Novice » Znanost in tehnologija » Skupine na Telegramu uporabljajo UI za slačenje žensk na fotografijah
stara mama ::
stara mama je izjavil:
Sem se zmotil, spet si padla na najnižji primitivni nivo, od koder zganjaš svojo mizandrijo.
Kdo je sploh rekel, da sem šel k njim polnit odprtine?
Nobena beseda, ki sem jo tukaj zapisala ne more biti bolj primitivna ali sovražna od tipa, ki zlorablja prostitutke. Tako, da si lahko svoj DARVO zatakneš za klobuk.
Ko pa ti zlorabljaš prostitute, je pa OK, al kako?
Hypathia ::
Well, za razliko od tebe, jaz ne obiskujem ponudnikov prostitucije, tako da bi jih težko zlorabljala.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
zmaugy ::
Očitno so si tudi samozvane feministke našle skupino ljudi, ki jih zatirajo in obravnavajo slabšalno.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Očitno so si tudi samozvane feministke našle skupino ljudi, ki jih zatirajo in obravnavajo slabšalno.
Očitno je tudi zmaugy prestopil na temno stran. bye, bye
zmaugy ::
Očitno te resnica boli.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
HulkHogan ::
Zanimivo da vas moti da slačijo ženske, nobeden pa ni niti omenil kako seksistično je da ni poskrbljeno za drugi spol. Neverjetno da je v 2020 še zmeraj toliko diskriminacije.
Well, za razliko od tebe, jaz ne obiskujem ponudnikov prostitucije, tako da bi jih težko zlorabljala.
A nisi nikoli poklical vodovodarja, ta ti popravi cevi, ga vmes jebal da nekaj ni vredu narejeno, potem pa mu na koncu plačal za svoje usluge?
Nisi nikol poklical dimnikarja, da ti mal prečisti dimnik, pa mu potem plačal za njegove usluge?
Poslužuješ se prostitucije in to še zanikaš!!!
Ah, če je temu tako, pa naslednjič reči dimnikarju ali vodovodarju, da spucata še tvoje odprtine in pritikline, gotovo ne bosta imela nič proti dodatnemu zaslužku, ti boš pa tudi ceneje skozi prišel.
Facebook dev ::
Če je to nekaj, kar delata popoldne kot stransko obrt, potem je to smotrno. Drugače ne.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
Nima veze, ker to popoldne prakticirajo vsi.
Da še bolj plastično predstavim. Imaš šefa, ki izgleda kot Harry Weinstein, ki ti nekega dne pove, da boš moral, če želiš obdržati službo, opraviti dodatno delo, izbiraš lahko med tem, da vsak dan očistiš wc in tem, da mu vsak dan nastaviš svoj anusek. Koliko ljudi od 100, bi izbralo prvo in koliko drugo varianto?
Če bi bila prostitucija delo kot vsako drugo, bi bila porazdelitev 50/50, ker ni, je porazdelitev 95-100/5-0
Da še bolj plastično predstavim. Imaš šefa, ki izgleda kot Harry Weinstein, ki ti nekega dne pove, da boš moral, če želiš obdržati službo, opraviti dodatno delo, izbiraš lahko med tem, da vsak dan očistiš wc in tem, da mu vsak dan nastaviš svoj anusek. Koliko ljudi od 100, bi izbralo prvo in koliko drugo varianto?
Če bi bila prostitucija delo kot vsako drugo, bi bila porazdelitev 50/50, ker ni, je porazdelitev 95-100/5-0
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Ne, ni in tipi to dobro vedo, zato bi jih 99% izbralo 1. varianto.
99% bi jih izbralo odpoved, ker konec koncev smo socialna država (ki še celo ženskam gre dosti bolj na roko kot moškim).
japajade, sploh bo pa en NK moški precej lažje dobil delo od NK ženske.
Kot da bi kdo, ki da vsaj malo nase, sploh želel delati s takšnimi kot si ti.
Kot da bi kdo, ki je vsaj malo uspešen v poslovnem svetu želel zaposlit feminista, ki se izdaja za žensko.
Ravno obratno, v časih, kjer je najpomembnejša diversity, je takšen kader med najbolj zaželenimi. IT in big tech sta polna moških, ki se izdajajo za ženske.
BS, problem ni pomanjkanje vpisa na STEM ampak ovire, ki se pojavijo pri delanju kariere, ki so za ženske mnogo višje.
Akira_ ::
tikitoki ::
Nima veze, ker to popoldne prakticirajo vsi.
TI resno primerjas nastavljanje anusa sefu v sluzbi, da obdrzis sluzbo, s prostovoljno prostitucijo?
BS, problem ni pomanjkanje vpisa na STEM ampak ovire, ki se pojavijo pri delanju kariere, ki so za ženske mnogo višje.
Pojdi prodajat svoje zablode drugam. Nekateri poznamo razmere v STEM in vidimo, da na dolocenih podrocjih zenske ze prevladujejo. Mene kvecjemu skrbi zakaj je zgolj se cca. 33% studentov moskega spola. Kje so ovire za moske. Ker so ocitno realne, tvoje ovire pa ocitno imaginarne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Govoriš na pamet predvidevam?
Če te kaj zanima ti lahko povem iz prve roke izkušnje iz fri.
Ne, govorim na podlagi študij in mnenja gospe (pozabila kako se piše), ki je o tem govorila ob dnevu žensk (v STEMu).
Lahko pa povem, da sem nekaj časa razmišljala, da bi se vpisala na FRI, ker me je navdušil film Flow in so se mi zdele tiste punce strašno kul, ampak se potem nisem in pri tem je veliko pripomoglo to, da gre za pretežno moško sredino, ravzpito po svojem podcenjevalnem/seksističnem odnosu do žensk, pri čemer bi jaz preveč trpela in dvomim, da sem edina, ki tako razmišlja.
TI resno primerjas nastavljanje anusa sefu v sluzbi, da obdrzis sluzbo, s prostovoljno prostitucijo?
Če je seks delo kot vsako drugo, kar trdite vi, potem res ne vem zakaj bi bilo nastavljanje anusa kaj večji problem kot šefu skuhati kavo.
Pojdi prodajat svoje zablode drugam. Nekateri poznamo razmere v STEM in vidimo, da na dolocenih podrocjih zenske ze prevladujejo. Mene kvecjemu skrbi zakaj je zgolj se cca. 33% studentov moskega spola. Kje so ovire za moske. Ker so ocitno realne, tvoje ovire pa ocitno imaginarne.
OMB, na nekaterih področjih ženske že prevladujejo in to je velik problem, ni pa problem, da na še več drugih področjih, predvsem pa na vodilnih funkcijah, prevladujejo moški. Bi rada videla kakšen dokaz za teh 33% procentov, sicer pa imajo moški, kljub nižji izobrazbi še vedno višje plače.
showsover ::
luksorzi ::
Lahko pa povem, da sem nekaj časa razmišljala, da bi se vpisala na FRI, ker me je navdušil film Flow in so se mi zdele tiste punce strašno kul, ampak se potem nisem in pri tem je veliko pripomoglo to, da gre za pretežno moško sredino, ravzpito po svojem podcenjevalnem/seksističnem odnosu do žensk, pri čemer bi jaz preveč trpela in dvomim, da sem edina, ki tako razmišlja.
Torej si ti potencialne sošolce/kolege kar povprek označila za seksiste. In to samo zato, ker so moški. Kdo je tu seksist?
Cry me a river.
Če je seks delo kot vsako drugo, kar trdite vi, potem res ne vem zakaj bi bilo nastavljanje anusa kaj večji problem kot šefu skuhati kavo.
OMB, na nekaterih področjih ženske že prevladujejo in to je velik problem, ni pa problem, da na še več drugih področjih, predvsem pa na vodilnih funkcijah, prevladujejo moški. Bi rada videla kakšen dokaz za teh 33% procentov, sicer pa imajo moški, kljub nižji izobrazbi še vedno višje plače.
Vem, da si naravoslovno nepismena. Se vedno pa bi pricakoval ,da ves, da je vagina namenjena spolnim odnosom, medtem, ko anus ni.
Aha, potem pa predlagam, da greš to povedat še tipom, ki ne samo prostitutke ampak tudi partnerice, silijo v tovrstne prakse.
Zimonem ::
Ženske praviloma ne najemajo prostitutov. Hodijo h gurujem, fizioterapevtom, maserjem. Kjer potem slučajno omenijo srečni konec ali yoni. Sicer so pa to najbolj spodobna bitja , katera občujejo zgolj iz terapevtske potrebe.
Govoriš na pamet predvidevam?
Če te kaj zanima ti lahko povem iz prve roke izkušnje iz fri.
Ne, govorim na podlagi študij in mnenja gospe (pozabila kako se piše), ki je o tem govorila ob dnevu žensk (v STEMu).
Žal si nasedla lažni propagandi. Ponavadi so najbol pametne tiste, ki so nekaj slišale od znanke od kolegice, ki baje eno pozna...
Malo manj predsodkov in zanašanja na razne "študije" in mnenja tretjih oseb, pa ti bo v življenju mnogo bolje.
Ne vem katero lažno propagando imaš točno v mislih, ampak EU komisija redno spremlja in poroča o tem področju in nimam nobenega razloga, da njihovih številk ne bi jemala kot kredibilne.
Število diplomantk je v Sloveniji že preseglo število moških diplomantov, med diplomanti je bilo tako v letu 2017 že 54 odstotkov žensk. Tudi število doktorandk je že skoraj izenačeno s številom doktorandov, vendar pa se pozneje v akademski karieri delež žensk zniža na okoli 17 odstotkov. Podoben trend velja v Evropi. "Razlike med spoloma se tipično začnejo kazati po doktoratu, takrat ko se odloča, kdo bo dobil zaposlitev, stalno mesto na fakulteti ali na univerzi," je za Radio Slovenija povedala predsednica komisije za enake možnosti na področju znanosti Andreja Gomboc. https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnol...
Skratka, ni problem, da žensk znanost ne bi zanimala, če prilezejo do doktorata jim očitno tudi ambicioznosti ne manjka, težave se začno kasneje. Šolski sistem je dokaj egalitaren zato v njem ženske komot parirajo moškim ali jih celo prekosijo, v realnem svetu, v družbi, kjer je še vedno veliko bolj ali manj prikrite diskriminacije, pa nastopijo ovire, kot je denimo materinstvo, ki ženske držijo nazaj.
Da mora dekanja FRI leta 2018 posebej poudariti, da računalništvo ni v nasprotju z žensko naravo, izjava, ki bolj sodi v leto 1918, pa meni pove še veliko več od katerekoli študije. https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnol...
Število diplomantk je v Sloveniji že preseglo število moških diplomantov, med diplomanti je bilo tako v letu 2017 že 54 odstotkov žensk. Tudi število doktorandk je že skoraj izenačeno s številom doktorandov, vendar pa se pozneje v akademski karieri delež žensk zniža na okoli 17 odstotkov. Podoben trend velja v Evropi. "Razlike med spoloma se tipično začnejo kazati po doktoratu, takrat ko se odloča, kdo bo dobil zaposlitev, stalno mesto na fakulteti ali na univerzi," je za Radio Slovenija povedala predsednica komisije za enake možnosti na področju znanosti Andreja Gomboc. https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnol...
Skratka, ni problem, da žensk znanost ne bi zanimala, če prilezejo do doktorata jim očitno tudi ambicioznosti ne manjka, težave se začno kasneje. Šolski sistem je dokaj egalitaren zato v njem ženske komot parirajo moškim ali jih celo prekosijo, v realnem svetu, v družbi, kjer je še vedno veliko bolj ali manj prikrite diskriminacije, pa nastopijo ovire, kot je denimo materinstvo, ki ženske držijo nazaj.
Da mora dekanja FRI leta 2018 posebej poudariti, da računalništvo ni v nasprotju z žensko naravo, izjava, ki bolj sodi v leto 1918, pa meni pove še veliko več od katerekoli študije. https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnol...
SeMiNeSanja ::
Ali res ni nobenega admina, da bi že enkrat utišal tega posiljevalca Hypathia?
Nešteto drugih tem zaklepajo, ker gredo kvazi 'off topic' - tukaj pa se kar tolerira psihotično bitje, ki si ugrabi prav vsako temo, v kateri se pojavi beseda "ženske", da prične promovirati svoje sovraštvo do moških in pljuva po 'normalnih ženskah' (da mržnje do trans skupnosti sploh ne omenjamo).
Vsakič, ko odprem kakšno temo, ki jo je Hypathia ugrabil, se počutim, kot da me nekdo posiljuje.
Nekaj blodi o seksizmu, a je sam največji seksist na portalu!
Nehaj nas že posiljevat!
Nešteto drugih tem zaklepajo, ker gredo kvazi 'off topic' - tukaj pa se kar tolerira psihotično bitje, ki si ugrabi prav vsako temo, v kateri se pojavi beseda "ženske", da prične promovirati svoje sovraštvo do moških in pljuva po 'normalnih ženskah' (da mržnje do trans skupnosti sploh ne omenjamo).
Vsakič, ko odprem kakšno temo, ki jo je Hypathia ugrabil, se počutim, kot da me nekdo posiljuje.
Nehaj nas že posiljevat!
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
Ashrack ::
SeMiNeSanja je izjavil:
Dela pa zabavo. Zaradi nje/njega (spol te osebe je dvomljiv), ta tema se vedno zivi. Kljub temu da trobi same nebuloze.
....
SeMiNeSanja ::
SeMiNeSanja je izjavil:
Dela pa zabavo. Zaradi nje/njega (spol te osebe je dvomljiv), ta tema se vedno zivi. Kljub temu da trobi same nebuloze.
Naj odpre svojo temo in tam serje, kolikor mu je volja - če mu/ji bo sploh kdo pozornost posvečal.
Ostale teme pa naj pusti na miru s svojimi bedarijami. Katerokoli drugo temo gledaš, jo zaklenejo, čim je za en cm odstopanja od topica (včasih celo, ko odstopanja sploh ni!). Ko pa Hypathia ugrabi topic in prične s svojim posiljevanjem in žaljenjem, se pa to kar v nedogled tolerira?
Sorry, če že imajo moderatorje, ki se v drugih temah lotijo zaklepanja, ko ravno postanejo zanimive - potem naj za boga milega to naredijo tudi tam, kjer tak osebek kot Hypathia neko temo zlorabi za svojo bolano samopromocijo!
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SeMiNeSanja ()
Ne vem katero lažno propagando imaš točno v mislih, ampak EU komisija redno spremlja in poroča o tem področju in nimam nobenega razloga, da njihovih številk ne bi jemala kot kredibilne.
Tisto propagando, ki ti je povedala da je FRI razvpit po "svojem podcenjevalnem/seksističnem odnosu do žensk".
Tudi linkan članek se ne izjasni ali gre za doktorate v STEM ali nasplošno. V mojih časih nas je bilo v generaciji na fri 10% deklet, na fe še pol manj in na strojni komaj kaka na generacijo.
Glede na to da si se, zaradi predsodkov vpisala na non steam namesto FRI/FE/FMF si poosebljanje karikature zgoraj. Talk is cheap.
P.S. Biti v večinsko moškem okolju je milina v primerjavi s večino ženskim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Akira_ ()
SeMiNeSanja je izjavil:
Nehaj nas že posiljevat!
Sem ti pa res močno stopila na žulj, fantek, da takele kvasiš. Lahko bi tudi vedel, da se komentarjev pod novicami, za razliko od drugih tem, nikoli ne zaklepa, kvečjemu se kakšnega komentatorja odstrani. Sicer pa za občutljive snežinkice, ki omedlevajo vsakič, ko so soočene s kakšnim drugačnim pogledom na svet kot ga imajo same, obstaja skripta, ki filtrira neželene komentarje, če ti je že klasično ignoriranje prevelik zalogaj. O tem kaj pove ta velika želja po cenzuriranju drugače mislečih o tebi, pa raje ne bi niti začela.
Ce ste zenske neposobne izbrati primernega partnerja, ni to moj problem.
Ženske izberejo tisto kar je v ponudbi.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: FTad ()
Tisto propagando, ki ti je povedala da je FRI razvpit po "svojem podcenjevalnem/seksističnem odnosu do žensk".
Tudi linkan članek se ne izjasni ali gre za doktorate v STEM ali nasplošno. V mojih časih nas je bilo v generaciji na fri 10% deklet, na fe še pol manj in na strojni komaj kaka na generacijo.
Glede na to da si se, zaradi predsodkov vpisala na non steam namesto FRI/FE/FMF si poosebljanje karikature zgoraj. Talk is cheap.
Glede na to, da sem že dve leti na tem forumu, ki je menda največji računalniški portal v Sloveniji in izrazito moška skupnost, bi lahko rekla, da je vse navedeno res. Sprva te morda obravnavajo pozitivno, ker si ženska, ko pokažeš, da se ne nameravaš podrejati in si pustati sr*ti po glavi, da imaš svoja (drugačna) stališča od katerih ne odstopaš, pa na dan prileze vsa zloba, primitivnost in čredni nagon, ki so ga sposobni sproducirati le moški. In predvidevam, da je povsem enako tudi v delovnih sredinah, dokler si "pridna punčka", ne nergaš in kontriraš je vse OK, sicer ti pa pokažejo kdo je glavni.
Na forumu si da zganjaš feministko, tehničnih odgovorv od tebe pa ni. V bistvu si prototip tipičnega babšeta, kokodajsanje. Jajc pa bolj malo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
nevone ::
Ko te ne kdo na vse pretege vrsto let pretepa, potem pa mu ne smeš prisoliti niti ene zaušnice, v imenu pravičnosti. Saj niste resni.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
D3m ::
da se ne nameravaš podrejati in si pustati sr*ti po glavi, da imaš svoja (drugačna) stališča od katerih ne odstopaš, pa na dan prileze vsa zloba, primitivnost in čredni nagon, ki so ga sposobni sproducirati le moški.
Pravi moški si. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
da se ne nameravaš podrejati in si pustati sr*ti po glavi, da imaš svoja (drugačna) stališča od katerih ne odstopaš, pa na dan prileze vsa zloba, primitivnost in čredni nagon, ki so ga sposobni sproducirati le moški.
Pravi moški si. :)
Če kdo ohranja nivo, je to ona.
Sicer se pa ve, kaj se na Slo-techu zgodi s takimi. Zvlečejo jih na svoj nivo in ...
o+ nevone
Te je preslepil goljufiv kačon nevone.
Meni je vseeno, kdo ali kaj je. Niste me pa preslepili vi.
o+ nevone
Glede na to, da sem že dve leti na tem forumu, ki je menda največji računalniški portal v Sloveniji in izrazito moška skupnost, bi lahko rekla, da je vse navedeno res. Sprva te morda obravnavajo pozitivno, ker si ženska, ko pokažeš, da se ne nameravaš podrejati in si pustati sr*ti po glavi, da imaš svoja (drugačna) stališča od katerih ne odstopaš, pa na dan prileze vsa zloba, primitivnost in čredni nagon, ki so ga sposobni sproducirati le moški. In predvidevam, da je povsem enako tudi v delovnih sredinah, dokler si "pridna punčka", ne nergaš in kontriraš je vse OK, sicer ti pa pokažejo kdo je glavni.
Polna si predsodkov.
To da primerjaš ST in FRI pa je tudi lep pokazatelj ozkoglednosti in pa napačnih predpostavk. ST je mogoče tehnološki portal po objavljanih novicah, glede vsebine foruma pa je komaj kaj boljši kot nekdanji jokerjev forum :)
Po mojih izkušnjah je primitivizem obratno sorazmeren z izobrazbo, v povprečju se razume.
Tukaj gre za hudo osebnostno motnjo.
V bistvu si navadna sponzoruša in potrebnica po pozornosti. V temo o ai in goloti vlečeš svoje predsodke o goloti, umetna inteligenca te sploh ne zanima. In ja ženske gledajo porn in nage desce.
https://www.psychologytoday.com/us/blog...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skupine na Telegramu uporabljajo UI za slačenje žensk na fotografijah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 56096 (42495) | Shegevara |
» | Facebook proti izsiljevanju z golimi fotografijami: naložite jih sami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 24478 (20146) | Markoff |