» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
75 / 81
»»

kixs ::

lol... LAC spet zmagovalen po 2:0.

Goody ::

Kidd trener in Harrison GM za Dallas izgleda.

judoka ::

Zna bit neugodno ali pa perfektno kar se tice Kidd-a..

Samael ::

Kidd? Tole mi pa ne vliva ravno zaupanja. Upam, da se motim ampak tudi če Carlisle ni bil brez napak, se mi zdi Kidd en velik downgrade. Mogoče računajo, da bo privlekel kakšnega igralca?
Upam, da je od zadnjih dveh let pri Lakersih vseeno kaj pametnega odnesel.

Napaka se mi zdi tudi da trenerja zaposlujejo pred GM-jem, ampak kaj jaz vem o tem ...
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Kidd kot igralec je en izmed mojih najbolj priljubljenih ever. Kot trenerja pa ga nisem spremljal. Na Mavsih nabijajo da je problem domestic abuse izpred 20 let. Meni je to mimo, ne moreš nekoga, ki je nekoč naredil napako dati v dog house za vekomaj...Bomo videli. Harrisona so pa menda snubile že leta mnoge ekipe.

Harrison je approval Kidda, sta menda zelo dobra prijatelja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Goody ()

bambam20 ::

Goody je izjavil:

Na Mavsih nabijajo da je problem domestic abuse izpred 20 let. Meni je to mimo, ne moreš nekoga, ki je nekoč naredil napako dati v dog house za vekomaj...

Povsem po naključju je pretepel ženo.

? Ne razumem kaj si hotel povedati. Bil je obsojen, je plačal za to kar je naredil. Ampak po tvoje mora biti kaznovan celo življenje?

Goody je izjavil:

Na Mavsih nabijajo da je problem domestic abuse izpred 20 let. Meni je to mimo, ne moreš nekoga, ki je nekoč naredil napako dati v dog house za vekomaj...

Saj ni bil ravno v doghousu ampak je tudi zadnja leta aktivno delal kot trener ali pomočnik trenerja, ane.
Pri Mavsih je najbrž dilema glede tega drugje. In sicer, da je za njimi že v javnosti precej poznana afera s spolnim nadlegovanjem, ki še vedno meče na franšizo slabo luč in si od takrat skušajo popraviti javno podobo.

Kot trener Bucksov se ni ravno proslavil, ampak kot pravim, upam, da je vseeno kaj pametnega odnesel kot pomočnik trenerja Lakersov.
Samael != Samuel

Mato989 ::

Prav navijam za Clipperse, zaradi Kahwija, ker mu privoščim ker tip je zverina.

Če bi bil Kahwi zdrav mislim da bi pojedli tole ekipo Booker solerja in CP starešine

Beverly je šolal v defense, PG13 pa maestralno...

Mann in Jackson pa nadaljujeta s predstavami ki jih pač zraven Kahwija nista mogla toliko kazat ker sta večino žiog porabila Leonard in PG13... tu se vidi kako lahko potem zablesti nek "no name" igralec ki je bil neznan med sezono in nepomemben in pol v PO kažeta odlične predstave non stop.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Sem skeptik kar se Kidd-a tice cisto iz vidika njegove trenerske zgodovine, a vem premalo da bi pametoval.
Mi je pa dober znak da ga pozegnajo vsi od Dirka do Carlise-a in bodocega GM-a. Carlise z svojim tezkim karakterjem
je bil sigurno ovira pri podpisovanju FA-jev. Mogoce bo z Kidd-om boljse. Mi je pa zal za Mosley-a.

Glede Mosleya sem prebral eno zanimivo opazko: Mosley je bil zadnji 2 leti zadolžen za obrambno igro Dallasa, le-ta je pa bila res luknjasta. Tako da ne vem če je Mosley res taka perla za HC...

Tud najboljsi coach ne more delat cudezev z omejenim igralskim kadrom...

judoka je izjavil:

Tud najboljsi coach ne more delat cudezev z omejenim igralskim kadrom...

Obramba je stvar volje in sam pristop pri igralcih je bil slab. namesto, da bi šli vsako tekmo z misijo, da zadavijo nasprotnika, so se na veliko tekmah obnašali slabše kot nedeljski rekreativci.

judoka je izjavil:

Mi je pa dober znak da ga pozegnajo vsi od Dirka do Carlise-a in bodocega GM-a. Carlise z svojim tezkim karakterjem

"My hope is that Jason Kidd will be the next coach of the Mavs because he and Luka [Doncic] have so many things in common as players," Carlisle told ESPN. "I just think that it would be a great situation for Luka, and I think it would be an amazing situation for Jason. I'm the only person on the planet that's coached both of those guys and that knows about all of their special qualities as basketball players. To me, that just would be a great marriage, but that's just an opinion." - Carlisle

Kar nekaj jih namiguje, da je Carlislovo izjavo vzeti z rezervo, kot kanček sarkazma ali trolanja :)

For those of us in the cynical camp, the idea Carlisle suggested Kidd hints at him wanting to put some combustible forces together and see what happens next. Maybe that’s too jaded, maybe Carlisle wants the best for Luka Doncic and the Mavericks and does see this as a better fit. There are just some of us living in the cynical world who see this more as gamesmanship.

Vir: https://nba.nbcsports.com/2021/06/24/ri...

Carlisle's motives for the statement will certainly be questioned...

Vir: https://twitter.com/TheSteinLine/status...

Thursday, after agreeing to terms with the Indiana Pacers, former Mavericks head coach Rick Carlisle told ESPN that he thinks Kidd would be a great choice to replace him. Carlisle has always had a great sense of humor.

Vir: https://www.mavsmoneyball.com/2021/6/24...
Samael != Samuel

Bomo vidl a ne? Spet bo en kup folka pametnih ce ne bo slo, ampak ocitno je Kidd priljubljen pri igralcih. Lilard ga je zelel
v Portlandu, Lebron ga hvali v LA-ju, Gianis ni bil zadovoljen ko je dobil nogo v Bucksih. Ne bi bil moja 1 izbira, ampak jaz
nimam pojma o pojmu.

Saj vem :)
Nimam nekega močnega mnenja okoli tega, zgolj debatiram in upam na najboljše. Bomo videli, kot praviš.
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO ::

Priljubljen :)

Tudi Mosley se ful razume z Doncicem, pa ne verjamem da je primeren za glavnega trenerja. Glavni trener mora biti avtoriteta, pa cetudi ne najbolj priljubljen.

Poleg tega to nostalgično razmišljanje Cubana postaja vedno večji problem. Odstrani se s funkcije in ze najami enkrat proper managerja! Kaj gamblerja je ze skenslal? Zakaj bi torej sploh kdo pri zdravi pameti prišel v Dallas? Kidd si bo samo uničil ugled, ki ga je dobil kot igralec in kasneje kot asistent. Kaj vec si tudi ne zasluži, ce ne zna postavit pogojev, pod katerimi bo delal.

Kaj zdaj bo enega levega dirka poslušal, kdo je primeren trener? Dokler bo Cuban opravljal vlogo lastnika, managerja in scouta, bo tako kot je bilo do zdaj. Zelo povprecno in neskladno z igro Doncica.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Dirk je zraven najbrž samo za PR po tem, ko sta odšla Nelson in Carlisle. Za voljo starih fanov, da se lažje premosti ta čas.
Samael != Samuel

+ Nico Harrison

https://twitter.com/MavsNationCP/status...

Prvi komentar vse pove.

Kot čisti laik bi rekel, da je Dallas se približno 10 let oddaljen od pravih ljudi na pravih pozicijah oz. dokler da Cuban ne postane dovolj dementen da proda klub. Cubanu je samo mar, da cimbolj izmolze prisotnost Donketa. Nike pa to seveda pametno izrablja.

Čisto napacne smernice in upam, da predstavniki Luke to uvidijo, da ne zagoni najboljših let v klubu brez vizije.

Meni se prižigajo vsi alarmi, upam da tudi pri Luki.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Kurzweil ::

Praktično že takoj po odhodu Carlisla sem tu napisal, da imam občutek, da je daleč največji kandidat za novega trenerja Jason Kidd, ko pa se je slednji umaknil kot eden od kandidatov za novega trenerja POR in če se ne motim tudi BOS... je postalo kar precej očitno v katero smer gre zadeva.

Sam nisem preveč navdušen nad to potezo, mi je bil Jason Kidd, tako kot Steve Nash odličen igralec, kar pe na pomeni, da sta mi tudi dobra trenerja. Tu je sicer cel kup raznih zgodb in trača, vendar dejstvo je, da je pretepal svojo ženo in da ga možakar kar rad tudi pije... po vseh letih gledanja košarke lahko samo rečem, da se mi zdi, da odličen košarkaš niti slučajno ne pomeni tudi dober trener... tudi CV Kidda kot trenerja ni nek blazen presežek, sploh kako je končal zgodbe kot glavni trener... sicer mu pustimo čas v kolikor bo imenovan za glavnega trenerja, ampak takole pavšalno, bi rekel, da ni ravno najboljša izbira... upam pa, da se seveda motim...

Je pa res, da je bil Kidd kot igralec še kar podoben Dončiču, tako da upam, da ga vsaj iz tega vidika lahko naredi boljšega... bo pokazal čas...

-----

Phoenix pa je danes igral slabo in zasluženo izgubil... Booker ni bil pri metu oz. so ga dobro držali Beverly, Mann in Morris... po eni strani se je vrnil Paul, po drugi strani pa so na taisti tekmi, kjer se je vrnil Paul ostali brez zelo solidnega Camerona Payna. Ja pa pri LAC spet uporaben Zubac, da lahko malce umiri Aytona... PHO je igral nekako v krču... ni bilo tiste gladke, ekipne in poletne igre... LAC pa zgleda ne more drugače, kot da zaostaja v seriji 0:2... kolikor sem bil kritičen v preteklosti glede Tyrona Lua, ga je treba zdej pohvalit, sicer malce z latenco, a vendarle, tip je v vsaki seriji pravočasno prepoznal situacije in naredil ključne adaptacije, govorim predvsem menjavanje med tem big/small ball igro....

Zanimivo da se kar veliko pojavlja ime Becky Hammon(spurs), ki se sicer dobro pozna s se eno žensko trenerko Jenny Boucek dallasa.

Ko jo tako pogledas v oci, vidis tisto kar manjka večini trenerjev. Eye of the tiger.

Fingers crossed.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

hamez66 ::

Tle v Dallasu bo zdaj res vprašanje, kdo bo pravi alfa. Bo to Luka Dončić in se mu bodo vsi prilagodili, bo to Vulgaris (al kaj je že model lol) s svojo analitiko, AIjem al ne vem kaj ima, ali bo to nek trener, ki ima probleme z egom in alkoholom in bo mislil, da je večji od igralca na igrišču (ne vem, če je Jason tak, ampak verjetno bi se kje našel kak model, ki bi imel težave z egom in bi nujno rabil košarkarja podrejenega... ala Sagadin). Luka je zaradi možnosti podpisa pogodbe v precej neugodni situaciji.

Kakšne so pa Lukove možnosti, da recimo ne podaljša pogodbe? Mu lahko ne vem Lakersi navržejo 150 miljonov? Ali pa kakšno 2 letno zadevo in potem max contract?

Luka lahko podpiše kar mu paše... edina razlika med DAL in ostalimi klubi je, da ima DAL kot edini pravico ponuditi t.i. supermax pogodbo, ki je drugi klube ne morejo... glede na turbolentne čase v DAL je morda res malce za počakat in razmislit pred podpisom nove pogodbe... vprašanje je seveda tudi to, kako bo šel salary cap... pred leti je bil napovedan konstanten dvig meje, potem pa se je vse skupaj malce upočasnilo... namreč nekaj je podpisat pogodbo danes.... lahko pa bo čez 2 leti možnost za vidno večje pogodbe/prihodke... je pa res, da ima DAL samo enkrat priložnost ponudit supermax... in sicer po tisti sezoni, ko mu je potekla rookie pogodba v tem klubu... torej če bi zdej podpisal 1 leto... potem drugo leto ne bi bil več upravičan do supermax ponudbe/izbire...

Se pa sam že dolga leta sprašujem kako se dosledno sprejema te omejitve... jasno, če se preseže salary cap... sledi luxury tax... ampak mene bolj zanima... kolikokrat se je že kaj zgodilo, da je kakšen igralec dobil kakšen bonus izven teh pravil... recimo povsem zafantazirano, kot da bi Cuban Dončiču dal posredno darilo v obliki avta, hiše... whatever... kar seveda preko ovinka gre, bi pa res bilo zanimivo videt, koliko tega se kaj dogaja v NBA... je verjetno težko pričakovat, da se to ne bi dogajalo...

Bil bi mislim da prvi v NBA zgodovini, ki ne bi podpisal rookie extension, ima pa vsekakor do tega pravico.

Če ne podpiše z Dallasom za garantiranih 201,5 mil in gre v FA, v teh istih petih letih pusti na mizi okoli 57 mil.

To je zgolj s stališča podpisa rookie extension vs FA, seveda pa stvari niso tako črno bele. V LA mogoče nekaj notri dobi z boljšimi sponzorskimi pogodbami, pa po drugi strani pa znatno več davka plača, kot bi ga v Dallasu itd.

Kakorkoli pač že, teh 201,5 mil je zagarantiranih in max denarja, kot ga lahko pogodba prinese teh naslednjih par let, pri tistih 144 mil pa lahko vmes pride do poškodbe še predno kot FA podpiše z novim teamom, itd ... tako, da je zaenkrat najbolj smiselno da za večji denar podpiše z Dallasom, kot za manjši tvega, v primeru, da gre kaj narobe, da mogoče celo tega ne bo dobil.

Takole je če podpiše rookie extension z Dallasom:
2022-23 $34,735,800
2023-24 $37,514,664
2024-25 $40,293,528
2025-26 $43,072,392
2026-27 $45,851,256
V petih letih: $201,467,640

Takole je, če oddela še zadnje rookie leto v Dallasu, nato pa gre v FA:
2022-23 $13,348,801 (Qualifying Offer)
2023-24 $30,393,750 (prvo leto z novim teamom)
2024-25 $31,913,438
2025-26 $33,433,126
2026-27 $34,952,814
V petih letih: $144,041,929
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Aja, torej so za zvezde veliki trgi boljši predvsem zaradi sponzorskih pogodb in plača ne predstavlja več tako velikega deleža, torej nižji davki na koncu sploh niso tak bonus.

Ja, vsekakor bi bila to tvegana poteza, ampak če bi se osredotočali na zgodbe in na možnost uspeha, bi bilo glede na stanje v Dallasu bolje, da hitro gre. Glede plače in zagotovitve finančne prihodnosti je pa Dallas garantirana situacija. Nekaj igralcev je že čaralo in čakalo na boljše ponudbe, potem pa so se poškodovali in je bilo sanj o desetinah miljonov konec. Super, hvala za natančne podatke.

Luka je v basketu zaradi ljubezni do kosarke, postati HOF igralec, biti del franšize ki mu je pisana na kozo etc, ne pa zaradi milijonov. To jih bo imel one way or another, ampak v netoksicnem okolju.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tudi teh 57 mil razlike ni tako malo, pa lahko si mislimo karkoli o teh milijonarjih. Ne odreče se temu človek zlahka.
Zgodba, o tem sem pisal kakšen teden nazaj, mogoče niti ne bi bila tako lepa, če bi že odšel. Namreč, to je obdobje, ko se od top pickov pričakuje, da bodo dali možnost teamu, ki ga je izbral. Karkoli drugega bi se ga držalo v medijih, med fani, celo kariero.

To so običajno lottery teami, ki se večinoma z dna ne poberejo prav čudežno že prvo ali drugo leto po top picku. Zato je recimo temu prav, da igralec ostane z njimi vsaj še nekaj časa, jim da možnost, oddela svoje in če ne gre ... bo po izteku teh štirih ali petih letih "rookie podaljška" (odvisno a podpiše za 4 + player option ali 5 let) šele dobro vstopil v prime leta in je praktično pred njim še vse odprto.
Mi vsi skupaj kdaj pozabljamo, kako zelo mlad je Luka in se nam zdi, da če se stvari ne zgodijo takoj, se ne bodo nikoli, medtem, ko ima on še leta in leta, da sploh pride v svoja prime leta.
Samael != Samuel

Nedasemiveč ::

Morebitna poškodba ne bi igrala prevelike vloge (pa četudi bi šlo za hujšo varianto). Najmanj ena ekipa bi zagotovo tvegala z maxom.

Je pa znanstvena fantastika, da bi Doncic zavrnil rookie extension (razloge navedel Samael).

Mato989 je izjavil:

Če bi bil Kahwi zdrav mislim da bi pojedli tole ekipo Booker solerja in CP starešine

Mann in Jackson pa nadaljujeta s predstavami ki jih pač zraven Kahwija nista mogla toliko kazat ker sta večino žiog porabila Leonard in PG13... tu se vidi kako lahko potem zablesti nek "no name" igralec ki je bil neznan med sezono in nepomemben in pol v PO kažeta odlične predstave non stop.

Se mi kar smeji ko omenjaš vsa ta imena pa se niti ne zavedaš, da končno priznavaš kako močno ekipo in dolgo klop imajo Clippersi. Luka je praktično sam praktično brez pomoči drugega zvezdnika ekipe svojo ekipo vlekel do 7. tekme proti tej isti ekipi Z KAWHIJEM >:D

Kodrnusa ::

Fak ste nadlezni s tem Doncicem...
Ja Clippersi majo hudo ekipo ze celo leto, jaz sem napovedal 4:1 proti dallasu kar je bilo realno, vendar je pac ekipa clippersov metala trojke najslabse v sezoni in res slabo igrala, in pa dallas je dobro igral da so prisli do 4:3.
Seveda po vase samo zarad the chosen one-a..

Men so Clippersi se zmer hudi in mislim da imajo sanse proti sunsom ce bo George vsaj malo z glavo igral. Ne vem pa kaj skrivajo poškodbo Leonarda..

Je pa danes zaradi poškodbe kolena pod vprašajem Bogdan Bogdanović (ATL)...

-----

Pred nekaj trenutki sem videl, da je postal Željko Obradović trener Partizana... res ne vem, zakaj sem po nekem slučaju pomislil na Dallas :)) Obradović je seveda mojster svojega poklica in trener z največ naslovi v Evroligi, ampak bi bilo zanimivo videt njegov način vodenja v ZDA, tipu bi verjetno dokončno odpelalo... pa čeprav je prav zaradi tega si vzel malce pavze... kako pisano si znam predstavljat kakšnega ameriškega igralca, ki ne upošteva njegovih navodil, ker je takšnih igralcev v NBA precej več... in potem njegove minute odmora... bi pa vseeno bilo zanimivo videt Obradovića v NBA... malce je sicer že starokopiten in bi verjetno v NBA gojil en povsem drug način basketa... pa vseeno ;((

Kodrnusa je izjavil:

Tvoje življenje bo naslednjih 10 - 15 let zelo težko, če se ne boš sprijaznil, da na slovenskem forumu poleg ostalega v NBA temi posvečamo velik del naše pozornosti slovenskemu fantu, ki v zelo kratkem času ni zgolj uspel v NBA ampak kot en najboljših v ligi prestavlja mejnike in nas preseneča iz sezone v sezono.

Če ti to povzroča tako zelo velike težave, gre na živce, mogoče ni najbolje zate, da se izogibaš zgolj slovenskih debat na to temo, ampak globalno NBA debat na splošno - ker boš o njemu bral še velikorat.
Sploh pa čemu bi ti s svojim egom odrejal, se hudoval nad ... o čem bomo ostali NBA navdušenci debatirali. To je zgolj tvoja osebnostna težava in ni nobene potrebe, da nas z njo obremenjuješ - razne če imaš tako, kot nekdo drugi, ki občasno uleti v to temo, tako globoko potrebo, da se ljudje ukvarjamo s teboj?
Kakorkoli pač že, prej ko se boš sprijaznil, da je tam en mlad slovenski fant, ki sodi v sam vrh NBA košarke in da o njemu v sklop NBA tem radi debatiramo, lažje ti bo v življenju.
Samael != Samuel

@Kodrnusa, če smo ti nadležni si odpri svojo temo: NBA brez LD. Predvidevam da bosta pisala v njej sama z Matom. Good ridance.

Kurzweil je izjavil:

Pred nekaj trenutki sem videl, da je postal Željko Obradović trener Partizana... res ne vem, zakaj sem po nekem slučaju pomislil na Dallas :)) Obradović je seveda mojster svojega poklica in trener z največ naslovi v Evroligi, ampak bi bilo zanimivo videt njegov način vodenja v ZDA, tipu bi verjetno dokončno odpelalo... pa čeprav je prav zaradi tega si vzel malce pavze... kako pisano si znam predstavljat kakšnega ameriškega igralca, ki ne upošteva njegovih navodil, ker je takšnih igralcev v NBA precej več... in potem njegove minute odmora... bi pa vseeno bilo zanimivo videt Obradovića v NBA... malce je sicer že starokopiten in bi verjetno v NBA gojil en povsem drug način basketa... pa vseeno ;((

Bilo bi zanimivo oz. posrečeno, ampak saj vemo kako bi se končalo z razvajenimi milijonarji, na katerih slonijo franšize in ki lahko v vsakem momentu izsilijo izstop v drugi klub. Grdo bi postalo :))
Samael != Samuel

The Dallas Mavericks are finalizing a deal to make Jason Kidd the franchise's new head coach, sources told Tim MacMahon and Adrian Wojnarowski.
Sources said that Kidd has begun the early stages of assembling a coaching staff.

Ponavadi ko takšno stvar potrdita vsaj dva od bolj relavantnih insajderjev, koker sta Woj in MacMahon... bo kar držalo...

-----

@Kodrnusa, kako za boga se ne bi pogovarjali o Dončiču, ko pa je naš in še top igralec na svetu... verjetno bi nas bilo nekaj, ki bi s precej manjšo frekvenco komentirali ligo NBA... večine folka pa brez Dončiča tu sploh ne bi komentirala... mogoče niti ne bi bilo tega topica oz. bi bil precej osiromašen... če te moti toliko komentiranja Luke... potem tu res ne bo lahko v teh topicih, ker dvomim, da bo zaradi tvoje nejevolje kakšen post o Luki manj...

Kodrnusa je izjavil:

Ja Clippersi majo hudo ekipo ze celo leto, jaz sem napovedal 4:1 proti dallasu kar je bilo realno, vendar je pac ekipa clippersov metala trojke najslabse v sezoni in res slabo igrala, in pa dallas je dobro igral da so prisli do 4:3.
Seveda po vase samo zarad the chosen one-a..

Men so Clippersi se zmer hudi in mislim da imajo sanse proti sunsom ce bo George vsaj malo z glavo igral. Ne vem pa kaj skrivajo poškodbo Leonarda..

Vlečem vzporednice. Definitivno pa ne bom nehal pisati o TOP 5 košarkarju v ligi NBA, ki je na srečo naš v temi namenjeni o dogajanju v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

Old news. To smo že predebatirali par strani nazaj :)
Samael != Samuel

Tale Nico, ki je v igri za GM pri Dallasu naj bi sicer bil zelo priljubljen med igralci (tudi zvezdniki) v ligi. Mediji so že našli kost za glodat s povezavo Lillard-Nico + Kidd s katerim je DL že želel sodelovati.

Branilski par Lillard/Doncic zgleda res brutalno. Samo škoda, da je na voljo samo ena žoga :D Če bi oba popustila in si razdelila vlogo in pod košom imela enega centra za dar mar bi znalo biti kar pestro.

Zgodovina sprememb…

https://ekipa.svet24.si/clanek/kosarka/...

Nimam nic proti Doncicu, in seveda navijam za njega, sam ko berem komentarje kot da hodi po vodi se pa seveda nasmejem. Raje poslušam bivše trenerje in strokovnjake, ki imajo neko znanje in prikažejo realno sliko ne pa vas ki ste prevec custveno vpleteni. Brez zamere.
Zadnjic sem napisal da Doncic izsiljuje kot young in Harden pa ste me vsi pokopal da vaš brezmadežni pa ne. Mal vec preverite facte in preberite od strokivnjakov ne pa po custvenih nagnjenih komentirat.
Se enkrat: pogledal sem vsako tekmo Doncica letos in govorim vedno objektivno.

Anyyyyywaaayyyy...

https://www.instagram.com/p/CQiFXZVB-to...

Samo za pristne Slovence.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Evo pa je uradno!

The Dallas Mavericks have officially hired Jason Kidd as their new head coach and Nike executive Nico Harrison as new General Manager, who will also run basketball operations.

Donke it is time.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

sheeshkar ::

Kodrnusa je izjavil:

https://ekipa.svet24.si/clanek/kosarka/...

Nimam nic proti Doncicu, in seveda navijam za njega, sam ko berem komentarje kot da hodi po vodi se pa seveda nasmejem. Raje poslušam bivše trenerje in strokovnjake, ki imajo neko znanje in prikažejo realno sliko ne pa vas ki ste prevec custveno vpleteni. Brez zamere.
Zadnjic sem napisal da Doncic izsiljuje kot young in Harden pa ste me vsi pokopal da vaš brezmadežni pa ne. Mal vec preverite facte in preberite od strokivnjakov ne pa po custvenih nagnjenih komentirat.
Se enkrat: pogledal sem vsako tekmo Doncica letos in govorim vedno objektivno.

Daj ti raje poišči kakšne citate, kako je Luka "brezmadežni" ali kako "hodi po vodi" in podobno. Kolikor berem tole temo in vse, ki "branijo" Luko, se prav vsi zavedajo njegovih pomanjkljivosti in jih redno omenjajo.

Glede primerjav s Hardenom in Trayem pri izsiljevanju prekrškov se pa pač motiš. Ta dva sta mnogo hujša pri tem od Luke, kar pa ne pomeni, da on tega nikoli ne počne. Spet pa lahko poiščeš kakšen citat, kjer je kdorkoli to trdil.

Mislim, da ste "čustveno vpleteni" predvsem določeni osebki, ki svoja "čustva" pridete v to temo deliti samo, ko se najde kaj negativnega o Luki, pa naj bo to po kakšnem porazu, slabi tekmi, ali pa se najde kakšna kritika njegove igre.

Niso custveno vpleteni, so obicni troli zeljni pozornosti.

Mato989 ::

Nedasemiveč je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Se mi kar smeji ko omenjaš vsa ta imena pa se niti ne zavedaš, da končno priznavaš kako močno ekipo in dolgo klop imajo Clippersi. Luka je praktično sam praktično brez pomoči drugega zvezdnika ekipe svojo ekipo vlekel do 7. tekme proti tej isti ekipi Z KAWHIJEM >:D

Tu se ravno vidi kako so mu pustili

In hkrati se vidi kako ko leonarda ni drugi pokazejo vec kot prej z njim ker pac ne morjo do svojega spotlighta
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zdaj pa če to prevedemo v tvojo lastno analogijo z Doncicem, Kawhi po tvoje sploh tako dober ni, ker zavira razvoj cele ekipe, itd, itd ... in ekipa z njim ne more zmagati oz. lahko zmaga samo ce ima on manj zoge v roki ... 8-O

Ej, jaz bi ti dal kar bralno znacko, brez da usta odpres, samo da se usedes in si se naprej tiho :)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

https://www.theringer.com/platform/amp/...

Somehow, Kidd's hiring doesn't feel like it came out of good process, good ethics, or even good basketball. If it isn't rooted entirely in 2011 nostalgia, any decision to bring Kidd back to coach would have to stem from the idea that he could evolve beyond what he showed in his past two attempts to do this very job.

Zal Cuban se vedno misli da je nekakšen mastermind, ki bo iz nesposobnega trenerja kjerkoli je bil, ustvaril čarovnika.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Medtem pa Obradović novi trener Partizana. To je novica.

Smurf ::

No, GM so dobili precej dobrega, je pa res, da je izbira trenerja bolj vprasljiva.
««
75 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167512 (46191) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206576 (103885) Samael

Več podobnih tem