» »

Punce nikoli niso kazale pretiranega zanimanja zame

Punce nikoli niso kazale pretiranega zanimanja zame

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
»

Hypathia ::

Raptor F16 je izjavil:

V bistvu mi je zanimivo kako se pri takih temah vedno pogovarjamo na način, kot da smo samo moški navadni socialni debili.

Strah, nervoza, mutavost, neresnost imaš tudi pri ženskah. Men je blo tako smešno k sem eno zapecal na troli, dala številko pa še v isti ulici sva stanovala. Sem enkrat poklical za foro, če greva ven tečt ko je bil ravno dan... ni odgovora. V hecu pošljem SMS če me je že pozabila :D Nasledn dan jo na random srečam v supermarketu, ženski bilo nerodno ampak ji je ful sililo na smeh pa skos je v tla gledala. Pač... sem insistiral če gremo kaj spit sprot je celo pristala... 3/4 cajt jamrala o faksu pa kako je včer telefon založila v predalu. Vse kul :D dokler je nisem enkrat za foro spet poklical če bi spet joinala na giru... ni odgovora... ok pridem z laufa v flet in mi pošlje 3 ekstra dolge SMS-e kako rabi cajt zase, da je v nekem težkem obdobju, da ma stvari pri seb za razčistit... po tistem sem stvar pustil. Sem jo pa še nee parkrat srečal na busu ampak je tko nekak izpadlo kot da jo je strah pa sm raje pustil vse skup. Čez en mesec na facebooku spiše 2 traktata kako težko je najt resnga fanta, da se mi je ja kokakola zaletela v grlu. :))

Aha, tudi potem, ko te je odpikala si jo še vedno stalkal po FB-ju, very nice. Sicer pa tale zapis več kot o njej pove o tebi, konkretno, da si emocionalno neinteligenten bukselj, ki mu niso jasne osnovne stvari kot denimo to, da moški in ženske pač niso v istem položaju ko gre za zavrnitve. In a nutshell: “Men are afraid that women will laugh at them. Women are afraid that men will kill them.”

Če moški zavrne žensko, na še tako direkten in nesramen način, se mu v 99,99% primerov ne bo zgodilo nič kaj hudega, morda bo deležen kakšne žaljivke ali opravljanja za hrbtom, medtem ko se ženske zavrnitve moških ne tako redko končajo precej slabo, z agresivnostjo, grožnjami, nasiljem in celo umori. Če k temu dodamo še tipično žensko socializacijo, ki vzpodbuja k prijaznosti in empatičnosti, je povsem jasno zakaj ti konkretna punca ni direktno povedala kaj si je v resnici mislila, torej, da odjebi, ker je ne zanimaš, ampak je zavrnitev izpeljala posredno, z izmikanjem in izgovori, kot to naredi večina, iz zgoraj omenjenih razlogov.

showsover ::

Hypathia je izjavil:

Ravno nasprotno, zelo dobro je, takšni moški so med najbolj zaželenimi, podobno kot oni, ki so odraščali v ženskem okolju, denimo družini z več sestrami, ki so jih uspele ustrezno umaniriti. Splošno znano je, da so moška okolja precej toksična in slabo vplivajo na posameznike, jih zaradi pear pressurja vzpodbujajo k neumnemu, seksističnemu ravnanju.

To pa močno dvomim, da, recimo, pomehkužen moški brez moških prijateljev dobro kotira pri ženskah in da so mu ženske sploh edina družba, ki jo okupira 24/7. In da se ne znajde v svoji ožji skupnosti, niti se ne zna postaviti in nima izkušenj, znanj, spretnosti in energije. Moški smo verjetno res marsikaj ampak čisto brez razloga na tem svetu pa tudi nismo, vsaj povečini ne.

In a nutshell: "Men are afraid that women will laugh at them. Women are afraid that men will kill them."

To je tvoja resnična interpretacija o moških?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

janezvalva ::

Hypathia sovraži moške.
whatever.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

showsover je izjavil:

To pa močno dvomim, da, recimo, pomehkužen moški brez moških prijateljev dobro kotira pri ženskah in da so mu ženske sploh edina družba, ki jo okupira 24/7. In da se ne znajde v svoji ožji skupnosti, niti se ne zna postaviti in nima izkušenj, znanj, spretnosti in energije. Moški smo verjetno res marsikaj ampak čisto brez razloga na tem svetu pa tudi nismo, vsaj povečini ne.

Kar verjemi mi, veliko feministično orientiranih žensk je v zvezi z takšnimi moškimi in so z njimi precej zadovoljne.

showsover je izjavil:

In a nutshell: "Men are afraid that women will laugh at them. Women are afraid that men will kill them."

To je tvoja resnična interpretacija o moških?

To je quote Margaret Atwood, ki temelji na dejstvih, jaz sem ga samo povzela in na ta način razložila, zakaj ženske zavračajo tipe po ovinkih in ne direkt.

IL_DIAVOLO ::

Prevec beres, premalo imas svojih izkusenj. Zato si tudi popolnoma nekredibilna.

Hypathia je izjavil:

Kar verjemi mi, veliko feministično orientiranih žensk je v zvezi z takšnimi moškimi in so z njimi precej zadovoljne.

Verjamem ti le to, da ti verjameš, da so zadovoljne, jaz pač ne, pa nisem rosno mlad.

Hypathia je izjavil:

To je quote Margaret Atwood, ki temelji na dejstvih, jaz sem ga samo povzela in na ta način razložila, zakaj ženske zavračajo tipe po ovinkih in ne direkt.

Ok, da poenostavimo, če bo zavrnila kakšnega moškega, z veliko verjetnostjo domnevaš, da te bo življenjsko ogrožal?
Z drugimi besedami, še nobenega moškega nisi zavrnila, ker si še živa?

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

vostok_1 je izjavil:

Kaj pa ve 40 letni zavaljenec v kleti, kaj ženskam sede?

To leti name?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

showsover je izjavil:

Verjamem ti le to, da ti verjameš, da so zadovoljne, jaz pač ne, pa nisem rosno mlad.

Jaz pa verjamem ženskam, ki razlagajo o svojih razmerjih, še posebej v okoliščinah, kjer nimajo nobenega razloga za laganje, poleg tega sklepam tudi po sebi, ki mi gredo mačistični tipi na jetra.

showsover je izjavil:

Ok, da poenostavimo, če bo zavrnila kakšnega moškega, z veliko verjetnostjo domnevaš, da te bo življenjsko ogrožal?

Če bi zavrnila napačnega moškega, bi lahko končala precej slabo, da. Lahko pogledamo samo zadnje razvpite primere pri nas, tip zažgal svojo ženo, tip ubil kelnarco ker ga ni šmirglala, tip premlatil mariborsko sodnico, tip zastrupil svojo bivšo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

Hypathia je izjavil:

Če bi zavrnila napačnega moškega, bi lahko končala precej slabo, da. Lahko pogledamo samo zadnje razvpite primere pri nas, tip zažagal svojo ženo, tip ubil kelnarco ker ga ni šmirglala, tip premlatil mariborsko sodnico.

Torej, načeloma, na osnovi nekaterih primerov sklepaš na moške nasplošno in temu prilagajaš vso svojo prihodnost? Kaj ti zagotavlja, da tisti 'posesiljen' možakar, ki te bo na prvi pogled prepričal (kot si pač nekje morda zasledila), ne bo diametralno spremenil svojega obnašanja? Res je tole vse skupaj malo precej radikalno, se ti ne zdi?

enemon ::

Hypathia je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

V bistvu mi je zanimivo kako se pri takih temah vedno pogovarjamo na način, kot da smo samo moški navadni socialni debili.

Strah, nervoza, mutavost, neresnost imaš tudi pri ženskah. Men je blo tako smešno k sem eno zapecal na troli, dala številko pa še v isti ulici sva stanovala. Sem enkrat poklical za foro, če greva ven tečt ko je bil ravno dan... ni odgovora. V hecu pošljem SMS če me je že pozabila :D Nasledn dan jo na random srečam v supermarketu, ženski bilo nerodno ampak ji je ful sililo na smeh pa skos je v tla gledala. Pač... sem insistiral če gremo kaj spit sprot je celo pristala... 3/4 cajt jamrala o faksu pa kako je včer telefon založila v predalu. Vse kul :D dokler je nisem enkrat za foro spet poklical če bi spet joinala na giru... ni odgovora... ok pridem z laufa v flet in mi pošlje 3 ekstra dolge SMS-e kako rabi cajt zase, da je v nekem težkem obdobju, da ma stvari pri seb za razčistit... po tistem sem stvar pustil. Sem jo pa še nee parkrat srečal na busu ampak je tko nekak izpadlo kot da jo je strah pa sm raje pustil vse skup. Čez en mesec na facebooku spiše 2 traktata kako težko je najt resnga fanta, da se mi je ja kokakola zaletela v grlu. :))

Aha, tudi potem, ko te je odpikala si jo še vedno stalkal po FB-ju, very nice. Sicer pa tale zapis več kot o njej pove o tebi, konkretno, da si emocionalno neinteligenten bukselj, ki mu niso jasne osnovne stvari kot denimo to, da moški in ženske pač niso v istem položaju ko gre za zavrnitve. In a nutshell: “Men are afraid that women will laugh at them. Women are afraid that men will kill them.”

Če moški zavrne žensko, na še tako direkten in nesramen način, se mu v 99,99% primerov ne bo zgodilo nič kaj hudega, morda bo deležen kakšne žaljivke ali opravljanja za hrbtom, medtem ko se ženske zavrnitve moških ne tako redko končajo precej slabo, z agresivnostjo, grožnjami, nasiljem in celo umori. Če k temu dodamo še tipično žensko socializacijo, ki vzpodbuja k prijaznosti in empatičnosti, je povsem jasno zakaj ti konkretna punca ni direktno povedala kaj si je v resnici mislila, torej, da odjebi, ker je ne zanimaš, ampak je zavrnitev izpeljala posredno, z izmikanjem in izgovori, kot to naredi večina, iz zgoraj omenjenih razlogov.

No, jaz sem v srednji in na faksu ene par punc zavrnil na "lep" in ne direkten način. Ena me je kljub temu šlatala še vedno na polno na hodniku šole, druga me je recimo videla po naključju v diskoteki in potem celo noč laufala za mano, dokler potem nisem šel domov. Tako da tudi punce niso čisto nedolžne, kar se tega tiče. In mogoče tudi zaradi takih izkušenj delujem rahlo "prestrašeno" pred puncami zdaj in one to začutijo.

Torej so se punce še preveč zanimale zate, samo ne tiste, ki so bile tebi všeč, in je cela tale tema fake. Ok.

Noro, vsa čast. Mi nismo imeli tako samozavestnih punc, smo pa včasih dali sondirati teren s tem, da je šel kandidat naprej, opazovalec/a/i so pa nekaj korakov zadaj spremljali odziv, če so se dekleta ozrla za njim ali ne. In so se, da pa bi kar šlatale, no way, v najbolj mokrih sanjah mogoče

Zgodovina sprememb…

enemon ::

Hypathia je izjavil:

Torej so se punce še preveč zanimale zate, samo ne tiste, ki so bile tebi všeč, in je cela tale tema fake. Ok.

Svoj čas jih je bilo ene par, zdaj pa že zelo dolgo nič... Nekaj pač ni OK, ne vem pa, kaj je vzrok...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

Jah kaj, šole je konec star si 40, slab socialni status in mama ti kuha. Kaj pričakuješ? Čudež? Sprijazni se, vsaj preživnine ne plačuješ pa dobre kolke in hrbtenico imaš.

Na silo ne išči. Bi ti pa za družbo na stara leta priporočil pasjega kosmatinca oz prijatelja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

showsover je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Če bi zavrnila napačnega moškega, bi lahko končala precej slabo, da. Lahko pogledamo samo zadnje razvpite primere pri nas, tip zažagal svojo ženo, tip ubil kelnarco ker ga ni šmirglala, tip premlatil mariborsko sodnico.

Torej, načeloma, na osnovi nekaterih primerov sklepaš na moške nasplošno in temu prilagajaš vso svojo prihodnost? Kaj ti zagotavlja, da tisti 'posesiljen' možakar, ki te bo na prvi pogled prepričal (kot si pač nekje morda zasledila), ne bo diametralno spremenil svojega obnašanja? Res je tole vse skupaj malo precej radikalno, se ti ne zdi?

Well, that's the beauty of feminism, ki ženske nauči zelo dobro "brati" moške in njihove hakeljce in red flage.

Razumem, torej, še prav nobenega moškega nisi zavrnila?

c3p0 ::

A-242 je izjavil:

Takole pomisli, spoznas dekle in ti mu poves, da nimas moskih prijateljev ker so vsi prevec macisticni. Se druzis samo z dekleti. Nea dobro, a? Se bo strinjala s tabo in takoj skocila s tabo pod rjuhe, mar ne? ;)

Ne bo, ker niti žensk in moških ne moreš tako primerjat, saj si nismo diametralno nasprotni, ampak različni. Za primer, recimo Playgirl magazine ne kupujejo ženske, ampak moški.

Pa ne, da sploh nimajo prijateljic, bolj mešano.

Hypathia je izjavil:

Jaz pa verjamem ženskam, ki razlagajo o svojih razmerjih, še posebej v okoliščinah, kjer nimajo nobenega razloga za laganje, poleg tega sklepam tudi po sebi, ki mi gredo mačistični tipi na jetra.

Vsaka medalja ima dve plati, to bi ti že lahko vedel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

HulkHogan ::

Hypathia je izjavil:

Well, that's the beauty of feminism, ki ženske nauči zelo dobro "brati" moške in njihove hakeljce in red flage.

A zato je feministična Švedska tak raj za ženske?

Raptor F16 ::

Hypathia je izjavil:

Takole pomisli, spoznas dekle in ti mu poves, da nimas moskih prijateljev ker so vsi prevec macisticni. Se druzis samo z dekleti. Nea dobro, a?

Ravno nasprotno, zelo dobro je, takšni moški so med najbolj zaželenimi, podobno kot oni, ki so odraščali v ženskem okolju, denimo družini z več sestrami, ki so jih uspele ustrezno umaniriti. Splošno znano je, da so moška okolja precej toksična in slabo vplivajo na posameznike, jih zaradi pear pressurja vzpodbujajo k neumnemu, seksističnemu ravnanju.

Toksična ?

Toksična !?

Ženska ti sploh nimaš pojma kako izgleda socializacija med moškimi. We do some dumb shit, we may call each other names ampak na koncu dneva boš najboljši prijatelj s človekom s katerim si se vsaj enkrat stepel.

Ko pa ženska začne s tistimi "nič ni narobe" čeprav se razpriča že o malenkostih ala osa ji je v avto zalutala... potem je cela situacija Fu*ked up. Takrat ko te raka oseba s pasivno agresijo namerno spravlja v negotovost čeprav se trudiš razrešiti problem temu se pa lahko reče TOKSIČEN odnos.

Včeraj sem kolega poklical na pir. Veš kako je to izgledalo ?

Pičko, piwo dons ?
Čez kok cajt ps ?
Čez eno uro "xxx plac" nigga
Roger roger
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Hypathia je izjavil:

Aha, tudi potem, ko te je odpikala si jo še vedno stalkal po FB-ju, very nice. Sicer pa tale zapis več kot o njej pove o tebi, konkretno, da si emocionalno neinteligenten bukselj, ki...

Kaj je s tabo ? Žensko prej nafehtaš za FB kot za cifro...

Če sm prišel do cifre smo se valda tud na FB, Snepchet, Insta pofočkal še isti dan...

News Feed kao nešto novo ?

Zgodovina sprememb…

Meiniken ::

PrihajaNodi je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

To leti name?

A si se prepoznal pa nisi bil ziher za koga gre? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Meiniken ()

A-242 ::

c3p0 je izjavil:

A-242 je izjavil:

Takole pomisli, spoznas dekle in ti mu poves, da nimas moskih prijateljev ker so vsi prevec macisticni. Se druzis samo z dekleti. Nea dobro, a? Se bo strinjala s tabo in takoj skocila s tabo pod rjuhe, mar ne? ;)

Ne bo, ker niti žensk in moških ne moreš tako primerjat, saj si nismo diametralno nasprotni, ampak različni. Za primer, recimo Playgirl magazine ne kupujejo ženske, ampak moški.

Sovinist! ;) Ne bom razpredal, ker je tukaj prevec tipov, ki morajo braniti cast svoje izbranke (dokler jih ne brcne) ampak resno, ce zenska nima prijateljic ampak se druzi samo s tipi, se ni pametno ukvarjati z njo. Seveda pa zaradi mene, izvolite in porocajte o izkusnjah. ;) Lahko pa tudi kdo, ki se je na taksni ze opekel kaj pripomni ;)

Meiniken je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

To leti name?

A si se prepoznal pa nisi bil ziher za koga gre? :))

Samo omenim, poznam cloveka, ki je od svojeta 17 do 30 presedel v kleti - ne pretiravam, dobesedno - zlezel za eno leto iz kleti, nasel dekle, se v naslednjem letu razplodil, ozenil in se vrnil v klet. Zdaj ima 3 otroke :)), vecino casa je spet v svoji kleti, samo da mu druzbo otroci delajo - obcasno, se razume.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A-242 ()

A-242 ::

Raptor F16 je izjavil:

Ti jaz povem, bere se kot ubogi prestrasencek, ki mu je samo do "pussya", na slepo (preko FB) strelja s pumparco v oblake rac, ces "ena bo ze dol padla". Tako, da se strinjam z njim. Seveda, pa le naprej zalezuj zenske preko FBja, narava je zagotovo mislila natancno to. Je pa res, da v enaki stopnji postajajo degeneriranci tako moski kot zenske, vsaj tu ste si enaki.

Samo omenim, poznam cloveka, ki je od svojeta 17 do 30 presedel v kleti - ne pretiravam, dobesedno - zlezel za eno leto iz kleti, nasel dekle, se v naslednjem letu razplodil, ozenil in se vrnil v klet. Zdaj ima 3 otroke :)), vecino casa je spet v svoji kleti, samo da mu druzbo otroci delajo - obcasno, se razume.

Kaj je narobe s tem, da si v kleti? Resno sprašujem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Slopek ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je narobe s tem, da si v kleti? Resno sprašujem

Mmmm nič narobe, ampak ne se potem spraševat zakaj si sam.

Meiniken ::

Hol up... Od takega bi pričakoval, da niti socializacije ni imel dosti za tak podvig. Da je pa še otroke naredil? Svašta.

Ampak to so res izjeme...je pa vprašanje, kakšno je dobil...mogoče je ona bila v kleti od 12.leta, pa je šla samo za en mesec iz kleti, da je našla soul mate...kaj veš
Lahko pa ima tipček spet druge kvalitete, za katere ne vemo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

IL_DIAVOLO ::

Poor kids with fucked up parents.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Poor kids with fucked up parents.

And poor kids, will grow up into fucked up adults. 100%

A-242 je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ti jaz povem, bere se kot ubogi prestrasencek, ki mu je samo do "pussya", na slepo (preko FB) strelja s pumparco v oblake rac, ces "ena bo ze dol padla". Tako, da se strinjam z njim. Seveda, pa le naprej zalezuj zenske preko FBja, narava je zagotovo mislila natancno to. Je pa res, da v enaki stopnji postajajo degeneriranci tako moski kot zenske, vsaj tu ste si enaki.

Bro, Hipatija je frej... hit her up. Maybe you two can hook up. Who knows ?

2 Salty Klugscheißerja na kupu, what could go wrong ? :))

hr_natakar ::

Meiniken je izjavil:

Hol up... Od takega bi pričakoval, da niti socializacije ni imel dosti za tak podvig. Da je pa še otroke naredil? Svašta.

Model, ki je to uspel doseci je verjetno dovolj inteligenten in iznajdljiv. Pa izredno prilagodljiv. Da se. V kleti imas lahko internet s katerega se lahko naucis celo vec kot te naucijo v soli. Vse kar potrebujes je volja, zanimanje, cas, inteligenca, mogoce se malo prakse par mesecev zunaj in kaksen procent jih uspe dokaj hitro. Naucite se body language iz youtube posnetkov. Dela cudeze. Potem se zaposlite tam, kjer dela veliko zensk, magar zastojn, samo da dobite socialne stike z zenskami. Zenske imajo ponavad veliko prijateljic. Tako se najlazje spozna potencialno dekle.

Zgodovina sprememb…

1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67191728 (83407) HODL

Nadlegovanje ali spogledovanje (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

671118296 (102268) Mavrik
»

feminizacija zahodnega moškega (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38177768 (69769) jype

Več podobnih tem