Forum » Sedem umetnosti » Wild wild country 2018
Wild wild country 2018
avom23 ::
Wild Wild Country
2018 ‧ Dokumentarec ‧ 1 sezona
Wild Wild Country @ Wikipedia
Netflixov dokumentarni film o popularnem in slavnemu mistiku Rajneesu aka Bhagwanu Shri Rajneeshu bolj znanem kot OSHOU.
Pričakoval sem, da ga bodo popljuvali in njegov lik poskušali prikazati v negativni luči, a ni bilo povsem tako. Celo morda nasprotno.
Čeprav verjetno ni bil popoln in je imel kaj masla na glavi kot vsi ljudje iz mesa in krvi, je pustil velik pečat in je po mojem mnenju vreden, da se ga omeni.
2018 ‧ Dokumentarec ‧ 1 sezona
Wild Wild Country @ Wikipedia
Netflixov dokumentarni film o popularnem in slavnemu mistiku Rajneesu aka Bhagwanu Shri Rajneeshu bolj znanem kot OSHOU.
Pričakoval sem, da ga bodo popljuvali in njegov lik poskušali prikazati v negativni luči, a ni bilo povsem tako. Celo morda nasprotno.
Čeprav verjetno ni bil popoln in je imel kaj masla na glavi kot vsi ljudje iz mesa in krvi, je pustil velik pečat in je po mojem mnenju vreden, da se ga omeni.
Ganon ::
Sem pred časom odprl temo in ga omenil, pa ni nikogar zanimalo. Odličen dokumentarec.
Dokumentarne serije
Dokumentarne serije
Sem pred časom odprl temo in ga omenil, pa ni nikogar zanimalo. Odličen dokumentarec.
Dokumentarne serije
Nisem videl tvoje teme, bi sicer tam kaj napisal.
Sem bil pozitivno presenečen, da lika niso ocrnili in popljuval, kot sem pričakoval.
Še strinjas? Niso ga prikazali v izrazito negativni luči. Kaj si mislis o tisti njegovi tajnici?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dokumentarci vredni ogleda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30923 (980) | Ganon |
» | The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 273670 (37536) | D3m |
» | theHunter: Call of the WildOddelek: Igre | 2064 (488) | oo7 |
» | Nekaj pozitivnega o GSOOddelek: Problemi človeštva | 5954 (4987) | gruntfürmich |
» | WildStar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19284 (7333) | Zmajc |