» »

Spam neželena pošta

Spam neželena pošta

avom23 ::

Pozdravljeni,

Imam vprašanje glede pošiljanja pošte (račun odprt pri gmail-u) in sicer preko brskalnika npr Chroma ali pa preko programa Win 10 mail.

Zanima me ali drži, da se lahko izogneš, da bo tvoja pošta pri naslovniku označena kot spam (ali nezaželena pošta), če pošto rajši kot preko brskalnika pošiljaš preko programa Win 10 mail ?
  • spremenilo: avom23 ()

FireSnake ::

Ni res.
Vse je isti drek.

In, če nimaš dovoljenja (od vsakega prejemnika posebej) sploh nimaš kaj pošiljati masovnih sporočil.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Ni res.
Vse je isti drek.

In, če nimaš dovoljenja (od vsakega prejemnika posebej) sploh nimaš kaj pošiljati masovnih sporočil.

Hvala za poduk o tem kaj smem in česa ne smem. Vidiš kakšno omembo o masovnem pošiljanju sporočil?

Ales ::

Saj ti je odgovoril, a ti ni?

In ja, ne pošiljaj spama.

>:D

Ales je izjavil:

Saj ti je odgovoril, a ti ni?

In ja, ne pošiljaj spama.

>:D

Pred časom so mi iz kadrovske službe kjer sem delal poslali razpored dela in mi je avtomatsko razvrstilo pošto pod nezaželeno. Ni mi bilo jasno zakaj. Spam-a ne pošiljam, nimam opravka s temi zadevami

Tody ::

Zato ker so filtri prepoznali te zadeve kot spam. Lahko samo zato ker prihaja iz ip naslova iz katerega je nekdo pošiljal spam. To se pa pr boomerjih lahko hitr zgodi ker še vedno pošiljajo PowerPoint z vici na 100 naslovov

Tody je izjavil:

Zato ker so filtri prepoznali te zadeve kot spam. Lahko samo zato ker prihaja iz ip naslova iz katerega je nekdo pošiljal spam. To se pa pr boomerjih lahko hitr zgodi ker še vedno pošiljajo PowerPoint z vici na 100 naslovov

Hvala za pojasnilo. Nima torej veze ali pošiljam preko Win 10 mail ali preko brskalnika (v obeh primerih račun pri gmail-u)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525441 (12071) donvito
»

Lastni poštni strežnik(kako ne biti označen kot spam)

Oddelek: Omrežja in internet
213376 (2936) BlackPanx
»

email narejen z html+css

Oddelek: Programiranje
212534 (1727) mitjaxp
»

Za pošiljanje spama izključitev z univerze

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
244393 (2833) redo
»

Spam