Forum » Pomoč in nasveti » Grundig TV problem z daljincem
Grundig TV problem z daljincem
denisek123 ::
Pozdravljeni
Imam sledeč problem. Televizorja kar naenkrat ne morem več prižigati z daljinskim upravljalnikom, prav tako ne deluje nobena tipka (baterije so v redu). Zanimivo je, da ko pritisnem karkoli na daljincu na njem začne pri napisu TV utripati modra lučka, ko ta utripa ne morem TV upravljati niti z gumbi fizično na TVju. Ko recimo odstranim baterije iz daljinca pa fizično spet lahko upravljam s TVjem. Poizkusil sem z IR Remote aplikacijo na telefonu in vse deluje normalno-sumim, da je nekaj narobe z daljincem (imam prav?).
Model daljinca je RC2134602/01, od TVja pa žal nimam modela, saj ni nobene oznake oz. nalepke več na njemu.
Imam sledeč problem. Televizorja kar naenkrat ne morem več prižigati z daljinskim upravljalnikom, prav tako ne deluje nobena tipka (baterije so v redu). Zanimivo je, da ko pritisnem karkoli na daljincu na njem začne pri napisu TV utripati modra lučka, ko ta utripa ne morem TV upravljati niti z gumbi fizično na TVju. Ko recimo odstranim baterije iz daljinca pa fizično spet lahko upravljam s TVjem. Poizkusil sem z IR Remote aplikacijo na telefonu in vse deluje normalno-sumim, da je nekaj narobe z daljincem (imam prav?).
Model daljinca je RC2134602/01, od TVja pa žal nimam modela, saj ni nobene oznake oz. nalepke več na njemu.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Gapi ::
Za hec posveti z daljincem v kamero telefona. Pri odprti aplikaciji kamere seveda. Lučka stalno gori ali samo ko pritiskaš knofke.
No person is rich enough,to buy back his past.
denisek123 ::
Zdravo
To sem dejansko takoj naredil in kar utripa brez da bi kaj pritisnil. Ni pa nobena tipka zataknjena.
To sem dejansko takoj naredil in kar utripa brez da bi kaj pritisnil. Ni pa nobena tipka zataknjena.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Gapi ::
Odpri daljinca in obriši kontakte na ploščici in kontakte na knofkih. V tem primeru upam da maš knofke v enem kosu ne vsakega posebej.Če to ne pomaga je daljinec zanič in se ne splača popravljat. Drugače pa imaš nadomestni daljinec na ebayu za okoli 10EUR
No person is rich enough,to buy back his past.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup univerzalnega daljincaOddelek: Kaj kupiti | 2063 (1612) | kozorog |
» | Philips LCD TV problemOddelek: Zvok in slika | 6891 (4963) | mat xxl |
» | Težava z daljinskim upravljalnikom, pomoč...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9293 (9015) | hodu63 |
» | Chromecast SDK je na voljo javnostiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17248 (14640) | PrimozR |
» | Pilot za satelit je fuč?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1741 (1415) | cegu |