Forum » Strojna oprema » Vprašanje za poznavalce
Vprašanje za poznavalce
Mr.G. ::
Doma ima fotr računalnik (kwa pa druzga) in se mu je začelo dogajat (prbližn dva mesca nazaj) ,da mu po 15-30 minutah računalnik zmrzne....se ne ugasne ampak zablokira,se ustavi in nobena zadeva ne deluje,miš CTRL+ALT+DEL,vse tipke...nič.
Edino kar lohk je to, da ga resetiraš in zgodba se zopet začne pojavljati,vedno znova v nedogled. Na compu ni treba nič delat al pa ga gont...nič..pržgeš ga in ga pustiš, da tam čemi,po 15-30 minutah zadeva zmrzne.
Gor pa ima:
800 Mhz Atlon
QDI Advanced plato
256 Mb Ram (SDR....mislim da je ta)
XP polkna ((profi) ista mam tud jest gor pa use špila)
Napajalnik 250 W (tud prej,ko še ni je..l je bil isti)
Prej mu to ni delal, ampak se je pa kar naenkrat pojavlo.Kaj je fotr delal gor..ne me vprašat,sm ga že jest pa je reku, da čist neč.
O.K. Lublančan bi reku˝Kwa dogaja?˝,Štajerc bi reku ˝K´a zde tuke neke sere?˝,Cerklan bi reku ˝Ki tole ta laputaunk na dejla?˝,in seveda Idrc bi riku ˝Kwa je s´taa škatla narub˝e?˝.
Dejte,prosim povejte kaj bi lahko bilo,da pomagamo našm ta starm,ki so se boril v 2. svet vojn,ki (verjemte mi) še zdej traja (ampak na drugem področju).
Edino kar lohk je to, da ga resetiraš in zgodba se zopet začne pojavljati,vedno znova v nedogled. Na compu ni treba nič delat al pa ga gont...nič..pržgeš ga in ga pustiš, da tam čemi,po 15-30 minutah zadeva zmrzne.
Gor pa ima:
800 Mhz Atlon
QDI Advanced plato
256 Mb Ram (SDR....mislim da je ta)
XP polkna ((profi) ista mam tud jest gor pa use špila)
Napajalnik 250 W (tud prej,ko še ni je..l je bil isti)
Prej mu to ni delal, ampak se je pa kar naenkrat pojavlo.Kaj je fotr delal gor..ne me vprašat,sm ga že jest pa je reku, da čist neč.
O.K. Lublančan bi reku˝Kwa dogaja?˝,Štajerc bi reku ˝K´a zde tuke neke sere?˝,Cerklan bi reku ˝Ki tole ta laputaunk na dejla?˝,in seveda Idrc bi riku ˝Kwa je s´taa škatla narub˝e?˝.
Dejte,prosim povejte kaj bi lahko bilo,da pomagamo našm ta starm,ki so se boril v 2. svet vojn,ki (verjemte mi) še zdej traja (ampak na drugem področju).
bosstjann ::
spucej vetilatorje sploh na procesorju
prever če se sploh še vrtijo in jih namaži
poglej če je kakšen kondenzator napihnjen
prever če se sploh še vrtijo in jih namaži
poglej če je kakšen kondenzator napihnjen
Mr.G. ::
Ventilator na procu je u redu in se vrti,malo je prašen ampak zarad tega bi moral vseeno hladit.Ni pa toliko prašen,da nebi hladil.Bom pa šel k njemu in spucal ,sam težko verjamem,ker ni pa gor tolk prahu.
Ventilator tud nima nobenga ropotanja ,ampak lepo deluje.
Sej pravm, vse dela 15-30 minut, potl zmrzne....zakaj ,kdo ve?
Ventilator tud nima nobenga ropotanja ,ampak lepo deluje.
Sej pravm, vse dela 15-30 minut, potl zmrzne....zakaj ,kdo ve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3261 (2641) | ManDriver |
» | popačenje slike na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1119) | ajagodnik |
» | Nasvet pri nabavi mobilnika.Oddelek: Kaj kupiti | 1737 (1236) | Vlady |
» | hlajenje... moj amd!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2504 (1431) | Cuoresportivo |
» | IC35 vroč !Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1478 (895) | tec |