Forum » Šport » NBA sezona 2020-2021
NBA sezona 2020-2021
Temo vidijo: vsi
Samael ::
Spet Maxi pokriva Kawhija, ampak kot sem se bal, po vseh težavah v tej sezoni in ti zadnji odsotnosti ni v najboljši formi.
https://reddit.nbabite.com
kje dobit kak dober free stream? vem da je nekje v temi ampak preiskat celotno temo.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Kurzweil ::
šernk ::
hvala :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Luka zaenkrat odlično! Všeč mi je tudi, da je imel 2-3x izgubit živce in zaenkrat še deluje anger management in je pridno dvignil roko. Obramba DAL se mi zdi zelo solidna... bi si pa želel, da bi bil input Porzingisa večji, ker danes ga ni nikjer... če sem malce žleht... George pa zaenkrat spet v playoff mode... met iz igre 1-7...
Nekak se ne morem znebiti občutka, da LAC še ne igra obrambe niti na 50%... se bojim, da bodo prestavili kakšno prestavo višje v 2. polčasu. Še ena zelo pomembna stvar, dobro je, da podaje Luke zaenkrat dobro izkoriščajo, kolikor je seveda podajal, saj mu danes met kar dobro služi.
Tole bo še tight AF!
Nekak se ne morem znebiti občutka, da LAC še ne igra obrambe niti na 50%... se bojim, da bodo prestavili kakšno prestavo višje v 2. polčasu. Še ena zelo pomembna stvar, dobro je, da podaje Luke zaenkrat dobro izkoriščajo, kolikor je seveda podajal, saj mu danes met kar dobro služi.
Tole bo še tight AF!
Tale komentar z realgm-ja me je nasmejal
Luka vs Kawhi is everything we expected it to be. Two of the best players in the world matching each other shot for shot.
KP vs PG is everything we expected it to be as well. Softest big in the world vs Playoff P.
Samael != Samuel
Kaj Powell ne igra? Je poškodovan?
To tudi meni ni jasno... ker pred tekmo prav nikjer ni bilo nič omenjeni, da ne bi igral... v rosterju pa je...
Tale komentar z realgm-ja me je nasmejal
Luka vs Kawhi is everything we expected it to be. Two of the best players in the world matching each other shot for shot.
KP vs PG is everything we expected it to be as well. Softest big in the world vs Playoff P.
...zaenkrat se kaže, da niti ni joke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
arnecan1 ::
33-30 po prvi četrtini za DAL!
Naj spomnim na eno dejstvo... DAL ko je letos dobil 1. četrtino tekme, je potem tekmo tudi zmagal... takšnih zmag je bilo do sedaj 27 v tej sezoni!
Zaenkrat pa Luka odlično.. po prvi četrtini 12 točk, 4 skoki, 4 podaje... tripple-double on the way! Ampak jasno, vsi bi raje videli na prvem mestu zmago DAL... se pa bojim naslednjih minut, ko bo Carlisle seveda moral dat iz igre nosilce, tu se zna pojaviti tista luknja za DAL, ko nam ne bo prijetno... upajmo, da bodo bench playerji naredili svoje!
Naj spomnim na eno dejstvo... DAL ko je letos dobil 1. četrtino tekme, je potem tekmo tudi zmagal... takšnih zmag je bilo do sedaj 27 v tej sezoni!
To je sicer res, ampak tradicija je zato, da enkrat pade.
Tako kakor Maribor danes proti Muri.
Me pa bolj veseli, da Dallas vodi tudi po polčasu, čeprav ne za dosti. Imam občutek, da se Brunsonu nekoliko tresejo roke, Richardson se zopet zaletava z glavo v zid, Unicorn še ni na nivoju.... ostali so kar solidni, Luka zopet odličen.
Dallas ima še rezerve, ampak zaenkrat je zopet preveč na Luki.
belo mleko ::
Če se KP ne bo v roke vzel bo Dallas tanko piskal. V obrambi ga ni.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg
drvo ::
belo mleko je izjavil:
Če se KP ne bo v roke vzel bo Dallas tanko piskal. V obrambi ga ni.
A v napadu pa je? 😀
Porzingis je danes res obupen... sploh ne vem kaj naj rečem... kogarkoli bi dal v igro namesto njega, bi verjetno bilo bolje... možno, da bo v nadaljevanju playoffa imel kakšno tekmo, ampak tole danes je obup, ki upam, da se ne bo na koncu odražal v rezultatu... Luka verjetno ne bo celo tekmo na takšnem nivoju, tudi iz igre še gre... zgleda ostane samo še Hardaway, ker tudi ostali niso ravno... tole bomo še trpeli danes!
aborko ::
Ja, KP in še komu manjka malo borbenosti, še niso šaltali v playoff mode, Clippersi pa grizejo za vsako žogo, vsak skok. Malo me skrbi, kaj bo ko gre Dončič vn. Tudi komentatorja sta izpostavila, da manjka kvaliteta Dallasu pri organizaciji igre, vso breme je na Dončiču.
No, to pa sta sedaj dva dobra napada Brunsona. Škoda prostega meta.
KP pa popolnoma zgubljen.
Igra je na nož. Ali bo ena ekipa pobegnila ali pa bo napeto do zadnje minute.
Čakam, da Hardway stisne 2-3 zaporedne trojke in kakšno zabijanje
KP pa popolnoma zgubljen.
Igra je na nož. Ali bo ena ekipa pobegnila ali pa bo napeto do zadnje minute.
Čakam, da Hardway stisne 2-3 zaporedne trojke in kakšno zabijanje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()
Badwolff ::
sheeshkar ::
Že dolgo nisem videl, da bi se ena precej kvalitetna obrambna ekipa tako bala enega igralca, kot Clippersi Luke. V zadnjih dveh minutah je praktično celotna obramba Clippersov spremljala samo Luko, ki je zato bolj kot ne skrbel za prenos žoge v napad, kjer pa je nato samo oddal žogo povsem odkritemu Hardawayu/Brunsonu, ta pa nato povsem prosta napadla koš/podala drugemu.
Super rezultat, dobra igra Dallasa (z izjemo Porzingisa, ki bo moral pokazati precej več, če želijo napredovati). Upam, da Playoff P ostane to kar je.
Super rezultat, dobra igra Dallasa (z izjemo Porzingisa, ki bo moral pokazati precej več, če želijo napredovati). Upam, da Playoff P ostane to kar je.
aborko ::
Zdej se približno ve, kaj bo potrebno za zmago. 40+ minut dončiča in 3pt cele ekipe tam blizu 50% (danes 47.2%). Kar malo težko bodo tole še 3x ponovili. Tudi da Clippersi, ki so bili najboljši v ligi v 3pt v rednem delu še parkrat ponovijo teh 11/40 (27,5%) ni ravno za računati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aborko ()
Že dolgo nisem videl, da bi se ena precej kvalitetna obrambna ekipa tako bala enega igralca, kot Clippersi Luke. V zadnjih dveh minutah je praktično celotna obramba Clippersov spremljala samo Luko, ki je zato bolj kot ne skrbel za prenos žoge v napad, kjer pa je nato samo oddal žogo povsem odkritemu Hardawayu/Brunsonu, ta pa nato povsem prosta napadla koš/podala drugemu.
Me veseli, da je v zadnjih minutah nekdo drug dajal koše, ko se je obramba osredotočila na Luko. Brunson je na koncu spet pokazal formo, Hardwaj je upravičil postavitev v prvo peterko.
Celo KP je dal na koncu 2 ali 3 pomembne koše.
Sedaj bomo videli ali so Clippersi speči tiger ali papirnati zmaj. Ali jih bo ta poraz prebudil ali pa jim bo pognal strah v kosti.
Bi pa bilo fantastično, če bi Dallas zmagal še naslednjo tekmo.
Danse so dovoljene sanje, jutri je nov dan
Odlično!
To kar je seveda tu že tako dolgo vsem znano... če ima Luka support, je marsikaj mogoče, tudi, ko se je Luki ustavilo, so nekateri prispevali svoj delež... kot recimo Brunson, Hardaway in danes res recionalen in učinkovit Dorian Finney-Smith. Rezerv pa še veliko, primarno na Porzingisu, sicer pa tudi Kleber, Richarson in Powell lahko prispevajo več.
Malce neobičajno, da ni veliko igral Powell... sem se vmes tudi vprašal, kje je v tem obdobju Burke? Lani je bil v tem obdobju kar hvaležen igralec, sploh za spočit Luko.
Šteje samo zmaga, še posebej, ker je z njo DAL naredil "break"... v DAL pa bi tako naj bilo 3x več gledalcev kot v LAju, kar je tudi en faktor.
Škoda, da ni zmagal tudi MIA.
Sicer pa če ni bilo med tednom časa gledat NBAja kaj veliko, bomo pa danes še kakšno tekmo
To kar je seveda tu že tako dolgo vsem znano... če ima Luka support, je marsikaj mogoče, tudi, ko se je Luki ustavilo, so nekateri prispevali svoj delež... kot recimo Brunson, Hardaway in danes res recionalen in učinkovit Dorian Finney-Smith. Rezerv pa še veliko, primarno na Porzingisu, sicer pa tudi Kleber, Richarson in Powell lahko prispevajo več.
Malce neobičajno, da ni veliko igral Powell... sem se vmes tudi vprašal, kje je v tem obdobju Burke? Lani je bil v tem obdobju kar hvaležen igralec, sploh za spočit Luko.
Šteje samo zmaga, še posebej, ker je z njo DAL naredil "break"... v DAL pa bi tako naj bilo 3x več gledalcev kot v LAju, kar je tudi en faktor.
Škoda, da ni zmagal tudi MIA.
Sicer pa če ni bilo med tednom časa gledat NBAja kaj veliko, bomo pa danes še kakšno tekmo
oemdzi ::
Zdej se približno ve, kaj bo potrebno za zmago. 40+ minut dončiča in 3pt cele ekipe tam blizu 50% (danes 47.2%). Kar malo težko bodo tole še 3x ponovili. Tudi da Clippersi, ki so bili najboljši v ligi v 3pt v rednem delu še parkrat ponovijo teh 11/40 (27,5%) ni ravno za računati.
Nekaj takega se bojim... Ampak ok, tudi K.P. ne bo na vseh tekmah taka megla kot danes(upam).
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Pod predpostavko, da bosta ekipi igrale tako, kakor v rednem delu. Tukaj se karte premešajo na novo in redni del je samo pokazatelj, kako bi naj bilo. Odloča pa se v zakulisju pred tekmo, med treningi, analize, priprave na tekmo, psihološka trdnost, poškodbe in potem realizacija na terenu.
Po drugi tekmi bomo vedeli več ali je bilo to presenečenje ali je bil to pokazatelj enakovrednih tekmecev ali pa je to bil vlak, ki bo povozil Clipperse.
Obramba Clippersov je precenjena. Brez podvajanja Luke ne gre. Zubca je vrtel okoli mezinca in trener ga je moral poslat na klop. Se vidi da so iz LA in se jih napihuje. Upam da jih Dallas razbije in potem bodo Flippersi razpadli. Tako zoprne ekipe v tej ligi ni.
oemdzi ::
Čisto legitimno so ga podvajali, pač taktika, ki momentalno ni uspela. Ne moreš sodit tako kratkoročno, so ga pa kar izželi glede na airball.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Ne vem kdaj je ta taktika na njemu nazadnje uspela. Luka enostavno poda. Višje kot ga podvajajo, lažje pridejo do koša. Ni to Tray Young ali Steph Curry.
Čisto legitimno so ga podvajali, pač taktika, ki momentalno ni uspela. Ne moreš sodit tako kratkoročno, so ga pa kar izželi glede na airball.
Načeloma podvajanje Luke ne uspeva. Še posebej, če so njegovi soigralci vroči, oz. vroč še eden ali dva, v tem primeru Brunson in Hardway, drugi pa konstanto zanesljivi, npr. Maxi in Dodo. Pa še KP je dodal v zadnjih 2-3 minutah svoje.
Za mene slaba odločitev trenerja, Luki bi pustili njegove točke in se raje osredotočili na celo ekipo. Luka je tako ali tako kazal utrujenost, ko je skoraj celo tekmo intenzivno garal v napadu in obrambi, tudi njegov met na koncu in napake so kazale na to utrujenost, njegov odstotek bi verjetno vsaj malo upadel, oz. bi trener raje riskiral s tem, kakor s podvajanjem.
Tole se povsem strinjam... danes so soigralci tudi naredili svoje,... problem bo, ko DFS, Hardaway in podobni ne bodo oddelali svoje, po drugi strani pa je tudi res, da so pa rezerve še drugje... se bojim tekem, ko % meta ne bo tako dober, tudi takšnega poigravanja z Zubcem verjeteno več ne bomo videli v tej seriji...
kixs ::
Z mojo sva oba gledala na nekem hrvaskem kanalu... oba z zivci na koncu :lol: Se dobro, da so na koncu uspeli... rezultat seveda ne kaze prave slike... izi zmaga +10 pik.
Dobro je to, da v PO ni slabih ekip. Proti taki ekipi bi garant izgubili :lol:
Dobro je to, da v PO ni slabih ekip. Proti taki ekipi bi garant izgubili :lol:
GupeM ::
Za mene slaba odločitev trenerja, Luki bi pustili njegove točke in se raje osredotočili na celo ekipo. Luka je tako ali tako kazal utrujenost, ko je skoraj celo tekmo intenzivno garal v napadu in obrambi, tudi njegov met na koncu in napake so kazale na to utrujenost, njegov odstotek bi verjetno vsaj malo upadel, oz. bi trener raje riskiral s tem, kakor s podvajanjem.
Ni tako preprosto. Če bi Luka manj pokrivali, bi bil tudi precej manj utrujen.
Zvezdica27 ::
lp,
hm, zanimivo. LAC so v bistvu dobro igrali, Kawhi je nenormalec, tudi PG odlično, Rondo lisica, zubac... v bistvu so bili kar kompletni... sam 4q so pa poniknili
ampak... tokrat je Dallas res dobro izgledal. V prvih 3q je LD77 blestel, potem pa sta tako Brunson in na koncu KP malo naredila. Malo me jezi, da je KP šele n 4q naredil tisti 2 brutalni zabijanji, prej pa neke airballe iz polrazdalje in trice metal... Tudi HArdaway super, pa finney-smith... v bistvu danes razen slabega KP v prvi polovici, ni kaj slabega rečt.
Tudi igra Dallasa je bila precej bolj ekipna, nazadnje sem jih gledal na začetku sezone, tko da tole zdaj je dobro zgledalo.
Skrbi pa me, če ima LD77 slab dan - kaj pol? Tudi klop, za moj občutek, čisto premalo prispeva... težko bodo ta ritem, recimo, 7 tekem zdržali. Ampak tole danes je bilo lepo gledat, pol zvečer, ob zelenem cigaretu, druga polovica zjutraj. Super.
Me pa neki zanima - ko LAC in LAL igrajo, kaj samo vsak ima svoj parket in ga pač zamenjajo?
zz
hm, zanimivo. LAC so v bistvu dobro igrali, Kawhi je nenormalec, tudi PG odlično, Rondo lisica, zubac... v bistvu so bili kar kompletni... sam 4q so pa poniknili
ampak... tokrat je Dallas res dobro izgledal. V prvih 3q je LD77 blestel, potem pa sta tako Brunson in na koncu KP malo naredila. Malo me jezi, da je KP šele n 4q naredil tisti 2 brutalni zabijanji, prej pa neke airballe iz polrazdalje in trice metal... Tudi HArdaway super, pa finney-smith... v bistvu danes razen slabega KP v prvi polovici, ni kaj slabega rečt.
Tudi igra Dallasa je bila precej bolj ekipna, nazadnje sem jih gledal na začetku sezone, tko da tole zdaj je dobro zgledalo.
Skrbi pa me, če ima LD77 slab dan - kaj pol? Tudi klop, za moj občutek, čisto premalo prispeva... težko bodo ta ritem, recimo, 7 tekem zdržali. Ampak tole danes je bilo lepo gledat, pol zvečer, ob zelenem cigaretu, druga polovica zjutraj. Super.
Me pa neki zanima - ko LAC in LAL igrajo, kaj samo vsak ima svoj parket in ga pač zamenjajo?
zz
Zvezdica27 je izjavil:
Iz česa pa izhajajo vse te tvoje medsezonske poglobljene analize in uveljavljanje svojega mnenja, kar se Dallasa tiče, napram tistim, ki dejansko gledajo tekme?
Samael != Samuel
dope1337 ::
Pohvaliti gre tud Rick Carlisle-a, ki je Luko posadil na klop, ko je bilo to potrebno - tisti drugi nepotrebno izsiljen 3. favl v kontri. Najverjetneje mu je dalo malo misliti, ceprav je LD z rokama krilil proti lastnemu trenerju in nato ocitno zfursrtiran bemptil ob robu igrisca.
Tudi challange pri potencialni 4. osebni napaki Luke je bil epski.
Tudi challange pri potencialni 4. osebni napaki Luke je bil epski.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Zvezdica27 je izjavil:
lp,
zz
Ti se nimaš česa bat, saj že veš izid. Sekiramo se drugi, kateri smo napovedali, da ima Dallas realne šanse za napredovanje. Mi še vedno ne vemo zasigurno, če bodo Mavericski napredovali.
Kar se tiče, sa so "LAC v 4q poniknili" ni popolnom res. Do 2 - 2,5 minute do konca so bili poravnani, nato jih je pa Dallas povozil. Jaz sem imel občutek, da njihov trener pa tudi igralci niso vedeli, kaj jih je povozilo, Brunson, Hardway in Porzingis so eksplodirali, vsi pa so se osredotočili na Luko, ki je mirno deligiral žogo soigralcem. Timska igra, zaupanje, skratka super.
https://slo-tech.com/forum/t774225/p716...
Zvezdica27 je izjavil:
yo,
Dallas je v vsakem primeru 5, pišejo - torej zdaj vemo, da dobijo LAC ali Denver, ne?
Oboje bo pušiona, ni dvoma.
zz
Ni tako preprosto. Če bi Luka manj pokrivali, bi bil tudi precej manj utrujen.
Do sedaj se dvojno pokrivanje Luke čez daljši šas ni izplačalo. Je še vedno našel rešitev ob pomoči soigralcev. Domnevam, da to tudi trenirajo, oz. se pripravljajo na take situacije kot ekipa.
Dvojno pokrivanje pri njem je bolj učinkovito v clutch času, ko se tekma lomi, pa se ga stisne v kakšni posamezni pomembni akciji, da se ukrade čas ali izsili izgubo žoge. Ampak o tem seveda odloča trener. Eno je dvojno pokrivat npr. Kleberja, drugo pa Lukeja. Seveda pa je res, da dvojno pokrivanje Kleberja ne bi imelo smisla, saj ima žogo v rokah ca. 50 sekund na tekmo.
Sicer pa je Luka tako ali tako bil utrujen, v igri je bil mislim več kakor 40 minut, pokrit pa vedno z najboljšimi obrambnimi igralci, katerih v LAC ne manjka.
bambam20 ::
Vprašanje je samo, če so soigralci sposobni konstantno prevzemat svoj del odgovornosti. Če bo tako skozi celotno serijo, potem se obramba ne bo mogla več osredotočat zgolj na Luko. DFS je danes tudi sam kreiral, driblal, tako da je pokazal, da lahko in to je velik plus, ker ne more imeti ekipa zgolj samo igralce, ki čakajo na podajo, pač pa da sami kreirajo. Brunson, Hardaway sta dokazala da lahko kreirata sama, če bo DFS na tem nivoju skozi celo serijo, potem zakon. AMpak visoka linija POrzingis, WCS sta pa softiča pod obročem.
Sem si pogledal tistega pri Bostonu, ki je imel 9 blokad. Ta je kot na trampolinu, ves čas skače.
Po moje lahko Dallas te Cliperse dobi, če bodo vsaj malo uporabili betico in z delčkom sreče.
Sem si pogledal tistega pri Bostonu, ki je imel 9 blokad. Ta je kot na trampolinu, ves čas skače.
Po moje lahko Dallas te Cliperse dobi, če bodo vsaj malo uporabili betico in z delčkom sreče.
šernk ::
Vprašanje je samo, če so soigralci sposobni konstantno prevzemat svoj del odgovornosti. Če bo tako skozi celotno serijo, potem se obramba ne bo mogla več osredotočat zgolj na Luko.
kar sem včeraj gledal, za moje pojme drugi niso sposobni razbremeniti Luke. Imajo par svetlih momentov in to je to. Dallas za postati boljši rabi nujno razbremeniti Luko. Drugo je ko je na igrišču in ga podvajajo. Takrat drugi pridejo do izraza, ker se naredi zanje prostor ko so praktično 4 vs 3, ampak tega ne moreš računati kot razbremenitev Luke ampak on razbremeni ostale, ker nase privleče dva igralca in uspe spravit žogo naprej.
Iz česa pa izhajajo vse te tvoje medsezonske poglobljene analize in uveljavljanje svojega mnenja, kar se Dallasa tiče, napram tistim, ki dejansko gledajo tekme?
iz njegove profesionalnosti tako v kolesarskem svetu kot v košarki.
Me pa neki zanima - ko LAC in LAL igrajo, kaj samo vsak ima svoj parket in ga pač zamenjajo?umes spremenijo površino še v led za kingse ;)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Vprašanje je samo, če so soigralci sposobni konstantno prevzemat svoj del odgovornosti. Če bo tako skozi celotno serijo, potem se obramba ne bo mogla več osredotočat zgolj na Luko. DFS je danes tudi sam kreiral, driblal, tako da je pokazal, da lahko in to je velik plus, ker ne more imeti ekipa zgolj samo igralce, ki čakajo na podajo, pač pa da sami kreirajo. Brunson, Hardaway sta dokazala da lahko kreirata sama, če bo DFS na tem nivoju skozi celo serijo, potem zakon. AMpak visoka linija POrzingis, WCS sta pa softiča pod obročem.
Tu je še Burke, kateri je bil v lanskem balončku prijetno presenečenje, letos je pokazal svoje presežek na mogoče treh tekmah. Richardson je bil včeraj soliden, mislim pa, da se je od njega pričakovalo več, najbolj me moti, ko hoče kreirati napad, pa se vidi, da nima znanja ne talenta. Je pa zagrižen obrambni igralec, zna zadeti za tri, zna se grindati pod oboročem, zna prodreti pod obroč, zna tudi zadeti iz polrazdalje. Samo mora razumeti, kje je negovo mesto v ekipi, kje je njegov doprinos največji. Tako kakor npr. Powell, Brunson, Finney, Hardway, Maxi. In to so tudi vsi igralci, kateri se zelo dobro razumejo z Luko.
Tudi Luka vedno bolj razume, kaj je njegov doprinos, prvo je vodenje in delegiranje, razigravanje igralcev, ustvarjanje priložnosti, šele nato doseganje točk, te bodo ob taki igri prišle tudi same. Točke lahko dosežejo tudi soigralci, potrebujejo pa vodjo, dirigenta, da vedo, da bo v ključnih trenutkih ali prevzel odgovornost ali pa ustvaril situacijo, iz katere bo odločilni koš dosegel soigralec.
In ne pozabimo Ricka. Pametno je potegnil Luko iz igre, ko je izgubil živce, vložil challenge, kateri je bil uspešen in se je igra lomila, delal pravilne menjave in držal ritem igre. Stari maček, ve kaj je kateri igralec sposoben nuditi, Luki pusti organizirati igro po svoje...
bambam20 ::
Kleber mora letos pokazat konstantno v končnici.. Lani je bil porazen glede meta. Ko bo odprt, mora zadevat.
Glede Burka pa nisem prepričan. Lani je očitno dal več od sebe, ko se mu je šlo, da je dobil novo pogodbo. Takšni igralci, ki igrajo za novo pgoodbo znajo pokazata veliko več, kot so v resnici sposobni.
Dallas pa pridno nadaljujejo letošnji niz zmag. Sedaj so na 28-0, ko so dobili prvo četrtino.
Glede Burka pa nisem prepričan. Lani je očitno dal več od sebe, ko se mu je šlo, da je dobil novo pogodbo. Takšni igralci, ki igrajo za novo pgoodbo znajo pokazata veliko več, kot so v resnici sposobni.
Dallas pa pridno nadaljujejo letošnji niz zmag. Sedaj so na 28-0, ko so dobili prvo četrtino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Danes sta ob "normalnem" času dve tekmi:
19:00h 76ers & Wizards
21:30h Suns & Lakers
19:00h 76ers & Wizards
21:30h Suns & Lakers
Samael != Samuel
Samo, kje?
kje dobit kak dober free stream? vem da je nekje v temi ampak preiskat celotno temo.
;-)
Samael != Samuel
Smurf ::
Zvezdica27 je izjavil:
Sej se ze iz postov skozi leto vidi kdo dejansko spremlja in kdo ne ;).
Tole iz zadnje četrtine je bil res lep play in najbrž ne povsem improvizirano. Počakal, da nase privleče dva igralca, nato pa natančna podaja, kjer Clippersi z igro 3 na 4 niso imeli nobene možnosti.
Samael != Samuel
Vsekakor sem optimističen za prihodnost playoffa.
KP je do sedaj pokazal zelo malo, v obrambi zelo slabo. To lahko gre samo še navzgor in tukaj je še veliko prostora za napredek. Če se mu odpre, bo Dallas zelo nevaren. Pa da se nosilci ne poškodujejo.
KP je do sedaj pokazal zelo malo, v obrambi zelo slabo. To lahko gre samo še navzgor in tukaj je še veliko prostora za napredek. Če se mu odpre, bo Dallas zelo nevaren. Pa da se nosilci ne poškodujejo.
Smurf ::
Mja, ampak imajo tudi Clippersi rezerve. Kawhi in PG lahko igrata bolje. Se mi zdi, da so proti koncu tudi pogruntali, da Zubac/Beverly nista primerna za pokrivanje Doncica in ga naslednjic ne bosta pokrivala.
Vseeno pa tudi jaz ostajam optimisticen.
Vseeno pa tudi jaz ostajam optimisticen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 168630 (47309) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 207719 (105028) | Samael |