk na tekmo, Jordan je imel vse skupaj takšnih sezon 12...

Kurc, bo zgleda spet kamikaze... nekak si ne znam predstavljat, da ne bi pogledal še tekme DAL-LAC... torej budilka 3:50... jutri pa zajeban dan in cel dan razmišljat, kako bom spal, ko pridem domov, čeprav potem, ko dejansko pride človek domov, mu itak ni za spat... ja zgleda bo do 22. julija takole ;((

Bo pa Luka Dončić danes fix igral!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

hamez66 ::

Lakersi čist izgubljeni brez Davisa na igrišču (to igro ta moment).
««
57 / 81
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914154788 (33467) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759195670 (92979) Samael

Več podobnih tem