Forum » Pomoč in nasveti » laptop mi napiše operating system not found
laptop mi napiše operating system not found
pino ::
sem hotel na laptop inštalirat win 7. Ko sem z noot cd formatiral disk mi potem napiše operating system not found. Sem dal reštart in mi takoj napiše operating system not found ne gre mi več pogledat niti na cd, čeprav naj bi bil v biosu označeno da naj gre naprej na cd. Mi lahko kdo pomaga kako to rešiti.
Hvala
Hvala
LP Pino
hojnikb ::
premalo podatkov si napisal.
kater prenosnik?
uefi/csm nacin v biosu?
win7 original al krekan z partis?
itd..
kater prenosnik?
uefi/csm nacin v biosu?
win7 original al krekan z partis?
itd..
#brezpodpisa
Riff ::
treba zbrat disk v biosu za first boot device ko si že zažel z nalaganjem win7 pa potem prvi restart ? če ne pa z dvd jem naprej pa potem ta boot rešiš, se včas zgodi da je treba boot ročno popravit v sistemu boot mananager da boota z diska
pino ::
Hvala obema za odgovor. Sem prvič lepo iz cd zalaugal boot potem me je vprašalo kako instal windows (upgrade ali na novo) potem sem dal tam format disk in sedaj takoj ko zalaufam laptop mi napiše operating system not found.
Pa bodite malo prizanesljivi, sem bolj kot ne levi za vse to, na žalost
Pa bodite malo prizanesljivi, sem bolj kot ne levi za vse to, na žalost
LP Pino
hojnikb ::
ce si lev za to in nisi zmozn napisat niti osnovnih informacij, bolje da to delo prepustis nekomu, ki se mu vsaj malo sanja, kaj pocne.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaustavitev BOOT postopkaOddelek: Strojna oprema | 1232 (793) | Riff |
» | operating system not found ssdOddelek: Pomoč in nasveti | 752 (615) | Bizkit45 |
» | nov prenosnik - vrgel BLUE SCREEN!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1525) | xteakwondox |
» | prenos podatkov.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1051) | Jan987 |
» | zbrisan mbrOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1438) | AngelOfDeath |