Forum » Omrežja in internet » Počasen upload
Počasen upload
Kunte ::
Zadnji teden se mi dogaja na mi wifi ne deluje dobro.Imam siolovo optiko preko roterja linkaya 1900AC. Download mi dosega do 25Mbps upload pa je bil prej vedno cca 2-3 Mbps zdaj pa dosega max 0.5Mbps ali pa celo 0. Testiral sem na Na routerju imam DDWRT firevare DD-WRT v3.0-r28788 std (01/13/16). Preizkusil sem že ugasnit kaspersky internet securty vendar se nič ne popravi. Izbrisal sem mrežno kartico. Na routerju imam za wifi nastavljeno
Wireless Mode
AP
Wireless Network Mode
Mixed
Channel Width
Dynamic (20/40 MHz)
Wireless Channel
Auto
Extension Channel
auto
Wireless Network Name (SSID)
xxxxx
Wireless SSID BroadcastEnable Disable
Advanced Settings ):
Kje bi lahko še iskal napako?
Wireless Mode
AP
Wireless Network Mode
Mixed
Channel Width
Dynamic (20/40 MHz)
Wireless Channel
Auto
Extension Channel
auto
Wireless Network Name (SSID)
xxxxx
Wireless SSID BroadcastEnable Disable
Advanced Settings ):
Kje bi lahko še iskal napako?
LP Kunte
sbawe64 ::
Preko kabla dela ok ?
Če si v bloku, potem verjetno sosedov wifi uporablja isto frekvenco kanala.
Kaj imaš na strani clienta ?
Če si v bloku, potem verjetno sosedov wifi uporablja isto frekvenco kanala.
Kaj imaš na strani clienta ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Kunte ::
Prek kabla dela vse dobro.
Sem v privat hiši.
Kaj misliš pod clienta?
Do wifi ja dostopam z prenosnikom. Moč signala je odlična čeprav gre čez dve betonske plošče. V okviru mojega wifi-ja zaznam še občasno dva do tri wifi-je vendar so ti wifi-ji bili tudi pred težavami.
Sem v privat hiši.
Kaj misliš pod clienta?
Do wifi ja dostopam z prenosnikom. Moč signala je odlična čeprav gre čez dve betonske plošče. V okviru mojega wifi-ja zaznam še občasno dva do tri wifi-je vendar so ti wifi-ji bili tudi pred težavami.
LP Kunte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10363 (8599) | XS!D3 |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18746 (11683) | Hayabusa |
» | Hitrost bezžične povezave - TL-WR941NDOddelek: Pomoč in nasveti | 2837 (2550) | Y0sh1 |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7165 (5996) | krop |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3307 (3015) | ali3n |