Forum » Programiranje » Poganjanje exe prek interneta
Poganjanje exe prek interneta
pino ::
Rad bi na internet stran dal ene exe program in to tako, ko kliknes nanj, da se ti ne downloda ampak da se zazene prek interneta. Moj provajder mi to omogoca, ampak ne znam narediti html s tem ukazom. Mi lahko kdo pomaga. Trenutno obdelujem strani z frontpage 2000, zato vas prosim za navodila v tem programu.
Hvala
Hvala
LP Pino
simon ::
Ali bi ti pognal program direktno iz interneta? Kaj pa ce vsebuje virus? Ce ti bo uspelo to izvesti, le povej, kajti nasel bos zelo dobro varnostno luknjo.
Sicer pa se lahko tem omejitvam izognes tako da program napises kot ActiveX, ta pa se bo primerno opremljen izvedel brez vprasanja (V firmi imamo ogromno racunalnikov opremljenih z gohip-i in freesex-i ki so se distribuirali na ta nacin). =ba
Sicer pa se lahko tem omejitvam izognes tako da program napises kot ActiveX, ta pa se bo primerno opremljen izvedel brez vprasanja (V firmi imamo ogromno racunalnikov opremljenih z gohip-i in freesex-i ki so se distribuirali na ta nacin). =ba
Thomas ::
Poženi java applet ... ne moreš pisati po tamkajšnjem disku ... lahko pa po svojem in lahko se ti računa tam kar češ in zapisuje "domov" - a to ni dovolj dobro?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
_fim_ ::
Ja tote .exe fajle uporabljajo na s5.net ! Ko sm to prvič vidu sm ful hoto vedat kk to gre... In zj.......še zmir ne vem (vsj točn ne)
OwcA ::
To ni nic posebnega, ampak pozor! Exe se izvede na webstrezniku, ne pri uporabniku in to preden se poslje html dokument. Iz vidika streznika je program enak kakemu drugemu cgi programu le, da za njegovo delovanje ni potreben interpreter.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | batch skripta požene prevečkratOddelek: Programiranje | 2053 (888) | krneki0001 |
» | Varen prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 5324 (4070) | overlord_tm |
» | Flash z grafičnim pospeševanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7262 (5902) | Bakunin |
» | EU od Microsofta terja več brskalnikov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19670 (14952) | Bistri007 |
» | Odkrit nov način pridobitve sistemskih privilegijev v VistiOddelek: Novice / Varnost | 6602 (3891) | iveco18 |