» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
76 / 81
»»

hamez66 ::

Ja, škoda, da Dallas ne bo imel ženske trenerke ali vsaj trans. Upam, da bo imel Luka glavno besedo in bo Jason Kidd samo poslušal.

Mato989 ::

Samael je izjavil:

Zdaj pa če to prevedemo v tvojo lastno analogijo z Doncicem, Kawhi po tvoje sploh tako dober ni, ker zavira razvoj cele ekipe, itd, itd ... in ekipa z njim ne more zmagati oz. lahko zmaga samo ce ima on manj zoge v roki ... 8-O

Ej, jaz bi ti dal kar bralno znacko, brez da usta odpres, samo da se usedes in si se naprej tiho :)

Narobe kahwi je vrhunski ampak ker je zoga samo ena ce igrata kahwi in pg13 pac ostane manj zog za manne, jacksone, beverlye itd...

Enako je pri dallasu

Kolko greva stavit da mann ne bi dal na tisti tekmi 40 pik ce bi leonard igral

In o tem jaz govorim da doncic bi moral preko sezone vec delegirat zogo in manj porabljat za svoje napade da dobijo vec samozavesti igralci
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Samael ::

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Zdaj pa če to prevedemo v tvojo lastno analogijo z Doncicem, Kawhi po tvoje sploh tako dober ni, ker zavira razvoj cele ekipe, itd, itd ... in ekipa z njim ne more zmagati oz. lahko zmaga samo ce ima on manj zoge v roki ... 8-O

Ej, jaz bi ti dal kar bralno znacko, brez da usta odpres, samo da se usedes in si se naprej tiho :)

Narobe kahwi je vrhunski ampak ker je zoga samo ena ce igrata kahwi in pg13 pac ostane manj zog za manne, jacksone, beverlye itd...

Enako je pri dallasu

Kolko greva stavit da mann ne bi dal na tisti tekmi 40 pik ce bi leonard igral

In o tem jaz govorim da doncic bi moral preko sezone vec delegirat zogo in manj porabljat za svoje napade da dobijo vec samozavesti igralci

Kdo bi pa pri Dallasu dajal po 40 pik, ce Doncic ne bi igral? :)) Na čem si to ti? Daj, povej še nam, ker mora biti veselo.
Kawhija še vedno ni v ekipi, Terance Mann da pa po koliko pik na tekmo? 12, 8, 9 zadnje tri tekme ... s povprečjem 7. Enkrat samkrat se mu je Marija prikazala, ti se pa tega držiš kot pijanec plota. Smešen si.

Zakaj govoris iz riti, namesto, da bi dejansko tekme o katerih razlagas, tudi kdaj pogledal? Ko je imel Luka manj zoge v roki so praviloma izgubljali. Samozavest pa taksna... A si funkcionalno pismen? Si dejansko razumel, kaj sem ravnokar zapisal? Kar ti skušajo dopovedati ostali?
Eno je, kar vidimo med spremljanjem tekem, drugo je pa kar ti, ki tekem ne gledas, potegnes iz riti in teoretiziras na osnovi tvoje velike domisljije, kako bi moralo biti.
A si res ne bi našel kakšne druge teme, ne vem ... recimo o servisranju telefonov, kjer vsaj približno daješ vtis, da veš o čem govoriš?
Samael != Samuel

Goody ::

Kaj pa je bilo danes z Atlanto, razpad sistema, Young tudi totalno out...

Badwolff ::

Bucksi so pričakovano odgovorili z razmontiranjem v drugi tekmi. Zdaj pa... So pogruntali Traeja in Hawks in bodo cruisali ali imamo podobno serijo kot proti Sixersom? Zaenkrat je Atlanta dobila, kar je hotela, ukradla tekmo v gosteh in pokazala Bucksom, da so resen nasprotnik.

Moja napoved za tretjo tekmo je dokaj easy zmaga za Milwaukee, potem pa bolj resna tekma 4. Vseeno mislim Bucks in 6 (mogoče 5).

+1 glede napovedi

kixs ::

Iz highlights se ne vidi... je Trae bil zaustavljen ali je imel samo slab dan?

Zimonem ::

Milwaukee je igral s celo klopjo. Ki je Traeta izsekirala. Potem so itak pobegnili. Tekme je bilo kmalu konec.

Badwolff ::

Brook in Jrue sta se odlično pripravila na pokrivanje, ni najbolje odgovoril. Bomo videli, če bo uspešen adjustment.

scipascapa ::

PHX :)

bambam20 ::

scipascapa je izjavil:

PHX :)

Prvi krog- poškodovan AD, drugi krog poškodovan Jamal Murray, tretji krog Kawhi .. V finalu jim ne bo šlo več, ker bodo naleteli na zdravo ekipo.

judoka ::

CP3 je tudi manjkal in jasno je kaj on pomeni za sunse..

judoka je izjavil:

Malo realnosti se vseeno pričakuje, čeprav lahko sanjate, kako bodo sunsi prvaki.

Realnost? Lol

Kaj je zate realno ni nujno dejanska realnost. Vsi podcenjujemo/pozabljamo sunse od zacetka PO, a so tik pred finalom.

IL_DIAVOLO ::

Realnost je, da imajo zelo raznovrstno ekipo, bolj od clippersov in bolj od bucksov.

Upam, da grejo do konca.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

judoka je izjavil:

Prid do psihiatra , če si ti ne da pogledat tekme.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Zimonem je izjavil:

judoka je izjavil:

Jbg ce si funkcionalno nepismen in ti pozornost seze samo par ur nazaj.

judoka je izjavil:

Zimonem je izjavil:

judoka je izjavil:

Jbg ce si funkcionalno nepismen in ti pozornost seze samo par ur nazaj.

Kurba zmešana sebe preber.

Zgodovina sprememb…

Me zanima ce bi mi live rekel kurba bumbar primitiven.

Glede na to da groziš bi res priporočal obisk psihiatra. Zrel si zanj kot hruška oktobra. Na hadol madona.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

The Trail Blazers are hiring Chauncey Billups to be their next head coach, per Shams Charania

Samael ::

The Orlando Magic and Washington Wizards have requested permission to interview Dallas Mavericks assistant Jamahl Mosley for their head coach openings, sources told Marc Stein of The New York Times.
Mosley is expected to leave the Mavs after not receiving the consideration he anticipated for the Mavs head coaching role.

Vir.
Samael != Samuel

BREAKING: JJ Barea will join Jason Kidd's coaching staff as an assistant coach.
Kidd, Barea, & Nowitzki are all apart of the Mavericks. The 2011 gang is getting back together!

Zgleda še eden izmed nakdanjih dobrih organizatorjev igre med kandidati za trenerja :))

Penny Hardaway has emerged as a serious candidate for Orlando's coaching job.

Kurzweil je izjavil:

BREAKING: JJ Barea will join Jason Kidd's coaching staff as an assistant coach.
Kidd, Barea, & Nowitzki are all apart of the Mavericks. The 2011 gang is getting back together!

To pa bo klapalo ja...kot druzinska firma z nekompentnimi ljudmi na preveč pomembnih polozajih.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Kurzweil je izjavil:

Zgleda še eden izmed nakdanjih dobrih organizatorjev igre med kandidati za trenerja :))

Penny Hardaway has emerged as a serious candidate for Orlando's coaching job.

Penny Hardaway je sedaj 3-to leto zapored glavni trener na univerzi Memphis, ki igra v Diviziji 1.

@bambam20, to vem, da je trener na univerzi Memphis... prej je celo treniral srednješolsko ekipo... samo zabavno je, da je vedno več nekdanjih playev trenerjev v tem času... Tyrone Lue, Jason Kidd, Steve Nash, Steve Kerr, Doc Rivers, Dwane Casey, Nate McMillan, Billy Donovan, Rick Carlisle (SG), Erik Spoelstra, Gregg Popovich, Nick Nurse,... zdej pa še Chauncey Billups in kot kaže Penny Hardaway... seveda je kdo od njih bil tudi SG oz. PG/SG... ampak hočem samo poudarit, da je pol trenerjev v ligi bivših branilcev, pa se ta trend očitno še povečuje...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Zvezdica27 ::

A noben ne gleda? Phoenix zgleda res hudo, CP3 igra šampionsko in ja lastnoročno rešil končnico. Tudi ekipa. Sicer pa tudi LAC niso za odmet, včeraj je bila "čudna tekma", skoraj brez tric.

Bucks-Hawks pa zelo dinamično. Traya skušajo pustiti, se mi zdi, ga izčrpati (jim kar uspeva), ko pa BB in ostali ne dodajo svojega pa potem eksplodira MIddleton, lih ko je treba. Tole je bil boj od prve do zadnje sekunde, prava vojna.

zz

Zvezdica27 je izjavil:

A noben ne gleda? Phoenix zgleda res hudo, CP3 igra šampionsko in ja lastnoročno rešil končnico. Tudi ekipa. Sicer pa tudi LAC niso za odmet, včeraj je bila "čudna tekma", skoraj brez tric.

zz

Phoenix zgleda hudo proti poškodovanim ekipam.

Tocno to ja

Ce bi igral Leonard bi soncki dobili metlo

Če bi čebula če ne imela bi čebula bula bila.

Kaj zdaj koga boli kurac kdo je poškodovan in kdo ne? CP3 je imel in ramo in covid 2 tekmi spustil in booker igra z zlomljenim nosom - so fuckin' what? Če mene vprašaš LAC zdaj celo bolje delujejo, vsaj PG je postal dec (četudi je klecnil v ključnih trenutkih) in nekaj je spet z Rondom narobe, ker ni logike, da je kar v ozadju...

Jaz imam tudi vnetu uho in zato Phoenix nepravično zmaguje!

Res ste objektivni. Piši v USA naj zmanjšajo število tekem, sam fantje se za svoje milijone ne pritoćuejjo (pa gre za njihovo zdravje).

Ma saj sem že rekel, da se tle nima smisla oglašati.

Čao

zz

Mato989 je izjavil:

Tocno to ja

Ce bi igral Leonard bi soncki dobili metlo

Če se AD ne bi poškodoval, SOnčki ne bi videli drugega kroga.

Zvezdica27 je izjavil:

Kaj zdaj koga boli kurac kdo je poškodovan in kdo ne? CP3 je imel in ramo in covid 2 tekmi spustil in booker igra z zlomljenim nosom - so fuckin' what?

V redu je. Prvaki bodo tako Bucksi, pa če se ti na glavo staviš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Ne bi smeli videti prvega kroga, bodo pa prstan. To je sport :)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zvezdica27 je izjavil:

Če bi čebula če ne imela bi čebula bula bila.

Kaj zdaj koga boli kurac kdo je poškodovan in kdo ne? CP3 je imel in ramo in covid 2 tekmi spustil in booker igra z zlomljenim nosom - so fuckin' what? Če mene vprašaš LAC zdaj celo bolje delujejo, vsaj PG je postal dec (četudi je klecnil v ključnih trenutkih) in nekaj je spet z Rondom narobe, ker ni logike, da je kar v ozadju...

Jaz imam tudi vnetu uho in zato Phoenix nepravično zmaguje!

Res ste objektivni. Piši v USA naj zmanjšajo število tekem, sam fantje se za svoje milijone ne pritoćuejjo (pa gre za njihovo zdravje).

Ma saj sem že rekel, da se tle nima smisla oglašati.

Čao

zz

Pa kaj je cp3 sploh osvojil? Celo z dobrimi ekipami. Sunsi so bili dobri še preden je prišel. Lani jim je sfalil začetek sezone , ko je ayton jedel odvajala da se je spucal droge. Potem jim je igra Laufala kot namazana.

Se ne dajo Clippersi... sicer pa je povsem brezpredmetno debatirat o tem, kaj bi bilo in o 120-ih če-jih... PHO je imel letos srečo s poškodbami, čeprav povsem imun vendarle ni bil... LAC pa ima že po defaultu širino, kar bi se moralo izpostavit kot neko predpostavko, ne pa da se samo piše, kako bi bilo, če bi igral Leonard... jaz mislim, da je neverjetno kaj je PHO dosegel s svojim mladim jedrom, poleg nosilcev seveda... je pa prej nekdo omenil kaj je Paul dosegel v svpji karieri... toliko kot je imel Paul smole s poškodbami v svoji karieri, bolj natančno v playoffu je prav bizarno, zato pa tudi težko, da bi kaj dosegel... Paul je top notch PG... da bi DAL premogel še kakšnega takšnega igralca poleg Luke, bi bila povsem druga zgodba... igra pa Paul za svoja leta (36) odlično, sploh ko tega nihče od njega ni več pričakoval po vseh poškodbah...

Nekdo je omenil, da je PHO igral odlično že pred prihodom Paula... no ja... bili so na 10. mestu... govorim o sezoni preden je prišel!

Zgodovina sprememb…

? ja ok, uradno, samo to je sicer potrjeno že par dni...

P.s.: PG13 is back with the vengeance.

boli mene kita kdo zmaga. Noben od teh ni moj klub (noben ameriški, ko jih jebe, vključno z Dallasom in vašim jebenim LD) in se poserjem in na LAC in na PHX. Aja na Buckse in Atlanto še toliko bolj. Mene zanima sam dober basket. Morda sam pri repki malo bolj čustveno gledam.

Tole včeraj je bila top shit tekma, pravi boj, vojna in grizenje parketa, Phoenixu se bo prvih 5 min tekme po moje še kolcalo, sam se niso predali. LAC so že z govorico telesa pokazali kako in kaj. PHX je bil blizu, non-stop sam na koncu ni šlo. Ker sem gledal ves neprespan in kinkal vmes težko komentiram, saj pol zadev sploh videl nisem. Je pa PG13 res zrasel. Od PO kekca lani in meh igralca na začetku zdaj zgleda kot superstar. Še vedno ne razumem, zakaj veteran kot Rondo ne igra, je poškodovan? Na drugi strani je neki energije kazal samo Booker, da pa se niso stepli ko je Beverley skršil CP3 pa je bil znak, da so bili down, Ayton bi ga moral okol kepe, ne pa da je samo z rokami zamahnil. Tedaj se mi je zazdelo, da PHX nima šans.

Je pa neverjetno, kako so vsi v NBA trdni, psihično stabilni, celo tekmo. Morda Atlanta še najmanj (recimo BB, Tray ko mu gre je na krilih, ko pa ne pa se cmeri) in zato jim ne pripisujem nekih možnosti. Tak je moj občutek.

Tole včeraj je bil pa res vrhunski športni show. Game 6 bo top shit in ali lahko izrečem magične besede: Game 7 !

zz

Zvezdica27 je izjavil:

Še vedno ne razumem, zakaj veteran kot Rondo ne igra, je poškodovan?

Baje, da ne igra, ker sta se s trenerjem skregala.

Za Paul Georga sem že pred playoffom povedal, da imam letos občutek, da bo pokazal nekaj več... ko so ostali brez Leonarda pa je bil še toliko bolj prisiljen oddelat svoje... predvsem pa ima bolj odprte roke.

Kar se tiče Ronda in Manna... oba sta skurcala Tyrona Lua... s tem, da Mann bolj diskretno, Rondo pa je povedal svoje, tako kot je to storil že pri parih klubih...

Lmao zdaj berem, da je pippen obtozil velika phila jacksona, da je rasist. Od izdaje last dance je pippen totalno salty in nekredibilen.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

drvo ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Lmao zdaj berem, da je pippen obtozil velika phila jacksona, da je rasist. Od izdaje last dance je pippen totalno salty in nekredibilen.

In to je zaključil na podlagi tega, da je za odločilni met določil Kukoča namesto njega.

Mislim, da je logično, da je šel zadnji met igralcu z boljšim metom kot ga je imel Pippen.

GupeM ::

Ouch Giannis. Tole pa ni blo lepo za vidt. Brez njega pa Atlanta v finale.

Tole res...Sem bil v tej seriji prepričan da je MIL res favorit. Atlanta zopet preseneča, tudi do poškodbe Giannisa (in brez Younga) so v 3/4 vodili za 10 pik. Čeprav tudi če se vrne Young in se ne vrne Giannis dam možnosti še vedno na 50/50.

Brez Giannisa četudi MIL pride v finale jih bodo finalisti z druge strani pojedli če ne bo dodatnih poškodb...

Leonardu se lahko kolca zaradi te poškodbe, ker to bi bilo too easy drugače četudi so skoz zaostajali.

Na koncubodo še sonca favoriti v finalu brez Giannisa

Mene tale Atlanta vedno znova preseneti v tem PO, poškodbe gor ali dol. Že proti NY sem bil mnenja da ima le-ta rahlo prednost, pa je bilo 4/1. Proti 76ers sem bil pa skoraj siguren da jih bodo 76ers zmagali. Pol pa...Trener je res potegnil ogromno iz njih, od zamenjave so povsem druga ekipa.

Mene negativno presenečata tako Middleton in Jrue. Oba sta popolnoma zatajila na tej tekmi.

Zame pa Atlanta ni nobeno presenečenje... imajo res ogromno širino v rosterju, praktično na vsej položajih so pokriti, šutersko imajo neverjeten potencial, v playoffu pa so začeli igrati še obrambo... dobra mešanica mladih in izkušenih...

@bambam20, Middleton niti ni tako slab, je pa res, da glede na njegov status/plačo občutno preveč niha... od tekem, kjer ima 15 točk in 5 skokov.... do tekem s 40 točkami in 15 skoki... kot Hardaway, ki ga naenkrat kar nekaj virov povezuje z Miamijem, po drugi strani pa se je slednji menda (govorice pa to) pripravljen odreči Herru... Middleton glede na svojo seksi pogodbi definitivno preveč niha...

Mene pa pozitivno preseneča Reggie Jackson, ki je po toliko letih sivine prav useful za LAC. Tipa nikdar nisem maral, ampak če pogledamo njegov input in njegovo minimalno plačo ($2,331,593)... mu ni kaj za očitat.

Ne poznam zgodovine poskodb v nba, ampak od giannisa je kar career ending.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Hm... že od jutra, ko sem prečekiral rezultat in na hitro še ostalo... sem vedel, da se je Antetokounmpo poškodoval, ampak nisem niti pogledal... zdej ko si napisal pa sem šel pogledat... tole pa res ne vem če sem kdaj že videl, da bi takole koleno obrnilo na drugo stran... mogoče se res sliši malce bolno, ampak dejansko me zanima v detajle kaj je naredilo Giannisu... predvsem kosti in mišice... ko pogledam enkrat se mi zazdi, da če je imel srečo mogoče ni hudo... po drugi strani pa povsem nenaraven gib, kar bi lahko z malce smole polomilo in potrgalo cel kup stvari...

Ker vem, da bo še koga firbec, bom prilepil video:

...bi pa rekel, da career-ending poškodba verjetno že ni... glede na to kaj vse smo že videli v športu... od popolnoma dislociranih kolen... zlobljenega gležnja do te mere, da je bilo stopalo obrnjeno navzgor... pa do klasičnih odprtih zlomov, kjer je golenica gledala 20cm iz kože... bi rekel, da bo tole šlo skozi... bo pa trajalo in vprašanje kdaj se vrne... pa seveda tudi v kakšnem stanju... tudi če povsem rehabilitira zadevo, se potem takole človeku v psiho zažre strah... kar je pri igralci tu GA še posebej problem, ker goji to "zaletavo" igro v prodor, kjer je ta samozavest še toliko bolj pomembna... navsezadnje se je eno leto nazaj tudi za Duranta govorilo, da ga ne bomo več videli v takšni izvedbi kot je bil... pa smo ga videli... je pa res, da je mislim po zadnjih 17-ih totalnih potrganih vezi, samo Durant prišel na vsaj približno isti nivo... pa tudi nekega straha pri njem ni zaznati... imajo ti superstarji takšne pogoje za zdravljenje/rehabilitacijo, da si mi predstavljat ne znamo...

Zgodovina sprememb…

««
76 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167389 (46068) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206311 (103620) Samael

Več podobnih tem