» »

Punce nikoli niso kazale pretiranega zanimanja zame

Punce nikoli niso kazale pretiranega zanimanja zame

Temo vidijo: vsi
1 2
3
4

A-242 ::

No pa se delajmo, da je hypatia resnicna zenska.

Lepo telo, grd fris. Lep fris, grdo telo. Nekaj vmes. Povprecno zazeljena.

Inteligentna, zoprna, obsojajoca. Naucila se je nastavit fotoaparatu, se delati zabavno in prijazno (dokler ne pade v zvezo, kjer njena ponarejena osebnost ne more dolgo vzdrzati). Vse na njej je narejeno.

Starost (glede na Rowlingovo - Harrya potterja bi se prezvecil, nje pa ne) nekje do 30. Mogoce rahlo cez s precej nezrelim razmisljanjem. Brez izkusenj - morda je nazigala celo puberteto (v kateri je se vedno) v igranju mmorpg, se poglabljala v fantazije s knjigami. Socializacija: 0 tock.

Brez prijateljic (ce vam lahko dam samo en nasvet - bezite od zensk brez prijateljic cimdlje stran - zenske zavohajo karakter in ce se se same nocejo druzit z njo, jih upostevajte - cimdlje stran), socialnih stikov prakticno nima (sicer ne bi na slotechu visela)

Imela nekaj tipov, brezvezne, kratke zveze, prva je bila seveda mladostniska zaljubljenost, kjer je izvisela, ker je nasel boljso ali pa je preprosto dolgocasna. Dosmrtna travma, ki ji daje legitimiteto pred samim sabo, da je lahko p*zda do moskih.

Zaradi svoje povprecnosti so jo obletavali vsi iz FRI-ja(tega ne vem, ampak mi pase v profil), ker je bila dovolj povprecna, da so se jo sploh upali oblajati (in dobili frustracije, ko jih je dumpnila - da se nekaj povprecnega ne zmorejo dobiti). Potencialne snubce je izkoriscala (ker je bilo cepcev dovolj) in hebala v glavo. Si pumpala ego, in nabijala vibrator (ker ji pac sex s tipom pac ne dogaja - pa ne, da je "mavricna", ne more se sprostiti, ker bi s tem padla maska, ki jo skrbno neguje).

Verjetno vmes naletela na enega, ki je bil pa morda celo zanimiv. Pa jo je se ta pustil, ker je pac zatezena.

In zdaj imate tempirano bombo (2 taki poznam, ne sicer FRI ampak se tocno ujemajo), ki bo tipa, ko ga bo nekoc dobila (verjetno - ker se spodobi, da bi ze imela otroka, sama si ga ne zeli, ker jo je strah poroda), zamorila na polno. Ker taka pac je. Hitro se zagrebite, take priloznosti, da si za*ebete zivljenje ne boste vec nasli.

In take bojo leta spametovala (ali pa bo Darvin poskrbel, da izumrejo).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: A-242 ()

Cruz ::

Uff, to pa je psihološka ocena.

tikitoki je izjavil:

Zakaj govoris o stvareh o katerih ne ves nic? Sicer pa imajo tudi moski probleme.
Tako. Erektilna disfunkcija ni joke! ;(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Hypathia ::

To ni psihološka ocena ampak klasični prosti spis/rant zakrknjenega women haterja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

Hypathia je izjavil:

To ni psihološka ocena ampak klasični prosti spis zakrknjenega women haterja.

Pozabil sem se omeniti, da ima bujno domisljijo (posledica Rowlingove in pomanjkanje socializacije) s katero pred sabo opravicuje vse kar je na njej narobe. Seveda so krivi drugi (sploh tisti, ki njenih tezav nimajo in so zenske zadovoljne z njimi :))).

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Ocitno je poleg Nodija se en nastradal :D

Več kot očitno gre samo za tvoje projekcije.

Hypathia je izjavil:

Več kot očitno gre samo za tvoje projekcije.

Kar tolazi se ;) Bodi vsaj enkrat v zivljenju posten do drugih in priznaj, da sem zadel 100%. Te bom pa ze vnaprej potolazil, nisi edini. Si vsaj tretji patoloski primerek in imam resno na sumu, da se tam nekje giblje vecina povprecnih deklet.

Zgodovina sprememb…

Meni se ni treba tolažiti, ti si tisti, ki tukaj piše domišljijske spise o osebah, ki jih ne pozna, kar ti je očitno v veliko uteho, sirotek.

Hypathia je izjavil:

Meni se ni treba tolažiti, ti si tisti, ki tukaj piše domišljijske spise o osebah, ki jih ne pozna, kar ti je očitno v veliko uteho, sirotek.

He he, ves, veliko si vrtel gobcek po celem forumu, drobec tukaj, drobec tam, skupaj pa povejo veliko. ;) Kaj pa ves, mogoce nisem samo fikus v DU (kot bi si nekateri zeleli :))) ampak klinicni psiholog, ki ravno disertacijo pise in je poiskal najboljsi mozen forum za pridobivanje materiala. Na tem cudovitem internetu polnem idiotov (m.avrik, hitro priteci, uzalil sem internet... :))) je vse mozno...

No dovolj heca, cas za spremembo uporabniskega imena. Bodite mi (psiholosko) zdravi.

Zgodovina sprememb…

Očitno niti toliko, da bi znal razbrati moj spol, čeprav ga nisem nikoli skrivala.

StFrRo ::

A-242 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Meni se ni treba tolažiti, ti si tisti, ki tukaj piše domišljijske spise o osebah, ki jih ne pozna, kar;) ti je očitno v veliko uteho, sirotek.

He he, ves, veliko si vrtel gobcek po celem forumu, drobec tukaj, drobec tam, skupaj pa povejo veliko. ;)

:)):)):))

Ti jaz povem nekaj!?? ;)

Ko jaz odprem svoj gobec, potem me (TAKOJ) IZBRIŠEJO! ;)

Je pa tukaj polno enih PSIHIČEV, vključno s tabo, tisti velikih ne bom sploh omenjal :))

ZAKAJ pa Hipatija ostaja in vstraja na tem BUTALSKEM forumu, ki ga OČITNO podpirajo in omogočajo tudi razne INTELIGENTNE osebe, ki pošejo razne članke, je pa vprašanje zase!

In DA! Ste eni bedniki, ki ne premorete niti toliko soli v glavi, da bi človeku - v tem primeru ženski, verjeli, da govori resnico!

Da ste prepolni samega sebe in prepotentni do onemoglosti, je samo OBJEKTIVNA presoja vsakega normalneha človeka!! ;)

Kje je zdaj tisti GRANDE Kiturina, da izbriše vsaj tale post, .... če že ničesar DRUGEGA NI SPOSOBEN!!? 8-O

Telbanc ::

Hypathia je izjavil:

Očitno niti toliko, da bi znal razbrati moj spol, čeprav ga nisem nikoli skrivala.

Pomembno je kaj kdo piše, ane, ne kakšnega spola je. Ane. jaz se s tem ne obremenjujem.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

nevone ::

tikitoki je izjavil:

nevone je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Predvsem pa ne poslušat starih, zagrenjenih kurbirjev, ker boste tudi sami postali takšni.

Moški ima lahko otroke še po 70 letu, ženskam se že po 25 začnejo pojavljati resni problemi.

To je fama. Ženske nimajo nobenih tovrstnih problemov do menopavze.

o+ nevone

Zakaj govoris o stvareh o katerih ne ves nic? Sicer pa imajo tudi moski probleme.

A bi lahko malo bolje elaboriral s čim se ne strinjaš?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

StFrRo je izjavil:

Z razlogom, pac teenager, z nizko samozavestjo, ki se naveze na vsak samoimenovani zenski spolni organ, in ga s svojo Disneyevim risankam primerno vnemo brani, nima ne izkusenj, ne znanja, da bi lahko v debato prispeval karkoli uporabnega, tako da nobene skode.

Telbanc je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Pomembno je kaj kdo piše, ane, ne kakšnega spola je. Ane. jaz se s tem ne obremenjujem.

No jaz se obremenjujem ravno v toliko, da nek nazadnjaski SDSovec, poln predsodkov pise v imenu zenskega spola in mu dela sramoto, na pretezno moskem forumu pa dviguje odpor do zensk.

Zgodovina sprememb…

FiReFTW ::

Zato ker ne pristopiš k njim, nažalost v današnjem svetu je skoraj nemogoče dobiti punco če ne narediš prvega koraka, saj punce ne bojo pristopile k tebi zarad večih razlogov, tako je današnja družba pač nareta, da moški kao mora naredit prvi korak.
Seveda so izjeme ampak v zelo veliki manjšini.

starkos ::

Kot ženska priznam, in upam trditi enako za večino mojih znank, da ženske res redko pristopamo do moških. Naša taktika je ponavadi pogledovanje in nasmihanje moškim in upanje, da bo izbranec to opazil kot signal, da lahko pristopi. Očitno imamo res v glavi, da tako pač mora biti.

Je pa res, da ko se z nekom takim že enkrat spoznaš in družiš, smo ponavadi ženske tiste, ki damo pobudo za zvezo. Veliko takih primerov poznam, ko je izgledalo kot da moški ne upajo priznati, da si želijo kaj več kot samo prijateljstvo in je na koncu ženska dala pobudo za kaj več.

oemdzi ::

Tema se lahko zapre, ker itak bo avtor teme po novem omejen (ne)zanimanje punc izključno iz njegove lastne regije. Je pa ta prednost, da se da z masko (tudi na prostem) marsikaj skriti.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

HotBurek ::

Kdo je za to, da ustvarimo skupino "wunderbar Terrorismus Zeit"?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zimonem ::

NehAjte se prepirat. Op je pomoje namigoval na pomanjkanje ljubezeni ne na vojno in sovraštvo med spoloma.

MasterTade ::

Kaj se sekiraš, trend gre itak v samskost v kombinaciji z vezami za sex
Mors omnia aequat

PrihajaNodi ::

Obstaja telefon v dusevnih stiskah.

Sicer pa meni ste zaklenili temo od Nejca Sveteta tole naj bo pa odprto?

Prosim za zaklep.

Hvala
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

hr_natakar ::

Nasvet kako dobit zensko. Opazil sem, da nekateri tukaj vecinoma gledajo na razmerje ali ljubezen na logicen nacin, na vzrocno posledicni nacin, celo v stevilkah (ce imas veliko denarja bos dobil zensko). To ni res. Ce dobis zensko samo zarad denarja potem nisi dobil zene ampak sponzoruso. Ljubezen ni logika, niti matematika. Pri mladostnikih je glavni motiv zaljubljenost, ne denar. Kasneje pri odraslih zenskah je poleg ljubezni pomembno tudi splosno pocutje na drugih podrocjih. No, tudi dovolj denarja daje zenskam dolocen obcutek financne varnosti ampak pojdimo po vrsti...

UVOD

Za uvod naj povem, da dolocene zenske sicer padajo na denar ampak samo ce nimate drugih atributov. Za dokaz imate stevilne tujce in domacine ki pridejo brez evra in takoj dobijo zensko. Torej nek atribut verjetno imajo ce jih zenska zeli.

O kaksnih atributih je govora? Ce nimajo denarja kako dobijo zensko? Tukaj sem opazil, da ni pogoj niti lep obraz, niti dolzina penisa niti suhost, nabildanost ali pa to ce je visok ali nizek. Tudi od zensk sem slisal, da more bit moski malo grd, torej stevilnim zenskam lepota ni pogoj. Kaj je najvecji atribut na katere padajo zenske? Moskost, samozavest, moska energija, ki jo nove generacije moskih v zahodnem svetu posedujejo manj kot generacije prej. Tukaj ni potrebno biti macho ali nabildan tip ali fizicno mocen, seveda pomaga ampak glavno je izzarevanje moske energije in obcutek zensk, ki ga ima ob vami. Sem videl suhce na katere se zenske lepijo. Tudi moske z odvecnimi kilogrami. Vse je v energiji, v obcutkih. Pod mosko energijo ne mislim nasilja, ker moska energija je lahko prijazna, pozorna in zascitniska do zensk. Fitnes sicer lahko nekoliko pomaga pri samozavesti ampak zenske hitro zavohajo, ce si karakter moskega ali pa pozenscena nabildana oseba. Nekaterim je dovolj da imate mosko energijo, samozavestno drzo in obnasanje. To zenske zavohajo samo da vas pogledajo od dalec. Tudi to se da izboljsat v enem samem dnevu. Tudi po mojih opazanjih in seveda tudi iz pogovora z stevilnimi zenskami so povedale, da rabijo moskega ne pa copate ali moske prijateljice, ki jim prikima vsaki njeni besedi z... "Da, draga". "Seveda, ljubica" itd. Potrebujejo mosko osebo s katero se bodo pocutile zenske. Obcutile svojo zenskost v odnosu moski/zenska. V pozitivnem smislu. Svoje zenststvenosti ne morejo obcutit z osebo, ki ima zensko energijo. Seveda nekaterim je vsec tip copate ampak vecini ne. Stevilne zenske, ce ni izbire moskih, na koncu pristane s tistim, ki je na voljo. Le iz obupa, ker ne najdejo boljsega na koncu pristanejo s tistim, ki ima vsaj kaksen atribut, recimo financno stabilnost.
Poleg moskosti in moske energije je cenjen tudi atribut sposobnosti. Ce zenske zavohajo, da je moski v kakrsnem koli podrocju sposoben, da se znajde, je to velik atribut. Tukaj ni toliko pomembno na katerem podrocju, lahko je vse od umetnosti, racunalnistva do sporta, raznih poklicov pa celo kriminala. Ja, tudi takoimenovani frajerji so vedno bili magnet za zenske, ker delujejo sposobni in imajo mosko energijo.

DOBRI FANTJE IN MIT DA ZENSKE LJUBIJO BARABE

Vecina danasnjih fantov ima napacno predstavo o temu kaj pomeni dober fant ali dober moski. Pogosto jih slisim ko pravijo...pa saj sem dober fant, prijazen do nje, v vsem ji ustrezem. Na koncu pa izbere barabo, ki se ne zna obnasat. Ne, zenske si ne predstavlajo dobrih fantov na tak nacin. V oceh zensk kaj pomeni biti dober fant ali dober moski. To pomeni, da mora biti moski predvsem moski. Ne zeli moskega z zensko energijo, ki bo njena prijateljica. Ker jo zenstvenost pri moskem ne privlaci. Poudarjam, lahko ste prijatelj zenskam ampak to ni vasa glavna naloga kot moskega. Ne boste verjeli ampak praviloma bodo zenske prej izbrale barabo, ki je kdaj tudi nesramen kot pa moskega, ki glumi prijazno prijateljico. Zato, ker z nesramno barabo bo vsaj moskega dobila. Pri moskih, ki glumjo zensko prijateljico pa ne vidi pravega moskega. Taksni ponavad koncajo v friend zone ali prijateljstvu. Ce moski igra vlogo zenske prijateljice ga bo zenska tako tudi dozivljala, kot prijateljico in ne kot pravega moskega. Poudarjam, da ste lahko prijatelj zenskam ampak to ni glavna naloga vas kot moskega.

KAKO ZACET

Marsikdo izmed vas ima ze verjetno kaksen atribut, ki je vsec zenskam. Recimo materialna sigurnost je dokaj visoko na lestvici atributov. Ampak zavedat se morate, da ce ima nekdo nekoliko nizjo ali podobno materialno varnost ampak ima se kaksen dodaten atribut bo verjetno imel vecje zanimanje s strani zensk.

Najbolj pomaga, ce se naucite osnov telesne govorice. Tukaj se lahko naucite vse od tega kako se telesno postavit do tega, da boste znali prebrati znake, ki vam jih da zenska s svojo telesno govorico. Verjemite, ze par dobrih posnetkov na youtube dela cudeze. Na youtube obstaja ogromno posnetkov, tudi v zivo, kjer prikazujejo obnasanje mosko zenskih odnosov, osvajanj, flirtanj. Naucite se lahko kako dobit samozavestno drzo, obnasanje. Svoje neprimerne telesne reakcije, ki vas izdajo, da niste dobri moski pa prenehate uporabljat. Zenske intuitivno znajo prebrati in zavohat moskega ze na podlagi telesne govorice. Moski te signale dajemo podzavestno ne da bi se jih sploh zavedali. Ce boste zvedeli kaksne napake delate pri srecanju z zenskami boste ze s tem nekoliko zvisali podobo v oceh zensk. Potem kako prepoznat signal zensk da lahko pristopite. Kako razbrat ce se zanima za vas. Kako pristopit. Kako pokazat zenski s telesno govorico in obnasanjem, da vam je vsec. Vse to zelo pomaga pri navezavi stikov in kasnejse potencialne zveze.

POMEMBNO JE KAKO SE ZENSKA POCUTI V VASI BLIZINI

Zelo pomembno je kako se zenska pocuti v vasi blizini. Sem ze nastel dolocene atribute, ki vplivajo na pocutje zensk. Celo ce v razmerju ni ljubezni in je zenska z moskim le zarad denarja, zenska v tem primeru ima obcutek financne varnosti. Ampak zazeljeno je imeti vec atributov, ki dajo boljsi obcutek zenskam, ki so z vami. Kot sem rekel, ce pripravite zensko, da se ob vas resnicno pocuti kot zenska in obcuti zenstvenost v sebi boste uspeli pri vecini zensk. Ce ste copata, ki prikima vsemu in nima lastnega jaz-a, bo zenska ob vas obcutila, da je prijateljica in ne vasa zenska. Ce ste hisni sluzabnik ali butler za vaso zeno, v tem primeru bo zenska obcutila da ste sluzabnik in ne moski, s katerim resnicno dozivi zenstvenost v sebi. Poudarjam, lahko ste vse to, ampak to ni glavna naloga moskega. Ce zenska v vas ne obcuti pravega moskega vam vse to nic ne pomaga. Poudarjam da manjsini zensk so vsec tudi taksni primeri copat ampak vecini ne.

Omenil bi tudi atribut nasmejanosti, sarmiranja, pozitivnega vzdusja, ki ga oddajate v blizini zensk. Dost zensk pada na ta atribut. Seveda je to dodaten atribut, ki lahko zelo pomaga. Tukaj se gre za sprosceno pocutje zensk. Ce se bo zenska ob vas pocutila sprosceno, varno, brez vsakrsnih obremenjevanj, bo to velik plus za vas. Nasprotno, ce ste se kako privlacen moski, ce imate zaskrbljen obraz in oddajate nesigurnost v blizini zensk, bo to signal za zenske, da se bo v tistem trenutko pocutila tudi sama zaskrbljeno, nesigurno. Dost zensk to odbije. Sem videl nekaj taksnih primerov, kjer se je zenska sprva zanimala za moskega ampak ker je oddajal nesigurnost in imel zaskrbljen obraz se je hitro odmaknila in izgubila interes.

LEPI MOSKI?

Rad bi se povedal nekaj o fenomenu, ki se dogaja z lepimi moskimi. Nekatere zenske ne zelijo biti z moskim, ki je lepsi od njih. Nekatere, ne vse. To so nekatere same priznale. Povedale so, da se ob prevec lepih moskih ne pocutijo dovolj lepe. In spet pridemo pri obcutkih zensk. V tem primeru se nekatere ne pocutijo dobro, ce je moski lepsi od nje. Taksen absurden primer samo potrjuje pravilo, da je najbolj vazen obcutek zensk z vami.

TO NI VSE

V glavnem o tem bi lahko se marsikaj napisal. Ampak je tega ogromno in nisem vedel kje sploh zacet. Napisal sem na kratko kar sem se v tem trenutku spomnil. Ce imate kaksno vprasanje, bom rade volje odogovoril po svojih moceh. Bistvo je v obcutkih zensk, ki jo dozivijo z vami. Dovolj denarja predstavlja samo obcutek financne varnosti oziroma prezivetnene varnosti. Dobro je, da ob vami dobi obcutek svoje zenstvenosti. Svojo zenstvenost lahko dozivi samo v korelaciji z moskostjo. Ce se boste obnasali kot moski in ne kot zenske prijateljice. Pomaga tudi izarevati pozitivnost in spraviti zensko v obcutek sproscenosti, neobremenjenosti. Pomaga pravilna telesna govorica. To vsak podzavestno daje telesne signale zenskam ce je dober material ali ne. Vzemite resno svojo vlogo moskega in poskrbite za dobre obcutke zensk na cim vec podrocjih.

U madona. Je korona udarla, se vidi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kuall ::

Ženske ljubijo bleferske idiote. Bolj ko si samozavesten in neumen raje te imajo.
Nimajo pa rade nebleferskih znanstveno naravnanih moških, ker je to popolnoma nov nivo za njih, ki ga ne razumejo, kar pa ne razumejo jim je grdo.

kuall je izjavil:

Ženske ljubijo bleferske idiote. Bolj ko si samozavesten in neumen raje te imajo.
Nimajo pa rade nebleferskih znanstveno naravnanih moških, ker je to popolnoma nov nivo za njih, ki ga ne razumejo, kar pa ne razumejo jim je grdo.

Haha. Umiram. Ampak drzi. Kolega pameten, razgledan, it decko, ne dobi punce in si je sel fb profil odpirat. In cesa on ne mara. Potovanj. Seceda vsaka punca pa ima rada samo brezciljna potovanja, selfije, tortice.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Gre se za prezivetveni nagon, ki ga iscejo zenske. Kdo bo prej prezivel v naravi, ce se kaj zgodi? Samozavesten in sposoben moski ali piflar, ki samo gleda v knjigo. Tudi med pametnimi je velika razlika. Eni so taksni, ki zgledajo normalno, ki razmisljajo z lastno glavo in tistimi drugimi kao pametnimi, ki se znajo samo piflat.

Zgodovina sprememb…

Ce bi to drzalo pocrka 99% zensk, znajo pa itak sam selfije delat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ce bi to drzalo pocrka 99% zensk, znajo pa itak sam selfije delat.

Ne, ker za zenske poskrbijo moski. Za otroke pa zenske.

Meiniken ::

Preživel bo piflar, ker bo s sabo imel knjigo in bo z njo razbil medveda :))

Mal sem preletel kar je @hr_natakar napisal. Če dam na stran nodija in ostale, ki samo še o red pillu nabijajo, bi nekej pripomnil oz. dodal svoja opažanja (nekej v tem smislu).

Za uvod naj povem, da dolocene zenske sicer padajo na denar ampak samo ce nimate drugih atributov. Za dokaz imate stevilne tujce in domacine ki pridejo brez evra in takoj dobijo zensko. Torej nek atribut verjetno imajo ce jih zenska zeli.

Al je pa sam zanimiv ker je tujec in nič drugega? Kot da bi jst na japonsko šel. Valda bom bolj zanimiv kot pa vsak generičen japonček.

Nekaterim je dovolj da imate mosko energijo, samozavestno drzo in obnasanje.

Najprej sem mislu, da samozavestna drža in obnašanje sodita v moško energijo, ampak ti si to ločil? Zdi se kot da še sam ne veš o čem govoriš. Lahko pa da se motim.

Tudi po mojih opazanjih in seveda tudi iz pogovora z stevilnimi zenskami so povedale, da rabijo moskega ne pa copate ali moske prijateljice, ki jim prikima vsaki njeni besedi z... "Da, draga". "Seveda, ljubica" itd. Potrebujejo mosko osebo s katero se bodo pocutile zenske.

Torej je problem, da nimajo hrbtenice in delujejo plašni ter nesigurni? To zveni kot večina ljudi.

Ce zenske zavohajo, da je moski v kakrsnem koli podrocju sposoben, da se znajde, je to velik atribut. Tukaj ni toliko pomembno na katerem podrocju, lahko je vse od umetnosti, racunalnistva do sporta, raznih poklicov pa celo kriminala.

Če se ženski zdi, da je področje/hobi otročje (npr. zbiranje takih in drugačnih igrač) te bo že v štartu odpikala. Subjektivna zadeva, zato se mi zdi, da kar si tu napisal ne drži vode.

Naucite se lahko kako dobit samozavestno drzo, obnasanje. Svoje neprimerne telesne reakcije, ki vas izdajo, da niste dobri moski pa prenehate uporabljat.

In pol nekega dne tvoj pravi jaz skoz užge in te ženska da na čevelj. Nevem. Tole deluje kot tista o "samo bodi to kar si" razen, da nisi to kar si.

Dost je še tega ampak se mi ne da več pisat.

Skratka... Na moških je veliko pritiska.
- Zarad česa so potem po tvojem mnenju današnji moški tako poženščeni?
- Kaj pa mora ženska v tem modernem svetu po tvojem mnenju nudit moškemu, glede na to da niti otrok nekatere nočejo met?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Meiniken ()

To, da je nekdo bolj zanimiv samo za to ker je tujec ali tujka vsaj pri meni ne drzi. Mogoce zato ker ne gledam filmov in tv. Je pa tudi odvisno, koliko si bil podvrzen raznem programiranju kot so filmi, nadaljevanke, zajfnice in podobno, ki imajo lahko ogromen vpliv na zanimanje, zeljah in okusih. Recimo, moja sosolka mi je nekoc dejala, da se bo porocila s crncem cepav v tistih letih ni nikoli videla crnca razen v filmih. Tudi meni je kdaj vsec kaksna tujka, ampak ni to samo zarad tega ker je tujka. Gre se na individualni osnovi privlacnosti. Mislim, da bi lahko najdel v skoraj vsaki rasi ali nacionalinosti kaksno, ki mi bila vsec ampak kot sem povedal, je to na individualni osnovi.

Kar se tice samozavesti in moskosti. Mislim, da je moj point bil dovolj jasen, ni potrebno iskat dlake v jajcu, postavljat locnice itd. Kar se tice hobijev in sposobnosti, tudi mislim, da sem bil dovolj jasen, kaj je point. Ni potrebe iskat dlake v jajcu in iskat primere otroskih hobijev da bi dokazal, kako to ne drzi. Saj verjetno ves kaj sem mislil z napisanim.

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

nevone je izjavil:

tikitoki je izjavil:

nevone je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Predvsem pa ne poslušat starih, zagrenjenih kurbirjev, ker boste tudi sami postali takšni.

Moški ima lahko otroke še po 70 letu, ženskam se že po 25 začnejo pojavljati resni problemi.

To je fama. Ženske nimajo nobenih tovrstnih problemov do menopavze.

o+ nevone

A bi lahko malo bolje elaboriral s čim se ne strinjaš?

o+ nevone

Resno? Moški in ženske imajo težave s plodnostjo. Se posebaj z ženske. To je neizpodbitno dejstvo. Možnost za probleme s starostjo narašča. Prav tako je donositev zdravega otroka manj verjetna, tem starejsa sta partnerja, s poudarkom na starosti matere. Je pa mogoče pretiraval glede starosti.

To so neizpodbitna medicinska dejstva.

Imas google in si poišči relevantne informacije, če želiš vedeti več.

Uizi ::

Spet so 3 mutavci hijakal temo, da se lahko kregajo. :D lol

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

Raptor F16 ::

V bistvu mi je zanimivo kako se pri takih temah vedno pogovarjamo na način, kot da smo samo moški navadni socialni debili.

Strah, nervoza, mutavost, neresnost imaš tudi pri ženskah. Men je blo tako smešno k sem eno zapecal na troli, dala številko pa še v isti ulici sva stanovala. Sem enkrat poklical za foro, če greva ven tečt ko je bil ravno dan... ni odgovora. V hecu pošljem SMS če me je že pozabila :D Nasledn dan jo na random srečam v supermarketu, ženski bilo nerodno ampak ji je ful sililo na smeh pa skos je v tla gledala. Pač... sem insistiral če gremo kaj spit sprot je celo pristala... 3/4 cajt jamrala o faksu pa kako je včer telefon založila v predalu. Vse kul :D dokler je nisem enkrat za foro spet poklical če bi spet joinala na giru... ni odgovora... ok pridem z laufa v flet in mi pošlje 3 ekstra dolge SMS-e kako rabi cajt zase, da je v nekem težkem obdobju, da ma stvari pri seb za razčistit... po tistem sem stvar pustil. Sem jo pa še nee parkrat srečal na busu ampak je tko nekak izpadlo kot da jo je strah pa sm raje pustil vse skup. Čez en mesec na facebooku spiše 2 traktata kako težko je najt resnga fanta, da se mi je ja kokakola zaletela v grlu. :))
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

Facebook dev ::

Ja Raptorček. Ti bom povedal direkt. Punca ni bila zainteresirana zate.

Glede socialnih sposobnosti punc, pa seveda imajo tudi one probleme, tako kot moški. Marsikatera ni zmožna spravt 10, 20, 30 min pogovora spravt skupaj, ima tremo, itd.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev je izjavil:

Ja Raptorček. Ti bom povedal direkt. Punca ni bila zainteresirana zate.

Oh ne ! A mi mora bit hudo ? :D

Facebook dev je izjavil:

Glede socialnih sposobnosti punc, pa seveda imajo tudi one probleme, tako kot moški. Marsikatera ni zmožna spravt 10, 20, 30 min pogovora spravt skupaj, ima tremo, itd.

Mene zmer s*at pritisne ko se začno pogovori o fiendicah, horoskopu in podobnih bedarijah... Ko ti ženska začne o kolegicah namesto o sebi razlagat takrat je šlo nekaj narobe oz. si verjetno popredalčkan kot oseba ki bo poslušala njen bitch session.

Ne raptor, ko se zacne pogovor o vremenu, takrat moras stran. Horoskop je se kul.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ne raptor, ko se zacne pogovor o vremenu, takrat moras stran. Horoskop je se kul.

Tema horoskopu je uporabna samo zato, da se lahko zlažeš, da si "škorpijon". V bistvu kroži teorija da so kao "škorpijoni" material za "loverje" :)) ... tko da ko me je ena po parih nespodobnih nagajivih pripombah vprašala če sm škorpijon sem samo pokimal, čeprav sem "devica" :)) I couldn't care less. To je tko ko biznis, če znaš prodajat si zmagal.

showsover ::

Raptor F16 je izjavil:

Oh ne ! A mi mora bit hudo ?

Ne, nikakor, poskusil si, tudi investiral si nekaj truda... Pač, ni šlo, kaj moreš, življenje gre naprej.

Raptor F16 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Tema horoskopu je uporabna samo zato, da se lahko zlažeš, da si "škorpijon". V bistvu kroži teorija da so kao "škorpijoni" material za "loverje" :)) ... tko da ko me je ena po parih nespodobnih nagajivih pripombah vprašala če sm škorpijon sem samo pokimal, čeprav sem "devica" :)) I couldn't care less. To je tko ko biznis, če znaš prodajat si zmagal.

:) Lepa. Sam ce se ti da s tem zajebavat. Sam zdj s tako u neko resno vezo it...hm, ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Uizi ::

Raptor F16 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Haha, ker car :))
" takes notes "

c3p0 ::

A-242 je izjavil:

Brez prijateljic (ce vam lahko dam samo en nasvet - bezite od zensk brez prijateljic cimdlje stran - zenske zavohajo karakter in ce se se same nocejo druzit z njo, jih upostevajte - cimdlje stran), socialnih stikov prakticno nima (sicer ne bi na slotechu visela)

Mnoge imajo več moških prijateljev, ker so ženske v njihovi okolici navadne kure. Ne obvladajo drugih tem kot šinfanje, cote, make-up, ipd.

Saj obstaja tudi moški analog kure, ampak ni prava tema.

StFrRo ::

A-242 je izjavil:

StFrRo je izjavil:

Z razlogom, pac teenager, z nizko samozavestjo, ki se naveze na vsak samoimenovani zenski spolni organ, in ga s svojo Disneyevim risankam primerno vnemo brani, nima ne izkusenj, ne znanja, da bi lahko v debato prispeval karkoli uporabnega, tako da nobene skode.

Telbanc je izjavil:

Hypathia je izjavil:

No jaz se obremenjujem ravno v toliko, da nek nazadnjaski SDSovec, poln predsodkov pise v imenu zenskega spola in mu dela sramoto, na pretezno moskem forumu pa dviguje odpor do zensk.

:)):)):))

Res je, da trola za SDS in Janšo in res je, da uzorpira take in drugačne dečke in sončke na tem forumu, VENDAR je vse to v skladu z njeno in splošno doktrino o ENAKOPRAVNOSTI SPOLOV, ne samo teoretični, tudi in predvsem PRAKTIČNI!! ;)

In iz tega stališča je edinstven, izjemen in neponovljiv (ŽENSKI) fenomen, ne glede na to, ali čez forum gledaš zgolj kot bežni opazovalec prihodnost, ali pa kot pisec doktorske disertacije o vlogi, pomenu in angažiranosti žensk. 8-)

Naj se tile sončki, taki in drugačni, tisti bolj introvertirani, kakor tudi tisti, do skrajnosti napolnjeni s svojo pomembnosto, egom in razkazovanjem, ... kar navadijo ... na nove čase, ki prihajajo in da lahko tudi ženske posegajo tako v višave, kakor v globine! 8-O

A-242 je izjavil:

StFrRo je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Mnoge imajo več moških prijateljev, ker so ženske v njihovi okolici navadne kure. Ne obvladajo drugih tem kot šinfanje, cote, make-up, ipd.

Ja, seveda, "deja vu". Zanimivo je, da tak bs moski radi slisimo, ker imamo radi dekleta za kure (...) in je kar malo pomirjujoce, ko to slisimo od nasprotnega spola, "ta je pa nasa". No dejansko je to samo izgovor.

Takole pomisli, spoznas dekle in ti mu poves, da nimas moskih prijateljev ker so vsi prevec macisticni. Se druzis samo z dekleti. Nea dobro, a? Se bo strinjala s tabo in takoj skocila s tabo pod rjuhe, mar ne? ;)

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

@hr_natakar

Se strinjam z večino napisanega. Sploh v delu, ki pravi, kako se ženska počuti v tvoji bližini. Pri tem je potrebno biti sproščen in originalen. In to je to.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

janezvalva ::

ni smisel življenja, da letaš za ženskami.

ko pa boš srečal tapravo, bosta skupaj splanirala kako bosta živela, pa koliko otrok bosta imela.
in je potem to to.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Uf ja, kot v pravljici. Mankajo se samorogi in mavrice.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

IL_DIAVOLO ::

kuall je izjavil:

Ce jim strokovno razlagas, kako so butaste, potem res boljse da ima neumnega nakladaca, ob katerem se bo počutila pametna in lepa.

Ni ravno veliko za razumet, ampak kaj jaz to govorim nerdom ha?

Takole pomisli, spoznas dekle in ti mu poves, da nimas moskih prijateljev ker so vsi prevec macisticni. Se druzis samo z dekleti. Nea dobro, a?

Ravno nasprotno, zelo dobro je, takšni moški so med najbolj zaželenimi, podobno kot oni, ki so odraščali v ženskem okolju, denimo družini z več sestrami, ki so jih uspele ustrezno umaniriti. Splošno znano je, da so moška okolja precej toksična in slabo vplivajo na posameznike, jih zaradi pear pressurja vzpodbujajo k neumnemu, seksističnemu ravnanju.

vostok_1 ::

Kaj pa ve 40 letni zavaljenec v kleti, kaj ženskam sede?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67191720 (83399) HODL

Nadlegovanje ali spogledovanje (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

671118289 (102261) Mavrik
»

feminizacija zahodnega moškega (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38177765 (69766) jype

Več podobnih tem