» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
52 / 81
»»

Kurzweil ::

Jaz mislim, da tu ni debate o MVPju... zame je to Nikola Jokić...

Sicer pa odlična ura tekme DAL-LAC, tole bo veselje gledat...

Kar pa se play-ina do sedaj tiče... pa sem vesel, da je napredoval BOS... med IND in WAS, pa sem res gladko za IND, pa čeprav jim manjka cel kup igralcev, mislim, da bodo napredovali.

Med SAS in MEM mi je bolj kot ne vseeno, pa recimo, da bi raje videl MEM... upam pa, da nekako uspem pogledat tekmo LAL-GSW... kjer, kdo bi si mislil, da bom kdaj navijal za GSW ;)

Smurf ::

Zvezdica27 je izjavil:

je kdo gledal play-in? jaz sem oboje preletel, dosto pričakovano, čeprav Washington je grizel nekje do 4q, konkretno grizel. Pol se je pa Boston umiril in je šlo.

zz

Na kratko.

Boston ima 2 dobra ISO igralca (Brown, Kemba), Washington ima 2 zelo slaba igralca za igranje ISO obramve (Beal in Bertans). Tocno to je Boston izkoristil, hkrati je trener Washingtona se odlocil, da bo Beal tudi v obrambi pokrival Browna, kar je bil totalen nesmisel, ker mu je pobralo se dodatno moc in ni mogel v zadnji cetrtini nicesar.

Tako, da tista zadnja cetrtina je bila lepo takticno splanirana s strani Bostona, ki je namenoma izcrpaval taprave igralce Washingtona skozi celotno igro kar se je na koncu obrestovalo.

Nedasemiveč ::

Smurf je izjavil:

Mimogrede, za Jokica kaze, da bo precej gladko postal MVP tele sezone. Omenjam, ker je bila tukaj kaksen mesec nazaj precej burna debata o tem.

Verjetno nisem spremjal te burne debate tako, da nevem o čem točno govoriš, ampak Jokić je bil glavni favorit za naziv MVP-ja od poškodbe Embiida naprej. Bi pa sam stavil na Joela, če bi bil redni del sezone dolg kot ponavadi (torej 82 tekem), ker bi po vsej verjetnosti Denver brez Murraya zdrsnil še kakšno mesto navzdol, medtem ko bi Phila verjetno ostala na 1. mestu na vzhodu.

V primeru, da bi Dallas letos osvojil vsaj tretje mesto na zahodu in bi Denver bil tam 4-6, pa dam roko v ogenj, da bi ta laskavi naziv že letos prejel Luka Dončić. Številke ima več kot dovolj dobre. Enako velja za Currya (njemu bi nagrado podelil že, če bi spravil tale GSW tja na 5. mesto).

Edit: Še vedno se mi zdi butasto, da nagrado podelijo po koncu sezone, namesto, da bi najboljši igralec rednega dela dobil nagrado... well, po rednem delu :D

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

no, zjutraj pa vstati ... ob 5:30? In pogledati konec GSW vs LAL. Kaj menite, je 5:30 ok, za zadnjo četrtino?

zz

Samael ::

Zvezdica27 je izjavil:

no, zjutraj pa vstati ... ob 5:30? In pogledati konec GSW vs LAL. Kaj menite, je 5:30 ok, za zadnjo četrtino?

zz

V povprečju NBA igra traja 2 uri in 15 minut do dve uri pa pol. Lahko je sicer tudi krajša ali daljša, ampak ja, ob 5:30 bi moral še ujeti kaj.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Nedasemiveč je izjavil:

Smurf je izjavil:

Mimogrede, za Jokica kaze, da bo precej gladko postal MVP tele sezone. Omenjam, ker je bila tukaj kaksen mesec nazaj precej burna debata o tem.

Verjetno nisem spremjal te burne debate tako, da nevem o čem točno govoriš, ampak Jokić je bil glavni favorit za naziv MVP-ja od poškodbe Embiida naprej. Bi pa sam stavil na Joela, če bi bil redni del sezone dolg kot ponavadi (torej 82 tekem), ker bi po vsej verjetnosti Denver brez Murraya zdrsnil še kakšno mesto navzdol, medtem ko bi Phila verjetno ostala na 1. mestu na vzhodu.

V primeru, da bi Dallas letos osvojil vsaj tretje mesto na zahodu in bi Denver bil tam 4-6, pa dam roko v ogenj, da bi ta laskavi naziv že letos prejel Luka Dončić. Številke ima več kot dovolj dobre. Enako velja za Currya (njemu bi nagrado podelil že, če bi spravil tale GSW tja na 5. mesto).

Edit: Še vedno se mi zdi butasto, da nagrado podelijo po koncu sezone, namesto, da bi najboljši igralec rednega dela dobil nagrado... well, po rednem delu :D

Od tukaj naprej: https://slo-tech.com/forum/t774225/p712...

RoccoC ::

LOL, zame je Joke pač ok, ni pa MVP ;). Bo pa letel ven v prvem ali drugem krogu. Ma srečo da ni nabasal na Dallas, bi odletel pa prav sigurno v prvem krogu ;)

Tudi zame ne bi bil MVP, če bi Embiid bil zdrav celo sezono, tako pa osebna statistika Jokerja in izkupiček Denverja kot glavnega kandidata za naslov MVP nagrade pač povsem upravičeno izpostavljajo Jokića.

Pa ubistvu razumem iz kje izhajaš, ampak krajša sezona in poškodbe gredo pač dodatno v prid Nikole.

Badwolff ::

Jokič ma mogoče best offensive sezono ever.

Vse prevečkrat se očitno pozablja kakšen kreativec je Jokić, eden največjih v ligi NBA...v isti kategoriji je seveda tudi Dončić... v zgodovini lige NBA ni bilo veliko centrov, ki bi posedovali takšne organizacijske sposobnosti in seveda košarkarski IQ. Mimogrede, Jokić je prvi v ligi po točkah, ki jih sproducira kot šuter in podajalec,... Jokić je vpleten v povprečju v 57,2 točki na tekmo... je pa seveda Embiid tudi odličen, ampak njega je odnesla tista poškodba... ko smo že ravno pri odigranih tekmah v sezoni... Jokić je eden od 5 igralcev v ligi, ki so začeli na prav vseh tekmah sezone. Pač glede na to, koliko bremena je bilo na Jokiću in koliko na Embiidu je tudi en manjši faktor, je Jokić le bolj vplival na igro in rezultate DEN, kot sem že zgoraj omenil... v tem segmentu bi dal celo prednost Curryju pred Embiidom, ima PHI vendarle večjo širino, kar v večini primerov tudi pomeni lažjo igro, manj obremenitve, bolj odprta igra. Ja Jokić takoj za Lillardom, tudi najbolj clutch igralec lige. Seveda se na strani Embiida in še koga najde kar nekaj argumentov, ampak overall je moj izbor Jokić!

Se pa sicer ne tiče veliko same tekme za MVP, ampak prav neverjetno je, kak je Jokić od chubby fanta, ki sem ga spremljal od samega začetka, največ pa seveda v Megi, postal takšen zvezdnik kot je, mu takrat zaradi pomanjkanja atletskih sposobnosti ne bi niti slučajno dal takšne projekcije, kot jo danes dosega. Kot rečeno, eden od igralcev, ki igra z glavo, tako kot Dončić in ga zaradi tega pomanjkanje same fizike ne ovira tako zelo, kot bi večino drugih. Všeč mi je pri njemu tudi to, ko pride do debate o MVP kandidatih, pa mu je dejansko povsem vseeno, za razliko od številnih zvezdnikov v NBA, ki radi tudi sami napišejo na svoj twitter, facebook, ali pa v raznih izjavah spravijo iz sebe, da so najboljši na svetu - dobesedno!

sheeshkar ::

RoccoC je izjavil:

LOL, zame je Joke pač ok, ni pa MVP ;).

Spet ti idiotizmi brez razlage. :))
A bomo končno dobili kakšne argumente zakaj bodoči MVP po tvoje ni MVP?

Edini relativno smiselni pomislek pred nekaj tedni je bil to, da je Denver bil na petem mestu. Sedaj so končali kot tretji (na Zahodu!), kljub temu, da so vmes izgubili drugega najboljšega igralca Murraya.

RoccoC je izjavil:

Bo pa letel ven v prvem ali drugem krogu. Ma srečo da ni nabasal na Dallas, bi odletel pa prav sigurno v prvem krogu ;)

Glede na tvoje precej očitno nepoznavanje košarke in NBA lige bi bilo očitno dobro, da ti nekdo razloži, kaj pomeni redni del ter s tem povezane nagrade in kaj pomeni končnica ter morebitni naslovi. Jokić bo MVP rednega dela, ker je bil najboljši v REDNEM DELU. Kaj se bo zgodilo v končnici je za to nagrado povsem vseeno.

Poleg tega pa, če morda ne veš niti tega, je košarka ekipna igra, MVP pa individualna nagrada. Razumeš kaj to pomeni? Tudi jebeni Michael Jordan, najboljši vseh časov, je potreboval Pippna, da so Bullsi končno začeli zmagovati tudi v končnici. Denverju pa sedaj manjka drugi najboljši igralec, torej jih sedaj zaradi tega nihče ne uvršča med favorite in poraz v drugem krogu je nekako pričakovan. Aja, pa da ne bomo slučajno govorili, da je Jokić kakšna "rupa" v playoffu - lani so Nuggetsi igrali v konferenčnem finalu in s tem presegli vsa pričakovanja.

-------------------------------------

Najbolj smešno pri vsem tem je to, da verjetno delujem kot nek strasten oboževalec Jokića. Sicer mi je kul igralec, res je fantastičen podajalec, ampak je v ligi precej igralcev, ki so mi ljubši od njega. Je pa letos preprosto najboljši v rednem delu in zaslužen MVP, zato mi takšni povsem neargumentirani idiotizmi pač grejo na jetra.

Vsem, ki ne razumejo, kaj dela Jokića tako zelo dobrega (in ne "samo ok") ter zakaj bo letos MVP, toplo priporočam ogled tega posnetka:

Ok, boomer,naj ti bo Jokić je ok, ajde. Bo pa odletel ven v prvem krogu. Jaki MVP. Kolk je blo MVPjev, ki so pušnili v prvem krogu? Ja, ja, sej vem, MVP rednega dela, ko se pa PO začne pa so naenkrat drugi boljši. Ajde, boomer šiškar. Poglej še kakšen posnetek Čosića da se mal raznežiš.

RoccoC je izjavil:

Ok, boomer,naj ti bo Jokić je ok, ajde. Bo pa odletel ven v prvem krogu. Jaki MVP. Kolk je blo MVPjev, ki so pušnili v prvem krogu? Ja, ja, sej vem, MVP rednega dela, ko se pa PO začne pa so naenkrat drugi boljši. Ajde, boomer šiškar. Poglej še kakšen posnetek Čosića da se mal raznežiš.

Poglej si potem Giannisa, ki je 2x zapored osvojil MVP nagrado in imel okoli sebe zgrajeno ekipo, prilagojeno njegovemu načinu igre pa vseeno brez uspeha v končnici.

Ljudje ti nizajo argumente, zakaj je Jokić glavni MVP kandidat, ti pa še kar bluziš po svoje brez, da bi podkrepil svoje besede.

Zgodovina sprememb…

Ja gledam Anteta, v prvi sezoni ko je bil MVP so bili prvi po rednem in igrali v konferenčnem finalu, v drugi so bili zopet prvi po rednem izpadli v konferenčnem semi proti Miamiju. Še kateri?

RoccoC je izjavil:

Še vedno nobenega argumenta zakaj je Jokić "samo ok" in ne MVP? Kako presenetljivo, ker sicer te imamo vsi za eksperta na ravni Gregga Popovicha. :))

Bo šlo morda sedaj ali se boš ponovno podelal v plenico?

RoccoC je izjavil:

Ja gledam Anteta, v prvi sezoni ko je bil MVP so bili prvi po rednem in igrali v konferenčnem finalu, v drugi so bili zopet prvi po rednem izpadli v konferenčnem semi proti Miamiju. Še kateri?

Jokić lani ni bil MVP, pa je igral v konferenčnem finalu (in to močnejše Zahodne konference). Kaj pa to?

Hmm... kot da je košarka ekipna igra (in MVP individualna nagrada REDNEGA DELA). :))

Zgodovina sprememb…

RoccoC je izjavil:

Jaz ne bi bil tako prepričan, da DEN odleti v prvem krogu proti POR... navsezadnje je verjetno še kar živ spomin, kako dobro je DEN lani igral v playoffu, pa tudi to, kakšen karakter je pokazal po tistih zaostankih 1-3... je pa letos bolj problem to, da ni Jamala Murraya, ki je lani igral v playoffu odlično... jaz sem prej napisal cel kup argumentov, me zanima kakšne argumente imate tisti, ki ste proti temu, da je Jokić MVP? Vsak ima seveda pravico to svojega mnenja, ampak nekatere stvari so absolutne, kot prej menjena dejstva...

ej šiškar, podelanje v plenico je tvoja domena, si pač že star, ne se sekirat, to ni nič sramotno, saj ti bo strežnica pomagala.

argumenti so prav enostavni - tudi v rednem delu so pač nekateri bolje igrali - Curry (vprašaj Lebranka ;)), Embiid (ja je nekaj manjkal, ampak ne bomo ga zaradi poškodbe še dodatno kaznovali)

RoccoC je izjavil:

ej šiškar, podelanje v plenico je tvoja domena, si pač že star, ne se sekirat, to ni nič sramotno, saj ti bo strežnica pomagala.

argumenti so prav enostavni - tudi v rednem delu so pač nekateri bolje igrali - Curry (vprašaj Lebranka ;)), Embiid (ja je nekaj manjkal, ampak ne bomo ga zaradi poškodbe še dodatno kaznovali)

GSW ima preslab izkupiček, da bi lahko Curry lahko postal MVP, če pa bi GSW bil trenutno na mestu Denverja pa zagotovo on. Score ekipe tudi šteje. Embiid pa je igral 20 (!) tekem manj.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil je izjavil:

Vsak ima seveda pravico to svojega mnenja, ampak nekatere stvari so absolutne, kot prej menjena dejstva...

Tako je. Saj mene ne moti, če je nekdo mnenja, da Jokić ni MVP (ali pa tudi, da je "samo ok"). Moti me, da za takšno mnenje nima prav nobenih argumentov. Ko bi dal vsaj kakšne napol smiselne, kot to, da je Jokić povprečen obrambni igralec in s kakšno morebitno statistiko ali kako drugače prikazal, da s tem škoduje ekipi ali vsaj kaj približno smiselnega. S takšnim se sicer ne bi strinjal, bi pa vsaj lahko imel neko debato.

Vajenc ::

Eni igralci imajo odlične fizične predispozicije, drugi trenirajo toliko več, da postanejo boljši od povprečnih, Dončić in Jokić pa imata občutek, ki je podobno kot fizične predispozicije prirojen in se ga nikoli ne da priučiti do njune mere, podobno kot onadva, nikoli ne bosta pridobila atletske postave Lebrona. Izjemnih igralcev podobnih lastnosti je bilo in je še vedno kar nekaj, vendar trenutno najbolj izstopata prav onadva. Jokić je po vseh podatkih zasluženo MVP, čeprav tudi meni ni všeč njegov "leni" stil igre.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Ja sorry šiškar, sem mislil da si expert v guglanju in statistiki, ena posebej zate glede statistike in obrambe ok Jokiča:

https://www.theringer.com/nba/2021/5/11...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

RoccoC je izjavil:

Ne izmikaj se, tvoja izjava ni samo to, da Jokić ni MVP, temveč da je "samo ok". Če nekdo meni, da je bil Curry ali Embiid letos boljši, to ni nekaj povsem kontroverznega, dokler seveda to zna argumentirati (in "LeBron je to rekel" ni noben argument, temveč samo nov idiotizem). Tebe predvsem pozivam predvsem k temu, da argumentiraš zakaj naj bi Jokić bil "samo ok". Ker to pa je čisti idiotizem.

Idiot si predvsem ti, zdej se ti že "samo" dodaja v moje pisanje. Napisal sem da je Jokić ok, ni pa MVP. Funkcionalna pismenost te tudi očitno ornk daje, ker ok je nekaj dobrega in ne slabega, kot očitno ti misliš. Fak, kaj je s tabo? Demenca?

RoccoC je izjavil:

Idiot si predvsem ti, zdej se ti že "samo" dodaja v moje pisanje. Napisal sem da je Jokić ok, ni pa MVP. Funkcionalna pismenost te tudi očitno ornk daje, ker ok je nekaj dobrega in ne slabega, kot očitno ti misliš. Fak, kaj je s tabo? Demenca?

P.s.: pa sarkazma glede Lebranka očitno tudi ne zastopiš...To pa ni več samo s starostjo povezano.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Badwolff ::

Rocco mogoče sem spregledal, ampak kdo je pa tvoj mvp?

RoccoC je izjavil:

Ja sorry šiškar, sem mislil da si expert v guglanju in statistiki, ena posebej zate glede statistike in obrambe ok Jokiča:

A si sploh prebral članek? Namig, članek v resnici ne govori o Jokiću, temveč o tem, da napredne statistike še danes niso dovolj dobre za ocenjevanje posameznikov v obrambi. Očitno nisi prišel niti preko prvega odstavka, ker že v drugem pišejo, da ga neke statistike uvrščajo med povprečje in v tretjem, da je nadpovprečen v obrambi.

Ti si res nekaj posebnega... :))

sheeshkar je izjavil:

RoccoC je izjavil:

A si sploh prebral članek? Namig, članek v resnici ne govori o Jokiću, temveč o tem, da napredne statistike še danes niso dovolj dobre za ocenjevanje posameznikov v obrambi. Očitno nisi prišel niti preko prvega odstavka, ker že v drugem pišejo, da ga neke statistike uvrščajo med povprečje in v tretjem, da je nadpovprečen v obrambi.

Ti si res nekaj posebnega... :))

Jauč, ti imaš pa res probleme...Seveda ne govori o Jokiću ampak ravno o tem kako bedna je statistika v basketu. To je odgovor tebi, ki si mi težil da naj ti podkrepim tezo da Jokič ni MVP s statistiko. Težko se je s funkcionalno nepismenimi sploh pogovarjat...

RoccoC je izjavil:

A je Steph Curry "ok" šuter? A je Giannis "ok" obrambni igralec?

Lahko pa končno argumentiraš, kaj pomeni, da je Jokić "ok" igralec in ne MVP kandidat, torej eden najboljših igralcev lige. Se ti ne zdi, da so ti malo več kot samo "ok"?

Argumenti, viri, statistike, videoposnetki... karkoli prosim, ker vsi že nestrpno čakamo, da z nami deliš svoje strokovno znanje. Tako pa se še vedno obnašaš kot razvajen 15 letnik na 4chanu...

RoccoC je izjavil:

Jauč, ti imaš pa res probleme...Seveda ne govori o Jokiću ampak ravno o tem kako bedna je statistika v basketu. To je odgovor tebi, ki si mi težil da naj ti podkrepim tezo da Jokič ni MVP s statistiko. Težko se je s funkcionalno nepismenimi sploh pogovarjat...

A ti razumeš, da govorijo o OBRAMBNI statistiki? Statistike za merjenje napadalne učinkovitosti so že dolgo precej dobre.

Pa nihče ne pravi, da so statistike edino merilo. So pa lahko dobra podkrepitev argumentov. Je pa res, da si z njimi ne morejo pomagati idioti, ki nimajo argumentov, ane?

Zgodovina sprememb…

Kodrnusa ::

Jokić, tako kot curry sta in še spreminjata nba. To kar Jokić dela je bolano. Res hud in zasluženo mvp. Užitek ga je gledat...

Mimogrede, Jokić je tudi po celotnem indexu boljši od Embiida... pač še en od argumentov...

BigWhale ::

Drzite se enega nivoja obnasanja in izrazanja.

Zvezdica27 ::

predvsem bi bilo fino vsakomur pustiti svoje mišljenje, saj smo zahod in ne nek agfanistan, da moramo vsi isto misliti (tko glede kolesarstva, davčnih utaj šprtnikov kot košarke ;)

peace and love in lupčka vsem.

Najboljši košarkar pa je Rolando!

JorBuf13 ::

Si kdo upa napovedat izid serije med Miami- Milwaukee.

judoka ::

Miami lahko tudi letos preseneti, ampak bi vseeno rekel 2:4 za buckse. Ce Giannis tudi letos izpade pred finalom konference
bojo v Milwaukee-ju mayor rosade.

Vajenc ::

JorBuf13 je izjavil:

Si kdo upa napovedat izid serije med Miami- Milwaukee.

Prvo dobijo Bucksi, naslednjo Miami in potem vse naslednje spet Bucksi. Se pravi 4:1 za Buckse.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

4:1 bucksi

Znan termin za drugo tekmo Dallasa. V sredo 26.5. ob 4:30 zjutraj.
Bomo šli v službo kakšno uro pozneje :)
Samael != Samuel

Kul, prvi dve tekmi se bo dejansko dalo gledati.

Pa še
- tretja: Sobota 29.5. ob 3:30
- četrta: Ponedeljek 31.5. ob 3:30

Ostalo je še odprto.
Samael != Samuel

bambam20 ::

Letos bi morala biti druga pesem pri Bucksih . Jrue je dejansko pokazal, da je lahko med nosulci in lahko razbremeni jannisa. Tega lani niso imeli s tistim precenjenim bledsojem.

V zadnem injury reportu je pri Dallasu Maxi probable in Redick out.
Kar velika razlika napram lani, ko ni bilo Brunsona, Powella in WCSja. Da bo le KP zdržal - najbrž upamo in si želimo vsi :)
Samael != Samuel

hunter01 ::

Sem imel občutek, da bo GSW vseeno zmogel en Memphis - žal ni bilo tako. Bi raje imel Utah - GSW prvi par.

Edit: po drugi strani je pa karma Curryja po glavi, ko je razlagal kako se mu zdi super play-in za 7 in 8 mesto. Če ga ne bi bilo, bi bili v končnici.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hunter01 ()

Naj bo Memphis letos presenečenje sezone, se uvrstijo v konferenčni finale in Litva na kvalifikacijah za OI ostane brez Valanciunisa >:D

Gledal tole tekmo MEM-GSW... dobra tekma... izenačena in podaljšek. Pa čeprav je Valanciunas relativno zgodaj moral iz igre zaradi 6-ih osebnih napak. Če bi kaj izpostavil, je to Ja Morant... prav neverjetno, kako sproščen in s kakšnim užitkom je igral, ko je bilo najtežje, ko so dejansko igralci obeh ekip bili povsem prestrašeni, se je tip ves čas smejalo, kot da uživa v pritisku... ne gre pozabit niti lanske sezone, ko je Ja Morant isto proti koncu sezone, po že tako dobri sezoni, odigral zelo dobro.

Ključno, da pa je GSW končal sezono, pa je bil seveda Steve Kerr, ki je povsem zajebal taktiko v najbolj pomembnih trenutkih, za nameček, pa ga je Jenkins dobesedno pošolal. Zakaj GSW na koncu ni delal osebnih, da bi prišlo do prekinitev... prostih metov... vse samo on... da je stvar še hujša, je imel v trenutku, po pa mu je posvetilo velik problem, saj je moral GSW par sekund pred koncem storit še 2 mali osebni napaki... icing on the cake pa je bil full court press na koncu, ko so odlično povsem odrezali Curryja. Na kratko, MEM je poleg dobre igre, glede na njihov kader, v taktičnem smislu povozil GSW, precej bolj z glavo odigrano... za GSW pa je tole moralo biti boleče, kot satan... najrej tisti dagger od LAL, sedaj pa še tole, ko so se vrnili po +17 MEM, pa nakoncu po lastni neumnosti zapravili playoff. GSW je prva ekipa v kratki zgodovini play-ina, ki je izgubila obe tekmi play-ina.

-----

Zvečer pa seveda DAL-LAC... dejansko komaj čakam.

Da ne bo kdo zamudil, nekaj min čez 20:00 se je začela tekma med MIL in MIA... zaenkrat boljši začetek MIA!

MIA in MIL pa podaljšek... prvi del tekme je bil na nivoju, proti koncu pa tekmovanje kdo je bil smotan... ampak borba pa na visokem nivoju, Butler je že dobil danes enih focnov... Dragič odličen, čez izvzamemo drugi del tekme, ko so vsi malce smotani...

Podaljšek pa je na prvem mestu omogočil Antetokunmpo s svojim slabim izvajanjem prostih metov... in ne morem verjet kaj sem videl, po tem ko nam je šlo lani že na kozlanje, ko se je GA tako dolgo pripravljal na proste mete, mu je bilo danes celo sojeno 10s jajcanja na liniji prostih metov, tole mi je bilo res všeč in mislim, da bo to GA naložilo še malce psihološkega bremena, ko bo prišlo do izvajanja prostih metov...

Škoda pa, da ne čakajo s tekmo DAL-LAC... saj do konca rednega dela so, podaljška pa itak ne več... ko pa najmanj hočeš, pa se tekme začenjajo 20min kasneje...

Ah, Middleton 0,5s do konca zadel met iz pol-razdalje in žal zmaga za MIL... glavni krivec pa sigurno Jimmy Butler... razumem, da nimaš dneva... ne razumem pa, da ob tako obupnem metu še kar forsiraš in forsiraš met... verjetno ni potrebno nobenih besed, samo tole bom dodal - met Butlerja iz igre danes 4/22!

Sicer pa odlično Dragić (25 točk s klopi), tudi tista zelo pomembna trojka za izenačenje, predzadnji napad MIA. Škoda za tale poraz, je bil MIL več kot zrel za poraz.

-----

Zaenkrat pa dober začetek, tako za Luko, kot za DAL. Deluje danes DAL zaenkrat zrelo, zaenkrat na nivoju.

33-30 po prvi četrtini za DAL!

Naj spomnim na eno dejstvo... DAL ko je letos dobil 1. četrtino tekme, je potem tekmo tudi zmagal... takšnih zmag je bilo do sedaj 27 v tej sezoni!

Zaenkrat pa Luka odlično.. po prvi četrtini 12 točk, 4 skoki, 4 podaje... tripple-double on the way! Ampak jasno, vsi bi raje videli na prvem mestu zmago DAL... se pa bojim naslednjih minut, ko bo Carlisle seveda moral dat iz igre nosilce, tu se zna pojaviti tista luknja za DAL, ko nam ne bo prijetno... upajmo, da bodo bench playerji naredili svoje!

šernk ::

kje dobit kak dober free stream? vem da je nekje v temi ampak preiskat celotno temo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
««
52 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914168591 (47270) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759207693 (105002) Samael

Več podobnih tem