Forum » Pomoč in nasveti » word numbering poglavij za kazalo
word numbering poglavij za kazalo
alexribic ::
skušam označiti poglavja v wordu:
poglavje 1.
besedilo
podpoglavje 1.1.
besedilo
podpoglavje 1.2.
besedilo
podpodglavje 1.3.
besedilo
podpoglavje 1.3.1.
besedilo
podpodglavje 1.3.2.
besedilo
podpoglavje 1.2.3.
besedilo
poglavje 2.
besedilo
podpodglavje 2.1.
besedilo
podpodglavje 2.2.
besedilo
podpodglavje 2.2.1.
itd...
nikakor mi ne uspe, pogledal nešteto videov, prebral navodila, pa vseeno ne uspem, vedno mi poruši številčenje, tako da potem tudi kazalo ne kaže pravilno oznak 1.2.1. itd...
vsak naslov ima svoj "Heading". v numberingu izberem številčenje a so številke vedno napačne...(nivoji)...2 dneva se že zajebavam s tem...
mi lahko kdo pomaga?
Hvala
poglavje 1.
besedilo
podpoglavje 1.1.
besedilo
podpoglavje 1.2.
besedilo
podpodglavje 1.3.
besedilo
podpoglavje 1.3.1.
besedilo
podpodglavje 1.3.2.
besedilo
podpoglavje 1.2.3.
besedilo
poglavje 2.
besedilo
podpodglavje 2.1.
besedilo
podpodglavje 2.2.
besedilo
podpodglavje 2.2.1.
itd...
nikakor mi ne uspe, pogledal nešteto videov, prebral navodila, pa vseeno ne uspem, vedno mi poruši številčenje, tako da potem tudi kazalo ne kaže pravilno oznak 1.2.1. itd...
vsak naslov ima svoj "Heading". v numberingu izberem številčenje a so številke vedno napačne...(nivoji)...2 dneva se že zajebavam s tem...
mi lahko kdo pomaga?
Hvala
sbawe64 ::
Si poskusil v drugi verziji Worda (starejši/novejši) ?
Kakšne številke dobiš, da so napačne ?
Kakšne številke dobiš, da so napačne ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
fikus_ ::
Če se prav spomnim, moraš naslove poglavij oblikovati z naslov 1, 2, 3 in tako naprej v globino.
bojsi ::
Naslove opremi s Heading slogi (Heading 1, Heading 2...), nato se postavis na poljuben naslov in izberes Multilevel (večnivojsko) stevilcenje ter izberes moznost, ki se navezuje na sloge (mislim da je tretje moznost v drugi vrstici).
fikus_ ::
Očitno ne delaš prav.
najprej napiši tekst, potem oblikuješ sloge, za naslove označiš tekst in za ta tekst določiš slog Naslov 1 ali 2 ali 3, odvisno od strukture naslovov.
najprej napiši tekst, potem oblikuješ sloge, za naslove označiš tekst in za ta tekst določiš slog Naslov 1 ali 2 ali 3, odvisno od strukture naslovov.
tlozej ::
Se mi je že zgodilo, da so bili naslovi in številčenja tako "zmešani", da se tudi z veliko truda ni dalo rešiti in urediti. V takem primeru se mi je izkazalo kot najhitreje, skopirat celotno vsebino v nov .doc file, brez oblikovanja in nato znova poklikati vse naslove na ustrezno oblikovanje...
LP
LP
harvey ::
točno to počnem že 2 dni...
Nekje imaš odkljukano, da ti laufa tako. Poskusi po telih korakih
https://officemastery.com/_word-multile...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word 2016 - določitev footerja in številčenje headingOddelek: Programska oprema | 1413 (1331) | bili_39a |
» | Problem v Wordu-Številka poglavja v napisu pod slikoOddelek: Programska oprema | 2249 (2114) | llavry |
» | Latex začetne težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1133) | cesnja |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1390 (1359) | Mike07 |
» | [question]neki glede menijaOddelek: Izdelava spletišč | 1641 (1520) | tec |