» »

Pohvala za telemach

Pohvala za telemach

«
1
2 3

hasyc ::

Hočem napisati eno pohvalo za telemach. 2 leti nazaj sem šel k telemachu. Takrat smo se zmenili za dvoletno pogodbo (silver trojček paket). Sem imel hitrost 40/1 pa enih 80 programov. Po dve letih je cena ostala ista ampak sem dobil 150/30 hitrost pa 123 programov.
Včasih sem imel težave s tehnikom ampak zdej je vse vredu.

Iskreno priporočam.

Saj vem da moja slovenščina ni lih najboljša ampak se trudm.

Taip4n ::

Sicer fajn... ampak čudim se, da te ni še noben obtožil, da si tam zaposlen. :)

harvey ::

Odlično za Telemach, sam imam z njimi precej drugačne izkušnje :D
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

bambam20 ::

harvey je izjavil:

Odlično za Telemach, sam imam z njimi precej drugačne izkušnje :D


Nisi edini. Nizke cene, slabe storitve, ko pride do problemov.

DeeCoy ::

Na lokacijah, kjer se jaz večinoma nahajam (LJ -BS3, BTC, relacija Lj-Ce in Celje z okolico) ima Telemach DALEČ najboljše mobilno omrežje. Sem v roku enega leta imel A1 in Telekom, pa se oba skrijeta v hitrosti prenosa.

Tako da Telemach mobilna še en PLUS.

hojnikb ::

Pa v tistih rovtah, kjer je samo izbira kablske ali dsl (*ugh*) je telemah jasno precej hitrejši, ker DSL last time i checked nima 1Gbit opcije.
#brezpodpisa

shadeX ::

Jaz bi potem ob tej priložnosti pohvalil A1, ker tudi sam z njimi nisem imel večjih problemov, sem pa pri njih že cca 10 let. Ko so pred nekaj leti prišli tisti LTE modemi, ki "dogradijo" hitrost po zraku (če po kablu ne gre - kar pri nas je "the case"), so nam ga dali brezplačno, pri konkurenci (telekom) je bil 5€ / mesec za doplačat.

Cenovno se mi zdijo ugodni. Mesečni strošek na vezavo 34€.

190 programov,
časovni zamik
30/5 hitrost


Škoda ker nimam kakega referal linka, ker tole bi lahk dobil kaj plačano, ampak ok. Vse za kakovostne storitve.

Dag ::

Hehe, a tole je poskus damage controla zaradi tistih tem z Dimoco nategom? Zanimivo, da se je @hasyc registriral samo za to, da je pohvalil Telemach.

Dajte to počet vsaj malo bolj prefinjeno, no ;)

Sc0ut ::

Jaz pa ga ne bi pohvalil. Na telekomovi optiki mi niso povecali hitrosti. Je pa res da sem dobil eon box zastonj in da imam 20mbit uploada ze od zacetka na eon light :)
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

stara mama ::

Res, da je bilo fajn na telemachu, ko so mi vsako leto povečevali prenos podatkov. Ampak kmalu za tem je vsako leto tudi prišla višja položnica. Naenkrat sem imel paket, ki ga nikoli nisem hotel niti rabil.
Pa sem lepo rekel.....sayonara!!

Netrunner ::

Jaz sem že vrsto let na telemahu in do sedaj nisem imel nobene slabe izkušnje razen tega, da so obljubili optiko konec leta in to je cca 5 let nazaj.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Stari89 ::

Kjer je šansa, bom sral po Telemachu, saj si pizduni to zaslužijo.
Po izselitvi iz začasnega stanovanja sem se fizično oglasil v njihovi poslovalnici, da se prepričam, da sem poravnal vse obveznosti. Delavka za šalterjem mi zagotovi "Ja, vse je zaključeno, nič nam niste dolžan.". 3 mesce kasneje moj fotr v domačem nabiralniku najde sodno izvršbo naslovljeno name. Pozabil sem jim namreč vrnit modem. Malo več kot 300€ za pozabljen modem in stroške odvetnika. Moja napaka, vem, ampak:
- njihova baba mi je zagotovila, da sem obveznosti poravnal,
- imeli so moj domač (stalni) naslov, telefon in email, pa niso uspeli poslat opomina ali me kakorkoli obvestit, in
- lažje jim je preko odvetnikov pošiljat sodne terjatve.
Odslej serem po njih, ko naletim na thread, kot je tale. Vsaj 10 ljudi sem že prepričal, naj grejo raje h konkurenci. Naj imajo več škode kot jaz.

HotBurek ::

Pohvala Telemahu, da redno premešavajo TV kanale.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Gagarin ::

"Pohvala" za Telemach da na športnih kanali (Sportklub, Šport TV) ne prenašajo praktično nič drugega razen fuzbala iz vseh mogočih lig... Košarke ni pa nič recimo. Zamenjal jih bom izključno zaradi tega.

HappyPills ::

Sam sem imel telemach trojčka vrsto let in je bil super. Tudi odzivnost je dobra. Zdaj smo pač prešaltali na Telekom optiko, ker ponujajo paket samo z Internetom, če bi kaj takega ponudil Telemach bi verjetno takrat ostal pri njih.

mahoni ::

Za 1000€ podarim svoj account, pa se loginaj na slotech cez par dni in se spet pohvali. Bo zgledalo bolj prefinjeno.

Manu ::

hasyc je izjavil:

Hočem napisati eno pohvalo za telemach. 2 leti nazaj sem šel k telemachu. Takrat smo se zmenili za dvoletno pogodbo (silver trojček paket). Sem imel hitrost 40/1 pa enih 80 programov. Po dve letih je cena ostala ista ampak sem dobil 150/30 hitrost pa 123 programov.
Včasih sem imel težave s tehnikom ampak zdej je vse vredu.

Iskreno priporočam.

Saj vem da moja slovenščina ni lih najboljša ampak se trudm.

Ta "pohvala" se pojavlja zdaj, ko se vrstijo pritožbe na tem forumu zaradi pošiljanja komercialnih sporočil brez kakršnegakoli naročanja na njih.

Namesto, da se na Telemahu trudite s propagando popravljati slabo ime, ga raje ne kvarite s slabimi in dvomljivimi praksami do svojih uporabnikov.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

hasyc ::

Nisem rekel da je Telemach najboljši na vsaki lokaciji. Itak da je razlika.
Hahah, ne nisem zaposlen pri telemachu. Trenutno imam 17 tudi če bi hotel se zaposliti nimam 18 let (vam lahko tudi to dokažem če je potrebno haha).
Account sem naredil ker sem imel ene težave z Smart Boxom in sta mi dva fanta pomogla (tudi tole vam lahko dokažem). Potem je nekdo delete to temo. Še dobr ne vem kako funkcionira ta forum.
Samo sem hotel pohvalit operaterja ker sem tako navajen. Ne je nekaj slabo, se pritožim. Če je kaj super, pohvalim in priporočim.

IL_DIAVOLO ::

Telemach za mobilno telefonijo na, so pa mi ze nekaj ponujali fiksne storitve, ampak sem hitro rekel ne, ko so omenjali kroznik.

A1 mislim, da je najboljši ponudnik za fiksne storitve.

DePalmo ::

Jaz lahko pohvalim vsakega ponudnika in imam z vsakim ponudnikom dobre izkušnje ... dokler stvari delajo in se držijo dogovorov.

Telemach. Imam pri njih mobitel in sem zadovoljen. Redno zvišujejo ceno kar me moti, a se odkupijo s povišanjem prenosa podatkov katerega pač rabim. Domači VDSL je pač počasnejši kot LTE, kjer sem pa trenutno pa še VDSLja ni. Omrežje imajo dobro, po mojih testih kakšno leto nazaj, kjer ga rabim celo boljše kot Telekom in A1.

A1. Internet recimo da deluje (VDSL), ampak max. hitrost vedno niha, hkrati so me pa zelo dobro naučili da kar se dogovarjaš, zahtevaj pisno ali pa se dogovarjaj pisno. So me že večkrat hotli nategnit in dvakrat jim je to celo ratalo. Na mojo srečo za majhen drobiž, drugače nebi bil več pri njih. So pa eni izmed redkih ki imajo opcijo interneta za razumno ceno brez TV, katerega itak ne gledam in ne rabim, zato še vztrajam. Če bi imel na voljo alternativo, bi brez pomisleka menjal. Mobitel sem enkrat prenesel k njim kot test omrežja in je bilo porazno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: DePalmo ()

bambam20 ::

Telamach, kjer ti tv programi ne delujo, in ti v času karantene april-maj ne pošljejo na dom tehnika, da bi zadevo uredil.

Telemach, kjer ti sami dodajo zastonj programe za določeno obdobje. Potem ti jih začnejo zaračunavat, čeprav si želel pred tem zadevo preklicat.

Telemach, kjer ti za isti mesec na trajniku dvakrat poberejo za naročnino. Ko daš zahtevek, da ti en znesek za naročino vrnjejo je njihov odgovor, da imaš sedaj plačano naročnino še za ne mesec vnaprej.

Telemach nizke cene, samo spet ne toliko nižje , a vse ostalo pri njih odpove.. katastrofalen odnos do naročnikov, neodzivnost pri težavah, iščejo vse mogoče luknje, da bi ti ja še kaj dodatnega zaračunali, reševanje reklamacij oteženo..

Tako, da tisti, ki hvali telemach ni pri zdravi pameti.

hasyc ::

Imam tudi mobilno telefonijo in sem kr zadovoljen. Kar se tiče A1, tudi imajo zelo zelo lepo ponudbo in kar mi je najbolj všeč je to da nimaš vezavo. Ampak če nimaš A1 optiko v stanovanju/hiši se ne splača zaradi hitrosi. Ne vem, mogoče kr ene neumnosti zdej pišem ampak kako sem jaz razumel A1 če nimaš optiko pol pa je zelo slab net.
Kar se tiče programov je identično. Samo telemach ima SK kar je meni zelo pomembno (zdaj govorim osebno).

Netrunner ::

bambam20 je izjavil:


Telemach, kjer ti sami dodajo zastonj programe za določeno obdobje. Potem ti jih začnejo zaračunavat, čeprav si želel pred tem zadevo preklicat.


Tega pa ne verjamem. Sem že 5+ let pri njih in se mi kaj takega ni zgodilo
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Jarno ::

Priznati je potrebno, da so pri Telemachu carji "kablaši" tam, kjer Telekom še vedno trži DSL.
Ko gre ponudbe na optičnem omrežju, pa je imo A1 > Telemach > Telekom.
Telemom se premalo trudi za atraktivne cene, zamerili so se mi tudi v času dial-upa, ko sem npr. za 30 urno mesečno uporabo prejemal kolosalno položnico.
#65W!

hasyc ::

Očitno da nimava iste izkušnje. Dogaja se da vklopijo zastonj programe ampak se še nikoli ni zgodilo da to dajo na položnico. Enostavno se to ne more zgoditi ker bi takoj imel možnost da grem na sodišče ker vem kakšno pogodbo sem podpisal. Kar se tiče tehnika tudi to ni res. Zdej govorim za Ljubljano ne vem kako je v ostalih mestih. Jaz sem imel težave z WIFI konkcijo in je tehnik že jutri prišel. Nikoli nisem imel težave s programi. Vsi delajo normalno brez kakaršnikoli težav. Tudi ogled nazaj je perfektan.

Sploh nisem imel problem z reklamacio ker so takoj uredili kar je bilo potrebno. Jaz ne vem kako je pr vam ampak to so moje izkušnje. In še enkrat ponavljam. Nisem zaposlen v telemachu in to lahko dokažem. Ampak tako sem navajen da če je nekaj dobrega da takoj priporočim in pohvalim.

ETI3n ::

Lopovi navadni, drhal ogabna, žal drugih besed nimam za njih.Konstantno kličejo ter vsilujejo, če bi sklenil novo razmerje, ga podaljšal, itd.In na koncu ugotoviva z fotrom, da so neupravičeno zaračunavali neke storitve, za katere vem da jih ni uporabljal (več kot 200€ dobropisa so mu dali), plus da več kot po 14 dneh pisanja po mailu, mi ne znajo odpisati, in to je neka kvazi storitev? Sam sem na A1, vse deluje bp.

starfotr ::

A bi lahko kdo tole temo zaklenil in izbrisal.

val46 ::

hasyc je izjavil:

Očitno da nimava iste izkušnje. Dogaja se da vklopijo zastonj programe ampak se še nikoli ni zgodilo da to dajo na položnico. Enostavno se to ne more zgoditi ker bi takoj imel možnost da grem na sodišče ker vem kakšno pogodbo sem podpisal. Kar se tiče tehnika tudi to ni res. Zdej govorim za Ljubljano ne vem kako je v ostalih mestih. Jaz sem imel težave z WIFI konkcijo in je tehnik že jutri prišel. Nikoli nisem imel težave s programi. Vsi delajo normalno brez kakaršnikoli težav. Tudi ogled nazaj je perfektan.

Sploh nisem imel problem z reklamacio ker so takoj uredili kar je bilo potrebno. Jaz ne vem kako je pr vam ampak to so moje izkušnje. In še enkrat ponavljam. Nisem zaposlen v telemachu in to lahko dokažem. Ampak tako sem navajen da če je nekaj dobrega da takoj priporočim in pohvalim.


Kako pogodbo si ti podpisal, če praviš da imaš 17 let? A ni v sloveniji tak zakon, da moraš bit polnoleten za podpisovanje pogodb?

hasyc ::

Zato ker je mati podpisala pogodbo. Ali vam se vse mora narisati?

link_up ::

telemach...to so tisti, kjer net zge 600Mbps prakticno 24/7, zraven imas pa se cel kup kanalov, kup vod-ov, radio...in to vse na treh tvjih za .. 51/63e...

...in se ne rabis vec zaj...
In and Out

solatko ::

Stari89 - Čemu kolneš Telemach, če si v pogodbi lahko prebral, da moraš, ob prekinitvi, vrniti vso opremo in poravnati vse stroške. Verjetno so te tudi pozivali, da vrneš opremo pa si to metal v smeti, ker si mislil, da je Telemach reklama.
Ferdo66 - Prenašajo Evroligo in špansko, turško prvenstvo, včasih pa še kakšne tekme iz drugih držav.
bambam20 - Zakaj lažeš? Med korono so odprli filmske kanale, ko so jih zaprli, niso nič pošiljali računov. Vsako leto za en mesec odprejo celotno shemo za en mesec, potem jo ugasnejo, če pa si ti dodatno zahteval odprtje dodatnih shem pa jih lahko ugasneš in se računi znižajo.
Na trajniku ti Telemach nič ne pobira, napako je storila banka, naslednji mesec dobiš račun 0€!
Odzivnost - aprila crknil modem (še stara zadeva, brez wi-fi) nedelja proti večeru, telefonska pomoč ni bila uspešna, v ponedeljek ob 8-ih zjutrej, kliče tehnik, kdaj lahko pride. Prišel z masko in rokavicami, prinesel enak modem (kombinirke ne maram, ker ob več priklopih ne dela dobro), če prav je tehnik po telefonu dejal, da jih ni več, zadevo uredil v pol ure.
Je pa res, da novih priklopov niso napeljevali v času karanten.

Problem Telemacha je samo njihova administracija, ki pa moram rečt, da ni na nivoju. Tri leta nazaj, sem 6 mesecev urejal administrativni prenos priključka iz LJ v MB, tehniki so me priklopili naslednji dan (opremo sem prinesel s seboj - modem in kartico za TV). Seveda ta čas, niso dobili enega €, saj nisem bil pripravljen plačati položnice za LJ, potem pa, ko bi se zbudili, še za MB.
Zanimivo je, da nisem dobil niti enega opomina in so paketi normalno delovali - trojček + mobilni.
Delo krepa človeka

Gagatronix ::

Hvaljenje Telesmeha je kot da bi sral v lastno skledo, potem pa govoril kako dobro corbo jes.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

Utk ::

Na trajniku ti Telemach nič ne pobira, napako je storila banka, naslednji mesec dobiš račun 0€!

Ne fantaziraj. Banka sigurno ni po pomoti dvakrat isti trajnik trgala. In če že bi, zanimivo, da se bi to zgodilo ravno telemachu...

Jarno ::

Gagatronix je izjavil:

Hvaljenje Telesmeha je kot da bi sral v lastno skledo, potem pa govoril kako dobro corbo jes.

Reče župnik o seksu. ;)
#65W!

Stari89 ::

solatko je izjavil:

Stari89 - Čemu kolneš Telemach, če si v pogodbi lahko prebral, da moraš, ob prekinitvi, vrniti vso opremo in poravnati vse stroške. Verjetno so te tudi pozivali, da vrneš opremo pa si to metal v smeti, ker si mislil, da je Telemach reklama.

Sem prebral pogodbo, enostavno sem pozabil. In ne, nisem zmetal nobenega poziva. Pa so imeli vsaj tri različne kanale, po katerih bi me lahko kontaktirali, in jim ni uspelo. Lažje je streljat sodne izvršbe. S takim odnosom do strank si tudi jaz zaslužim biti pizdun nazaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Stari89 ()

Dr_M ::

Kar tezko verjamem, da nekdo hvali telesmeh. Ocitno imajo nekateri res nizke standarde.:))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

Utk ::

Ne vem kako je pri telemachu, ampak pri ostalih moraš vrnit "na poziv", oz. nekaj podobnega imajo napisano v pogojih. Ne pa da moraš avtomatsko sam nekam nest star modem.

Valvoline ::

Kar rabimo je poceni neomejen lte net da se koncno losamo lopovskih kablarjev. Verjetno bo prej na voljo neomejen sat internet, se boljse, mobilni ponudniki naj kar spanckajo na koncu pa prst tam zadaj. Alix pirat iptv z 10.000 programov je 15-20e letno.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

Valvoline je izjavil:

Kar rabimo je poceni neomejen lte net da se koncno losamo lopovskih kablarjev. Verjetno bo prej na voljo neomejen sat internet, se boljse, mobilni ponudniki naj kar spanckajo na koncu pa prst tam zadaj. Alix pirat iptv z 10.000 programov je 15-20e letno.

Nimaš kaj dost pojma o stvareh o katerih govoriš kajne? Naj omenim bistvene zadeve: LTE-fair use, SAT-visoke latence, pirati-nezanesljivi...

Bakunin ::

Valvoline je izjavil:

Kar rabimo je poceni neomejen lte net da se koncno losamo lopovskih kablarjev. etc etc etc


ti bi "i owce i nowce" ? :-)

V določenih regijah/mestih se različne tehnologije enostavno ne splačajo ali pa delajo porazno.

Če živiš v mestu imaš res verjetno na voljo FTTH/FFTN, ampak imaš pa zato dražje parkiranje ter odvoz smeti.
ali pa si v četrti, kjer ima samo TM dovoljenje za kablovje in lahko potem stresaš jezo na cel svet....

Ali pa sosedova hruška zakriva najbližji LTE oddajnik etc etc etc.

adapt.

hojnikb ::

Dr_M je izjavil:

Kar tezko verjamem, da nekdo hvali telesmeh. Ocitno imajo nekateri res nizke standarde.:))

ce imas na izbiro telemachov coax ali telekomov DSl, je izbira jasna.
#brezpodpisa

alexz ::

kar se tiče odprtih kanalov so radodarni. nedavno so zaradi virusa 2 meseca bili odprti vsi kanali razen hbo in cinemax. pa za novo leto je 1 mesec vse odprto.

zamerim jim pa to da tudi tistim na tujih omrežjih niso dvignili hitrosti. sigurno si to lahko privoščijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: alexz ()

bambam20 ::

solatko je izjavil:


Na trajniku ti Telemach nič ne pobira, napako je storila banka, naslednji mesec dobiš račun 0€!




Banka sama nikoli ne trga trajnika, ampak to počne na zahtevo! Ma ko jebenaslednji mesec. Nimajo kaj dvakrat v istem mesecu zaračunat naročnino. Itak je punca skenslala ta blesav telesmeh in šla na a1.

V telemachovem omrežju ne dela konkurenčni telekomov tvin. V A1 omrežju pa deluje brez problemov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

Gagatronix ::

Jarno je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Hvaljenje Telesmeha je kot da bi sral v lastno skledo, potem pa govoril kako dobro corbo jes.

Reče župnik o seksu. ;)


Sem bil, ne po lastni volji, kar nekaj let uporabnik slabega vica ki se mu rece Telemachove storitve, tako da vem o cem govorim.

solatko ::

Utk - ne vem kako tvoja banka plačuje trajnike, moja jih enkrat mesečno.

Gagatronix - Od kar so na trgu, uporabljam stroritve Telemach, saj so kupili kabelsko omrežje, ki smo ga imeli. Z leti so posodabljali omrežje, uredili napeljavo v bloku in tisto kar so nudili, je bilo iz meseca v mesec bolje in več. V bloku so nekateri šli na Telekom ali T2 in potem niso bili zadovoljni niti s kvaliteto, niti s ponudbo, pri Telekomu pa niti s servisnimi storitvami.
Ko sem šel v MB sem razmišljal o A1, ki je ravno takrat prevzel Amis-ovo omrežje, vendar niso imeli možnosti uporabe kartice in nekaj programov, ki jih pač občasno gledam, cenovno pa so imeli neko res hudo akcijo za vse življenje (imel sem njihovo mobilno).

Vidiš, tvoj vic je bil slab, moj pa je toliko dober, da za enkrat ne najdem boljšega za svoj denar, tudi jaz vem, o čem govorim.
Delo krepa človeka

Gagatronix ::

Ce si vajen govna, potem razumem, da ti je Telesmeh v redu.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

Utk ::

Utk - ne vem kako tvoja banka plačuje trajnike, moja jih enkrat mesečno.

Banka ne plačuje trajnikov, ampak zahtevek za plačilo trajnikov odda firma, lahko tudi vsak dan 3x, če hoče, in banka bo vse sprovedla. Dokler se ji kaj ne zdi sumljivo. 2 trajnika na mesec sigurno nista sumljiva.

UganiKdo ::

Stari89 je izjavil:

Kjer je šansa, bom sral po Telemachu, saj si pizduni to zaslužijo.
Po izselitvi iz začasnega stanovanja sem se fizično oglasil v njihovi poslovalnici, da se prepričam, da sem poravnal vse obveznosti. Delavka za šalterjem mi zagotovi "Ja, vse je zaključeno, nič nam niste dolžan.". 3 mesce kasneje moj fotr v domačem nabiralniku najde sodno izvršbo naslovljeno name. Pozabil sem jim namreč vrnit modem. Malo več kot 300€ za pozabljen modem in stroške odvetnika. Moja napaka, vem, ampak:
- njihova baba mi je zagotovila, da sem obveznosti poravnal,
- imeli so moj domač (stalni) naslov, telefon in email, pa niso uspeli poslat opomina ali me kakorkoli obvestit, in
- lažje jim je preko odvetnikov pošiljat sodne terjatve.
Odslej serem po njih, ko naletim na thread, kot je tale. Vsaj 10 ljudi sem že prepričal, naj grejo raje h konkurenci. Naj imajo več škode kot jaz.


stari lepa pravljica. Tako, da ja več kot očitno serješ kadarkoli imaš priliko.

hasyc je izjavil:

Zato ker je mati podpisala pogodbo. Ali vam se vse mora narisati?


ja, pri prodajanju pravljic je dobro bit konsistenten. Izpadeš bolj verodostojno, ko govoriš neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: UganiKdo ()

UganiKdo ::

Stari89 je izjavil:

solatko je izjavil:

Stari89 - Čemu kolneš Telemach, če si v pogodbi lahko prebral, da moraš, ob prekinitvi, vrniti vso opremo in poravnati vse stroške. Verjetno so te tudi pozivali, da vrneš opremo pa si to metal v smeti, ker si mislil, da je Telemach reklama.

Sem prebral pogodbo, enostavno sem pozabil. In ne, nisem zmetal nobenega poziva. Pa so imeli vsaj tri različne kanale, po katerih bi me lahko kontaktirali, in jim ni uspelo. Lažje je streljat sodne izvršbe. S takim odnosom do strank si tudi jaz zaslužim biti pizdun nazaj.


Lahko prosim nehaš lagat? Ali pa vsaj pojasniš na podlagi česa je bila izvršba izdana? Tolk, da bo hitro jasno kake streljaš.

solatko je izjavil:

Utk - ne vem kako tvoja banka plačuje trajnike, moja jih enkrat mesečno.


A to smo v letu 1995, da sanjate o trajnikih?

Račune se že lep čas praviloma plačuje preko direktne bremenitve, kjer je ponudnik (torej telemach) tisti, ki sproži zadevo za plačilo in jo banka na podlgai tvojega pooblastila zgolj izvrši.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: UganiKdo ()

bambam20 ::

UganiKdo je izjavil:



Račune se že lep čas praviloma plačuje preko direktne bremenitve, kjer je ponudnik (torej telemach) tisti, ki sproži zadevo za plačilo in jo banka na podlgai tvojega pooblastila zgolj izvrši.


Povsem slučajno dvakrat v enem mesecu poda zahtevek za plačilo naročnine.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5430848 (4194) link_up
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
632168545 (24753) neosonic
»

Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6116129 (10090) Lonsarg
»

Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
343111286 (58033) OK.d
»

Free2Go Revolucija

Oddelek: Mobilne tehnologije
297078 (3026) jusv

Več podobnih tem