Forum » Šport » NBA sezona 2020-2021
NBA sezona 2020-2021
Temo vidijo: vsi
bambam20 ::
IL_DIAVOLO ::
Wtf lakersi haha
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ben Dover ::
Ustaj vojsko!
Brutalna obramba LAC danes, težka bo.
Boban dela kar hoče pod košem, lol
Brutalna obramba LAC danes, težka bo.
Boban dela kar hoče pod košem, lol
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Mato989 ::
Clippersi posolali Dallas, ni kaj momentum je zdaj na njihovi strani
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Mato989 ::
Kakšno posmehovanje in poniževanje s strani Clippersov. Rondo se kar norčuje iz Dallasove publike, ko jim sarkastično maha. Sploh si ne moremp redstavljati Beverlya, Morrisa, Ronda, ko se bodo v obraz smejala Luketu, ko bo Dallas lagano popušul serijo, kljub temu, da so vodili 2:0 in se je Luka tako norčeval in poskakoval ter se "ven metal" ter žalil igralce Clippersov.
Kr lepo napisano, prvi dve tekmi se je LD nekaj duval zdaj pa dobiva karmo nazaj... Me res zanima kako bo 5. tekmo.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Smurf ::
Provociranje je del kosarke, nic novega, nic posebnega.
Danes Dallasu zal ni slo, Doncica je bolela rama kar se je poznalo. Upajmo, da pozdravi tole do naslednje tekme in gremo naprej.
Danes Dallasu zal ni slo, Doncica je bolela rama kar se je poznalo. Upajmo, da pozdravi tole do naslednje tekme in gremo naprej.
scipascapa ::
DALLAS OUT. Zakaj Marjanoviča ne uporabijo več?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
scipascapa je izjavil:
DALLAS OUT. Zakaj Marjanoviča ne uporabijo več?
Je bilo ze parkrat omenjeno, ker je klasicen center, ki niso smiselni v sodobni igri. Ni sposoben zadeti trojk (kar pomeni, da izgubis na spacingu), hkrati je pocasen v obrambi in ga z lahkoto prebijejo.
eric_cartman ::
Kakšno posmehovanje in poniževanje s strani Clippersov. Rondo se kar norčuje iz Dallasove publike, ko jim sarkastično maha. Sploh si ne moremp redstavljati Beverlya, Morrisa, Ronda, ko se bodo v obraz smejala Luketu, ko bo Dallas lagano popušul serijo, kljub temu, da so vodili 2:0 in se je Luka tako norčeval in poskakoval ter se "ven metal" ter žalil igralce Clippersov.
Kr lepo napisano, prvi dve tekmi se je LD nekaj duval zdaj pa dobiva karmo nazaj... Me res zanima kako bo 5. tekmo.
Oh drama.. Trash talk je vedno bil prisoten in vedno bo.. Tako s strani Clippersov kot s strani Mavsov je bilo ogromno žaljivk.. Samo so mediji precej izpostavili Luko, ker so Mavsi zmagali in je njegova žaljivka na Pat Bev-a precej izstopala "too fck**g small".
Sicer pa so Clippersi ravno tako glasna ekipa, kar se trash talka zadeva.
Ampak saj je pričakovano tole, kar so pokazali. To kar kažejo že celo sezono. Da niso konsistentni.
Problem pa ni v Luki, ampak v ostalem delu teama. Luka je skozi 3 tekme average-al 37 točk na tekmo. To ne sme bit tako. Ni zastonj pristal med 3. imeni, ki so to dosegli (Wilt, MJ, Kareem).
On rabi podporo svoje ekipe, ki je trenutno nima.
Če bodo izgubili prvo serijo, pa je čas, da se v offseasonu razhajka tole ekipo. Ker to je edino leto, ko bodo imeli priložnost kaj naredit.
Jst sm 100% za to, da se poskušajo znebit KP-ja. To je poskus, ki ni uspel.
Igralci za obdržat:
- THJ
- Kleber
- DFS
- Bobi (zarad Lukata)
- DP (pogojno - je bil zadnji mesec zelo uspešen, zdaj pa ga ne da v igro)
- Brunson (razen če res kaj konkretnega dobimo v zameno)
Vsi ostali pa lahko grejo na market. Še posebej KP, če kaj dobimo pametnega nazaj v zameno.
Da ne boste rekli, da paničarim in da se ne mudi.
Trenutno je problem, ker je to edino leto, kjer bodo Mavsi imeli cap space. Potem pride na vrsto max pogodba za Doncica, če se ne znebimo KP-ja še njegova max pogodba, THJ bo prosti igralec in če mu ne bodo ponudili več, bo šel, ker ima player option. Skratka tole bo edina sezona, ko bo FO pri Mavsih imel res težko nalogo dobit pravega človeka za support Luki. Ker trenutno je brez heca takole:
1. Luka
2. Luka
3. Luka
4. Brunson
5. THJ
6. Kleber
7. KP
Torej Luka je sam sebi second star in third star.. In to ne gre tako.. Kar se bo definitivno zgodilo. Luka bo podpisal max contract.. Ampak.. Bo šel, če v roku petih let MC nič ne naredi. To je moja napoved.
GupeM ::
eric_cartman je izjavil:
Ker trenutno je brez heca takole:
1. Luka
2. Luka
3. Luka
4. Brunson
5. THJ
6. Kleber
7. Luka
Fixed that for you :)
judoka ::
KP ja se bodo tezko znebili. Z Redick-ovo pogodbo je to 45 mil v zraku? Objektivno imajo vrhunsko sezono glede na vse okoliscine.
Sem mel slab obcutek pred to tekmo zaradi poskodbe na prejsnji. Ce Doncic ne da 30-40 pik itak niso konkurencni. Tudi ce bi KP igral nivo boljse
kot igra bi bil se vedno slaba pogodba. Max igralec naj daje 25 pik+ ali pa naj bo zival v obrambi.
Sem mel slab obcutek pred to tekmo zaradi poskodbe na prejsnji. Ce Doncic ne da 30-40 pik itak niso konkurencni. Tudi ce bi KP igral nivo boljse
kot igra bi bil se vedno slaba pogodba. Max igralec naj daje 25 pik+ ali pa naj bo zival v obrambi.
Barkley je napovedal sweep 2-4 za LAC, mislim da ma kar prav. Trojke Dallasa so bile porazne včeraj, enako obramba, ki je ni. LAC je menjal Zubca in Beverlya, Rick ni naredil nič, kje je Powell, Green?
Zvezdica27 ::
lp,
sem gledal Suns - Lakers. Hm. Hecno, kako so Sunsi povedli, držali, ko je AD đel ven sem mislil, da je fertig, pa je šel tudi CP3 ven - pa so padli tako moćno, da so Lakersi prišli na -9 in sem bil že 100%, da jih bodo ujeli, potem pa CP3 not in so lepo pripeljali do konca. Lakersi so zgledali stara ekipa, LBJ je masa, a mnogo počasnejši od, recimo, Bookerja, katerega je kril in ki mu je naredil prodore samo z brzino. Tudi v obrambi so počasni, Drummond je masa, tudi AD in LBJ, sam kaj ti to pomaga, če CP3 z lahkoto tam kroži in dobi svojo polrazdaljo (pa je sam starina...), trice pa nikdar niso problem. No, vsaj CP3 je nazaj in zgledal je spet po starem. Gasil, Drummond, AD in LBJ so enostavno preokorni, pa če je LBJ legenda, kaj Lakersi delajo ne vem. Kuzma tud se je čist izgubil, kot da bi se bal... Razen Schroederja in LBJ, ki ima res željo, niso LAL pokazali nič. Upam, da bo AD nazaj, da bo borba.
Preletel sem tudi 1 in 2 q LAC-Dallas, pol sem sam prevrtaval: kaj naj rečem, Kawhi je naredil prodor, lih kadar je hotel. Potem sem moral iti (zjutraj), zato sem samo vrtel naprej. Marjanović tako počasen, nima on kaj delat v tej sodobni košarki, LD77 pa par takih izgubljenih žog, kot CP3, da je to samo zaradi poškodbe. Bolje bi bilo, če bi počival, saj ga bodo zaradi želje pokurili... KP se je na začetku še kar boril, nič ne rečem, sam Dallas ni bil za nikamor.
Škoda MIamija, nisem nič gledal, sam... kaj čmo.
Naslednjo moram nujno gledat Atlant - NY. Jaz sem mislil, da jih bo NY pojedel, pa glej zdaj to...
zz
sem gledal Suns - Lakers. Hm. Hecno, kako so Sunsi povedli, držali, ko je AD đel ven sem mislil, da je fertig, pa je šel tudi CP3 ven - pa so padli tako moćno, da so Lakersi prišli na -9 in sem bil že 100%, da jih bodo ujeli, potem pa CP3 not in so lepo pripeljali do konca. Lakersi so zgledali stara ekipa, LBJ je masa, a mnogo počasnejši od, recimo, Bookerja, katerega je kril in ki mu je naredil prodore samo z brzino. Tudi v obrambi so počasni, Drummond je masa, tudi AD in LBJ, sam kaj ti to pomaga, če CP3 z lahkoto tam kroži in dobi svojo polrazdaljo (pa je sam starina...), trice pa nikdar niso problem. No, vsaj CP3 je nazaj in zgledal je spet po starem. Gasil, Drummond, AD in LBJ so enostavno preokorni, pa če je LBJ legenda, kaj Lakersi delajo ne vem. Kuzma tud se je čist izgubil, kot da bi se bal... Razen Schroederja in LBJ, ki ima res željo, niso LAL pokazali nič. Upam, da bo AD nazaj, da bo borba.
Preletel sem tudi 1 in 2 q LAC-Dallas, pol sem sam prevrtaval: kaj naj rečem, Kawhi je naredil prodor, lih kadar je hotel. Potem sem moral iti (zjutraj), zato sem samo vrtel naprej. Marjanović tako počasen, nima on kaj delat v tej sodobni košarki, LD77 pa par takih izgubljenih žog, kot CP3, da je to samo zaradi poškodbe. Bolje bi bilo, če bi počival, saj ga bodo zaradi želje pokurili... KP se je na začetku še kar boril, nič ne rečem, sam Dallas ni bil za nikamor.
Škoda MIamija, nisem nič gledal, sam... kaj čmo.
Naslednjo moram nujno gledat Atlant - NY. Jaz sem mislil, da jih bo NY pojedel, pa glej zdaj to...
zz
scipascapa je izjavil:
ej folk ne pozna kratic :)
Kdor spremlja nba pozna vse napisane okrajsave.
Redki napišejo polna imena.
Tako je Chris Paul enostavno CP3.
Pri dallasu tudi pišemo imena določenih igralcev v okrajšavi THJ, WCS, DFS, LD77 ....
Unicorn, Joker, Black Mamba, Greek Freak.. you rang m'lord?
Zgodovina sprememb…
Samael ::
Kirilenko?
Pa The Dream, J-Kidd, Chuck, The Dragon, Joker, Mailman, DLo, The Admiral ...
Potem pa še največja legenda: zz
Pa The Dream, J-Kidd, Chuck, The Dragon, Joker, Mailman, DLo, The Admiral ...
Potem pa še največja legenda: zz
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Včer sem crknil, ko sem tole slišal.. Bobi good guy
Prej je komentator še izjavil: " such a gentle giant, taking pics with fans b4 the game, kissing babies.. Everyone loves Bobi. " LOL
Prej je komentator še izjavil: " such a gentle giant, taking pics with fans b4 the game, kissing babies.. Everyone loves Bobi. " LOL
Zgodovina sprememb…
Kurzweil ::
Tale pa je brutal:
prosti meti Luke v playoffu - 40,6%
met za 3 točke Luke v playoffu - 40,9%
prosti meti Luke v playoffu - 40,6%
met za 3 točke Luke v playoffu - 40,9%
Kodrnusa ::
Ja zal so clippersi našli peterko, ki lahko zaustavi Dončica in ostale.. Tako kot je zadnjič Richard Jeferson povedal da take številke kot so jih imeli prve 3 tekme niso vzdržne.. To se je sedaj pokazalo in najbrž bo Luka kmalu lahko igral za SLO...
Ja zal so clippersi našli peterko, ki lahko zaustavi Dončica in ostale.. Tako kot je zadnjič Richard Jeferson povedal da take številke kot so jih imeli prve 3 tekme niso vzdržne.. To se je sedaj pokazalo in najbrž bo Luka kmalu lahko igral za SLO...
Nazadnje slaba igra Lukata ni bila odraz tega, da so nasli resitev zanj, ampak bolj odraz njegove poskodbe.
GupeM ::
Nazadnje slaba igra Lukata ni bila odraz tega, da so nasli resitev zanj, ampak bolj odraz njegove poskodbe.
A sedaj ko je pa metal kot zadnji mesec pred playoffom je pa poškodba... Če ste gledal tekmo ni imel prostega shuta nikol. Batum, george, kawhai so garali na njemu, tudi Jackson je bil locked in...
Da ne govorim, da dallas nasploh ni imel odprtih sutov, ker so tako hitro rotirali da je joj..
Po taki tekmi bi postavil clipperse glede na vse poskodbe ekip na 1 mesto zahoda...
Kawhai je res stroj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()
A sedaj ko je pa metal kot zadnji mesec pred playoffom je pa poškodba... Če ste gledal tekmo ni imel prostega shuta nikol. Batum, george, kawhai so garali na njemu, tudi Jackson je bil locked in...
Da ne govorim, da dallas nasploh ni imel odprtih sutov, ker so tako hitro rotirali da je joj..
Po taki tekmi bi postavil clipperse glede na vse poskodbe ekip na 1 mesto zahoda...
Kawhai je res stroj
Batum, George in Kawhi so garal na njemu prav vsako igro. Edina razlika je, da je bil na zadnji poskodovan.
Samael ::
Vseeno ni najbolj realistično, da bo prav vsako tekmo zmožen dati +35 pik, ane. Povprečje zadnjih štirih PO tekem ima 33,25 pik.
Za primerjavo Kawhi (ki ga primarno pokriva Maxi, ki se je šele vrnil po poškodbi, bil tekmo ali dve nazaj še pod vpašanjem in tudi ni povsem stoprocenten) ima povprečje zadnih štirih tekem 33 pik.
Luka, zdrav ali poškodovan ... ne vem, če lahko od njega zahtevamo še več.
Za primerjavo Kawhi (ki ga primarno pokriva Maxi, ki se je šele vrnil po poškodbi, bil tekmo ali dve nazaj še pod vpašanjem in tudi ni povsem stoprocenten) ima povprečje zadnih štirih tekem 33 pik.
Luka, zdrav ali poškodovan ... ne vem, če lahko od njega zahtevamo še več.
Samael != Samuel
dild0idis ::
LD je fenomen in odličen igralec, samo bojim se, da ne nikoli osvojil prstana.
Plus malce mlad je še, da bi imel redne poškodbe...
Plus malce mlad je še, da bi imel redne poškodbe...
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Pa saj ni huda poškodba, sam neke krče je imel v vratu aka heksenšus, a tisti dan odmora je pač premalo. Bolje da bi spustil eno tekmo, kot pa da sili z glavo skozi zid.
Pa ne razumem Ricka, drugo tekmo ga je dal ven, ko se mu je strgalo(30-11), tole zadnjo ga pa pusti v igri kljub težavam, nerazumljivo.
Pa ne razumem Ricka, drugo tekmo ga je dal ven, ko se mu je strgalo(30-11), tole zadnjo ga pa pusti v igri kljub težavam, nerazumljivo.
Zgodovina sprememb…
Kawhai je res stroj
Batum, George in Kawhi so garal na njemu prav vsako igro. Edina razlika je, da je bil na zadnji poskodovan.
Ok.. no comment...
dild0idis ::
LD je fenomen in odličen igralec, samo bojim se, da ne nikoli osvojil prstana.
Glede na to, da ima pred sabo najverjetneje (- huda poskodba) se vsaj ene 13-14 nba sezon, je tale napoved malce bosa :).
!remindme 14 years
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Badwolff ::
Zgleda, da bo Ainge odstopil, Stevens pa zapustil trenersko mesto.
Zanimivo. Ainge je vseeno top GM, ne glede na to, da je mogoče kako stvar kiksnil zadnja leta. Celtics je bolj tepla muhavost Kirieja. Kemba se je zdel super okrepitev, ampak so ga poškodbe uničile.
Stevens je tudi super coach, najbrž top 5, je pa res, da se je mogoče izpel v Bostonu. Vseeno se zdi hecno, da kar zapušča trenerske vode in gre v front office.
Tole zna backfajrat.
Zanimivo. Ainge je vseeno top GM, ne glede na to, da je mogoče kako stvar kiksnil zadnja leta. Celtics je bolj tepla muhavost Kirieja. Kemba se je zdel super okrepitev, ampak so ga poškodbe uničile.
Stevens je tudi super coach, najbrž top 5, je pa res, da se je mogoče izpel v Bostonu. Vseeno se zdi hecno, da kar zapušča trenerske vode in gre v front office.
Tole zna backfajrat.
Rise n shine! ajde dons pa zmagat!
Trae-ja je res užitek gledat, razfaka.
Trae-ja je res užitek gledat, razfaka.
Zgodovina sprememb…
Yayayaya, odlično! Big začetna peterka je čist ubila Clipse, bravo Rick!
Zgodovina sprememb…
Pa pi..., da ne morejo niti 5min zdržat brez Luke, faaaak ta klop, porazno... =/
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 168660 (47339) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 207744 (105053) | Samael |