Forum » Pomoč in nasveti » Facebook ukraden profil
Facebook ukraden profil
primo ::
Nekdo mi je vdrl v moj facebook profil in z mojim profilom pošilja okoli en post z enim linkom , ki se ga ne da komentirat, ampak samo delit. Zamenjan pa je bil tudi moj email in se ne morem prijavit. Pred dnevi, ko sem se hotel prijavit, mi je javilo napako z navodilom, da moram spremenit pasword. Postopek kot za pozabljen password, ko ti sporoči, da ti je na email poslana šifra. Izpiše se delno prikrit email. Potrdil sem, potem pa vseeno probal s starim passwordom in je šlo. Danes pa sem ob enaki težavi opazil, da email, na katerega ti pošljejo šifro ni moj. Torej mi je nekdo spremenil pasword in tudi email za obnovo. Moj profil vidijo prijatelji in ni na njem zaenkrat nobenih sprememb. Težava pa je, da nekdo z moiega profila okoli pošilja en post o nekem vlomu v stanovanje. Kaj lahko storim? Na Facebooku ne najdem nobene pomoči niti kakšnega linka za prijavo. Edino nasvet, kako spremenit password, ki pa ga kot je že rečeno ne morem, ker je nekdo spremenil moj email.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20019 (6035) | galu |
» | 2980 (2144) | SkyEye90 | |
» | 1963 (1279) | connel | |
» | geslo v gmailuOddelek: Pomoč in nasveti | 13438 (12706) | tomaz- |
» | Ukradeno in spremenjeno geslo na email.si?Oddelek: Omrežja in internet | 5298 (4990) | Microsoft |