Forum » Zvok in slika » Amazon Fire TV stick - purchase failure
Amazon Fire TV stick - purchase failure
d4vid ::
Zdravo,
kupil sem fire tv stick 2nd gen, sedaj pa imam tezavo pri namescanju aplikacij s app stora, vedno, ko hocem namestit, mi napise purchase failure. Napaka mora biti nekje v mojem računu, saj mi je uspelo kreirat nov račun, celo brez kreditne kartice, s katerim sem potem brez težav namestil aplikacije.
V amazonu imam dodano eno mastercard kartico in 2 naslova - slovenskega in mailbox.de.
Se je še kdo srečal s to težavo in kako jo je rešil? V drug račun se ne bi vpisoval, ker imam na prejšnjem konfigurirane echo dote in integrirane v pametno hišo...
kupil sem fire tv stick 2nd gen, sedaj pa imam tezavo pri namescanju aplikacij s app stora, vedno, ko hocem namestit, mi napise purchase failure. Napaka mora biti nekje v mojem računu, saj mi je uspelo kreirat nov račun, celo brez kreditne kartice, s katerim sem potem brez težav namestil aplikacije.
V amazonu imam dodano eno mastercard kartico in 2 naslova - slovenskega in mailbox.de.
Se je še kdo srečal s to težavo in kako jo je rešil? V drug račun se ne bi vpisoval, ker imam na prejšnjem konfigurirane echo dote in integrirane v pametno hišo...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Net.Stik (Sparkasse web banka) (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 118834 (820) | Vaseer |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 45222 (8929) | Machete |
» | Prvi pametni telefon - prosim pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 2836 (2123) | He-Man |
» | težave - android tablica - google playOddelek: Pomoč in nasveti | 6855 (5908) | BladE_ |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3880 (3397) | Jst |