» »

Pohvala za telemach

Pohvala za telemach

1
2
3

UganiKdo ::

bambam20 je izjavil:

UganiKdo je izjavil:



Račune se že lep čas praviloma plačuje preko direktne bremenitve, kjer je ponudnik (torej telemach) tisti, ki sproži zadevo za plačilo in jo banka na podlgai tvojega pooblastila zgolj izvrši.


Povsem slučajno dvakrat v enem mesecu poda zahtevek za plačilo naročnine.


ja, operater lahko nedvomno to naredi. Pomotoma ali namerno. Ampak to nima veze z trajniki in banko.

bambam20 ::

UganiKdo je izjavil:



ja, operater lahko nedvomno to naredi. Pomotoma ali namerno. Ampak to nima veze z trajniki in banko.


To ni pomotoma. To je namerno. Saj imajo sistem, ki kaže, komu so že naredili odtegljaj.

UganiKdo ::

sure, saj vsi vemo da so sistemi nezmotljivi.

Never contribute to malice, what can be explained by extreme stupidity.

bambam20 ::

UganiKdo je izjavil:

sure, saj vsi vemo da so sistemi nezmotljivi.

Never contribute to malice, what can be explained by extreme stupidity.


A, ja. Zakaj mi pa pri A1 v 10 letih niso po pomoti poslali niti enkrat v enem mesecu 2 položnici za naročnino?

UganiKdo ::

Ker niso naredili napake? al kaj bi točno rad povedal? Da zato, ker se jože ni zmotil, potem tone ziher goljufa, francka ima pa rdeče nogavice?

Predvsem pa to ali je gre za napako ali za naklep popolnoma nič ne spremeni plačilnega postopka, na kar se je nanašal moj post.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: UganiKdo ()

hansmayer ::

Telemach.Zakon od zakona. Imam ga že 4 leto. Kljub temu ,da sem malo bolj zahteven uporabnik ,so mi vse ugodili.Vključno s dodatnim ip za server. Brzina 300 /40 izključno zaradi gnile Telekom centrale. Tv shema..Zakon. Predvsem pa EON Boxi. Bogi ljudje sploh ne vejo,če tega ne poskusijo !Telemach ima v Štartu Android box z najboljšim daljincem ever,kar sem jih videl. Barve,barve!Poskusil sem preko 300 boxov!Niti eden nima takih živih barv!Da ne govorimo kodi,tivu mate,youtube in tudi Netflix,yoyo..In o 7 kamerah,facebok,skype..In kar si zaželim..Vsi ostali operaterji pa linux mašine,ker je bogokletno še kodi gor dat. TELEMACH!Pravi nepokvarjen prijatelj..Vključno s 5 telefoni pri hiši! Pa še pri podaljšanju pogodbe -zelo življenski..Ko imaš res svojega operaterja..Hans.

_Denny_ ::

Sarkazem? Upam vsaj.

Sicer pa, da ne bo offtopic - zadnjih 20 let sem več ali manj vedno online; začelo se je z Arnesom in Voljo ter 25k SIT mesečnimi položnicami za 56k dialup, potem od leta 2004 do 2007 Simobilov neomejeni 64k GPRS za 15k SIT mesečno, od 2007 do 2008 Siolov 1Mbps ADSL, potem nadgradnja na 10Mbps in ostali blabla, ki itak nobenega ne zanima. Skratka, lahko povem da sem v tem času bil dlje časa na mali potrebi kot pa offline, torej je internet kar pomembna konstanta mojega življenja. Da bi zdaj bil iz nekega razloga prisiljen oditi na Telemach, sem raje do smrti offline, tako je moje mnenje o tej firmi. Thanks for coming to my TED talk.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

solatko ::

_Denny_ - Seveda razlogov za tako mnenje ne boš podal. Telemachov naročnik sem bil že v LJ od njihovega začetka, pet let pa sem v MB, niti enega tehničnega problema z njimi, samo ob selitvi sem kakih 300x preklel njihovo administracijo in 6 mesecev nisem plačeval naročnine, dokler niso uredili menjavo naslova na priključku. V vseh teh desetletjih, sem bil brez povezave morda skupaj 10 dni, predvsem zaradi višje sile (bager presekal njihovo optiko pri UKC LJ - 2 dni, nekaj krat po nekaj ur ponoči, ko so selili v Črnuče in vse skupaj 2 uri v MB, ko mi je crknu modem.
Kolikor je meni znano imajo probeme samo tisti uporabniki, pri katerih Talemach gostuje na Telekomovi opremi, ker namerno zajabavajo pri Telekomu.
Delo krepa človeka

val46 ::

Ma solatko, ti pa maš res res veliko sreče v življenju zgleda ;) Prvo zvemo, da nisi nikdar imel prometne nesreče, kljub velikokrat prekoračeni hitrosti, pol zvemo da si prijatelj in poznaš same "živine" na nekih položajih, nato zvemo, da so vse ženske zavidale tvoji ženi, ker tolk dobrega moža ne morejo več nikjer dobit, zdej ugovovimo še to, da nisi nikdar imel težav z internetno in TV povezavo? A loto si tudi že kdaj zadel, al to pa ni zate?;)

arnecan1 ::

Nikdar več Telemach

Dovolj sem se opekel enkrat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()

solatko ::

val46 - Jaz napišem tisto, zaradi česar neko stvar podpiram, morda imam res srečo, da pri 67 -ih nimam nobene bolezni ali drugačnih težav, sem pa mojo "srečo" plačal z izgubo žene, torej vsak ima nek križ, zaradi katerega ne gre vse kot po tekočem traku. Da nisem imel nesreče je krivda v tem, da sem se naučil vozit bolje od povprečja, poznam veliko ljudi, ker sem pač družaben človek, med veliko znanci, se vedno najde tudi kakšna "velika živina", če prav jo imate za tako v glavnem fovšljivci, saj gre večinoma za čisto navadne ljudi, ki so bili ob pravem času, na pravem mestu. Seveda so ji zavidale, ker sem bil za marsikaj uporaben, druge pač niso imele take sreče. Zakaj bi kritiziral firmo, pri kateri več kot 20 let, nisem imel težav.
Izgleda, da imate nekateri res nesrečno življenje, saj se vam vsak dan dogajajo samo negativne stvari, pri meni pa v glavnem pozitivne, ki pa niti slučajno ne morejo pokriti izgube najdražje osebe po 50-ih letih skupne sreče.
Gre pa življenje dalje in tudi pri tej izgubi, se mi svetlikajo lepši časi v prihodnje.

Dajte se enkrat navadit, da, ko nekaj kritizirate, tudi opišete slabe izkušnje, če ne za drugo, predvsem zato, da se ne opeče še kdo drug.
Samo napisat nikdar več xxx..., sem se opekel enkrat, ni dovolj, napiši s čim so te tako razočarali, glede na to, da noben operater ni popoln.
Delo krepa človeka

DePalmo ::

Evo, še ena pohvala (in bodoča graja) za Telemach. Danes sem prejel SMS da so nadgradili mobilne pakete VEČ in sedaj ima paket ŠE VEČ neomejen prenos podatkov (prej je bila omejitev 100 GB). Na podatek kdaj omejijo hitrost prenosa podatkov še čakam, so pa začuda ta del teksta umaknili. V "starih" paketih je bila omejitev ko si presegel zakupljeno količino oz. pri paketu NAJVEČ kjer je bil "neomejen prenos podatkov" ko si prenesel 100 GB.

Cena paketov se (še) ni spremenila, pričakujem pa tudi to v kratkem za kak evro ali dva.

mitko25 ::

DePalmo je izjavil:

Evo, še ena pohvala (in bodoča graja) za Telemach. Danes sem prejel SMS da so nadgradili mobilne pakete VEČ in sedaj ima paket ŠE VEČ neomejen prenos podatkov (prej je bila omejitev 100 GB). Na podatek kdaj omejijo hitrost prenosa podatkov še čakam, so pa začuda ta del teksta umaknili. V "starih" paketih je bila omejitev ko si presegel zakupljeno količino oz. pri paketu NAJVEČ kjer je bil "neomejen prenos podatkov" ko si prenesel 100 GB.

Cena paketov se (še) ni spremenila, pričakujem pa tudi to v kratkem za kak evro ali dva.


Izgleda, da ne bodo več omejevali hitrost na paketih ŠE VEČ in NAJVEČ….

POSEBNA DOLOČILA V ZVEZI Z UPORABO STORITEV
1. Hitrost prenosa podatkov v paketu VEČ znaša največ do 150/50 Mbps, v paketu ŠE VEČ največ do 350/50 Mbps ter v paketu NAJVEČ do 1 Gbps. Po porabi v paket VEČ vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji se najvišja hitrost prenosa podatkov zniža na največ 64/64 kbps. Prenos podatkov v Sloveniji se po porabi vključenih količin dodatno ne zaračunava Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo »NADALJUJ« na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno.

Snegec ::

Moje izkušnje s Telemrkom so precej slabe, so pa seveda tudi zadovoljni uporabniki.

Oče in mati imata Telemachoveva TV programe preko coaxa, v bajti so 3-je TVji, slika je sem ter tja precej slaba, razlog zanjo je (po besedah Telemachovega tehnika) "premalo signala že na vhodni točki oz. na zunanji omarici". Ja, pizda, če ni signala dovolj že na zunanji omarici, a se vam ne zdi, da bi bilo glede tega potrebno kaj naredit? Potem pa vedno ko jih kličeš zaradi signala, te vodijo po njihovi slavni skripti, kjer vsake 3 vrstice piše, da krivda ni na njihovi strani.
Oče mora na svojem TV (starejši smart TESLA tv) nastavit državo na Finsko, da ulovi kanale. Mamin Samsung, mora imeti nastavljeno državo na Nemčijo ali Švedsko, da ujame kanale.

Pa njihovi tehniki zelo radi - namesto da bi se potrudili in preverili na svoji strani - obdolžijo TV sprejemnik za vse težave s signalom, ne-lovljenjem kanalov preko CI kartice - te tud njihovi tehniki očitno ne znajo pravilno porint v TV režo, brez da bi skrivil pine na CI portu.

Porazno.-

Glede mobilnega omrežja so pa vsi mobilni operaterji isti. "Naše omrežje deluje brezhibno." Brez, da bi preverili kje je bila pravzaprav stranka in kakšna je pokritost, ko se zgovarjajo, da je za izpad signala kriv mobilni aparat. Tista kvazi "99% pokritost v bolj poseljenih območjih" je precej v drobnem tisku in noben operater (Telekom, A1 ali Telemach) ni pripravljen SVOJIM strankam priznat, da v Pasji Fukojebini pri Lenartu pokritost ni takšna kolikor trdijo v oglasih oz. ko te novačijo, da prespoti k njim. Smoke and mirrors of course.

Edina pohvala, ki jo imam za Telemach je, da pri njih VoLTE in VoWifi od vsega začetka delujeta korektno in brez zapletov (Telekom je na isti ravni kar se teh dveh storitev tiče), kar za A1 ne morem trditi.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

strom_15 ::

Snegec je izjavil:

Moje izkušnje s Telemrkom so precej slabe, so pa seveda tudi zadovoljni uporabniki.

Oče in mati imata Telemachoveva TV programe preko coaxa, v bajti so 3-je TVji, slika je sem ter tja precej slaba, razlog zanjo je (po besedah Telemachovega tehnika) "premalo signala že na vhodni točki oz. na zunanji omarici". Ja, pizda, če ni signala dovolj že na zunanji omarici, a se vam ne zdi, da bi bilo glede tega potrebno kaj naredit? Potem pa vedno ko jih kličeš zaradi signala, te vodijo po njihovi slavni skripti, kjer vsake 3 vrstice piše, da krivda ni na njihovi strani.
Oče mora na svojem TV (starejši smart TESLA tv) nastavit državo na Finsko, da ulovi kanale. Mamin Samsung, mora imeti nastavljeno državo na Nemčijo ali Švedsko, da ujame kanale.

Pa njihovi tehniki zelo radi - namesto da bi se potrudili in preverili na svoji strani - obdolžijo TV sprejemnik za vse težave s signalom, ne-lovljenjem kanalov preko CI kartice - te tud njihovi tehniki očitno ne znajo pravilno porint v TV režo, brez da bi skrivil pine na CI portu.

Porazno.-

Glede mobilnega omrežja so pa vsi mobilni operaterji isti. "Naše omrežje deluje brezhibno." Brez, da bi preverili kje je bila pravzaprav stranka in kakšna je pokritost, ko se zgovarjajo, da je za izpad signala kriv mobilni aparat. Tista kvazi "99% pokritost v bolj poseljenih območjih" je precej v drobnem tisku in noben operater (Telekom, A1 ali Telemach) ni pripravljen SVOJIM strankam priznat, da v Pasji Fukojebini pri Lenartu pokritost ni takšna kolikor trdijo v oglasih oz. ko te novačijo, da prespoti k njim. Smoke and mirrors of course.

Edina pohvala, ki jo imam za Telemach je, da pri njih VoLTE in VoWifi od vsega začetka delujeta korektno in brez zapletov (Telekom je na isti ravni kar se teh dveh storitev tiče), kar za A1 ne morem trditi.


kakor je meni znano Telemach še nima VoWiFi (ima ga le telekom). VoLTE imajo pa vsi operaterji (Telekom, A1 in Telemach) razen T-2 (tu ne mislim še virtualnih operaterjev).

Snegec ::

T-2 gostuje v Telekomovem omrežju, tako da je grobo gledano virtualni operater (nima svojega mobilnega omrežja).
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

strom_15 ::

Snegec je izjavil:

T-2 gostuje v Telekomovem omrežju, tako da je grobo gledano virtualni operater (nima svojega mobilnega omrežja).


T-2 ni virtualni operater, ker ima svojo centralo in svojo MCC/MNC številko. Pri T-2 gre le za gostovanje na Telekom omrežju, kakor da bi gostovl v tujini (le promet ne gre skozi mednarodne vode). In T-2 ni virtualni operater. Npr. HOT p a je virtualni operater saj ga omrežje zaznava kot uporabnika A1 (ima enako MCC/MNC kodo). Tu je le na strani A1 kako daje Qos.

Anney ::



Ni slabo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

OK.d ::

Toliko so nesposobni, da še imena ne znajo zamenjati.
LPOK.d

delavec44 ::

"Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo NADALJUJ na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno."

Torej to pomeni, da ne moreš kartice v modem dati ampak moraš vsak dan, ko presežeš 10GB (takrat prekine?) poslati ta smotan SMS? To je prav namenoma, da ne uporabljaš za domači net?

mitko25 ::

OK.d je izjavil:

Toliko so nesposobni, da še imena ne znajo zamenjati.


Telemach je naslednik TUŠ mobila in po zakonu morajo uporabljati enak ID, kot je bila pridobljena frekvenca? Tako kot radijske postaje, ki so bile prodane.

MadMen ::

delavec44 je izjavil:

"Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo NADALJUJ na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno."

Torej to pomeni, da ne moreš kartice v modem dati ampak moraš vsak dan, ko presežeš 10GB (takrat prekine?) poslati ta smotan SMS? To je prav namenoma, da ne uporabljaš za domači net?

Precej verjetno, ja.

V-i-p ::

Hja, če maš ruter z možnostjo pošiljanja sms sporočil še gre. Drugače pa kar jeba ja :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

delavec44 ::

V-i-p je izjavil:

Hja, če maš ruter z možnostjo pošiljanja sms sporočil še gre. Drugače pa kar jeba ja :).


Mam. Ampak da moram to vsak dan delat. In če me ni doma poslušat ženo in otroke :D Raje več plačujem.

V-i-p ::

Mam idejo. Pošlji sms-e vnaprej ;).

*DEF 6#NADALJUJ na 7070
*DEF 12#NADALJUJ na 7070
*DEF 18#NADALJUJ na 7070
*DEF 24#NADALJUJ na 7070
*DEF 30#NADALJUJ na 7070
*DEF 36#NADALJUJ na 7070
*DEF 42#NADALJUJ na 7070
*DEF 48#NADALJUJ na 7070
*DEF 54#NADALJUJ na 7070
*DEF 60#NADALJUJ na 7070
*DEF 66#NADALJUJ na 7070
*DEF 72#NADALJUJ na 7070

Pa maš tri dni mir :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

Sined9 ::

Kater paket imaš?

delavec44 ::

V-i-p je izjavil:

Mam idejo. Pošlji sms-e vnaprej ;).

*DEF 6#NADALJUJ na 7070
*DEF 12#NADALJUJ na 7070
*DEF 18#NADALJUJ na 7070
*DEF 24#NADALJUJ na 7070
*DEF 30#NADALJUJ na 7070
*DEF 36#NADALJUJ na 7070
*DEF 42#NADALJUJ na 7070
*DEF 48#NADALJUJ na 7070
*DEF 54#NADALJUJ na 7070
*DEF 60#NADALJUJ na 7070
*DEF 66#NADALJUJ na 7070
*DEF 72#NADALJUJ na 7070

Pa maš tri dni mir :).


Dobra ideja, malo za nasmejat. Tudi če bi to šlo, je pri trenutni rešitvi še vedno težava, če dosežeš 10GB vmes med 6 urnimi intervali. Po moje če pred dosegom pošlješ, ne bo prijelo. Že če pri dosegu 10GB prekine povezavo, je to dovolj nadležno, tudi če bi lahko takoj ponovno aktiviral.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Vsi bi radi delali neke socialistične obvode, potem je pa operater zanič.
Delo krepa človeka

DeeCoy ::

Povejte mi, kako porabiš 10GB dnevno ob normalni uporabi? Če izvzamemo torrente, je to skoraj nemogoče. Ob normalni uporabi ni težav pomoje.. To je samo varovanje pred zlorabo..

Snegec ::

strom_15 je izjavil:

Snegec je izjavil:

T-2 gostuje v Telekomovem omrežju, tako da je grobo gledano virtualni operater (nima svojega mobilnega omrežja).


T-2 ni virtualni operater, ker ima svojo centralo in svojo MCC/MNC številko. Pri T-2 gre le za gostovanje na Telekom omrežju, kakor da bi gostovl v tujini (le promet ne gre skozi mednarodne vode). In T-2 ni virtualni operater. Npr. HOT p a je virtualni operater saj ga omrežje zaznava kot uporabnika A1 (ima enako MCC/MNC kodo). Tu je le na strani A1 kako daje Qos.


Ob Oranžnem diamantu mi pripada 1 mobilna številka, in ko vstavim kartico v telefon, se poveže v Mobitel omrežje in na telefonu dejansko piše "Mobitel" in ne "T-2".
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

strom_15 ::

Snegec je izjavil:

strom_15 je izjavil:

Snegec je izjavil:

T-2 gostuje v Telekomovem omrežju, tako da je grobo gledano virtualni operater (nima svojega mobilnega omrežja).


T-2 ni virtualni operater, ker ima svojo centralo in svojo MCC/MNC številko. Pri T-2 gre le za gostovanje na Telekom omrežju, kakor da bi gostovl v tujini (le promet ne gre skozi mednarodne vode). In T-2 ni virtualni operater. Npr. HOT p a je virtualni operater saj ga omrežje zaznava kot uporabnika A1 (ima enako MCC/MNC kodo). Tu je le na strani A1 kako daje Qos.


Ob Oranžnem diamantu mi pripada 1 mobilna številka, in ko vstavim kartico v telefon, se poveže v Mobitel omrežje in na telefonu dejansko piše "Mobitel" in ne "T-2".


Žal nimaš osnov delovanja mobilne tehnologije in je težko potem razložiti zadeve. Kar govorim je resnica, če pa se držiš svojega pa tudi prav. Samo za primer, ko greš v tujino je na disply-u tudi napisano omrežje tujega operaterja pa zato tvoj (npr. Mobitel, A1 itd) ni virtualni operater. Pri T-2 ima T-2 sklenjeno romaing kot da bi gostoval v tujini le da gre za nacionalo gostovanje (torej v isti državi). Upam, da sem ti malo razložil.

misek ::

DeeCoy je izjavil:

Povejte mi, kako porabiš 10GB dnevno ob normalni uporabi?
5 ur gledanja TV.

mitko25 ::

misek je izjavil:

DeeCoy je izjavil:

Povejte mi, kako porabiš 10GB dnevno ob normalni uporabi?
5 ur gledanja TV.

Torej te po 5-iz urah, Telemach opozori, da je čas za Wc, malico in kratek šfrk na telefon…;)

Daniel ::

delavec44 je izjavil:

"Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo NADALJUJ na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno."

Torej to pomeni, da ne moreš kartice v modem dati ampak moraš vsak dan, ko presežeš 10GB (takrat prekine?) poslati ta smotan SMS? To je prav namenoma, da ne uporabljaš za domači net?


Nekako mi ne uspe tega najti nikjer v splošnih pogojih. So morda odstranili?

Gagatronix ::

misek je izjavil:

DeeCoy je izjavil:

Povejte mi, kako porabiš 10GB dnevno ob normalni uporabi?
5 ur gledanja TV.


Zakaj bi sploh hotel gledati televizijo 5 ur, da te posiljujejo z reklamami na vsakih 5-10 minut ? Pri poplavi pretocnih storitev, ki so nam na voljo, je televizija navadna bedastoca.

misek ::

Gagatronix je izjavil:

Pri poplavi pretocnih storitev, ki so nam na voljo, je televizija navadna bedastoca.
Mhm, pretočne storitve pa porabijo koliko?

Gagatronix ::

To dandanes ni problem, ko imas neomejene internet pakete. Pa tudi ti ni treba vsega gledat v 1080p.

Mimogrede, pri nas smo bili dolgo casa Telesmeh narocniki, dokler nisem jaz pozivinil, ker moja mati nikdar ni preverjala racuna, in so jo par let nategoval s stroski za izposojo DVR box-a. Kar bi po svoji lastni pogodbi lahko zaracunavali samo za vse nadaljne boxe od prvega.

No, potem sem jih parkrat napizdil, pa so vrnili denar.

Sedaj sem pa ze skoraj 7 let zadovoljen T-2 uporabnik. TV-ja nimam, internet imam 10/10 za drobiz, in stabilno linijo. Mislim, da sem imel v 7 letih samo 2 izpada.

Zgodovina sprememb…

DePalmo ::

Daniel je izjavil:

delavec44 je izjavil:

"Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo NADALJUJ na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno."

Torej to pomeni, da ne moreš kartice v modem dati ampak moraš vsak dan, ko presežeš 10GB (takrat prekine?) poslati ta smotan SMS? To je prav namenoma, da ne uporabljaš za domači net?


Nekako mi ne uspe tega najti nikjer v splošnih pogojih. So morda odstranili?

https://telemach.si/wp-content/uploads/...

Daniel ::

To so stari pogoji. Iščem, kje piše zgoraj citirano, o SMSu na vsakih 10 Gb dnevno.

delavec44 ::

Saj je depalmo prave linkal. Skrili so v nove posebne pogoje, ki so pričeli veljati ta mesec.

juno ::

Pa je kdo že dobil ta SMS? Prenesel sem 10 GB veliko datoteko in ga nisem dobil. Je pa med prenosom povezava nekajkrat padla.

OK.d ::

In potem po porabljenih 10 gb in poslanem sms-u za reaktivacijo imaš hitrost samo 64/64 kpbs?
LPOK.d

juno ::

OK.d je izjavil:

In potem po porabljenih 10 gb in poslanem sms-u za reaktivacijo imaš hitrost samo 64/64 kpbs?


Ne, imaš spet največjo razpoložljivo hitrost v paketu (350 mbps oz. 1gbps).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: juno ()

OK.d ::

To ni nikjer napisano, da hitrost ostane še vedno ista.
LPOK.d

juno ::

OK.d je izjavil:

To ni nikjer napisano, da hitrost ostane še vedno ista.

Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi
hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo »NADALJUJ« na številko 7070.

OK.d ::

VEČ paket me zanima.
LPOK.d

solatko ::

OK.d¸- A je tako težko pogledat?

https://telemach.si/mobilna/paketi-vec/
Delo krepa človeka

DePalmo ::

Nekaterim tudi če prineseš na pladnju, še vedno ne bodo zadovoljni.

Komaj danes sem opazil da so spremenili portal moj.telemach.si. Še do popoldneva mi je kazalo koliko podatkov mi je še ostalo, sedaj zvečer mi je pa preklopilo na neomejeno. Verjetno je tudi to razlog da še ni bilo SMSja za prekoračitev 10GB, ker sklepam da so sistem še nadgrajevali. Sem pa že pred tem opazil da mi je dodalo podstavko "data transfer 10GB" in je odštevalo, nisem pa temu posvečal pozornosti. Sedaj te podstavke ni več, bi pa ravno sedaj prišla prav. Sicer nisem niti blizu 10 GB na dan ker kjer sem jaz, je prenos bolj tak kot da bi bil na povprečnem ADSLju. A ker ni druge opcije se ne pritožujem, sploh pa ker so vsi v hiši danes cel dan brez signala (BOB / A1), meni pa dela normalno.

Daniel ::

delavec44 je izjavil:

Saj je depalmo prave linkal. Skrili so v nove posebne pogoje, ki so pričeli veljati ta mesec.


To bo to:
Hitrost prenosa podatkov v paketu VEČ znaša največ do 150/50 Mbps, v paketu ŠE VEČ največ do 350/50
Mbps ter v paketu NAJVEČ do 1 Gbps. Po porabi v paket VEČ vključenih količin prenosa podatkov v Sloveniji se
najvišja hitrost prenosa podatkov zniža na največ 64/64 kbps. Prenos podatkov v Sloveniji se po porabi vključenih
količin dodatno ne zaračunava Po porabi 10 GB na dan se nadaljnja neomejena uporaba pri največji razpoložljivi
hitrosti znotraj paketov ŠE VEČ in NAJVEČ omogoči s pošiljanjem SMS sporočila s ključno besedo >>NADALJUJ<<
na številko 7070. Število poslanih SMS sporočil ni omejeno. V paketu vključene storitve, ki so na voljo za uporabo v
Sloveniji, so na voljo tudi v gostovanju v drugih državah EU v skladu s Politiko poštene uporabe (>>PPU<<) storitev v EU
gostovanju družbe Telemach, pri čemer se enote za storitve izven paketa, storitve, ki se obračunavajo po porabi
ali nad količinsko omejitvijo prenosa podatkov v EU, zaračunajo po Ceniku storitev v gostovanju v EU. Vključene
storitve ne obsegajo klicev na posebne in komercialne številke ali iz Slovenije v tujino ali pošiljanja sporočil SMS/
MMS v donatorske ali komercialne namene. Vključen prenos podatkov 200 MB ZDA velja v omrežju operaterja
ali operaterjev, navedenih v vsakokratnem seznamu partnerskih operaterjev na www.telemach.si, po porabi
pa se obračuna v skladu s Cenikom. Hitrost prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja
(prikaz omrežja TELEMACH MOBITEL ali znak za gostovanje) je omejena na 1 Mbps

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daniel ()

OK.d ::

Ali je že kdo zamenjal paket iz višjega na nižjega, koliko znašajo penali?
LPOK.d
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5430886 (4232) link_up
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
632168775 (24983) neosonic
»

Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6116184 (10145) Lonsarg
»

Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
343111414 (58161) OK.d
»

Free2Go Revolucija

Oddelek: Mobilne tehnologije
297086 (3034) jusv

Več podobnih tem