» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
20 / 81
»»

Smurf ::

hamez66 je izjavil:

Meni bi blo ok, če bi Luka šel v drug klub. Porzingis ima previsoko pogodbo za svojo vrednost in potem to vpliva na cel klub.

Porzingisova visina pogodbe trenutno nima nobenega vpliva na klub. Denar v letosnji sezoni ni bil problem, nenazadnje so si lahko privoscili max Giannisa.

Kurzweil ::

Ja škoda, še takrat, ko bi lahko zmagali, ni sreče :))

DAL ima skor 8-13, MIA pa 8-12... oba zasedata 13. mesto v svojih konferencah... Čančarjev DEN pa ima score 12-8

hamez66 ::

Smurf je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Meni bi blo ok, če bi Luka šel v drug klub. Porzingis ima previsoko pogodbo za svojo vrednost in potem to vpliva na cel klub.

Porzingisova visina pogodbe trenutno nima nobenega vpliva na klub. Denar v letosnji sezoni ni bil problem, nenazadnje so si lahko privoscili max Giannisa.

Aja, ja možno. Saj mogoče se pa kmalu zbudi in bo igral na nivoju, na katerem je igral v bubblu.

Tale tekma proti Sunsom je bila lepa za gledat, živčki so delali sto na uro pri obeh ekipah, na žalost se je potem Bookerju posrala trojka v zadnjih sekundah.

bambam20 ::

hamez66 je izjavil:

na žalost se je potem Bookerju posrala trojka v zadnjih sekundah.

Ne bi rekel, da se mu je "posrala", ker NBA igralci, tisti res dobri takšne mete zadevajo precej pogosto. Ti pa ga res ne bi.

Mato989 ::

hamez66 je izjavil:

Smurf je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Aja, ja možno. Saj mogoče se pa kmalu zbudi in bo igral na nivoju, na katerem je igral v bubblu.

Tale tekma proti Sunsom je bila lepa za gledat, živčki so delali sto na uro pri obeh ekipah, na žalost se je potem Bookerju posrala trojka v zadnjih sekundah.

Si enako rekel ko je lani 1x Dončič zadel na koncu trojko? Ali je takrat bil super duper ekstra profi
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Badwolff ::

Šele zdej sem opazil idejo Ball, Adams za Lukata :D. To bi bilo vsekakor odlicno za Ziona in res upam, da to opazi tidi Silver.

nerro32 ::

Zdaj je pa res trenutek, ko je potrebno začeti zmagovati, tako med vrsticami pravi tudi Luka. Ekipa je napredovala, kljub današnjemu porazu. Prav tako so zdravi, tako da poškodbe in covid niso več izgovor. Tudi številne ostale ekipe so imele enake probleme. Naslednjih 5 tekem: 2x GSW, 2x ATL, NOP. Upam oz. pričakujem 4 zmage.

Mato989 je izjavil:

Si enako rekel ko je lani 1x Dončič zadel na koncu trojko? Ali je takrat bil super duper ekstra profi

Itak, da se mu je usral. Obramba clippersov na njem je bila ok, hkrati je do tistega momenta metal clutch trojke mislim, da 1/10 tako. Iz tega vidika je bila za clipperse dobra strateska odlocitev, da so mu pustili metati se posebi ker so imeli vodstvo zgolj 1 tocke.

Zdej pri zadnjem napadu phoenixa, bi se pa verjetno bolj splacalo favlirat (predvsem zato, ker je bila prednost 2 tock) in potem imeti zadnji napad.

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Smurf je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Pejt gledat, kaj sem rekel lani, če te že ravno zanima. Ne, ničesar nisem rekel in ne vem kaj se vtikaš vame. Lahko bi pa napisal, da je pač zadel trojko, da ti ne bi bil užaljen?

bambam20 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

na žalost se je potem Bookerju posrala trojka v zadnjih sekundah.

Ne bi rekel, da se mu je "posrala", ker NBA igralci, tisti res dobri takšne mete zadevajo precej pogosto. Ti pa ga res ne bi.

Šansa za zadetek je bila manjša od 50%. Ni bil namen dissat Bookerja, namen je bil prikazati, na kakšen način sem jaz osebno doživljal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

eric_cartman ::

nerro32 je izjavil:

Zdaj je pa res trenutek, ko je potrebno začeti zmagovati, tako med vrsticami pravi tudi Luka. Ekipa je napredovala, kljub današnjemu porazu. Prav tako so zdravi, tako da poškodbe in covid niso več izgovor. Tudi številne ostale ekipe so imele enake probleme. Naslednjih 5 tekem: 2x GSW, 2x ATL, NOP. Upam oz. pričakujem 4 zmage.

Mavsi so .500 team.. Pričakujem 2 poraza in 2 zmagi. Če bo tako bo OK.

Kodrnusa ::

Sreča? Posran met?
https://m.youtube.com/watch?v=22JC3iIzx...

Ko bo Docic tkole metu trice, bo mogoce na koncu mel žogo za met. Jaz bi dal Dončiča za vabo in podal Hardawayu, Brunsonu, Richardsonu, Smithu, ki imajo vsi okol 40% za tri... Še porzingisu prej. Dončič ma 27% tko da takmu igralcu ne daš trojke metat v clutch playih! Plus, da je v clutch playih eden slabših v NBA ju. Trener pac trener Rick. Ne zna druzga narisat kot šablonski napad, žoga na Dončiča. Klasičen neuspeh.

Se je pa poznalo, da je Kleber nazaj, saj so pod košem dominirali, in tudi obramba (kleber, richardson, smith) je dobro stiskala Phoenix večino tekme. Moje mnenje je, da bodo sedaj veliko boljši in se nadejamo kar nekaj zmag...

avtek ::

Smurf je izjavil:

Zdej pri zadnjem napadu phoenixa, bi se pa verjetno bolj splacalo favlirat (predvsem zato, ker je bila prednost 2 tock) in potem imeti zadnji napad.

Tako bi naredil...khm, saj vemo kdo. Veliki Gregg Popovich. :)

nerro32 ::

@Kodrnusa ta zadnja akcija je tudi mene motila. Imeli so 1,5 sekunde do konca in so zaostajali za točko. Zakaj zaboga potem mora Luka metat nek pol fadeaway z 9 metrov z 2 branilcema na njem...Tu bi morala biti uigrana akcija, ki privede do odprtega meta, pa niti ni važno kdo zaključi. Magari bi dali v igro Bobija, KP-ja in WCS-ja in zaključili pod koš :)

Nedasemiveč ::

Kodrnusa, na treningu še Ben Simmons cepa trica ;) Metanje trojk na treningu in potem na tekmi ni primerljivom

Je pa Luka precej omejil met za tri. Shooters gonna shoot, chuckers gonna chuck :D. Po mojem mnenju bi bil precej boljši igralec, če bi manj metal trojke in to že lani. Sej kako tekmo se mu utrga, ampak ostrostrelec glih ni.

Nedasemiveč je izjavil:

Kodrnusa, na treningu še Ben Simmons cepa trica ;) Metanje trojk na treningu in potem na tekmi ni primerljivom

Ampak vseen govoriš, kako se je enemu najboljših šuterjev posrala trica. Lah rečeš za Westbrooka proti Netsom mogoče...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Badwolff je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Ampak vseen govoriš, kako se je enemu najboljših šuterjev posrala trica. Lah rečeš za Westbrooka proti Netsom mogoče...

Kje sem to napisal? Logično, da ima nek Devin Booker večji procent možnosti, da zadane takšno trojko, kot pa denimo Russ. Kljub vseemu to ni bil izdelan met in je bil odstotek možnosti da zadane bistveno manjši, kot če bi se znašel na odprtem metu. Kakrsnakoli primerjava z meti na treningu je pa komična.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Kljub vseemu to ni bil izdelan met in je bil odstotek možnosti da zadane bistveno manjši, kot če bi se znašel na odprtem metu. Kakrsnakoli primerjava z meti na treningu je pa komična.

Tukaj lahko vidiš v počasnem posnetku, da je bil Bookerjev met klasičen skok šut. Zelo lep, samo zaradi hitrosti se zdi, da ge za neizdelan met.

Po posnetku sodeč je hardaway lepo utekel v kot, igralci Sunsov so imeli vsi oči na DOnčiću, zato bi lahko DFS fintiral, ko bi nakazal, da bo podal Luki, v resnici pa bi hitro podal Hardawayu, ki bi imel veliko boljše izhodišče za met.

hamez66 je izjavil:

Šansa za zadetek je bila manjša od 50%. Ni bil namen dissat Bookerja, namen je bil prikazati, na kakšen način sem jaz osebno doživljal.

Tukaj poglej v počasnem posnetu in boš videl, da je to bil lep, izdelan met. Zaradi hitrosti, ki se je zgodil celoten postopek pa lahko res daje vtis, da je šlo za en čuden, neizdelan met.

Ko bo Dončić sposoben takole sprejeti žogo in metati izza črte trojke in ne 2 metra stran od črte bo napredek. Kako slab odriv iz mesta ima DOnčić pri skok šutu, da je to že tragično in to pri 21-ih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Jaz se ne bi toliko obregnil ob en sam meta Bookerja... jaz sem včeraj videl največji problem v tem, da jim je en Chris Paul, ki gre proti svojem 36. letu, dal 34 točk, 9 skokov in 9 podaj... jasno, Chris Paul je še vedno odličen organizator igre, ampak tole pa je vseeno nedopustno. Če že ni kaj od rookijev, in če imajo dejansko kaj, bi naj imeli obrambo, tako da bi slednje navesil na Paula, da ga celo tekmo ožemajo, če je treba še Brunsona! Zdaj pa res ni več nobenih izgovorov, če je prej bil čas, ko so bili pošteno opeharjeni s širino rosterja, temu sedaj ne bi smelo več biti tako... verjamem, da bodo prej kot slej spet prišli na pota, na katerih so bili že na začetku te sezone, bo pa potrebna ena fina serija zmag... po seriji teh petih tekem, ki jih omenjate, igrajo pe proti Detroitu in Portlandu, tako da če je kdaj čas, bo verjetno to kar sedaj.

+ da dodam še to... 2x izgubili proti UTA, 2x proti PHO... kar so direktni konkrenti na zahodu oz. še bolj realno pa so direktni konkurenti GSW proti katerim igrajo sedaj 2x... potem pa še POR, ki tudi sedaj igrajo z njimi 1x... če izgubijo še te 3 tekme, si seveda zajebejo fino score še dodatno, za nameček pa ostanejo še brez možnosti proti direktnim konkurentom v primeru izenačenega scora... zaenkrat kaže, da bosta MIA in DAL letos najbolj vesela uvedbe play-ina! :D

RoccoC ::

Luka sicer po mojem mnenju igra slabše kot lani, je pa kljub temu iz aviona vidno, da so brez Luke totalno out. Trener pa kot robot, Luka v 4/4 konstantno igra zgolj 7,5 minut, začnejo zmeraj brez njega in takrat ali Dallas ujamejo ali pa jim pobegnejo. Pol pa tudi imam občutek Luka počasi štarta na ogrevalne obrate. CP3 pri 36 igra celotno zadnjo četrtino, Luka pa kao ne more. Ampak sem skoraj ziher da Carlisle tega ne bo spreminjal...Robot.

Glede prejete trojke in zadnjega meta so pa res zajebal, morali bi delati faul pred metom za tri, to je bil tudi dogovor na Time outu, pa je Maxi zajebal (pozabil delat faul???), za zadnji met bi pa definitivno morali sfintirati in podati na koga drugega, čeprav je Luka zelo podoben met proti Clippersom zadel.

Luka sicer po mojem mnenju igra slabše kot lani, je pa kljub temu iz aviona vidno, da so brez Luke totalno out. Trener pa kot robot, Luka v 4/4 konstantno igra zgolj 7,5 minut, začnejo zmeraj brez njega in takrat ali Dallas ujamejo ali pa jim pobegnejo. Pol pa tudi imam občutek Luka počasi štarta na ogrevalne obrate. CP3 pri 36 igra celotno zadnjo četrtino, Luka pa kao ne more. Ampak sem skoraj ziher da Carlisle tega ne bo spreminjal...Robot.

Ne dvomim v to, da je RC eden izmed boljših trenerjev oz. da bi bilo boljšega od njega v tem trenutku težko najti.. Ampak te njegove strategije, ki jih na pamet znajo že vsi ostali trenerji in točno vedo kaj bo naredil in kdaj bo dal koga notri in ven iz igre.. To pa človeka spravi ob pamet..

Nikoli ne bom pozabil kako dobro je lani Spoelstra opravil delo v playoffih, kjer je stalno spreminjal strategijo, prilagajal igro glede na nasprotnika.. Oh I wish I wish, da bi Mavsi vsaj 3 mesce imeli Spoelstro na razpolago.. Ker si upam stavit, da ne bi bilo tegale fiaska zdajle.. Vsaj ne v takem obsegu..

Glede igre pa pustimo Miami.. Oni so bili pa še huje prizadeti glede Covida.. Ni blo Dragica, Butlerja in se 5 ostalih, s tem da ima Herro še poškodbo oz. jo je imel.. IMHO je bil Miami veliko bolj zdesetkan zaradi virusa kot Dallas..

Mal imam upanja, da bo Carlisle vseeno kej spremenil saj ga je zdej začel Porzingis že javno kurcat: da upa da bodo trenerji uvideli, da njemu bistveno bolj odgovarja če igra več v kosu skupaj.

Izbral si pa ravno trenerja iz ekipe, ki je letos še večje razočaranje

Badwolff je izjavil:

Kjer je ves čas manjkal njihov glavni irgalec Buttler. To je podobno, kot, da ti večino tekem manjka Luka.

saj ne sam Buttler, 2 tedna so imeli na voljo samo 8 igralcev.

Osebno mi je Spoelstra pri vodenju tekem ornk bolj všeč kot Carlisle...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RoccoC ()

Res ste se vtaknili v moj komentar in ne vem kaj.

Ja, Booker je eden izmed najboljših igralcev, lepo je zadel trojko in to je to. Kot navijač sem napisal, da se mu je posralo. V letošnji sezoni ima met za 3 35.5%, ta met je bil iz težkega položaja in žoga je šla noter.

Bom drugič pisal nevtralno, da ne boste iz muhe delali slona. Če bi zgrešil, bi bila končno zmaga Dallasa, tako pa sem "Luku navidezno popihal na dušo". Men je bla tekma huda za pogledat.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Carlisle je passe. Vsa ta enodimenzionalna in sablonska igra je na njemu. Ta igra je prežvečena in prebrana, doncic pa deluje vsako tekmo bolj egoističen, zafrustriran in tisto najhujse-ne uziva v igri.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Badwolff je izjavil:

Saj so ti že napisali.. Če bi tako kot njim manjkal Dallasu glavni organizator igre Luka.. Bi bili Mavsi na zadnjem mestu..

Nobenega igralca niso imeli na voljo.. Nobenega..

Mi je pa pri njih rookie Precious Achiuwa veliko bolj všeč kot vsi rookie-ji od Dallasa skupaj.. Takoj bi ga menjal.. S tem da so ga imeli oni v dvajsetem picku.

hamez66 je izjavil:

Ja, Booker je eden izmed najboljših igralcev, lepo je zadel trojko in to je to. Kot navijač sem napisal, da se mu je posralo. V letošnji sezoni ima met za 3 35.5%, ta met je bil iz težkega položaja in žoga je šla noter.

A si pogledal posnetek, kjer vidiš, da met sploh ni bil iz težkega položaja?

Nedasemiveč je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Kje sem to napisal? Logično, da ima nek Devin Booker večji procent možnosti, da zadane takšno trojko, kot pa denimo Russ. Kljub vseemu to ni bil izdelan met in je bil odstotek možnosti da zadane bistveno manjši, kot če bi se znašel na odprtem metu. Kakrsnakoli primerjava z meti na treningu je pa komična.

Ja mogoče met ni bil čisto balanced, ampak teli fantje to trenirajo na treningih in i slučajnost da zadevajo ko je treba... Če ti pa nič ne pove ko človek zadane 45 trojk zaporedoma pol pa ti ne moram pomagat, ker vidm da nisi koša nikoli od blizu videl in klele trolaš v 3 dni.
Tole je najbrž najboljši šuter vseh časov v nba:

https://m.youtube.com/watch?v=1mi-lCTCv...

Po tvoje nima veze da jih 100 zadane na treningu s tem da med igro nece 43% in takrat ko je treba... Bumbar...

To je curry, najboljši izvajalec tric vseh casov.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

RoccoC je izjavil:

Osebno mi je Spoelstra pri vodenju tekem ornk bolj všeč kot Carlisle...

Sploh lani v playoffu so res prikazali lepo, timsko, nesebično košarko. Mene so navdušili tudi iz obrambenega vidika, kako so bili usklajeni in kako so disciplinirano prevzemali v obrambi in redko se je zgodilo, da bi imeli napačen matchup za branjenje.

Kodrnusa je izjavil:

Ja mogoče met ni bil čisto balanced,

Met je bil klasičen skok šut. Booker ime izjemno koordinacijo in stabilnost, da je takole zadel. Zdaj si naj pa še Lukec pogleda, kako se trojke mečejo na 7.24 metra in ne na 9 metrih, kot da gre za kakšno igro Horsa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Steve Kerr (45.4)
Hubert Davis (44.1)
Stephen Curry (43.6)
Jason Kapono (43.4)
Steve Novak (43.0)
Kyle Korver (42.9)
Steve Nash (42.8)
Joe Harris (42.7)
B.J. Armstrong (42.5)
Klay Thompson (41.9l

Tehnično je najboljši izvajalec Steve Kerr.
Ampak je takrat bilo veliko manj metov za 3 in bilo so bolj odprti. Kar Curry dela je nezemeljsko v mojih očeh in sigurno velja za najboljšega metalca trojk vseh časov...

Ja Rick Carlyle je podn od trenerja, stara šola, šablona, brez novih prijemov in zamisli. On ma načrt že na začetku leta za igro narjen in potem ne prilagaja nič...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Ja Curry je doktor za trice

Kodrnusa je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Badwolff je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Ja mogoče met ni bil čisto balanced, ampak teli fantje to trenirajo na treningih in i slučajnost da zadevajo ko je treba... Če ti pa nič ne pove ko človek zadane 45 trojk zaporedoma pol pa ti ne moram pomagat, ker vidm da nisi koša nikoli od blizu videl in klele trolaš v 3 dni.
Tole je najbrž najboljši šuter vseh časov v nba:

https://m.youtube.com/watch?v=1mi-lCTCv...

Po tvoje nima veze da jih 100 zadane na treningu s tem da med igro nece 43% in takrat ko je treba... Bumbar...

Sem "otrok" Slovana, treniral tam od osnovne vse do faksa, pa potem opustil ta čudovit šport, ker pač nisem bil dovolj kvaliteten (+ poškodba) za prestop na višjo raven, do guncanja po nižjih ligah pa mi ni bilo. Tako, da prosim ne nabijaj mi, kako nisem videl koša od blizu in celo, da trollam (!?).

Že v srednji smo na treningu zadevali po 20+ tric zapored, zakaj bi bilo torej 45 trojk zaporednih zadetih trojk za nekoga, ki trenira po dvakrat na dan nekaj posebnega? Brez pritiska, fokus zgolj na koš. Po prebranem bi rekel, da koša od blizu ti nisi videl ;)

bambam20 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

A si pogledal posnetek, kjer vidiš, da met sploh ni bil iz težkega položaja?

Gledal sem tekmo in potem še posnetke po tekmi. Tip ima met 35.5%, kar pomeni, da v 200 metih zadane 71x, kar je manj kot polovica. In če je bil ta met povprečne težavnosti, je to možnost 71/200 da zadane in zmaga tekmo. Ampak ja, tole je bil res eden najlažjih v zgodovini, pravi dinamični catch and shoot, ko se branilcu ni ljubilo pokrivat Bookerja. Al kaj bi mi rad povedal?

Sej ponavadi so meti, ko se lomi tekma v zadnjih sekundah, najlažji, ker takrat so branilci že utrujeni.

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

ni branilec pokril bookerja, ker je na bloku zaostal, potem pa namesto, da bi mu prišopal in makar skočil v roke, je lagano pritekel, prepozno. Prevzemal pa tud ni noben - čeprav so mogli vedet, da je kandidat za met. Ne vem...

gledal sem tko, prvi polčas ful, pol pa par minut po Q.

1 in 2Q komedija. Kot da noben ni znal igral. Airballi, zgrešena polaganja, Crowder zelo slab. Potem so se oboji malo razigrali 3Q je bila že bolje, pol se je oni Kaminsky al kaj je neki razigral, pa KP par tric, 4Q pa je bila kar živčna.

Jaz bi rekel, da je CP3 car in svaka mu čast. Kako je obračal KP in s pol-razdalje zadeval, za v učbenik. Se je pa KP trudil, mnogo bolj kot poprej, vsaj kolikor sem jaz gledal. Ostali pri Phoenixu, vključno z Bookerjem, se mi zdi da so se kar mučili. Niso bili tako sproščeni kot ono tekmo zadnjič ko sem gledal. Preveč, preveč je slonelo samo na CP. Meti slabi (no, na obeh straneh) Tudi sicer so bile akcije dosti "ameriške", hitri meti, sploh 1 in 2 Q sta bila taka.

Še vedno pa bolje kot Dallas. Jaz ne vem zakaj tako hvalite LD77, meni se je zdel včeraj ... povprečen za NBA (to je še vedno vesoljsko, da smo si na jasnem). Imel je nekaj prodorov, a v ključnih trenutkih, 4Q, se je samo zaletaval, preigraval, kao saj bom jaz zrihtal. Tudi ko je zadel trico, brez veselja. NOt good. Ne vem... mnogo boljši mi je bil KP, kateremu očitam da ni več pod košem - in pa da je počasen, ne-eksploziven. Meče veliko, ja, hitro, in včeraj je kar zadeval. Polrazdalje je nekaj grešil, a saj bo. Branson ali kaj je je igral čist OK, tud dečko s št 0 v 1 in 2Q zelo spodobno. Kleber - ja, pač, se mu pozna odsotnost. Oni alley-oop na polno v tablo je bil cel smeh in pa par štorastih, nimaš kaj. Motilo me je tudi, da so igrali zelo enodimenzionalno v napadu. Par prebliskov, ampak počasi, prepočasi. Pa še to, ne vem kaj hodi KP fakin blok delat na 9m, kako bo pol pravočasno prišel pod koš, če je tako počasen. Obrambo so bolje igrali, sploh KP in LD sta bila tu boljša. KP sicer še ne skače, sam sem pa videl, da se bolj trudi.

Jaz ne bi bil preveč pameten, niti preveč črnogled - bi pa povedal, kot sem že rekel, LD je top igralec, da smo si na jasnem, samo da je pa to nek ful hud, ki dviguje ekipo... ne vem... prej se mi zdi, da čedalje bolj postaja nek zaletavi soler.

Včeraj je bil ime tekme CP. Četudi je falil open polaganje tistih 5 sek. pred koncem (in bi bili podaljški).

LD mora torej najprej še odrasti. Pač - 3, 4, 5 sezon pušiti. Potem pa bomo videli ali je material za končnico ali ne. Zdaj še ni. S tem da Dallas res nima neke ekipe...

zz

Zgodovina sprememb…

Ni problem v Luki, kolikokrat se moram to povedat. Slaba ekipa, se bolj slab trener, porazi in imas Luko v najslabši izvedbi, ceprav se vedno brez težav odigra tekmo za statistiko.

Luka je dovolj zrel za svoja leta, nima pa nobenega igralca, na katerega bi se lahki zanesel. Celo tekmo se matra, da ekipo spravi +10, potem se pa vsede za 2 minuti in vse zafukajo.

Luka je zmagovalec in ne bo izgubljal v nekem dallasu preveč dolgo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Luka je tudi marketinško zanimiv za Teksas - aktivno namreč obvlada špansko - in trg je trg. Luka si lahko želi kar če - se bo pa moral odločiti ali bo šel za sanjami (naslov) ali pa bo oreng služil (mislim da tu ni skrbi zanj, zlatne lance je že obesil ;) V glavnem, jaz sem bil v Teksasu in... latinosov je tam ogromno + Mehika + JAmeriški trg... Luka je za Dallas zlata jama, ker na vseh teh trgih lahko zastopa NBA v čisti spanščini (in ne usa spakedravščini). Meni je kristalno jasno, zakaj ga NBA dviga v izsekih itd... Ma Cuban ni glup, da bi ga spustil - upam - in lej, ne moreš zmeri. LD77 ima cca 15 let pred sabo, par jih bo moral pušiti, da bo na koncu ekipa in tiste 3, 4 leta, ko bodo contenderji. Pač, počasi.

Kot ekipa - je problem v Luki, ker preveč čustveno jemlje zadevo. Lej kako je razburjen po vsakem porazu. To je jasen znak, d anima prioritet, ciljev razdelanih. Ni še psihološko zrel. Lej, jaz imam samo osnove psihologije (mediator + strokovni delavec v športu sem, vodnik) in mi je popolnoma jasno, da ni še mentalno tam. Jasno mi je tudi, da ima najbrž v klubu najboljše možne svetovalce, sam glava in odločitev sta njegovi. Bomo videli, tudi Jordan je rabil svoj Detroit, da je lahko postal GOAT, pri čemer je bil - jebeš Wizardse in zdaj njegov klub - one man team.

---

gledal sem Nets - Clippers. Uff... kake kvalitete posameznikov so bile na tej tekmi. Vsi pravijo, da ni bilo obrambe, ma jaz ne vem kako lahko na teh sploh obrambo igraš. Noro. Nets se mi zdi, da malo preveč matrajo prvo peterko (no, saj druge sploh nimajo), Clippersi so tu boljši. Ampak tekma, igra pa je bila sicer popolnoma posvečena napadu, ampak v tem elementu se je igralo (so se pa včasih kar silili, recimo Irving parkrat, sam pol zadane...). Včasih na podlagi individualnih presežkov (1v1 ali pri Kawhiju včasih celo 1v3), ko pa bilo treba pa kroženje žoge in 3. Niti ni bilo ptorebe po neki taktični igri, ker takele napade imeti... Jaz ne vem kdo je tam najjači, PG, KL, KD, JH ali KI, ampak hec je v tem, da tudi Batum je recimo dobro igral - Ibaka sploh ni veliko igral, pa tudi Williams je dobro vodil žogo. Clippers se mi zdijo res močni v tem trenutku. Harden mi je v netsih mnogo bolj všeč. Za basket je dobro, da je šel. TO bo še veselica v PO. V glavnem pa - na tej tekmi je bilo toliko presežka v igralcih, da to težko vidiš.Jaz sem pač parkrat igral proti res dobrim, samo kako mora pa izgledati igrati proti takim world-class igralcem, pa ne vem.

zz

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ni problem v Luki, kolikokrat se moram to povedat. Slaba ekipa, se bolj slab trener, porazi in imas Luko v najslabši izvedbi, ceprav se vedno brez težav odigra tekmo za statistiko.

Luka je dovolj zrel za svoja leta, nima pa nobenega igralca, na katerega bi se lahki zanesel. Celo tekmo se matra, da ekipo spravi +10, potem se pa vsede za 2 minuti in vse zafukajo.

Saj to jaz glih pravim, Luka odigra za statistiko samo zato ker je najboljši med SLABIMI... če ga damo jutri v ekipo zraven Duranta, Hardna Irvinga, ne bo NIKOLI dosegal toliko pik v povprečju pa skokov, pa tega... Ali pa v Lakerse.

Luka je nekako tako, kot če mene 30 letnega deda date nabrat še malo kondicije 6 mesecev pod osebnim trenerstvom, pol me pa date igrat z 12 letniki... tudi jaz bom tam nabijal statistiko, tudi če bomo pušili tekmo za tekmo.

To sploh ni res.

Luka ima takšno statistiko zato, ker je popoln igralec. Ce mu ne grejo trojke, bo sel pod kos, ce je tam gužva bo nasel prostega na trici, ce ga podvajas, bo lukna v raketi.

Tvoje razmišljanje glede Luke je popolnoma zgrešeno. Luka ima taksno statistiko, ker je dejansko tako dominanten.

Ce bi imel ob sebi enakovrednega igralca, ki bi drmal raketo in bi doncic ostajal nepokrit, bi tudi vec zadel. Tudi clutch mete bi zadeval, ce bi imel ob sebi igralca, ki je enako nevaren. Enega pac ni težko pokrit.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Groot ::

Mato989 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Saj to jaz glih pravim, Luka odigra za statistiko samo zato ker je najboljši med SLABIMI... če ga damo jutri v ekipo zraven Duranta, Hardna Irvinga, ne bo NIKOLI dosegal toliko pik v povprečju pa skokov, pa tega... Ali pa v Lakerse.

Luka je nekako tako, kot če mene 30 letnega deda date nabrat še malo kondicije 6 mesecev pod osebnim trenerstvom, pol me pa date igrat z 12 letniki... tudi jaz bom tam nabijal statistiko, tudi če bomo pušili tekmo za tekmo.

Hahaha razumevanje tega kar sam pišeš ti pa nekako ne gre najbolje a? Ok najboljši med slabimi, v to se brezveze spuščati. Ampak kar ti manjka je da on ne igra proti tem slabim, ampak igra proti vsem drugim, ki so vsaj po tvojem mnenju boljši oziroma najboljši. Torej igra proti najboljšim obrambnim in napadalnim igralcem, pa vseeno dosega toliko točk. Torej po tvoji logiki je to itak spet logično ker... aja ne nekaj manjka da bi bilo tole logično.

Kar se tiče pa vliva koga imaš ob sebi. Tudi Hardnova statistika po prihodu v Brooklyn ne bo več enaka kot prej. Enako je veljalo za Duaranta po prihodu v GSW in praktično vse druge. Če je v ekipi vsaj še kakšen superstar je logično, da bo vsak igralec imel manj metov in posledično manj točk.

IL_DIAVOLO je izjavil:

To sploh ni res.

Luka ima takšno statistiko zato, ker je popoln igralec. Ce mu ne grejo trojke, bo sel pod kos, ce je tam gužva bo nasel prostega na trici, ce ga podvajas, bo lukna v raketi.

Tvoje razmišljanje glede Luke je popolnoma zgrešeno. Luka ima taksno statistiko, ker je dejansko tako dominanten.

Ce bi imel ob sebi enakovrednega igralca, ki bi drmal raketo in bi doncic ostajal nepokrit, bi tudi vec zadel. Tudi clutch mete bi zadeval, ce bi imel ob sebi igralca, ki je enako nevaren. Enega pac ni težko pokrit.

Nah, problem je če bi bil v igri z durantom, irvingom in hardnom ne bi imel takšnih absolutnih cifer... v tem je hec. Če pa ti misliš da bi ob durantu, irvingu in hardnu še Luka dosegal triple double ipd... pa izvoli.

Groot je izjavil:

Mato989 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Hahaha razumevanje tega kar sam pišeš ti pa nekako ne gre najbolje a? Ok najboljši med slabimi, v to se brezveze spuščati. Ampak kar ti manjka je da on ne igra proti tem slabim, ampak igra proti vsem drugim, ki so vsaj po tvojem mnenju boljši oziroma najboljši. Torej igra proti najboljšim obrambnim in napadalnim igralcem, pa vseeno dosega toliko točk. Torej po tvoji logiki je to itak spet logično ker... aja ne nekaj manjka da bi bilo tole logično.

Kar se tiče pa vliva koga imaš ob sebi. Tudi Hardnova statistika po prihodu v Brooklyn ne bo več enaka kot prej. Enako je veljalo za Duaranta po prihodu v GSW in praktično vse druge. Če je v ekipi vsaj še kakšen superstar je logično, da bo vsak igralec imel manj metov in posledično manj točk.

Spomni me, koliko metov na koš za koliko pik potrebuje Luka?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Nah, problem je če bi bil v igri z durantom, irvingom in hardnom ne bi imel takšnih absolutnih cifer... v tem je hec. Če pa ti misliš da bi ob durantu, irvingu in hardnu še Luka dosegal triple double ipd... pa izvoli.

V ekipi z durantom, irvingom in hardnom noben ne bi dosegal triple double.

Ergo dobrih igralcev ni!

Al kaj je tvoj point?

Bi pač imel 40 asistenc, 15 pik in 10 reboundov.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

LD je zelo kompleten, ja, kaj pa hoče, se mora pa odločiti. Če hoče prstan, gre lahko tudi v Netse PG igrat in podajat. Ali pa klop gret. Popoln pa ni nihče, niti MJ ni bil. Meni se zdi Luka kot play zelo dober, pri tricah zdaj ni več, ostlao pa povejo statsi. Kako pa to zgleda na TV pa je včasih bolj žalostno (sploh ko hoče predriblati koga).

Lahko pa nabija statistiko v Dallasu.

Glede na tip košarke, ki se v USA igra, mu tistih 20 pik ne uide tako ali drugače, koliko žog za to porabi, pa jaz ne vem niti me ne zanima.

Jaz recimo sem tipični potrošnik, hočem samo dobro tekmo pogledati, ne pa znanosti iz tega. Kaj pa on osebno doživlja, bo pa moral sam razpucati.

zz

Samael ::

Nocojšna tekma med Dallasom in Atlanto zna biti pa zanimiva. Pa, za tiste, ki jim ne bo treba prav zgodaj vstati, začne se že ob 1:30h po našem času.
Samael != Samuel

Zna biti zanimiva tekma, te dni ne bom posebej pogumen, če dajem nekaj prednosti ATL, pa čeprav je DAL kompleten, pri ATL pa manjkajo nekateri... bom nice guy in prilepil injury report, še posebej zato, ker si 2 userja tu to tako želita, da jima moram ustrežt >:D

DAILY INJURY UPDATES:

Philadelphia at Charlotte:
PHI - Mike Scott (knee) will not play.
PHI - Terrance Furgerson (protocol) will not play.
CHA - Terry Rozier (ankle) questionable.
CHA - PJ Washington (foot) will not play.

Indiana at Milwaukee:
IND - Caris LeVert (kidney) will not play.
IND - TJ Warren (foot) will not play.

Dallas at Atlanta:
ATL - De'Andre Hunter (knee) will not play.
ATL - Bogdan Bogdanovic (knee) will not play.
ATL - Kris Dunn (knee) will not play.
ATL - Onyeka Okongwu (Achilles) questionable.

L.A. Clippers at Cleveland:
LAC - Patrick Beverley (knee) questionable.
LAC - Jay Scrubb (foot) will not play.
CLE - Andre Drummond (back) questionable.
CLE - Larry Nance Jr. (wrist) will not play.
CLE - Kevin Love (calf) will not play.
CLE - Matthew Dellavedova (back) will not play.

Washington at Miami:
WSH - Raul Neto (groin) will not play.
WSH - Thomas Bryant (knee) out for season.
MIA - Goran Dragic (knee) probable.
MIA - Tyler Herro (knee) probable.
MIA - Avery Bradley (knee) probable.
MIA - Gabe Vincent (knee) probable.
MIA - Moe Harkless (thigh) will not play.
MIA - Meyers Leonard (shoulder) out for season.
MIA - Chris Silva (hip) will not play.

New York at Chicago:
NYK - Nerlens Noel (groin) probable.
NYK - Austin Rivers (ankle) probable.
CHI - Otto Porter Jr. (back) probable.
CHI - Wendell Carter Jr. (thigh) will not play.

Houston at Oklahoma City:
HOU - John Wall (Achilles) will not play.
HOU - David Nwaba (ankle) will not play.
HOU - Dante Exum (calf) will not play.
OKC - Shai Gilgeous-Alexander (knee) will not play.
OKC - George Hill (thumb) will not play.
OKC - Trevor Ariza (personal) will not play.

Minnesota at San Antonio:
MIN - Karl-Anthony Towns (COVID-19) will not play.
MIN - D'Angelo Russell (quads) questionable.
MIN - Naz Reid (wrist) probable.
MIN - Jarrett Culver (ankle) will not play.
MIN - Juan Hernangomez (conditioning) questionable.
SAS - LaMarcus Aldridge (hip) will not play.

Phoenix at New Orleans:
PHO - Devin Booker (hamstring) probable.
PHO - Dario Saric (protocol) will not play.
PHO - Cameron Payne (foot) will not play.
PHO - Abdel Nader (ankle) questionable.
NOP - Steven Adams (calf) questionable.

Boston at Sacramento:
BOS - Marcus Smart (groin) will not play.
BOS - Payton Pritchard (knee) will not play.
BOS - Romeo Langford (wrist) will not play.
SAC - Nemanja Bjelica (back) questionable.

Evo danes napovem zmago Maverickov, cas je da se obrne :).

Samael ::

Jaz sem si pa rekel, da bom, kar se napovedovanja tice, tokrat za spremembo drzal jezik za zobmi. No more jinxing pa to :)
Samael != Samuel
««
20 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914180064 (58743) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759217818 (115127) Samael

Več podobnih tem