Forum » Pomoč in nasveti » Video na Facebook ne dela
Video na Facebook ne dela
Lipče ::
Ojla ...
Na Facebook strani mi po delnem predvajanju videa napiše :Žal je prišlo do težav s predvajanjem tega videa. Nastavil sem Flash , da ne blokira , vendar še vedno videa ne predvaja celega . Imam nov računalnik in na novo instaliran Windovs ... Mogoče kak namig..
Na Facebook strani mi po delnem predvajanju videa napiše :Žal je prišlo do težav s predvajanjem tega videa. Nastavil sem Flash , da ne blokira , vendar še vedno videa ne predvaja celega . Imam nov računalnik in na novo instaliran Windovs ... Mogoče kak namig..
Lipče ::
Hvala !!! Ja v tretje uspelo Firefox dela ...Crome in Microsoft Edge pa ustavljata ...
Mogoče kakšna razlaga zakaj ?
Mogoče kakšna razlaga zakaj ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 95365 (905) | delavec44 |
» | Najvarčnejši brskalnik je Opera ali Edge, odvisno koga vprašateOddelek: Novice / Brskalniki | 17506 (14314) | MrNighthawk |
» | Počasno delovanje MozilleOddelek: Omrežja in internet | 1807 (1602) | Kamran |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3954 (3216) | energetik |
» | nakup videokamere (SD proti HD)Oddelek: Zvok in slika | 3552 (3138) | roCkY |