Forum » Pomoč in nasveti » nekdo se registriral na snapchat z mojim gmail naslovom
nekdo se registriral na snapchat z mojim gmail naslovom
w0mbat ::
prosim za pomoč,
Dobivam emaile od snapchata. Nekdo se je registriral z mojim emailom. 90% neko d*kanje v glavo nekoga. Email je moje polno ime s piko med imenom in primkom.
In zdej mi je napisalo welcome to snapchat, kaj lahko naredim? Vse original snapchat domene, nič fake. Help
Sem razmišljal tole naredit: Login to snapchat , reset password in delete account , raje nebi , drugače pa nevem kako se rešit tega šita
Dobivam emaile od snapchata. Nekdo se je registriral z mojim emailom. 90% neko d*kanje v glavo nekoga. Email je moje polno ime s piko med imenom in primkom.
In zdej mi je napisalo welcome to snapchat, kaj lahko naredim? Vse original snapchat domene, nič fake. Help
Sem razmišljal tole naredit: Login to snapchat , reset password in delete account , raje nebi , drugače pa nevem kako se rešit tega šita
bobby ::
Najorej zamenjaj gealo gmaila
Potem izvedi "pozabil geslo" na snapchatu
Izberes opcijo mail ne phone
Pa zamenjaj geslo na snapu pa bos imel doatop do snapa.
Potem izvedi "pozabil geslo" na snapchatu
Izberes opcijo mail ne phone
Pa zamenjaj geslo na snapu pa bos imel doatop do snapa.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SnapchatOddelek: Pomoč in nasveti | 4703 (2861) | cems |
» | Snapchat pridelal zajetno izguboOddelek: Novice / Rezultati | 15852 (13258) | Utk |
» | Snap začel kotirati z več kot 45-odstotno rastjoOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10062 (7930) | bobby |
» | Snapchat gre po denar na borzoOddelek: Novice / Ostalo | 6378 (5029) | Tear_DR0P |
» | Snapchatu 20 let neodvisnega nadzora nad varovanjem zasebnostiOddelek: Novice / Zasebnost | 8525 (6312) | [D]emon |