» »

Skupine na Telegramu uporabljajo UI za slačenje žensk na fotografijah

««
4 / 10
»»

poweroff ::

joze67 je izjavil:

Ker oboje se napaja iz istega vira, ta pa je sekualizacija in objektizacija žensk.

To definitivno je problem sodobne družbe.

Ampak jaz sem mnenja, da ta problem ni samo usmerjen proti ženskam, pač pa je večji problem razredna neenakost. Se pravi delitev na revne in peščico bogatih.

Gre za objektivizacijo navadnih ljudi. Navadni ljudje so izkoriščani - ne glede na spol. Izkorišča pa peščica elite.

tovariš Hipatijo tega seveda noče slišati, ker podpira desne politike. Mimogrede, ravno desne politike so znane po poniževalnem in nevključujočem odnosu do žensk. Ampak to tovariša Hipatijota ne moti. On desne politike ne bo napadal.

Zakaj, smo pa že razkrili. Ne samo zaradi spola, tudi zaradi partijske izkaznice.
sudo poweroff

Hypathia ::

Ženski in moški možgani se razlikujejo kvečjemu v velikosti, ker so tudi sicer moški večji, strukture in delovanje je pa praktično enako. Je bil pa to vedno priročni izgovor za zatiranje žensk in tako je še danes.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()

poweroff ::

Velikost možganov ne vpliva na inteligenco. Lep primer imamo kar tule pri Trstenjakovem Hipatijotu.
sudo poweroff

stara mama ::

Hypathia je izjavil:

Bolj kot to je zanimivo, da se kljub "sanjski karieri" in "lahkemu denarju" še vedno ne najde dovolj Slovenk, ki bi bile pripravljene opravljati ta posel.

Ne vem, ampak večino ki sem jih dal skozi, je bilo kar lepo slovenk. Pa za večino mi sploh ni žal, da sem jih obiskal, k nekaterim se tudi redno vračam.
Kake izkušnje imaš pa ti s tem, a se tud sam prodajaš, da se na to spoznaš?

Lahko si pa tud najprej razjasniš, kaj sploh pomeni pojem "prostitucija". Še preden si delaš še več sramote.

kotnikd3 ::

< možgani OFF, sarkazem ON >
Na slovenskem tehnološkem forumu je npr. pod novico "NASA je uspešno pobrala vzorec kamnin s površja asteroida" v tem trenutku natanko 1 komentar, pod novicami, ki se posredno dotikajo morale, etike, filozofije, psihoanalitičnih obravnav prostitutk, feminizma ali drugih ne-ravno-tehnoloških tematik, pa jih je polno.

Bi predlagal spremembo imena "Slotech" v "Vsak ima pravico do mnenja in nihče nima dolžnosti do razmišljanja", vendar vsake toliko časa kdo tu napiše kak komentar, iz katerega lahko sklepam, da je morda že prebral kakšno knjigo o omenjenih ne-ravno-tehnoloških temah, zato moj predlog ne bi bil na mestu. Ko sem videl omembo Galimbertija, me je vrglo na rit!
< / možgani OFF, sarkazem ON >

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kotnikd3 ()

Gregor P ::

kotnikd3 je izjavil:

< možgani OFF, sarkazem ON >
Na slovenskem tehnološkem forumu je npr. pod novico "NASA je uspešno pobrala vzorec kamnin s površja asteroida" v tem trenutku natanko 1 komentar
... in kaj točno bi ti rad tam komentiral? In potem s tem komentarjem celo kaj doprinesel novici in slovenski družbi, če ne širše?:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ashrack ::

@Hypatija, velikokrat se nasmejim tvojim feministicnim komentarjem. Zraven pa ugotavljam da s tem feministicnim gibanjem same sebi jamo kopljete.

Mike Pence je lepo napisal:
Mike Pence doesn't eat alone with women. That speaks volumes

https://www.theguardian.com/commentisfr...
....

Dieu ::

Ženska, ki se ustali z moškim v prvi vrsti zaradi njegovega premoženja (in ne poželenja po njem) se tudi na nek način prostitura. Mogoče še več, pri prostituciji sta vsej odkrita glede tega kaj se kupuje in kaj plačuje, v določenih drugih primerih pač ne.

Vprašanje: Če kot sodobna družba potrebujemo zakone in prepovedi za stvari kot so droge in prostitucija, ter še kaj... kaj to pove o nas kot o družbi?

Torej določenih stvari ne delamo samo zato ker so prepovedane? Čeprav si jih na nek način želimo in bi jih delali če nebi bile prepovedane?

Mislim, da to samo po sebi pove več kot dovolj.
I was blind but now I see!

firbec ::

Gregor P je izjavil:

Zato, predvidevam, ker tega na slo-techu ne odobravamo.

Dejstvo je, da je problem, če naokoli javno krožijo lažne gole fotografije, videi oz. še huje, da te izseljujejo z njimi.

ne poznam nikogar, ki bi ga izselili zaradi gole fotografije :))

digitalcek ::

Zakonodaja na tem področju še zaostaja.

Mimogrede, zakonodaja zaostaja NA VSEH segmentih spleta, predvsem pa na spodaj opisanem segmentu:

Splet ŠE VEDNO nudi (in še bo) pobalinsko možnost, da
- nekdo recimo kakorkoli pride do intimnega posnetka druge osebe,
- ga objavi brez pristanka te druge osebe,
- mora ta drugi verjetno vzeti odvetnika (stroški), ali pa si do nezavesti dopisovati z kakšnim xxx tubom in moledovati, da posnetek odstranijo (če so dobre volje)
- čakati 14 dni ali tri tedne, da se to zgodi

Medtem pa soi posnetek oipazili tudi drugi, ter ga "dolpotegnili", če ne drugega zaradi mo9žnsoti, da bo čez nekaj dni - izbrisan. Po sistemu: nek se nađe...

In čez 14 dni, ali tri mesece ga bo eden od teh capinov spet capinsko naložil in igra zmikavti/orožniki/uploadanje/brisanje se začne znova. In tako do nezavesti.

Kaj je pri tej "zakonodaji" najbolj pereče: ŠKODA osebi JE (bila) že NAREJENA in to nepopravljiva škoda.

Sami ste rekli in ugotovili, da kar enkrat pride na splet, na spletu tudi ostane. Tako ali drugače...

Glede na covid krizo, na dolgčas mnogih ljudi, ki bodo doma čakali na pokovid čase, bo tega še precej več, ne pa manj. Namreč programov, ki slačijo, itd.

Pa tudi splet kot tak mora vendar biti "naklonjen" uporabnikom, ne pa jih, bog ne daj, zaradi takih stvari kazensko in ne vem kako še - preganjati.

Splet mora torej take programe podpirati. In jih tudi podpira. VsSe z namenom, da so ljudje (časovno) čim več na spletu...

Markoff ::

Mimo grede: se kdo spomni, kje bi lahko našel statistiko, ki kaže na statistično relacijo med razširjenostjo prostitucije in dostopnostjo (in obiskanostjo) PHub et al ter obsegom spolnega nasilja (ne šlatanje šestošolcev, onega, hardcore)? Res me zanima, ali bi statistika pokazala, ali olajšanje moških, ki si želijo potešitev, pa nimajo redne partnerke, preko PHub ali prostitucije, rezultira v povečanem "hipatijevem spolnem predatorstvu" zaradi "objektivizacije žensk" ali v zmanjšanem, ker deci pač okoli hodijo pomirjeni s praznimi mošnjami (po Ruglju).

Aja, ravnokar sem opazil tole:

https://siol.net/trendi/nova-akcija-slo...

Ja, patriarhat objektivizira ženske, šur. To je neka demonska sila, ki vpliva na slovenske vplivnice (facepalm), da se obnašajo kot navadne cipe ali kako?
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Markoff ()

Hypathia ::

stara mama je izjavil:


Ne vem, ampak večino ki sem jih dal skozi, je bilo kar lepo slovenk.

Ker anekdotni dokazi so seveda relevantnejši od širše raziskave, not. In te raziskave potrjujejo kar pravi tudi Galimberti, da prostitucije v razvitih zahodnih državah ne napaja podjetnost domačink ampak svetovna lakota in brezskrupoloznost trgovcev z ljudmi.

stara mama je izjavil:

Pa za večino mi sploh ni žal, da sem jih obiskal, k nekaterim se tudi redno vračam.
Kake izkušnje imaš pa ti s tem, a se tud sam prodajaš, da se na to spoznaš?

Glede na tvoje siceršnje šovinistične zapise tukaj, me seveda niti malo ne preseneča, da zlorabljaš prostitutke in se s tem celo hvališ, no, za razliko od drugih, svojih interesov ne zavijaš v celofan boja za pravico žensk do izbire. Je pa ta korelacija precej izrazita, za zlorabo prostitucije ni dovolj manjko osebnih etičnih vrednot dodaten pogoj je še sovraštvo/ prezir do žensk, ki je skupen vsem šovinistom, in ki omogoča, da osebo zreduciraš na seštevek odprtin. In ne, to ne pomeni, da imaš ti izkušnje s prostituiranjem, tako kot jih nimaš s peko hamburgerjev četudi redno zahajaš v macdonalds.

stara mama je izjavil:

Lahko si pa tud najprej razjasniš, kaj sploh pomeni pojem "prostitucija". Še preden si delaš še več sramote.

Saj ne da gre za raketno znanost, definicija je dokaj preprosta, gre za izmenjavo denarja za spolne usluge, ki pa ima lahko več oblik, od dejanskega fizičnega stika do nastavljanja kameram ali poplesavanjem okoli droga.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Hypathia ::

Ashrack je izjavil:

@Hypatija, velikokrat se nasmejim tvojim feministicnim komentarjem. Zraven pa ugotavljam da s tem feministicnim gibanjem same sebi jamo kopljete.

Mike Pence je lepo napisal:
Mike Pence doesn't eat alone with women. That speaks volumes

https://www.theguardian.com/commentisfr...

Dejansko obstajajo veje feminizma, ki delujejo proti interesom žensk, čeprav dvomim, da si ti ravno te konkretne imel v mislih. Kaj si želel sporočiti s Pencom mi ni najbolj jasno, lahko pa povem, da si tudi jaz ne bi želela večerjati z njim, sploh pa ne na samem.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

FireSnake ::

poweroff je izjavil:

Velikost možganov ne vpliva na inteligenco. Lep primer imamo kar tule pri Trstenjakovem Hipatijotu.


Tip še kar trola??? :O
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Hypathia ::


Mimo grede: se kdo spomni, kje bi lahko našel statistiko, ki kaže na statistično relacijo med razširjenostjo prostitucije in dostopnostjo (in obiskanostjo) PHub et al ter obsegom spolnega nasilja (ne šlatanje šestošolcev, onega, hardcore)? Res me zanima, ali bi statistika pokazala, ali olajšanje moških, ki si želijo potešitev, pa nimajo redne partnerke, preko PHub ali prostitucije, rezultira v povečanem "hipatijevem spolnem predatorstvu" zaradi "objektivizacije žensk" ali v zmanjšanem, ker deci pač okoli hodijo pomirjeni s praznimi mošnjami (po Ruglju).


Seveda obstajajo študije, sem jih že tudi večkrat linkala, jih pa sedajle ne mislim znova iskati, se bom raje držala starega jypetovega nasveta, da je to čista potrata časa. Lahko pa pogledamo stvari malo čez palec, sex industrija ni bila še nikoli tako razširjena in lahko dostopna kot danes, nasilje nad ženskami pa ne upada, v najboljšem primeru stagnira, sicer pa narašča. Lahko pogledamo tudi konkretno situacijo v času pandemije, obiski tovrstnih strani so dosegali rekorde, hkrati pa se je povečalo tudi nasilje v družini. Strokovnjaki opozarjajo tudi na pravo pandemijo spolnega nasilja med mladoletnimi vrstniki in ga neposredno povezujejo z dostopnostjo pornografije, h temu je treba prišteti še dejstvo, da je tudi pri produciranju tovrstnih vsebin prisotno veliko zlorab. Tako da all in all še vedno velja:" “Pornography is the theory and rape is the practice”
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Wrop ::

Hypathia je izjavil:


Tudi prostituiranje je lahko nepovratno, lahko stakneš bolezen, ki nepovratno vpliva na zdravje ali na plodnost ženske.

Lahko je, lahko pa ni. Na voljo imajo veliko možnosti, da se izognejo boleznim. Tudi drugi poklici lahko nepovratno vplivajo na zdravje.

Hypathia je izjavil:


Tudi zaradi prodaje ledvice ne rabiš umret.

Potem pa hitro jo daruj.

Hypathia je izjavil:


Mentalno zdravje ni stvar okusa ampak diagnoze in dejstvo je, da je v prostituciji, tudi tisti posneti, nadpovprečno velik delež žensk z bipolarnimi motnjami, depresijo, odvisnostmi, zgodovino spolne zlorabe, neurejenega družinskega okolja... Ampak ker so se "svobodno odločile" za to delo, je po tvojem vse ok.

Nisi zdravnica, da bi odločala ali so prostitutke mentalno nezdrave. Tudi v drugih poklicih imaš ženske z bipolarnimi motnjami, depresijo itd. Vsekakor so se svobodno odločile. Siljenje ljudi v prostitucijo je pri nas kaznivo. Verjamem, da za kakšno ni to dober "poklic", ampak takoj jutri si ga lahko spremenijo.

Hypathia je izjavil:


Seveda, ampak ker vsi pač ne izhajajo iz popolnih družin in ne sprejemajo popolnih odločitev ampak delajo napake, včasih zelo usodne, sem mnenja, da se ljudem priskoči na pomoč in ponudi drugo možnost, medtem ko si ti očitno mnenja, da jih je najbolje pustiti ob cesti kot kup dreka.

Skratka, gre za dve različni viziji kako naj bi bila družba organizirana. Jaz sem mnenja, da bi morali načrtno delovati in vzpodbujati ljudi k pozitivnemu ter omejevati slabosti in škodljive vplive, ti si mnenja, da je najbolje pustiti ljudi pri miru in naj se vsak znajde po svoje, kar nujno pomeni tudi prosto pot za predatorje, da izvohajo svoje žrtve in jih zmeljejo, ker takšno je pač menda življenje, razen da ni, takšnega ste ustvarili.


Ja, veliko ljudi ne izhajajo iz popolnih družin, pa si ne izberejo tega poklica. Raje delajo za trakom. Obema država nudi od šolanja do zamenjave službe in poklica. Tako, da družba nudi pomoč, nasilno spreminjanje svobodne volje posameznikov smo pa menda kot družba prerasli.

Ja, dokler bo obstajala svobodna volja posameznika verjamem, da družba ne bo organizirana čisto po tvojem ali mojem okusu. Ti bi načrtno zatirala svobodno voljo nekaterih žensk, da si izbirajo svoje delo, ker tudi drugi poklici pustijo škodljive vplive in imajo sabosti, pa jih ravno ne prepovedujemo. Predatorje, ki silijo ženske v prostitucijo, države poizkušajo onemogočati in sankcionirati. Ženskam, ki pa se samovoljo odločajo za tak poklic, pa nobeden drug ne ustvarja takega življenja, kot ga ti opisuješ. Pa še možnost menjave dela imajo na voljo. Torej svoboda posameznika pri izbiri dela postavljam pred centralnim planiranjem družbene organizacije.

Hypathia ::

Wrop je izjavil:


Nisi zdravnica, da bi odločala ali so prostitutke mentalno nezdrave. Tudi v drugih poklicih imaš ženske z bipolarnimi motnjami, depresijo itd. Vsekakor so se svobodno odločile. Siljenje ljudi v prostitucijo je pri nas kaznivo. Verjamem, da za kakšno ni to dober "poklic", ampak takoj jutri si ga lahko spremenijo.

Nisem zdravnica, sem pa funkcionalno pismena in znam brati študije, te pa govorijo, ne samo da imajo ženske, ki vstopajo v prostitucijo, predhodne mentalne probleme, ampak da je pri tistih, ki jo preživijo in iz nje čez leta izstopijo, prisoten posttravmatski sindrom na nivoju vojakov, ki so bili udeleženi v spopadih. Poleg tega gre za skupino žensk z najnižjo pričakovano življenjsko dobo.

Ne samo, da je siljenje v prostitucijo prepovedano, tudi posredovanje prostitucije je. Torej po tvoje odrekamo zvodnikom svobodno izbiro za opravljanja želenega poklica, podobno kot dilerjem droge, tudi ljudem, ki si svobodno izberejo samomor, država ne omogoča evtanazije a la carte.... Skratka, zakonodajalec poleg svobodne izbire, upošteva še kakšen drug kriterij, ko nekaj opredeli kot dovoljeno ali ne. Da je v primeru prostitucije, "svobodna izbira žensk" le dimna zavesa za druge interese, sem pa pojasnila že v enem od prejšnjih postov.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()

Facebook dev ::

Jaz Hipatiji ze leta govorim, da ni Pornografija samo nek sado mazo izzivljanje na zenskami ali pa 10 man interracial gangbang, ampak da je lahko tudi nek ciz romanticen spolni akt med moskim in zensko ( ali moskim in moskim ali zensko in zensko ali pa se kako drugace).

In tudi sedaj zadnja leta prihajajo v ospredje zenske/pari sami, ki delajo content in ga uploadajo gor. To pocnejo, ker jim je vsec, si zelijo lajkov/ogledov, jih rajca to da jih drugi gledajo ali pa zato da promovirajo svoj onlyfans racun s katerim potem sluzijo lepe pare.

Ampak Hipatija bo pa se kar naprej mislila, da je pornografija edino pretepanje golih zensk ali pa davljenje s tem ko talent deepthroata 25cm dolg crn kurac.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

mojter ::

bambam20 je izjavil:

Hypathia je izjavil:


Prostitucija je izbira za izredno, izredno malo število žensk,


Res je. ker pač morejo zgledat bolje kot povprečna ženska, da lahko v tem poklicu zaslužijo. Ti recimo, tudi če bi hotela, bi se morala prodajat za 30€, če bi hotela stranke, ker si povprečnega izgleda.

Povprečna tarifa za prostituko v sloveniji je 120€ na uro.

On bi lahko šel na kako gay4pay foro in kar dobro služil..

Hypathia ::

Facebook dev je izjavil:

Jaz Hipatiji ze leta govorim, da ni Pornografija samo nek sado mazo izzivljanje na zenskami ali pa 10 man interracial gangbang, ampak da je lahko tudi nek ciz romanticen spolni akt med moskim in zensko ( ali moskim in moskim ali zensko in zensko ali pa se kako drugace).

In tudi sedaj zadnja leta prihajajo v ospredje zenske/pari sami, ki delajo content in ga uploadajo gor. To pocnejo, ker jim je vsec, si zelijo lajkov/ogledov, jih rajca to da jih drugi gledajo ali pa zato da promovirajo svoj onlyfans racun s katerim potem sluzijo lepe pare.

Ampak Hipatija bo pa se kar naprej mislila, da je pornografija edino pretepanje golih zensk ali pa davljenje s tem ko talent deepthroata 25cm dolg crn kurac.


Jaz pa že leta linkam študije, ki lahko ovržejo vse zgoraj navedeno. Velika, velika, velika... večina pogledane pornografije nima prav nobenega opravka z "romantičnim spolnim aktom", pornografija z leti postaja vse bolj brutalna, ponižujoča in bolana, in se preliva tudi v realna življenja in odnose med spoloma, praviloma na škodo žensk.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Wrop ::

Hypathia je izjavil:


Nisem zdravnica, sem pa funkcionalno pismena in znam brati študije, te pa govorijo, ne samo da imajo ženske, ki vstopajo v prostitucijo, predhodne mentalne probleme, ampak da je pri tistih, ki jo preživijo in iz nje čez leta izstopijo, prisoten posttravmatski sindrom na nivoju vojakov, ki so bili udeleženi v spopadih. Poleg tega gre za skupino žensk z najnižjo pričakovano življenjsko dobo.

Marsikatera ima tudi predhodne mentalne probleme, ko vstopa v kak drug poklic. so? Tudi cenzorji na FB lahko dobijo posttravmatski sindrom. so? Iz obeh vrst dela lahko izstopiš kadarkoli.
Za pričakovano življensko dobo nisem še videl nobene resne študije. Pa ne mi priti z nekim povprečjem kot je 37 let.

Hypathia je izjavil:


Ne samo, da je siljenje v prostitucijo prepovedano, tudi posredovanje prostitucije je. Torej po tvoje odrekamo zvodnikom svobodno izbiro za opravljanja želenega poklica, podobno kot dilerjem droge, tudi ljudem, ki si svobodno izberejo samomor, država ne omogoča evtanazije a la carte.... Skratka, zakonodajalec poleg svobodne izbire, upošteva še kakšen drug kriterij, ko nekaj opredeli kot dovoljeno ali ne. Da je v primeru prostitucije, "svobodna izbira žensk" le dimna zavesa za druge interese, sem pa pojasnila že v enem od prejšnjih postov.


Tudi posredovanje sem že obdelal. Samomore država ne promovira, ti pa nodi pomoč, če jo hočeš. Tudi pri samomoru ti ne pomaga, niti ne sili zdravnike, da ti jo omogočijo. Kar je tudi prav.
Ja res je, da zakonodajalec tehta še kaj drugega kot svobodo ko se predpisuje kaj dovoljeno. Je pa osebna svoboda precej na visokem mestu. Nobene dimne zavese ni. Svoj interes lahko ženske v svobodni državi izkazujejo vsak dan. V prostitucije lahko vstopajo in izstopajo prostovoljno. Za porno delavce velja isto.

Wrop ::

Hypathia je izjavil:


Jaz pa že leta linkam študije, ki lahko ovržejo vse zgoraj navedeno. Velika, velika, velika... večina pogledane pornografije nima prav nobenega opravka z "romantičnim spolnim aktom", pornografija z leti postaja vse bolj brutalna, ponižujoča in bolana, in se preliva tudi v realna življenja in odnose med spoloma, praviloma na škodo žensk.


Romantični spolni akt je samo misijonarc. Ostalo je rape. Seveda po hipatijini hipotezi.

Statistika kaže, da se delež uporabnic - gledalk porno filmov veča. v eu smo od 25-35 % glede na spol.
Sicer pa ženska lahko reče ne, če ne želi brutalnosti, ponižanja in nezdravih spolnih prenesti v realno življenje.

Hypathia ::

Wrop je izjavil:


Marsikatera ima tudi predhodne mentalne probleme, ko vstopa v kak drug poklic. so?

Ne nobena druga panoga nima tako visokega procenta zaposlenih z mentalnimi problemi, v nobeni drugi panogi ni posilstvo del dnevnega poklicnega tveganja, prav tako ne možnost da dobiš SPB, če bi za prostitucijo veljali enaki standardi kot za druge dejavnosti kjer zaposleni prihajajo v stik biorizičnimi snovmi strank, bi prostitutke morale obvezno nositi rokavice, očala, zaščitno obleko...

Wrop je izjavil:

Nobene dimne zavese ni.

Seveda je, ker ni v resnici nobenega razloga za obstoj prostitucije. Ženske se ne ukvarjajo z njo zato ker jih ta "poklic" veseli, ampak izključno zaradi denarja, ki bi ga lahko država komot preskrbela in bi bil problem rešen, in če bi živeli v državi, kjer bi imele glavno besedo ženske, bi to tudi storila, ker živimo v neopatriarhatu, se zlorabe in izkoriščanje nadaljuje.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Hypathia ::

Wrop je izjavil:


Statistika kaže, da se delež uporabnic - gledalk porno filmov veča. v eu smo od 25-35 % glede na spol.

Ne, v bistvu se že vseskozi suče okoli 1/3, samo oblike se spreminjajo. In to, da tudi nekatere ženske gledajo pornografijo, ni noben kontra dokaz mojim trditvam.

Wrop je izjavil:

Sicer pa ženska lahko reče ne, če ne želi brutalnosti, ponižanja in nezdravih spolnih prenesti v realno življenje.

Lahko reče ne in mnoge to tudi storijo zato nekateri njihovi partnerji hodijo k prostitutkam, ki si "ne-ja" ne morejo privoščiti. Mnoge pa tudi ne rečejo ne in raje trpijo, ker patriarhalna družba vzgaja ženske v mazohizem in podrejanje, pornografija je pa samo še eno orodje za to.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()

Ashrack ::

Hypathia je izjavil:

Wrop je izjavil:


Statistika kaže, da se delež uporabnic - gledalk porno filmov veča. v eu smo od 25-35 % glede na spol.

Ne, v bistvu se že vseskozi suče okoli 1/3, samo oblike se spreminjajo. In to, da tudi nekatere ženske gledajo pornografijo, ni noben kontra dokaz mojim trditvam.

Wrop je izjavil:

Sicer pa ženska lahko reče ne, če ne želi brutalnosti, ponižanja in nezdravih spolnih prenesti v realno življenje.

Lahko reče ne in mnoge to tudi storijo zato nekateri njihovi partnerji hodijo k prostitutkam, ki si "ne-ja" ne morejo privoščiti. Mnoge pa tudi ne rečejo ne in raje trpijo, ker patriarhalna družba vzgaja ženske v mazohizem in podrejanje, pornografija je pa samo še eno orodje za to.


Danasnja druzba cisto prevec sciti zenske. Dejansko zenske v vecini primerov pricakujejo monogamijo, a po drugi strani pa niso sexualno na tako visokem nivoju kot so moski.
Zdaj ce sta partnerja sprejela monogamijo, je tu stvar da zenska kot moski poskrbita za spolne potrebe drug drugega. V nasprotnem primeru, si nezadovoljen in gres iskati spolna pozelenja drugam.
....

Lonsarg ::

Sploh ni res da zakonodaja zaostaja na podrocju deepfake ko je bili nekaj postov nazaj.

Ze pod trenutnimi zakoni je uporaba tega v namene razzalitve/ponizanja in podobnih zadev kar konkretno ilegalna. V bistvu je ilegalno brez privolenje nasploh sharat take zadeve, sive cona so zgolj javne osebe ker politicni svobodi dajemo prednost pred osebno svobodo. Pac gre za isto foro kot Trumpova glava na prasicu ki je dovoljena.

Bo ta tehnologija kot je tudi facebook sicer malo povecala tezavo z fake news, ampak bo pac treba najti resitve v kombinaciji z osebnostno rastjo. Ne bomo zaradi zascite naivnih ljudi zdaj tehnologije zatiral.

A-242 ::

Hypathia je izjavil:

Seveda uporabljajo, saj je bilo že večkrat povedano in dokazano, da ne internet ne AI ne prispevata k enakopravnosti v družbi ampak sta oba promotorja diskriminacije in seksizma, kar je lep dokaz kako škodljivo je dejstvo, da so ženske podreprezentirane tako v IT-ju kot na zakonodajnih in političnih funkcijah v družbi, ki se na zadeve, ki škodijo specifično njim, gladko podela.


Mislim, da vem, kaj te muci Hypat. Na koncu imas telefonsko stevilko, ceprav ne vem ce strezejo izven Nemcije, mogoce se do Austrije zapeljes?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: A-242 ()

gruntfürmich ::

Hypathia je izjavil:

...denarja, ki bi ga lahko država komot preskrbela in bi bil problem rešen...
kako pa če smem uprašat?

bi ga vzele moškim?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

Hypathia je izjavil:

Saj ne da gre za raketno znanost, definicija je dokaj preprosta, gre za izmenjavo denarja za spolne usluge, ki pa ima lahko več oblik, od dejanskega fizičnega stika do nastavljanja kameram ali poplesavanjem okoli droga.


Ok, torej praviš da ima prostitucija več oblik, zgleda da nekam celo napredujemo....

Hypathia je izjavil:

Glede na tvoje siceršnje šovinistične zapise tukaj, me seveda niti malo ne preseneča, da zlorabljaš prostitutke in se s tem celo hvališ, no, za razliko od drugih, svojih interesov ne zavijaš v celofan boja za pravico žensk do izbire. Je pa ta korelacija precej izrazita, za zlorabo prostitucije ni dovolj manjko osebnih etičnih vrednot dodaten pogoj je še sovraštvo/ prezir do žensk, ki je skupen vsem šovinistom, in ki omogoča, da osebo zreduciraš na seštevek odprtin.

Sem se zmotil, spet si padla na najnižji primitivni nivo, od koder zganjaš svojo mizandrijo.
Kdo je sploh rekel, da sem šel k njim polnit odprtine?

sgdjkdlsugi4 ::

oy vey someone think of the wamen

to da sluzijo na raznih onlyfansih miljone pa ni problem patriarhija?

jojw ::

Hypathia je izjavil:

MrStein je izjavil:

Tako je. Dajmo tem ženskam preprečiti, da bi si prislužile veliko stanovanje, dober avto in najnovejši iPhone.
Za njihovo dobro!


Natanko tako. Dajmo prepovedat žensko prostitucijo, boste lahko moški prišli na svoj račun in z nastavljanjem svojih anuskov, na lagoden način služili velike denarce, velika stanovanja, dobre avtomobile in najnovejše iphone.

Prostitucija že dolgo ni več domena žensk. Vse več je v tem poslu moških. Ni korektno, da opozarjaš zgolj na težave žensk, ki se prodajajo, na moške pa pozabljaš. Delaš razlike med spoloma, za kar v 21.stoletju ni opravičila! Konec debate..

Shegevara ::

digitalcek je izjavil:

Zakonodaja na tem področju še zaostaja.

Mimogrede, zakonodaja zaostaja NA VSEH segmentih spleta, predvsem pa na spodaj opisanem segmentu:

Splet ŠE VEDNO nudi (in še bo) pobalinsko možnost, da
- nekdo recimo kakorkoli pride do intimnega posnetka druge osebe,
- ga objavi brez pristanka te druge osebe,
- mora ta drugi verjetno vzeti odvetnika (stroški), ali pa si do nezavesti dopisovati z kakšnim xxx tubom in moledovati, da posnetek odstranijo (če so dobre volje)
- čakati 14 dni ali tri tedne, da se to zgodi


Dejansko sploh ne predstavljaš nobenih drugih področij, ampak samo isti problem kažeš v drugačnem kontekstu. Problem zakonodaje je področje preprečevanja nepooblaščenega objavljanja/deljenja/širjenja/kopiranja. Ne ustvarjanja/manipuliranja, kot tule nekateri *khm* hiptatya *khm* branijo z nepremišljenimi argumenti.

Iz tvojega primera je lepo razvidno, da je problem dejansko širši. Kako preprečiti nelegalno širjenje. To je področje kjer zakonodaja zaostaja. Zakonodaja ne more zaostajat tam, kjer sploh nima kaj počet.

Hypathia ::

Ashrack je izjavil:


Danasnja druzba cisto prevec sciti zenske. Dejansko zenske v vecini primerov pricakujejo monogamijo, a po drugi strani pa niso sexualno na tako visokem nivoju kot so moski.
Zdaj ce sta partnerja sprejela monogamijo, je tu stvar da zenska kot moski poskrbita za spolne potrebe drug drugega. V nasprotnem primeru, si nezadovoljen in gres iskati spolna pozelenja drugam.

Monogamija je družbeno koristna, ker omogoča stabilno okolje za vzgojo potomcev, od kurbanja naokoli ni pa praktično nobenega haska, kvečjemu nasprotno, ker pogosto to stabilnost ogroža. Da sposobnost vtikanja v vsako špranjo pomeni visok sexualni nivo je popolna neumnost, da ne začnemo o tem, da vse raziskave kažejo na večjo nezadovoljenost žensk, torej bi bile kvečjemu one v večji meri upravičene iskati drugod.

gruntfürmich je izjavil:

Hypathia je izjavil:

...denarja, ki bi ga lahko država komot preskrbela in bi bil problem rešen...
kako pa če smem uprašat?

bi ga vzele moškim?

Kot da so moški edini, ki ustvarjajo denar.

stara mama je izjavil:


Sem se zmotil, spet si padla na najnižji primitivni nivo, od koder zganjaš svojo mizandrijo.
Kdo je sploh rekel, da sem šel k njim polnit odprtine?

Nobena beseda, ki sem jo tukaj zapisala ne more biti bolj primitivna ali sovražna od tipa, ki zlorablja prostitutke. Tako, da si lahko svoj DARVO zatakneš za klobuk.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()

Hypathia ::

jojw je izjavil:


Prostitucija že dolgo ni več domena žensk. Vse več je v tem poslu moških. Ni korektno, da opozarjaš zgolj na težave žensk, ki se prodajajo, na moške pa pozabljaš. Delaš razlike med spoloma, za kar v 21.stoletju ni opravičila! Konec debate..

Boo f*cking hoo, večina žensk ne podpira prostitucije, za razliko od moških, tako da se pogovori s sospolniki.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

mojter ::

tista ki ne podpira prostitucije naj ne bo prostitutka in se naj briga zase

Hypathia ::

You wish, sunshine.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

gruntfürmich ::

Hypathia je izjavil:

Ashrack je izjavil:

bi ga vzele moškim?

Kot da so moški edini, ki ustvarjajo denar.

potem pa ni problema če za ta namen obremenite ostale ženske. kao davek na feminizem ipd
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Hypathia ::

Sure, dude, takoj zatem ko boste moški poravnali račun za vse neplačano delo, ki ga opravijo ženske.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Miki N ::

Kdor bo slekel Hipi ga čaka grdo presenečenje.. ali pa tudi ne. Okusi so različni.

BraneK12 ::

Izi je izjavil:

Jaz sem pa mislil, da je splošno znano, da moški možgani avtomatsko slečejo vsako privlačno žensko. Tisočletja smo trenirali možgane tako da oblek na lepih mladenkah enostavno ne opazimo več. Ženske brez veze zapravljajo kupe denarja za obleke, ko pa možgani vso to nepotrebno navlako sproti odstranijo.


:):)

Umiram.

D3m ::

Miki N je izjavil:

Kdor bo slekel Hipi ga čaka grdo presenečenje.. ali pa tudi ne. Okusi so različni.


|HP EliteBook|R5 6650U|

Ashrack ::

Hypathia je izjavil:

Ashrack je izjavil:


Danasnja druzba cisto prevec sciti zenske. Dejansko zenske v vecini primerov pricakujejo monogamijo, a po drugi strani pa niso sexualno na tako visokem nivoju kot so moski.
Zdaj ce sta partnerja sprejela monogamijo, je tu stvar da zenska kot moski poskrbita za spolne potrebe drug drugega. V nasprotnem primeru, si nezadovoljen in gres iskati spolna pozelenja drugam.

Monogamija je družbeno koristna, ker omogoča stabilno okolje za vzgojo potomcev, od kurbanja naokoli ni pa praktično nobenega haska, kvečjemu nasprotno, ker pogosto to stabilnost ogroža. Da sposobnost vtikanja v vsako špranjo pomeni visok sexualni nivo je popolna neumnost, da ne začnemo o tem, da vse raziskave kažejo na večjo nezadovoljenost žensk, torej bi bile kvečjemu one v večji meri upravičene iskati drugod.

gruntfürmich je izjavil:

Hypathia je izjavil:

...denarja, ki bi ga lahko država komot preskrbela in bi bil problem rešen...
kako pa če smem uprašat?

bi ga vzele moškim?

Kot da so moški edini, ki ustvarjajo denar.

stara mama je izjavil:


Sem se zmotil, spet si padla na najnižji primitivni nivo, od koder zganjaš svojo mizandrijo.
Kdo je sploh rekel, da sem šel k njim polnit odprtine?

Nobena beseda, ki sem jo tukaj zapisala ne more biti bolj primitivna ali sovražna od tipa, ki zlorablja prostitutke. Tako, da si lahko svoj DARVO zatakneš za klobuk.


Ljudje imamo potrebe.
Partnerja si morata biti enakovredna in se dopolnjevati glede potreb. Drugace, vsaj v monogamiji, je to katastrofalna zveza.
Dokler sta oba partnerja srečna z drug drugim, kar pomeni da so le te potrebe zadovoljene, imamo par ki uziva v monogamiji.

Ampak, ko pa doticne potrebe niso zadovoljene, pride pa do razprtij. V obliki da partner, ki nima potesenih potreb, bo logično, iskal rešitev izven doticne zveze.
....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ashrack ()

Hypathia ::

Ne, niti približno logično. Logično bi bilo, da si že od začetka izbereš partnerja s katerim si kompatibilen na tem področju, logično bi bilo, da če/ko pride do razhajanj pogledaš kje so vzroki, ali so začasni ali trajni ali gre res za potrebe ali zgolj s pornografijo navdahnjeno preseravanje, kako bi se dalo neskladja rešiti... in če se ne da, se lepo razideš in si poiščeš drugega partnerja. Veliko tipov pa očitno ne želi reševati situacije ampak sedeti na dveh stolih in obenem izkoriščati potuho, ki jim jih daje patriarhalna družba.

Človek nima samo plazilskih možganov, ki delujejo v skladu z nagoni, ampak tudi prednji reženj, ki jih obvladuje in pri večini samoobvladovanje velja za nekaj pozitivnega. Veliko ljudi bi jedlo, pilo in kadilo do onemoglosti, pa tega ne počne, ker ve, da ni zdravo, veliko ljudi bi raje sedelo na kavču kot hodilo na fitness ali v službo, pa vendar hodijo ker to pripomore k zadovoljevanju drugih potreb, edino pri spolnem nagone se vse bolj uveljavlja prepričanje, da je njegovo samoomejavnje nekaj strašno negativnega ali nazadnjaškega.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

zmaugy ::

Če Trump dobi volitve, bo to zagotovo prepovedal, ane Hipatija?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Spxy ::

Hypathia je izjavil:

Ne, niti približno logično. Logično bi bilo, da si že od začetka izbereš partnerja s katerim si kompatibilen na tem področju, logično bi bilo, da če/ko pride do razhajanj pogledaš kje so vzroki, ali so začasni ali trajni ali gre res za potrebe ali zgolj s pornografijo navdahnjeno preseravanje, kako bi se dalo neskladja rešiti... in če se ne da, se lepo razideš in si poiščeš drugega partnerja. Veliko tipov pa očitno ne želi reševati situacije ampak sedeti na dveh stolih in obenem izkoriščati potuho, ki jim jih daje patriarhalna družba.

Človek nima samo plazilskih možganov, ki delujejo v skladu z nagoni, ampak tudi prednji reženj, ki jih obvladuje in pri večini samoobvladovanje velja za nekaj pozitivnega. Veliko ljudi bi jedlo, pilo in kadilo do onemoglosti, pa tega ne počne, ker ve, da ni zdravo, veliko ljudi bi raje sedelo na kavču kot hodilo na fitness ali v službo, pa vendar hodijo ker to pripomore k zadovoljevanju drugih potreb, edino pri spolnem nagone se vse bolj uveljavlja prepričanje, da je njegovo samoomejavnje nekaj strašno negativnega ali nazadnjaškega.


Upam, da pri tebi, ko pride čas prevlada prednji reženj in se ne boš razmnoževalo.

Hypathia ::

A zato, da bom imela dovolj časa vaše žene in hčere spreobrniti v feminizem, da bodo lahko končno svobodno zadihale? Morda pa res.

zmaugy je izjavil:

Če Trump dobi volitve, bo to zagotovo prepovedal, ane Hipatija?

Prej kot Biden gotovo, Demsi podpirajo tako trans agendo kot legalizacijo prostitucije.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()

zmaugy ::

Kaj je to "trans agenda"?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

jojw ::

Hypathia je izjavil:

jojw je izjavil:


Prostitucija že dolgo ni več domena žensk. Vse več je v tem poslu moških. Ni korektno, da opozarjaš zgolj na težave žensk, ki se prodajajo, na moške pa pozabljaš. Delaš razlike med spoloma, za kar v 21.stoletju ni opravičila! Konec debate..

Boo f*cking hoo, večina žensk ne podpira prostitucije, za razliko od moških, tako da se pogovori s sospolniki.

Hahahaha, motiš se, ženske v ZDA podpirajo legalizacijo prostitucije, torej soli pamet ženskam.

To, da ženske hodijo v Afriki na moške prostitute, ti verjetno ni znano, kajne? Tipično!

Si pa dvolična.. Greš se neko kvazi borko za enakost med spoloma, delaš pa čisto isto napako kot moški.. Hahah

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jojw ()

mojter ::

zmaugy je izjavil:

Kaj je to "trans agenda"?

I believe it is one or more of the following:

To weaken society into the form of a mush and thus making it easier to control, similar to a spider or centipede consuming its prey. A society needs some morals and discipline to stay strong. Once those are done for, it's subceptible to anything and everything.

To divide society so the people cannot come together against the elite, since you produce this transgender agenda and people will oppose or support it.

Use it to unleash multiple Banana Dictatorship style university campus policies and funky never before seen laws and it is enough to cause everyone to go against each other while the real problems like collapsing economy and infrastructure are totally ignored.

It contributes to depopulation since most people who became transgender end up to suicide and/or cannot breed, and thus allowing the depopulation that the elite did so far much easier.

https://www.reddit.com/r/conspiracy/com...

Hypathia ::

zmaugy je izjavil:

Kaj je to "trans agenda"?


Recimo tole:

Guaranteeing transgender students have access to facilities based on their gender identity. On his first day in office, Biden will reinstate the Obama-Biden guidance revoked by the Trump-Pence Administration, which will restore transgender students’ access to sports, bathrooms, and locker rooms in accordance with their gender identity. He will direct his Department of Education to vigorously enforce and investigate violations of transgender students’ civil rights."



jojw je izjavil:


To, da ženske hodijo v Afriki na moške prostitute, ti verjetno ni znano, kajne? Tipično!

Mi je znano, kakor tudi to, da to predstavlja kakšen procent ali dva celotne industrije prostitucije.

jojw je izjavil:

Si pa dvolična.. Greš se neko kvazi borko za enakost med spoloma, delaš pa čisto isto napako kot moški.. Hahah

In katera napaka bi bila to?
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hypathia ()
««
4 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skupine na Telegramu uporabljajo UI za slačenje žensk na fotografijah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
45249453 (35852) Shegevara
»

Facebook proti izsiljevanju z golimi fotografijami: naložite jih sami (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6523124 (18792) Markoff

Več podobnih tem